Beste Golem-lommebøker: Topp 7 steder å trygt lagre GNT

Golem (GNT) er et ambisiøst initiativ som søker å skape en global superdatamaskin, og vil kompensere de som tilbyr ekstra datakraft med de ERC-20-kompatible GNT-tokens.

Omvendt kan de som trenger datakraft kjøpe den fra Golem-nettverket med GNT-tokens. For å dra nytte av plattformen må du ha noen GNT-tokens, og selvfølgelig et sted å lagre dem. Siden GNT er et ERC-20-token, er det et stort antall lommebøker du kan bruke til å lagre tokenet.

I dette innlegget vil vi se på noen av de beste lagringsalternativene for Golem. Fra hardware-lommebøker til mobil- og web-lommebøker er jeg sikker på at du finner den beste lommeboken for å lagre din GNT.

Topp 7 Golem lommebøker

Som nevnt er Golem et ERC20-token som betyr at det er en mengde Ethereum-lommebokalternativer som er tilgjengelige for det. For at vi kunne velge det beste, fokuserte vi på noen få nøkkelfaktorer. Disse inkluderer sikkerhet, brukervennlighet, støtte fra samfunnet og kostnader.

Noen ganger kommer disse egenskapene selvfølgelig i konflikt med hverandre, men det er viktig å finne lommeboken som passer best til dine behov.

Nedenfor er listen vår etter preferanse.

Ledger Nano S (Hardware Wallet)

Når sikkerhet er den viktigste bekymringen, er en maskinvareboklakke det beste valget, og Ledger Nano S er en av de mest sikre og mest populære maskinvarelommebøkene som er tilgjengelige. Du kan ikke velge en sikrere lommebok for lagring av GNT-mynter enn en maskinvarepungebok, og Ledger Nano S er et utmerket valg for en maskinvarepungebok

Ledger Nano Golem

Ledger Nano S maskinvare lommebok

Noen viktige funksjoner i Ledger Nano S inkluderer:

 • Transaksjoner bekreftes på skjermen og krever fysisk innspill for å fullføre;
 • Dataene dine er sikret med en PIN-kode;
 • Kontoer er kryptert og sikkerhetskopiert fullstendig;
 • Anti-malware andre faktor sjekker;
 • Støtte for hundrevis av kryptovalutaer;
 • Enkel oppsett.

Ledger er ikke gratis, men de har nylig redusert prisen, og den nåværende prislappen på $ 99,99 er liten hvis du har mer enn $ 1000 i kryptokurver å lagre.

Trezor Model One

En annen maskinvare lommebok som du kan vurdere er Trezor Model One. Trezor er en annen velkjent maskinvare som ble utviklet av Praha-baserte Satoshi labs. Det er et litt billigere alternativ enn Ledger som koster € 69 + moms.

Gitt at Trezor er en maskinvarelommebok, holder den dine private nøkler offline og i et sikkert miljø. Når du trenger å bruke lommeboken din, blir alle private nøkkelberegninger gjort på enheten som deretter blir koblet til PCen din via USB. Deretter installerer du trezor-broen som vil opprette en forbindelse mellom enheten og Trezors nettlesergrensesnitt.

Trezor lommebok Golem

Brukergrensesnitt for Trezor Wallet

Trezor Model One er i stand til å lagre over 700 andre kryptovalutaer, inkludert hele ERC20-komplekset. Imidlertid er det noen spesifikke mynter som Ripple XRP og Monero XMR som ikke tilbys i denne inngangsnivåenheten..

Hvis dette er mynter du har og vil ha en maskinvareenhet til, kan det være lurt å vurdere Trezor Model T. Bortsett fra å støtte flere mynter enn standardenheten, leveres Model T med en fargeberøringsskjerm. Selvfølgelig koster denne ekstra funksjonaliteten, og Model T er € 149, – + moms.

