Beste Digibyte-lommebøker: Topp 7 tryggeste DGB-lagringsalternativer

DigiByte (DGB) er en blockchain som ble opprettet for å forbedre hastigheten, sikkerheten og skalerbarheten til Bitcoin.

Mens DigiByte ikke er så kjent blant kryptokurver, har den vokst til å bli den lengste blockchain i verden, og regnes også som den raskeste og mest desentraliserte blockchain. Den ble lansert uten ICO i januar 2014 og la til SegWit-støtte i april 2017.

Med de fortsatte forbedringene over Bitcoin har DigiByte vært i stand til å klatre for å være den 40. største kryptovalutaen etter markedsverdi. Dette gjør DGB til et godt valg for en investering, og hvis du bestemmer deg for å investere og holde noen DGB, trenger du en lommebok. Og det er her denne artikkelen vil være nyttig.

Topp 7 beste Digibyte lommebøker

Nedenfor har jeg samlet en liste over noen av de beste Digibyte-lommebøkene som for tiden er på markedet. Disse er basert på min vurdering av deres sikkerhet, brukervennlighet, fellestøtte og tverrfunksjonell bruk. Hvilken lommebok du ender med å velge, vil avhenge av mye på dine egne personlige preferanser og omstendigheter.

Det er også verdt å påpeke at selv om det kan være andre lommebøker som støtter DGB, er det viktig å undersøke om utviklerne fremdeles oppdaterer lommeboken, og at den er kjent i Digibyte-samfunnet..

Når det er sagt, la oss hoppe inn.

Ledger Wallets (Hardware Wallet)

Ledger Nano S er velkjent som en av de beste maskinvarelommebøkene for lagring av mange forskjellige kryptovalutaer. Faktisk støtter Ledger mer enn 700 forskjellige kryptokurver, og er blant de sikreste metodene for å lagre kryptokurver og holde dem trygge for dårlige aktører..

Dette er fordi hardware-lommebøker holder all privat nøkkelinformasjon på enheten i et frakoblet miljø. Hvis du trenger å gjøre en transaksjon på lommeboken, kobles den til den bærbare datamaskinen og reskontoklienten via en USB-forbindelse. Dette betyr at din private nøkkel ikke på noe tidspunkt blir utsatt for internett og i forlengelse ivrige hackere.

Mens Nano S er den rimeligste av Ledger-lommebøkene, er det også Ledger Blue og den nye Ledger X, som begge også kan brukes til å lagre DGB.

Ledger Nano S Digibyte lommebok

Få Ledger Nano S i dag

Ledger-lommebøkene gir utmerket sikkerhet, og kombinerer PIN-koder, kryptering og tofaktorautentisering av transaksjoner ved å kreve både digital autentisering og fysisk autentisering.

Ledger Nano S har sett flere prisreduksjoner i løpet av 2018, og i begynnelsen av 2019 er prisen priset til bare $ 59. Ledger Nano X er den mer avanserte modellen og går til $ 119, mens Ledger Blue gir deg banebrytende berøringsskjermsikkerhet, men har en ganske heftig prislapp på $ 269,99.

DigiByte Core (Desktop Wallet)

De DigiByte Core lommebok ble opprettet av DigiByte-teamet spesielt for lagring av DGB. I tillegg til å lagre DGB fungerer Core-lommeboken som en blockchain-node, og hjelper med å sikre hele DigiByte-blockchain. Dette alene gjør DigiByte Core-lommeboken til et godt valg siden du vil støtte nettverket.

Digibyte Core Wallet

Digibyte Core Wallet brukergrensesnitt. Bildekilde: YouTube

Core-lommeboken gir deg grunnleggende kontroller for å sende og motta DGB, og den har allerede blitt installert av mer enn 100.000 brukere, noe som gjør DigiByte til blockchain med en av de største gruppene av noder. Core-lommeboken er ganske intuitiv, og du bør ikke ha noen problemer som raskt avgjør hvordan du skal sende og motta DGB.

