Beste Lisk-lommebøker: Topp 7 steder å trygt lagre LSK

Lisk (LSK) ble opprettet som en plattform for å lage desentraliserte applikasjoner i Javascript.

Målet med prosjektet er å skape en desentralisert utviklingsplattform for apper som er mer rettferdige for utviklere og gir dem større belønning for deres kreasjoner, i motsetning til de nåværende sentraliserte plattformene som Google Play og Apple App Store, som begge tar løvenes andel av eventuelle inntekter.

Lisk har sin egen valuta som går under tickersymbolet LSK, og du kan kjøpe dem på en rekke børser. Men hvis du gjør dette, trenger du også en lommebok for å oppbevare dem i, fordi det ikke er trygt å bare ha dem i byttelommebøkene..

Med det i tankene har jeg laget guiden nedenfor til de 7 beste Lisk-lommebøkene for sikker oppbevaring av LSK.

Topp 6 Lisk lommebøker

I motsetning til mange av de smarte kontrakttegnene i rommet akkurat nå, er Lisk ikke en ERC20-standard. De har ikke bygget sin blockchain på toppen av Ethereum. Derfor krever de et skreddersydd utvalg av lommebøker fordi ERC20-kompatibilitet bare ikke gjør det.

Vi har samlet en liste over de beste Lisk-lommebøkene og lagringsalternativene som for tiden er på markedet. Våre kriterier var basert på en rekke faktorer, inkludert brukervennlighet, fellestøtte og selvfølgelig lommebokens sikkerhet.

Dette er ikke en uttømmende liste, men hvis du skal bruke en annen lommebok, må du sørge for at den har bred fellestøtte. De er oppført i rekkefølge etter preferanser.

Ledger Nano S (Hardware Wallet)

En hardware-lommebok er det beste valget for sikker lagring av LSK eller annen kryptovaluta for den saks skyld. Inntil nylig støttet ikke Ledger LSK-lagring, men i september la det til støtte for Lisk, og nå er det mulig å lagre LSK i en Ledger Nano S.

Ledger ser ut som en USB-flash-stasjon, og i tillegg til å bruke den til Lisk kan du også bruke den til mer enn 700 andre kryptovalutaer. Ledger-teamet fortsetter å legge til støtte for flere mynter hele tiden, og sjansene er at favorittmynten din kan lagres i Ledger.

Ledger Nano S Lisk Lommebok

Få Ledger Nano S i dag

I tillegg til å bruke kryptering og PIN-koder for sikkerhet, viser Ledger også transaksjoner med en liten OLED-skjerm, men krever at brukeren fysisk trykker på en knapp på Ledger-enheten for å bekrefte enhver transaksjon. Dette forhindrer hackere fra å få tilgang til midlene dine, siden de ikke klarer å trykke fysisk på knappen og bekrefte enhver transaksjon de kanskje prøver eksternt.

Ledger er også veldig enkel å sette opp, og likevel så sikker som mulig. Dens viktigste forringelse er at den ikke er gratis, men takket være en nylig prisnedgang kan du få en Ledger Nano S for bare $ 69,99, noe som er en liten pris å betale for å sikre kryptovalutaene dine.

Trezor Model One (maskinvare lommebok)

De Trezor er en annen veldig populær hardware-lommebok som er utviklet av et selskap i Tsjekkia som heter Satoshi labs. Dette er litt dyrere enn hovedbokens lommebok og kommer inn på € 69 + moms. For å kunne bruke Trezor-lommeboken til din Lisk, må du installere LiskishWallet som er en tredjeparts lommebok med en Trezor-integrasjon..

Liskish Wallet Trezor

LiskishWallet brukergrensesnitt. Bildekilde: Trezor

I likhet med Ledger Nano lagrer Trezor-lommeboken dine private nøkler i et frakoblet miljø, og den vil samhandle med LiskishWallet gjennom USB-tilkoblingen. Trezor er også en lommebok med flere valutaer. Du kan lagre opptil 700 forskjellige mynter inkludert hele ERC20-komplekset.

Mens Trezor Model One skal være tilstrekkelig for dine formål, er det noen mynter som den ikke støtter (Monero, Ripple og Cardano for å nevne noen få). Hvis dette er mynter du HODL og også vil lagre, kan det være lurt å vurdere Trezor Model T. Dette er litt dyrere enn Model One og koster € 149, – + moms. Model T har imidlertid en mer brukervennlig LCD-fargeskjerm som er større enn modellen.