Jaxx (flere enheter)

Jaxx er en lommebok med flere mynter med både stasjonære og mobile alternativer, og det er et annet godt valg for alle som ønsker å lagre sine GNT-tokens på en sikker måte. Den ble nylig oppdatert og heter nå Jaxx Liberty, og den kan lagre mer enn 85 forskjellige kryptovalutaer, med mer til hele tiden.

Etter å ha blitt lansert i 2014, har Jaxx-lommeboken blitt lastet ned millioner av ganger, og det er et toppvalg for mange kryptovalutaentusiaster takket være det store utvalget av mynter den kan lagre, og fordi Jaxx-teamet fortsetter å forbedre lommeboken..

Jaxx lommebok med Golem

Jaxx Mobile Wallet-integrasjon. Kilde: Reddit

Desktop-versjonen av Jaxx Liberty kan lastes ned for Windows, OSX og Linux. Mobilversjonen støtter både Android- og iOS-enheter, og det er til og med en Google Chrome-utvidelse for bruk av lommeboken online. Og du kan synkronisere og koble lommeboken din på tvers av alle disse enhetene. Det er bekvemmelighet.

Brukergrensesnittet er veldig intuitivt og brukervennlig, og det lar deg beholde kontrollen over dine private nøkler. Selv de som aldri har brukt en kryptovaluta lommebok tidligere, burde ikke ha noe problem med å lære å håndtere GNT ved hjelp av Jaxx lommeboken. Og Jaxx gjør det også enkelt å bytte mynter med innebygd ShapeShift-integrasjon.

Exodus (Desktop Wallet)

Exodus-lommeboken er allment anerkjent som en av de beste lommebøkene med flere valutaer tilgjengelig fra et brukergrensesnittperspektiv. Det er bare rett og slett vakkert å se på.

Og stasjonære lommebøker er ganske trygge, spesielt hvis du er trygg på nettlesingen.

Exodus støtter ikke bare lagring av GNT, den støtter også nesten 100 andre kryptovalutaer, og teamet bak Exodus legger til mer hele tiden. I tillegg kan du raskt bytte mynter ved hjelp av den innebygde ShapeShift-integrasjonen.

Exodus Wallet med Golem

Exodus Desktop Wallet brukergrensesnitt

Exodus har versjoner tilgjengelig for Windows, Mac og Linux og gir deg full kontroll over alle digitale eiendeler du velger å lagre med den.

MyEtherWallet (Web Wallet)

MyEtherWallet, også kalt MEW, er et open source-verktøy som ble utgitt i 2015 som et verktøy for å enkelt og sikkert lage Ethereum-kompatible lommebøker. Det har blitt stadig mer populært sammen med veksten i popularitet til Ethereum, som er den tredje største kryptovalutaen etter markedsverdi. Hvis du leter etter en enkel og fleksibel løsning for lagring av Ethereum-kompatible tokens, som Golem GNT-token, vil MEW være en utmerket løsning for deg.

Selv om det blir tenkt på som en nettlommebok, er det ikke helt nøyaktig. MEW-verktøyet lar deg lage nye Ethereum-lommebøker gjennom deres nettbaserte grensesnitt, men alle midlene og informasjonen blir liggende på din egen datamaskin. Dine private nøkler overføres aldri til MEW-serverne. Det er en veldig god kombinasjon av enkel installasjon fra nettgrensesnittet, og sikkerhet ved å holde dine private nøkler på din egen enhet.

I stedet for å bare være en lommebok, er det bedre å tenke på MEW som en måte å grensesnitt med Ethereum blockchain. Og som sådan kan den til og med brukes sammen med andre lommebøker. MEW vil grensesnitt med hardware lommebøker som Ledger og Trezor, og kan også jobbe med den offisielle Ethereum lommeboken. Alle disse lommebøkene er kjent for sin sikkerhet. Hvis du velger å bruke MEW som en frittstående lommebokgenerator, kan det også være ekstremt sikkert, men sikkerhetsnivået avhenger virkelig av brukeren og hvordan de bruker verktøyet.