En merknad er at når du først laster ned lommeboken, må du vente mens den laster ned og synkroniserer hele blockchain. Dette kan ta ganske lang tid, men hvis du lar lommeboken være åpen og går over natten, bør den være fullstendig neste morgen.

Guarda (Desktop / Web / Mobile Wallet)

Hvis du leter etter en lommebok med flere valutaer og flere plattformer for lagring av DGB, vil Guarda lommebok kan passe bra for deg. Den er tilgjengelig for stasjonære maskiner, nett og mobil, og installasjonene synkroniseres slik at du alltid har tilgang til pengene dine og transaksjonshistorikken.

Guarda Wallet Digibyte

Guarda Mobile Wallet med DGB-støtte. Bildekilde: Google Play Butikk

Guarda-lommeboken har også innebygd sentral for å konvertere DGB til dusinvis av andre mynter, eller omvendt. Hvis du trenger mer DGB, kan du enkelt kjøpe mer gjennom Guarda-lommeboken. Og for bedriftsbrukere kan lommeboken til og med brukes til å generere tilpassede tokens.

Den enkle designen er et kjennetegn på Guarda-lommeboken, noe som gjør den enkel å bruke og konsekvent uansett hvilken plattform du bruker den på.

Jaxx Liberty (stasjonær / mobil / Chrome)

Jaxx Liberty-lommeboken er et nytt merke til den originale Jaxx-lommeboken, og basert på tilbakemeldinger fra brukere er den nye Jaxx Liberty-lommeboken en solid forbedring i forhold til den eldre Jaxx-lommeboken. Jaxx Liberty har økt sikkerhetsfunksjoner, synkronisering på tvers av mobil-, web- og stasjonære versjoner, og er i stand til å lagre 85 forskjellige kryptovalutaer, inkludert DGB selvfølgelig.

Den ene funksjonen som synes å være mest verdsatt av brukerne, er muligheten til Jaxx Liberty å synkronisere på tvers av flere plattformer. Brukere synes det er flott å kunne sjekke saldo og transaksjonshistorikk i sanntid uansett hvilken plattform de er på.

Jaxx lommebok Digibyte

Jaxx-støtte for DGB. Bildekilde: Jaxx blogg

Desktop-versjonen fungerer med Windows, Linux og OSX, mens mobilversjonen er tilgjengelig for iOS og Android, og det er enda en Chrome-utvidelse for online lommebokbrukere..

Den originale Jaxx-lommeboken ble utgitt i 2014, så den har en god del historie, og utviklingsteamet bruker sin omfattende erfaring for å fortsette å forbedre Jaxx Liberty. Lommeboken er veldig brukervennlig, og det skal være enkelt for alle å lagre DGB, eller sende og motta mynter i Jaxx Liberty. Lommeboken har også ShapeShift-integrasjon, noe som gjør det til en lek å bytte DGB mot andre mynter rett i lommeboken.

DigiByte Go Wallet (Online Wallet / Chrome Extension)

De DigiByte Go lommebok er en offisiell utgivelse fra DigiByte-teamet. Det er en Chrome-utvidelse, og anses å være ganske sikker som en online lommebok. For de som alltid er på farten, er det ofte det beste valget å lagre DGB i en online lommebok, i det minste så lenge det ikke lagres for store mengder..

Før den ble omdøpt som DigiByte Go-lommeboken i desember 2017, var dette kjent som DigiByte Gaming-lommeboken. Så de som er kjent med DigiByte fra de første dagene, vil gjenkjenne dette som Gaming-lommeboken.

DigiByte Go-lommeboken kan opprettes og være klar til bruk på få minutter, noe som er veldig praktisk. Den har også et intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt å sende og motta DGB. Mange anser dette som deres favoritt DigiByte-lommebok.

