Best Decred Wallets: Topp 6 steder å lagre din DCR

Decred (DCR) ble opprettet i februar 2016 som en forbedret versjon av Bitcoin. Den kombinerer bevis for arbeid med bevis for innsats for konsensus, og inkluderer en styringskomponent.

Med Decred blir 60% av gruvebelønningene utbetalt til PoW-gruvearbeidere, 30% går til PoS-interessenter, og 10% blir satt i et fond for fremtidig utvikling. Dette betyr at bortsett fra det langsiktige prispotensialet til DCR, vil innehavere også kunne tjene en løpende avkastning for å sette sin DCR.

Hvis du planlegger å sette Decred, trenger du selvfølgelig en lommebok for å holde din DCR. I dette innlegget vil vi se på 6 av de beste stedene å lagre din Decred, og vi vil også gi deg noen tips og tips som kan hjelpe når det gjelder å sette DCR.

Topp 6 steder å lagre DCR på

Decred er en ganske populær kryptovaluta i seg selv, men gitt den unike karakteren til protokollen, er det fortsatt relativt begrenset dekning fra noen av de største lommebokleverandørene. Likevel er det fortsatt ganske mange lagringsalternativer som du har for å Hodl din DCR.

I vår oppsummering av noen av de beste Decred lommebøkene har vi sett på et kryssutvalg av lommebøker fra forskjellige utviklere. Selv om det kan være lommebøker som vi ikke har tatt med i denne listen du vurderer, er det viktig å sørge for at lommeboken det er støttet av Decred-fellesskapet..

Decrediton (Desktop Wallet)

De Decrediton desktop lommebok er den offisielle Decred grafiske brukergrensesnitt lommeboken. Decrediton-lommeboken er fullstendig åpen kildekode og har eksistert siden Decred ble startet. Det har også blitt forbedret gjennom årene slik at det for tiden tilbyr et utmerket grensesnitt for lagring, sending og mottak av Decred.

Decrediton Wallet Interface

Brukergrensesnittet for Decrediton desktop wallet. Kilde: Dekret Dokumenter

Decrediton-lommeboken er tilgjengelig for Windows, OSX og Linux. Det gir enestående sikkerhet, siden det egentlig ikke er mer enn en grafisk fremstilling av lommeboken for kommandolinjegrensesnittet. De som ønsker et brukervennlig og sikkert sted å lagre og stake Decred, vil være mer enn glade for å bruke Decrediton.


Noe som er viktig å merke seg om Decrediton-lommeboken, er at du ikke kan solo din DCR. Du må benytte deg av et innsatsbasseng eller stemmetjenesteleverandør (mer om dette nedenfor). Dette vil kreve et gebyr betalt til staking pool, så hvis du vil unngå dette, kan det være lurt å vurdere å bruke kommandolinjelommeboken.

Ledger Nano S (Hardware Wallet)

Hvis du er kjent med kryptovalutalagring, vil du vite at en maskinvareboklokk anses som et av de sikreste måtene å lagre mynter på. Ledger Nano S er en av de beste maskinvare lommebøkene som er tilgjengelige, og å holde Decred i en Ledger lommebok kan gi deg sjelefred.

Ledger Nano S Decred Wallet

Få Ledger Nano S i dag

Ledger beskytter Decred fra hackere og andre dårlige skuespillere på en rekke måter. Enheten krever både digitale og fysiske innganger for å fullføre transaksjoner, noe som betyr at det er umulig å stjele midler fra en Ledger eksternt. All data er kryptert og PIN-beskyttet, i tillegg til at de er sikkerhetskopiert. Det er lite behov for å bekymre seg for å miste Decred som er lagret på en Ledger. Og du får også kontroller mot skadelig programvare for å sikre at enheten ikke kompromitteres.

Det er en prislapp på $ 59,00 på Ledger, men alle som har mer enn noen få hundre dollar i kryptokurver, vil finne det en liten pris å betale for sikkerhet. Videre har Ledger Nano støtte for over 800 forskjellige kryptovalutaer, noe som gjør det til maskinvareboksen med mest myntstøtte på markedet..

Du kan også være interessert i å vite at Ledger nettopp har gitt ut sine Nano X-modell. Dette vil inkludere imponerende ny maskinvare, for eksempel den nye sertifiserte sikre brikken. Den støtter flere mynter enn det som for øyeblikket tilbys i Nano S-modellen, og vil også være Bluetooth-aktivert for trådløs mobilitet.

Decred Command Line Wallet

En annen åpen kildekode Decred lommebok som du kan vurdere er Decred kommandolinjebok. Dette er ikke så brukervennlig som Decrediton-lommeboken, og vil kreve at du har noen ferdigheter med kommandolinjen. Imidlertid er det en rekke nyttige guider om hvordan du installerer og bruker Decred CLI.

En av de viktigste fordelene med Decred Command line-lommeboken er at du har lagt til funksjonalitet. Denne lommeboken lar deg for eksempel solo stake DCR-en din og dermed gi avkall på gebyrene som belastes for Staking-bassenger.

Mens solo staking kan virke som et attraktivt alternativ fra et returperspektiv, vil det kreve at du holder lommeboken ulåst og har PCen på og koblet til nettverket 24/7. Så hvis du tenker på solo staking, må du sørge for at oppsettet ditt tillater dette.

Alternativt er det ingenting som hindrer deg i å bruke CLI-lommeboken og bli med i en av innsatsbassengene som du ville gjort med Decrediton-lommeboken..

