Beste ZCash-lommebøker: De tryggeste stedene å oppbevare ZEC på

Hva er bruk for en personvernmynt hvis du ikke har et sikkert sted å lagre den?

I denne guiden vil vi gi deg en omfattende oversikt over de beste ZCash lommebøkene for å lagre ZCash (ZEC). Vi vil sammenligne de forskjellige alternativene, så vel som fordelene og ulempene med spesielle lagringsalternativer.

Vi vil også gi deg det du trenger å vite om å velge en sikker lommebok og hvordan du kan sørge for at ZEC ikke er utsatt for hackere. Når det er sagt, la oss hoppe inn i de viktigste kravene til en sikker ZCash-lommebok.

Hva du skal se etter i en ZCash lommebok

Før du kan begynne å finne riktig ZCash-lommebok, må du vite hva du leter etter. Er du interessert i en rask og enkel betalingslommebok eller er du mer bekymret for potensialet for utnyttelser på lommeboken? Leter du etter lagring av en stor portefølje av ZEC eller er dette for daglige transaksjoner?

Her er noen ting du bør vurdere:

  • Lagring av private nøkler – Det er mange kryptovaluta-brukere som er av den oppfatningen at hvis du ikke har den private nøkkelen, så holder du ikke myntene. Dette gjelder for en rekke lommebøker, inkludert de som er på de mange kryptovaluta-børsene. Du må stole på at lommebokleverandøren er ærlig og at systemene deres er trygge for hackere
  • Pågående utvikling – Dette er viktig ettersom det betyr at lommeboken alltid vil være oppdatert med de nyeste oppdateringene og veiledningen fra kjerneutviklere. Videre vil dette sikre at lommeboken holdes fri for potensielle utnyttelser som er identifisert av samfunnet.
  • Brukervennlig – Dette er et viktig hensyn for brukerne som er relativt nye i ZCash. Det er mange lommebøker som ikke er brukervennlige og som et resultat er litt skremmende. Mens en lommebok faktisk må være 100% sikker, hjelper et rent brukergrensesnitt adopsjon.
  • Sikkerhetskopiering & Gjenopprett alternativer – Dette vil også avhenge mye av hvordan brukerens opplevelsesnivå. Å bruke lommebokfrøord er den tradisjonelle metoden for å sikkerhetskopiere dine offline lommebøker. Men hvis du noen gang mister dette frøet, mister du også myntene dine. Når du bruker en online lommebok med tofaktorautentisering, har du et annet alternativ for å gjenopprette dem.

Mange av disse alternativene ovenfor er imidlertid en avveining. Hvis du fullstendig kontrollerer nøklene og midlene dine, vil du være helt ansvarlig for utvinning og generering av frø.

Topp 8 ZCash lommebøker

Nå som du har en ide om hva man bør se etter i ZEC-lommeboken, la oss ta en titt på syv av de beste ZCash-lagringsalternativene som for tiden er på markedet. Disse vises i ingen spesiell rekkefølge, og vi viser fordeler og ulemper med hver.

Ledger Nano S

Ledger Nano S er en av verdens mest populære maskinvarekryptovaluta-lommebøker. Det er fordi det også gir brukerne et av de sikreste miljøene for lagring av kryptovalutaer. Hvis du er opptatt av sikkerhet (og du burde være det), må Ledger Nano S være ditt valg for en ZEC-lommebok.

Ledger Nano S ZCash

Bilde via Ledger.com

En av nøkkelegenskapene er en OLED-skjerm som viser detaljene for hver transaksjon, men er også kombinert med en fysisk knapp på siden av lommeboken for å bekrefte transaksjoner. Dette hindrer hackere i å opprette transaksjoner på enheten, siden de kanskje kan få tilgang til dataene, men de kan ikke fysisk trykke på en knapp på enheten.

Ledger Nano S veier bare 16,2 gram og er mindre enn 100 mm lang og 18 mm bred. Med en tykkelse på 9 mm kan du enkelt ha denne maskinvareboksen med deg hvor som helst.