Lisk Hub (stasjonær lommebok)

Lisk Hub kalles den mest avanserte Lisk-lommeboken, og den ble utgitt da Lisk ble lansert nylig. Det er ikke bare en lommebok. Det er en alt-i-ett-løsning for å administrere Lisk-tokens og Lisk ID. I tillegg til den grunnleggende sendings- og mottaksfunksjonen, kan Lisk Hub også brukes til å stemme på delegater. Og det lar deg spore all Lisk-aktiviteten, fra selve blockchain til Lisk Twitter-feed.

Lisk Hub Wallet

Lisk Hub Desktop Wallet. Bildekilde: Lisk Hub

Fremtidige utgivelser av Lisk Hub planlegger å inkludere en desentralisert sentral, muligheten til å starte en ICO, nettverks- og markedsovervåking og muligheten til å registrere en ny app.

I tillegg kan du registrere deg selv som en delegat, og du kan stake og smi Lisk rett i lommeboken. Det er egentlig ikke noe behov for noen annen Lisk-lommebok hvis du har Lisk Hub.

Lisk Hub er tilgjengelig for både Windows og Mac.

Lisk Core (stasjonær lommebok)

Lisk Core er faktisk en full Lisk-node, noe som betyr at du må laste ned og synkronisere med hele Lisk blockchain. Lisk Core har mye mer funksjonalitet enn bare å fungere som en lommebok, og er best for utviklere som ønsker å samhandle med Lisk blockchain i opprettelsen av desentraliserte applikasjoner..

Foruten bare å lagre, sende og motta LSK, kan du også smi og stake med Lisk Core, og det gir deg full tilgang til API-utviklingssett..

Lisk Core anbefales bare for de med høyt teknisk bakgrunn, og er best for utviklere som ønsker å jobbe med Lisk blockchain.

Lisk Commander (Command-Line Desktop Wallet)

De Lisk Commander var tidligere kjent som “Lisky” og er en måte å samhandle med Lisk blockchain i et kommandolinjegrensesnitt. I utgangspunktet er det Lisk Core, men med et kommandolinjegrensesnitt. Den lar deg kommunisere med lokale og eksterne Lisk-noder, samt utføre Lisk-relaterte funksjoner via kommandolinjeverktøyet.

Enda mer enn Lisk Core, er denne lommeboken ment for de som har høy teknisk bakgrunn. Du bør være kjent med kommandolinjegrensesnitt og språk hvis du vurderer å bruke Lisk Command.

Lisk Mobile (mobil lommebok)

De mobilversjon av Lisk-lommeboken er så bra at den har 4,9 av 5 stjerner på Google Play og 4,3 stjerner av 5 på Apple App Store. Det er en brukervennlig mobilapplikasjon som gir deg muligheten til å lagre, sende og motta Lisk-tokens enkelt.

Selv om de avanserte delegatfunksjonene ennå ikke er implementert i Lisk Hub desktop lommebok, er den funksjonaliteten planlagt for fremtidige utgivelser. Det er også planlagt å legge til FaceID og TouchID for ekstra sikkerhet i kommende versjoner.

Lisk papir lommebok

Dette er en uoffisiell papirlommebok, men er fortsatt et flott alternativ for lagring av LSK hvis sikkerhet er av største betydning, og hvis du ikke planlegger å bruke LSK snart.

Et problem er at du ikke kan satse og smi LSK hvis du har den lagret i denne papirlommeboken, noe som kan være en stor ulempe for brukere som planlegger å tjene mer LSK ved å sette sine nåværende LSK-beholdninger.

Fordi dette er en uoffisiell versjon, anbefales det å laste ned kildekoden og åpne index.html på en datamaskin som ikke er koblet til internett for å generere lommeboken. Når du har gjort det og har fått ordene dine, kan du plassere dem på et trygt sted for langsiktig fryselager.

Konklusjon

Lisk-lommebøker har gjort store fremskritt i andre halvdel av 2018. Tillegget av Ledger hardware-lommebokstøtte, en mobil lommebok og den omfattende funksjonaliteten til Lisk Hub-lommeboken gir brukerne gode valg for lagring av Lisk-tokens..

Du kan merke deg at jeg ikke har nevnt Lisk Nano lommeboken, som er en lett lommebok som ble brukt til lagring av LSK. Mens lommeboken eksisterer for øyeblikket, avslutter Lisk-utviklingsteamet støtten til Lisk Nano 1. januar 2019.

Lisk-prosjektet er sterkt, og det å holde LSK-tokens kan være et smart trekk, spesielt siden du kan stake og smi med Lisk og lage flere tokens. Og det gjør det enda viktigere å ha en solid lommebok for lagring av LSK.

Steder å kjøpe LSK:

  • Binance
  • Bittrex
  • Huobi
  • HitBTC
  • Poloniex

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me