Exodus (Desktop Wallet)

Exodus crypto-lommeboken ble først introdusert i juli 2016 og har vært et populært valg for mange kryptoentusiaster siden den gang. Årsaken er det vakre brukergrensesnittet og brukervennligheten. Det legger også til støtte for nye mynter hele tiden, og utviklingsteamet er veldig aktivt.

Exodus gir kryptering for både transaksjonsdata og private nøkler, og dataene forlater aldri enheten din. Det gjør det også enkelt å sikkerhetskopiere eller gjenopprette lommeboken med bare ett klikk.

Exodus Wallet Decred

Exodus brukergrensesnitt for Desktop Wallet

En annen nyttig funksjon i Exodus-lommeboken er å ha Shapeshift innebygd. Dette gjør det raskt og enkelt å bytte mot en rekke kryptokurver. Exodus er tilgjengelig for Windows, Linux og OSX, og hvis du får problemer, er det et supportteam tilgjengelig 24/7.

Det er imidlertid noen ulemper ved denne lommeboken. For eksempel er den ikke like sikker som en maskinvarepungebok, og noen brukere har klaget over mangelen på 2-faktor-autentisering. Videre kan du ikke satse DCR-en din fra en Exodus-lommebok, slik at du kan miste potensielle innsatsbelønninger.

Cobo (mobil lommebok)

De Cobo lommebok er noe annerledes da det fungerer som en staking lommebok. Det la til støtte for Decred i oktober 2018, og du kan satse din Decred rett fra Cobo lommeboken. Den har også støtte for over 20 andre Proof of Stake-mynter, og lar deg satse mange av dem alle fra samme lommebok.

De har også nylig lagt til tilgang for private nøkler fra hierarkiske deterministiske lommebøker, samt å legge til PIN-koder for bedre sikkerhet. Brukergrensesnittet til Cobo-lommeboken er klart og intuitivt, og inneholder til og med stedsspesifikke funksjoner.

Cobo Mobile Wallet Decred

Cobo Mobile Wallet Skjermbilder. Kilde: Google Play-butikk

Det faktum at Cobo er en mobil lommebok er urolig fra et sikkerhetsperspektiv, men hvis du kjører den på en mobilenhet som ikke brukes med andre applikasjoner, bør den være trygg nok. Og innsatsfunksjonen er et flott tillegg, spesielt hvis du har flere av de Cobo-støttede PoS-myntene i tillegg til Decred.

Atomic Wallet (Universal)

Atomic-lommeboken er en universell lommebok med kryptovaluta som har støtte for over 300 mynter inkludert Decred. Atomic-lommeboken har også integrert krypto-utvekslingstjenester som Changelly og Shapeshift i lommebokløsningene sine.

Dette betyr at du kan kjøpe og selge kryptovaluta med fiat direkte fra lommeboken din ved hjelp av disse instant exchange-tjenestene. Det lar deg også bytte mynter som DCR umiddelbart mot andre mynter som støttes av disse kryptogatewayene.

Hvis du er mer tradisjonalist og foretrekker å bytte mynter direkte uten bruk av en sentralisert tjeneste, kan Atomic Swap-støtte snart komme. Dette er spesielt relevant for Decred med tanke på deres arbeid med å gjøre atombytter på tvers av kjeder til en realitet.

Atomic-lommeboken er tilgjengelig på en rekke forskjellige operativsystemer, inkludert Windows, MacOS, Ubuntu, Debian og Fedora. Utvikleren er også i ferd med å lansere en mobilversjon på både Apple iStore og i Google Play-butikken. De vil legge ut oppdateringer på alfa-utgivelsen på nettstedet deres.

Selv om Atomic-lommeboken fortsatt er et relativt nytt produkt, har den ganske sterk støtte fra innflytelsesrike selskaper og enkeltpersoner i kryptovaluta-samfunnet..

Stemmeleverandører

Som nevnt, når du holder Decred, gir styringsprotokollen deres rett til å stemme på bestemte initiativer. For å delta, ville du ha at PCen din kjører en full node i nettverket permanent mens du lar lommeboken være ulåst.

Imidlertid, hvis du foretrekker å delegere disse stemmerettene (og tjene innsatsbelønningen), kan du benytte deg av det som kalles Stemmeleverandører. Disse kalles også “Stakepools”, og de lar deg delta i Decred’s PoS-system uten å måtte kjøre en full node.

VSP vil selvfølgelig kreve et gebyr for å kjøre denne tjenesten, men det er en rekke bassenger du kan velge mellom. Hvis du skal velge en VSP, oppfordres det til å velge en som ikke har mer enn 5% av alle nettverksstemmer. Dette for å hjelpe desentraliseringen av nettverket ved å distribuere stemmemakten.

Konklusjon

Det er mange Decred lommebøker og lagringsalternativer. Hvis du leter etter den sikreste metoden, er du sannsynligvis best tjent med å skaffe deg en Ledger Nano maskinvarebok. Dette vil tillate deg å holde DCR i et frakoblet miljø trygt fra hendene på nysgjerrige hackere.

Alternativt, hvis du foretrekker den fulle funksjonaliteten til den offisielle Decred desktop lommeboken, kan du installere Decrediton lommeboken. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du skal stikke uten VSP, må du holde PCen din døgnet rundt med lommeboken ulåst..

Tredjeparts lommebøker som Exodus eller Cobo lommebok kan også være en løsning så lenge du ikke har noe imot gebyrene som blir belastet av disse innsatsbassengene. Bare husk at når du velger VSP, må du sørge for å basere valget på desentralisering av nettverket og ikke bare avgifter.

Beste stedene å kjøpe DCR:

  • Binance Exchange
  • Huobi
  • Bittrex
  • Kryptopi

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me