Beste Dogecoin-lommebøker: De tryggeste stedene å lagre DOGE

Mye DOGE, trenger lommebok!

Til tross for at den ble lansert som en memecoin, fengsler Dogecoin fortsatt kryptosamfunnet og er en av grunnene til at det fortsatt opprettholder en så høy markedsverdi.

Hvis du har bestemt deg for å bli med i trenden, trenger du noen trygge og sikre måter å lagre det meme internettgullet på. Gitt økningen i populariteten til Dogecoin, er det nå en rekke forskjellige lagringsalternativer og lommebøker med DOGE-støtte.

I dette innlegget vil vi analysere de beste Dogecoin lommebøkene som er tilgjengelige for øyeblikket. Dette inkluderer et utvalg av lommebøker for stasjonære maskiner, mobil og maskinvare. Vi vil også ta en titt på hvordan du kan sette opp sikker fryselager med et rudimentært, men likevel sikkert papirlommebokalternativ.

Topp 6 Dogecoin lommebøker

Før vi kan grave i listen over Dogecoin lommebøker, er det viktig å påpeke kriteriene våre for valg av topplommebøker. Vi baserer det på faktorer som lommeboksikkerhet, kontinuerlig støtte, brukervennlighet, pris og generell tilbakemelding fra samfunnet.

Dette er ikke en helt uttømmende liste, og det kan være noen lommebøker som vi ikke har dekket. Hvis du skal bruke en annen lommebok, må du sørge for at den er bekreftet av samfunnet og at den har mottatt generelle sikkerhetsrevisjoner..

Ledger Nano S Hardware Wallet

Frakoblet lagring er allment ansett som den tryggeste og sikreste måten å lagre kryptovalutaene dine på. En offline lagringsmetode er en maskinvarepungebok, og en av de beste maskinvarepungene er Ledger Nano S. Årsaken til at det er et av de beste valgene er det brede utvalget av sikkerhetsfunksjoner som er bakt inn i enheten for å holde myntene dine så trygge som mulig. og utenfor rekkevidde for hackere.

De Ledger Nano S ser ut som en liten USB-enhet, med en nøkkelforskjell ved at den har en innebygd OLED-skjerm som brukes sammen med små knapper på enheten for å bekrefte og manuelt bekrefte transaksjoner. Ledger har sikker PIN-lagring av dine private nøkler og en brukervennlig sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsfunksjon, samt 2-faktor autentisering.

Ledger Nano S Dogecoin

Ledger Nano S-enheten. Bilde via ledger.com

Enheten lagrer ikke bare private Dogecoin-nøkler, men den støtter lagring av mer enn 700 forskjellige kryptovalutaer. Så du kan sannsynligvis lagre nesten alle beholdningene dine på Ledger, og holde alt trygt og sikkert.

Den eneste ulempen med Ledger Nano S er at den ikke er gratis, og fra og med november 2018 vil den koste deg $ 99, som vi synes er vel verdt det med tanke på den ekstra sikkerheten du får med en maskinvarebok..

Trezor One Hardware Wallet

En litt billigere maskinvare lommebok på € 83 er Trezor One. Dette er en maskinvare lommebok som er utviklet av Satoshilabs, som er et selskap som er basert i Tsjekkia. Sammen med Ledger er Trezor en av de mest pålitelige maskinvarepungene. Bortsett fra lommebokens støtte for Dogecoin, støtter den ytterligere 700 poletter.

I likhet med Ledger Nano holdes de private nøklene til Dogecoin-lommeboken din på enheten din og gjør det veldig vanskelig for hackere å få tak i den via nettforbindelser. Den samhandler med Trezor Bridge, som muliggjør en forbindelse mellom Trezor-enheten og nettleseren din. Nedenfor er et skjermbilde med Dogecoin Trezor UI.

Trezor Home Dogecoin

Trezor Model One Home Interface koblet til via Trezor Bridge. Bilde via Reddit

Mens Trezor Model One er lommeboken på inngangsnivå, har SatoshiLabs også utviklet en dyrere versjon kalt Modell T. Dette selges for € 180, og i motsetning til Trezor One har den en fargeberøringsskjerm. Dette gjør det lettere å samhandle med lommeboken uten å måtte skrive inn innganger manuelt for siffer.

Når det gjelder myntdekning, støtter modellen T noen flere mynter og har støtte for kryptovalutaer som Ripple (XRP), Monero (XMR) og noen få andre ikke-ERC20 mynter. Imidlertid har de samme sikkerhet og bare funksjonalitet, så hvis du ikke har tenkt å holde disse myntene, kan Trezor One være tilstrekkelig.

Offisiell Dogecoin-lommebok

Hvis du virkelig er interessert i Dogecoin, er den beste måten å lagre myntene dine på den offisielle Dogecoin lommebok. Desktopversjonen av lommeboken kommer både i en kjerne lommebok som laster ned hele blockchain og hjelper til med å sikre nettverket, samt en lite versjon kalt MultiDoge egnet for bare å lagre og overføre Dogecoin, og en mobilversjon for Android-enheter.

Desktopversjonene, både Core og Lite, er tilgjengelige for Windows, OSX og Linux. En advarsel er at lite-versjonen ikke kan brukes til gruvedrift, så hvis du er interessert i å bryte Dogecoin, trenger du kjerneversjonen.