For å være så sikker som mulig, lar MEW deg lage en lommebok og starte transaksjoner helt offline. Selv om dette gjør MEW sikrere, er det også mindre praktisk enn å bruke en nettleser. Hvis du trenger mer informasjon om sikkerheten i MEW, inneholder delen “Hjelp” på nettstedet omfattende dokumentasjon.

For de som ønsker et alternativ til MEW, er det også MyCrypto som ble startet av en tidligere grunnlegger. Vi har tidligere sett på forskjellene mellom MyCrypto og MyEtherWallet hvis du ønsket mer informasjon.

MetaMask (nettleser-plugin)

MetaMask er et nettleserprogram som fungerer med Firefox, Opera, Google Chrome eller nettleseren BAT Brave. Du kan installere det som alle andre plugins, og det tar bare et minutt å installere og sette opp MetaMask. I tillegg til å fungere som en lommebok for Ethereum og ERC-20-kompatible tokens, er det en komplett måte å få tilgang til og samhandle med Ethereum blockchain.

Fordi blockchain og desentraliserte applikasjoner bygget på blockchain ikke er så intuitive for den gjennomsnittlige personen, gikk teamet bak MetaMask inn for å lage et grensesnitt som er intuitivt, noe som gjør det superenkelt å få tilgang til og samhandle med Ethereum blockchain. Basert på tilbakemeldinger fra brukere og adopsjon av MetaMask, har de vært ganske vellykkede.

MetaMask fungerer som en fullt fungerende Ethereum-lommebok som kjører rett i nettleseren din, og den støtter alle ERC-20-tokens, som GNT, og det er til og med mulig å legge til dine egne tilpassede tokens. Det lar deg også samhandle med noen av Ethereum dapps, og den fungerer med Ethereum testnet, noe som gjør det nyttig som et utviklingsverktøy. Og hvis du vil, kan du koble den til MyEtherWallet.

Golem Paper Wallet

En papirlommebok er ikke noe annet enn en fysisk fremstilling av dine private nøkler. Det kan være så enkelt som å skrive de private nøklene dine på et papir. Dedikerte papirboksgeneratorer krydrer ting ved å få lommeboken til å se fin ut, med bilder og holografiske effekter, og vanligvis også QR-koder.

Selv om det ikke er noen dedikert Golem-lommebokgenerator, kan du bruke MyEtherWallet som en papirlommegenerator. Når du oppretter en ny lommebok med MyEtherWallet, gir den deg faktisk muligheten til å skrive den ut som en papirlommebok.

Og hvis du virkelig vil være trygg, kan du kjøre MyEtherWallet på en datamaskin som er frakoblet, og vil forbli frakoblet. Dette betyr at lommeboken din og dens private nøkler aldri blir utsatt for internett. Dette betyr at midlene dine blir holdt i et kaldtlagringsmiljø uten trusselen fra hackere.

Konklusjon

Til slutt kommer den typen Golem-lommebok du bestemmer deg for å bruke, til dine egne behov og preferanser. Hvis du leter etter det sikreste alternativet med støtte for hundrevis av mynter, kan du ikke gå galt med en maskinvarepungebok. Selvfølgelig kommer dette med en beskjeden kostnad.

Alternativt, hvis du leter etter en gratis og rask måte å lagre myntene dine i et sikkert miljø, kan du vurdere å lage en papirlommebok med MEW i en nettleser uten nett. For å gjøre transaksjoner med mindre mengder, er det ikke noe galt med lommebøkene på skrivebordet, mobil og nettleser vi nevnte ovenfor.

Det er også en rekke andre lommebøker som vi har sluttet på denne listen. Det er ingenting galt med å vurdere en annen lommebok, men uansett hva du gjør, sørg for at den har bred fellestøtte og at utviklerne fremdeles er aktive og holder den oppdatert.

Å velge en lommebok for å lagre myntene dine må følge nøyaktig samme resonnement som å velge myntene dine: DYOR (gjør din egen forskning)

Steder å kjøpe GNT:

 • Binance
 • Bittrex
 • Huobi
 • HitBTC
 • Poloniex

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me