Du kan bruke Ledger med Windows, OS X og Chrome. Du får også forskjellige grensesnitt for å fullføre transaksjoner for forskjellige kryptovalutaer. Dette forhindrer deg i å gjøre feil i overføringer.

Og det bringer opp en andre flott funksjon i Ledger Nano S. Den har støtte for mange forskjellige kryptovalutaer i tillegg til ZCash. I følge Ledger-nettstedet fra 28. september 2018 er Ledger Nano S i stand til å lagre totalt 709 forskjellige krypto-eiendeler. Det er mer enn nesten hvilken som helst lommebok.

Ledger Nano brukergrensesnitt

Ledger Nano brukergrensesnitt på PCen

En av de største egenskapene til Nano er dens solide sikkerhet. Sikkerhet er grunnen til at folk flest kjøper Ledger. Du finner en rekke sikkerhetsfunksjoner innebygd for å sikre hver transaksjon fullt ut, og forhindre at hackere stjeler myntene dine. Den støtter Universal Second Factor Authentication, og lommeboken husker ikke nøklene dine.

Og selvfølgelig er du i stand til å sikkerhetskopiere og gjenopprette kontoen din helt i tilfelle et uforutsett problem. Eventuell hjelp dekkes av 24/7 support som tilbys av Ledger.

Den ene ulempen med Ledger Nano S er at den ikke er et gratis alternativ. For den beste sikkerheten i Zcash lommebøker kan du forvente å betale $ 99,99.

Myntbetalinger

Myntbetalinger er en annen høyt rangert lommebok som brukes av mange, og den betraktes som en ideell lommebok for selgere som ønsker å akseptere online kryptovaluta-betalinger. Basert i Canada tillater lommeboken brukere å akseptere betalinger i omtrent 965 forskjellige kryptovalutaer, inkludert ZCash.

En av de unike egenskapene til Coinpayments-lommeboken er den utrolig raske transaksjonshastigheten. Lommeboken bruker BitGo-teknologi for å behandle transaksjoner raskere enn andre ZEC-lommebøker.

Som nevnt ovenfor støtter lommeboken omtrent 965 forskjellige digitale valutaer, noe som gjør den veldig fleksibel og praktisk for de som bruker andre altcoins i tillegg til ZCash.

Sikkerhet er en av de største bekymringene for Coinpayments-lommeboken, og den bruker også BitGo-teknologi for å sikre sikre transaksjoner. BitGo gir mulighet for multi-sig-transaksjoner, og har en unik funksjon som lar brukere låse mynter slik at de ikke kan brukes før tidslåsen har gått og myntene låser opp igjen.

En annen nyttig funksjon er muligheten til å gjøre automatiske konverteringer til andre kryptovalutaer. Dette sparer tid og frustrasjon, noe som gjør det lettere å administrere cryptocurrency-beholdningene dine.

Coinpayments mobilapp

Coinpayments Android-app. Kilde: Google lekebutikk

En ny funksjon implementert av Coinpayments er $ PayByName, som lar deg lage en $ tagname som kan brukes til å akseptere hvilken som helst kryptovaluta.

Videre er det salgssteder i lommeboken, slik at du kan godta transaksjoner personlig. Og selgere har muligheten til å knytte lommeboken til en bankkonto og ha fiat-avregninger rett til bankkontiene sine.

Coinpayments er tilgjengelig i mobilversjoner for Android og iOS.

Ulempen med Coinpayments er at det påløper et gebyr på 0,5% på alle transaksjoner. Dette viser betalingsprosessorsiden av lommeboken, som primært ble opprettet for selgere. En annen ulempe å vurdere er at myntbetalinger holder dine private nøkler, noe som kan være en bekymring for noen.