Offisiell Dogecoin-lommebok

Brukergrensesnitt for den offisielle Dogecoin lommeboken. Bilde via Reddit

Den offisielle Dogecoin-lommeboken er ikke den peneste du ser, men den er rask og enkel å installere og bruke. Synkroniseringsprosessen er ikke veldig lang, spesielt hvis du bruker lite-versjonen, og du vil finne at grensesnittet er lett å forstå og navigere.

Ulempen med de offisielle Dogecoin lommebøkene er mangel på støtte eller iOS og det faktum at det er en kun Dogecoin lommebok, så hvis du har andre mynter, trenger du også en annen lommebok.

Dogechain Wallet (Online Wallet)

For brukervennlighet foretrekker noen mennesker lommebøker på nettet som er tilgjengelige fra hvilken som helst nettleser. Vi anbefaler ikke denne typen lommebok på grunn av sikkerhetsproblemer, men hvis du bare har å gjøre med små mengder DOGE Hundekjede lommebok er et solid valg for en online lommebok.

Den gode nyheten er at denne lommeboken krypterer alt, og at Dogechain aldri får tilgang til lommebokinformasjonen din. De krypterte filene er lagret i skyen, ikke på DogeChain-serverne, så selv om en kjernefysisk streik tok ut alle Dogechain-serverne samtidig, ville du fortsatt ha tilgang til myntene dine.

Det er en enkel løsning, og fungerer spesielt bra hvis du er en hyppig reisende som kanskje trenger tilgang til Dogecoin-lommeboken din fra forskjellige steder og forskjellige datamaskiner.

Jaxx lommebok

Jaxx er en lommebok med flere mynter med både stasjonære og mobile alternativer, og det er et annet godt valg for alle som ønsker å lagre Dogecoins på en sikker måte. Den ble nylig oppdatert og heter nå Jaxx Liberty, og den kan lagre mer enn 85 forskjellige kryptovalutaer, med mer til hele tiden.

Etter å ha blitt lansert i 2014, har Jaxx-lommeboken blitt lastet ned millioner av ganger, og det er et toppvalg for mange kryptovalutaentusiaster takket være det store utvalget av mynter den kan lagre, og fordi Jaxx-teamet fortsetter å forbedre lommeboken..

Desktop-versjonen av Jaxx Liberty kan lastes ned for Windows, OSX og Linux. Mobilversjonen støtter både Android- og iOS-enheter, og det er til og med en Google Chrome-utvidelse for bruk av lommeboken online. Og du kan synkronisere og koble lommeboken din på tvers av alle disse enhetene. Det er bekvemmelighet.

Brukergrensesnittet er veldig intuitivt og brukervennlig, og det lar deg beholde kontrollen over dine private nøkler. Selv de som aldri tidligere har brukt en kryptovaluta-lommebok, burde ikke ha noe problem med å lære hvordan de administrerer DOGE-en sin ved hjelp av Jaxx-lommeboken. Og Jaxx gjør det også enkelt å bytte mynter med innebygd ShapeShift-integrasjon.

Dogecoin papir lommebok

En skolemetode for sikker lagring av kryptovalutaer er med en fysisk papirlommebok. Selv om det ikke nevnes så mye som før, er papirlommebøker fortsatt et veldig godt valg hvis sikkerhet er en av dine største bekymringer.

En papirlommebok er ikke noe annet enn at de private nøklene dine blir skrevet ut på et stykke papir. Papir lommebokgeneratorer skriver ofte også ut QR-koder for å gjøre overføring av mynter lettere. Men hovedattraksjonen til en papirlommebok er at den ikke er koblet til internett, noe som betyr at det ikke er noen måte for en hacker å stjele myntene dine.

DogeCoin papir lommebok generator

Online Wallet Generator for Dogecoin. Kilde: WalletGenerator.net

Selvfølgelig er papirlommeboken fortsatt sårbar for tyveri eller ødeleggelse, så det er viktig å holde papirlommeboken trygg når den er generert. Mange bruker en safe eller en bankboks for å oppbevare papirlommene sine trygt. Og mange anbefaler også å oppbevare en kopi av papirlommeboken på flere sikre steder i tilfelle en blir ødelagt.

En av de mest populære papir lommebokgeneratorene er WalletGenerator.net, som ikke bare støtter opprettelse av Dogecoin-papirlommebøker, men kan også brukes til å lage papirlommebøker for 196 andre kryptovalutaer.

Det anbefales også at hvis du bruker en slik papirgenerator for Dogecoin-lommeboken, at du bruker den frakoblet. Du kan laste ned nettstedets filer og deretter generere lommeboken manuelt i et frakoblet miljø som uten tvil er mye sikrere enn å bruke den mens du er koblet til internett..

Konklusjon

Hvilken Dogecoin-lommebok du velger å bruke, kommer egentlig ned på dine egne personlige preferanser.

Hvis du leter etter en billig og rask måte å sende / motta mynter på, kan den offisielle Dogecoin-lommeboken fungere for deg. Alternativt, hvis du leter etter sikrere alternativer for kald lagring for et større utvalg av DOGE, kan det være lurt å vurdere en maskinvare eller papirlommebok.

Husk at når du lagrer kryptokurver, bør sikkerhet være ditt viktigste problem. Det er altfor lett å miste myntene dine til hackere, å skrive en adresse feil eller å bare glemme passordfrasen. Ta alltid alle sikkerhetsforholdsregler og bruk den sikreste lagringsplassen for kryptovalutaene dine.

Steder å kjøpe DOGE:

  • HitBTC
  • Kraken
  • Bittrex
  • Poloniex
  • Kryptopi

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me