Exodus Wallet (Desktop Wallet)

Exodus-lommeboken er en stasjonær lommebok med flere valutaer som kan brukes til å lagre DigiBytes trygt og sikkert. Det er tilfeldigvis en av de vakreste kryptovaluta-lommebøkene, og har vært ekstremt populær siden utgivelsen i 2016. Brukergrensesnittet er rent og enkelt, og kryptering av private nøkler og transaksjonsdata gjør Exodus til et godt valg for en stasjonær DigiByte. lommebok.

Exodus Digibyte Wallet Interface

Exodus Desktop Wallet Portfolio View User Interface

Exodus er tilgjengelig for Windows, OSX og Linux og har 24/7 support er nødvendig.

Atomic (universell lommebok)

En annen tredjeparts lommebok som du kanskje vil vurdere er Atomic Wallet. Dette er en universell lommebok som for øyeblikket er tilgjengelig på skrivebordet og vil snart lanseres i en mobilversjon. Bortsett fra støtte for Digibyte, kan den også brukes til over 300 andre kryptovalutaer.

Kanskje en av de beste funksjonene i Atomic-lommeboken er integrasjonen den har med Shapeshift og Changelly. Disse øyeblikkelige utvekslingsportene for kryptovaluta vil tillate Atomic-lommebokbrukeren å bytte ut DGB-en sin for annen krypto. Du kan også bruke deres fiat-gateway til å veksle myntene dine mot EUR, GBP eller USD.

Hvis du setter pris på utvekslingsfunksjonaliteten, men ikke foretrekker å bruke en sentralisert tjeneste, vil du gjerne høre om den kommende Atomic Swap-støtten. Dette vil tillate deg å bytte mynter for en annen mynt direkte på tvers av kjeder.

Til tross for disse integrasjonene holder Atomic Wallet din private nøkkelinformasjon lokal på enheten din og er som sådan et bedre alternativ til de mange utvekslingslommebøkene som noen ganger blir spioneringen. Hvis du ønsket å bruke Atomic-lommeboken, er den tilgjengelig for nedlasting og fungerer for øyeblikket på Ubuntu, Debian og Fedora.

Utviklerne jobber med utgivelsen av mobilversjonen for Android. De er i ferd med å gi ut en alfaversjon av appen som de vil holde brukerne oppdatert på på nettstedet sitt.

Digibyte papir lommebok

Den enkleste måten å lage en papirlommebok på er å bare skrive din private nøkkel på et stykke papir. Hvis du vil ha noe som ser litt penere ut og inkluderer en praktisk QR-kode, kan du bruke papirvalutegeneratoren med flere valutaer på WalletGenerator.net. Papirlommebøker er den sikreste lagringsmetoden for DGB hvis lommeboken er opprettet offline. De er også gode for å gi gaver av DGB.

Konklusjon

Du bør finne den ideelle Digibyte-lommeboken for ditt bruk i listen ovenfor. Hvis du vil ha mest sikkerhet, er du sannsynligvis best egnet til å skaffe deg en hardware-lommebok. Selvfølgelig koster de penger, men hvis du har mer enn det i krypto, er det fornuftig fra et rent praktisk perspektiv.

Hvis du leter etter en mer funksjonell lommebok, har Digibyte Core mest støtte fra samfunnet. Hvis du foretrekker en lommebok som lar deg lagre en rekke andre mynter, kan en av tredjeparts lommebøkene vurderes.

Selvfølgelig er det ingenting som hindrer deg i å ha flere lagringsalternativer for forskjellige formål. Du kan lagre mesteparten av DGB-besparelsene dine på en maskinvarepungebok og deretter beholde et mindre beløp i en mobil- eller stasjonær lommebok for mer vanlige transaksjoner.

Uansett hvilken lommebok du bestemmer deg for å velge, må du sørge for at du følger de beste metodene når det gjelder lommeboksikkerhet. Ikke last ned mistenkelige filer, hold sikkerhetskopiene og trygge i sikre omgivelser.

Beste stedet å kjøpe DGB

  • Bittrex
  • Poloniex
  • Huobi
  • KuCoin

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me