Jaxx Liberty Wallet

De Jaxx lommebok har vært populær i lang tid blant kryptovalutaentusiaster, og det er en annen lommebok som kan brukes til å lagre et stort antall mynter i tillegg til ZCash. Den siste versjonen heter faktisk Jaxx Liberty-lommeboken, og den kan brukes til å lagre mer enn 70 forskjellige kryptovalutaer..

Jaxx Liberty-lommeboken er nå tilgjengelig på Android Mobile, Android-nettbrett og Google Chrome. Versjoner av iOS og desktop (Mac og Windows) kommer snart. Brukerne har allerede bekreftet at lommeboken har et attraktivt og brukervennlig grensesnitt. Og det er designet for å se likt ut på alle enheter, så det er alltid enkelt å bruke, selv om du bytter fra mobil til stasjonær versjon.

Jaxx ZCash lommebok

Jaxx Mobile lommebok og Chrome Plugin

Sikkerhet er en av de største bekymringene for Jaxx-utviklerne, og de lar deg alltid ha full kontroll over dine private nøkler. Jaxx Liberty-lommeboken lagrer dem ikke, og ingen bortsett fra deg vil noen gang få tilgang til dem. Og med et raskt og enkelt sikkerhetskopierings- og gjenopprettingssystem trenger du aldri å bekymre deg for å miste ZEC på grunn av en enkel feil eller glemsomhet.

Og hvis du har problemer, kan du alltid kontakte supportteamet, som er tilgjengelig 24/7.

Mangelen på en stasjonær versjon av Jaxx Liberty er litt av en skuffelse, men den eldre Jaxx desktop-versjonen er fortsatt tilgjengelig for bruk.

Coinomi

Hvis du bruker ZCash mens du er på farten, kan Coinomi mobil lommebok være et perfekt valg. Coinomi mobile lommebok ble opprettet i 2014 og lar deg lagre og administrere ZCash og over 500 andre digitale eiendeler direkte på mobilenheten din. Og hvis du elsker den mobile Coinomi-appen din, vil du være glad for å vite at en stasjonær versjon for Windows, OS X og Linux vil være tilgjengelig innen utgangen av 2018.

Innebygd ShapeShift og Changelly lar deg enkelt bytte mynter, og brukergrensesnittet gjør lommeboken enkel å bruke og intuitiv selv for nybegynnere.

Coinomi Lommebøker ZCash

Coinomi PC og mobil lommebok brukergrensesnitt

Coinomi tar sikkerhet på alvor, og nøklene dine forlater aldri lommeboken. I tillegg er det innebygd kryptering og kryptografi. Personvern er også en av de største bekymringene, og Coinomi-lommeboken har ingen IP-tilknytninger, identitetskobling, transaksjonssporing eller KYC-krav. Videre blir forespørsler anonymisert av Coinomi-serverne, og skjuler IP-en din fra nysgjerrige øyne.

Coinomi er en fantastisk mobil lommebok, men husk at lommeboken bare er så sikker som enheten den er installert på.

Offisiell ZCash-klient

Hvis du er teknologisk tilbøyelig og vil støtte ZCash-fellesskapet eller min ZCash, kan du laste ned og installere offisiell ZCash-klient. Det er imidlertid ikke for alle, siden det bare er tilgjengelig for Linux (selv om ZCash-fellesskapet har laget uoffisielle Windows- og Mac-versjoner).

ZCash Command Line Wallet

ZCash kommandolinjegrensesnitt. Kilde: Youtube

Den offisielle ZCash-lommeboken lar deg kjøre en full ZCash-node, noe som betyr at du hjelper til med å sikre nettverket, og at du kan bryte ZCash hvis du vil. Det lar deg også sende skjermede transaksjoner som gjør dem helt private. På nedsiden må du laste ned hele blockchain.

Og selvfølgelig støtter den bare ZCash, så hvis du har andre kryptovalutaer, trenger du en annen lommebok.

Kryptonator

Kryptonator er en annen lommebok med flere eiendeler som ikke er like populær som de som er nevnt ovenfor, men som det fortsatt er verdt å vurdere. Cryptonator er en nettlommebok som også har en mobilversjon for Android-enheter. Den støtter ZCash i tillegg til mer enn 20 andre kryptovalutaer. Hovedfokuset på lommeboken er brukervennlighet og bekvemmelighet, og den leverer i den forbindelse.

Du vil finne ut at Cryptonator-lommeboken er veldig enkel å sette opp og er intuitiv i bruk. Det tilbyr også utveksling av valutaer i lommeboken, noe som er en veldig fin funksjon. Å holde oversikt over transaksjonshistorikken din er en lek, det samme er å sende og motta midler og overvåke saldoen din.

ZCash Cryptonator lommebøker

Cryptonator Web og Mobile Wallets

På sikkerhetsfronten tilbyr Cryptonator 2-faktor autentisering og muligheten til å lage en liste over pålitelige IP-adresser.

Bare vær oppmerksom på at lagring på nettet ved hjelp av en nettlommebok er en av de minst sikre metodene for lagring av ZCash. Oddsen for å bli hacket er fremdeles i din favør, men en hardware-lommebok vil være et langt sikrere alternativ.

Atomic Wallet

Atomic Wallet er en løsning for flere eiendeler for praktisk lagring av ZCash. Den støtter over 300 mynter og poletter. En stasjonær versjon er tilgjengelig for Windows, MacOS, Ubuntu, Debian og Fedora. Private alfaversjoner av Android- og IOS-mobilapper vil bli utgitt i oktober 2018.

ZCash Atomic Lommebøker

Atomic Wallet brukergrensesnitt på Mac og Mobile

Atomic ZCash Wallet fungerer med en innebygd Atomic swap exchange. Denne funksjonen lar en bruker konvertere mynter gjennom en tjeneste som Shapeshift og Changelly og sparer dermed avgifter.

Når du lagrer Zcash på Atomic-lommeboken, oppbevares dine private nøkler på enheten din, slik at den er tryggere enn de elektroniske nettbaserte versjonene. Du kan også legge til eventuelle ERC-tokens manuelt i lommeboken på få sekunder.

Dessuten, hvis du kjenner noen du kan foreslå Atomic-lommeboken til, kan du tjene henvisningskommisjoner ved å sende dem dit. Til slutt kommer den atomare Zcash-lommeboken med 24 timers støtte.

ZCash papir lommebok

Hvis du ikke tror du trenger å få tilgang til og bruke ZCash når som helst snart, kan du vurdere å lagre den i en papirlommebok.

Siden dette er frakoblet, regnes det som fryselager og er en av de sikreste måtene å lagre ZCash på. Det er selvfølgelig risikoen for fysiske trusler som brann, vannskade eller direkte tyveri av lommeboken.

Du kan bruke den elektroniske lommebokgeneratoren som ble funnet her for å raskt og enkelt generere en papirlommebok for å lagre ZCash. Det anbefales at du lager flere eksemplarer og oppbevarer dem alle på sikre steder som for eksempel safe og / eller safe.

Konklusjon

Så der har du 7 av de beste ZCash-lommebøkene for å oppbevare ZEC trygt og sikkert. Det er selvfølgelig andre, men denne listen skal gi deg alternativer som vil tilfredsstille alles behov for ZCash-lagring.

Jeg anbefaler å bruke enten en hardware lommebok eller en papir lommebok for best sikkerhet, men for brukervennlighet er mobilappene ofte de beste.

De er absolutt best når det gjelder å bruke ZCash på farten. Muligens vil du ha flertallet av ZEC-en din i en hardware-lommebok eller papirlommebok, og en mindre mengde i en mobil-lommebok for hverdagsbehov.

Beste stedene å kjøpe ZEC:

  • Binance
  • Kraken
  • Bittrex
  • Huobi Exchange
  • HitBTC
  • Poloniex

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me