Bittrex Review: Komplett Exchange-oversikt

Hvis du har vært i kryptovalutaområdet i lengre tid, vil du ha hørt om Bittrex-børsen eller “Trex”.

Denne USA-baserte børsen har utviklet et navn for seg selv gitt mengden mynter de oppgir på bøkene sine. Faktisk er det noen mynter som du bare kan få på en børs som Bittrex.

Men er det laget? Finnes det nyere alternativer?

I denne Bittrex-gjennomgangen vil vi gi deg alt du trenger å vite om børsen og deres omdømme. Vi vil også gi deg noen topp tips for å få mest mulig ut av handelen din.

Bittrex Oversikt

Bittrex Inc. ble etablert i 2014 og er basert i Seattle, Washington State. Det er en liten til mellomstor børs basert på deres 24 timers handelsvolum på over $ 46m. Dette plasserer dem på nummer 40 på børsrangeringen.

Bittrex ble grunnlagt av fire cybersikkerhetseksperter. De er Bill Shihara (administrerende direktør), Richie Lai (CIO) og Rami Kawach (CTO). De har alle lignende bakgrunn som har jobbet med nettverkssikkerhet i selskaper som Amazon, Blackberry og Microsoft.

Mens Bittrex Inc. er et amerikansk selskap, har de nylig utvidet virksomheten med en internasjonal arm. Dette er basert på Malta og kalles offisielt Bittrex Malta. Alle handelsmenn som er basert utenfor USA vil bli dirigert til international.bittrex.com.

Den internasjonale sentralen er nesten identisk med Bittrex.com-sentralen, da den bruker samme plattform og teknologi. Dette er bare slik at Bittrex effektivt kan segmentere og regulere sine internasjonale handelsmenn i et europeisk selskap.

Inntil veldig nylig var Bittrex bare en krypto-til-kryptobørs. Imidlertid har de nylig fått en rekke banklisenser som gjør det mulig for dem å ta fiat-finansiering og behandle fiat-uttak. Dette kan gi dem en fordel i forhold til noen av de større sentralene som ikke har denne funksjonaliteten.

Er Bittrex trygt?

Et av de viktigste spørsmålene som enhver kryptovalutahandler kan stille er om en børs er trygg og sikker. Faktisk er nyere historie fylt med en rekke høyprofilerte utvekslingshacks.

I motsetning til noen av de andre eldre børsene i rommet, har ikke Bittrex lidd noen brudd. Det faktum at de tre grunnleggerne er eksperter på nettsikkerhet er en stor fordel for utvekslingen.

La oss se nærmere på noen av de mer spesifikke sikkerhetsprosedyrene og protokollen på Bittrex.

Utvekslingssikkerhet

På valutahåndteringssiden hevder Bittrex at de driver det som kalles en “elastisk flertrinns lommebokstrategi”. Dette styrer i utgangspunktet hvordan de får tilgang til myntene sine og flytter dem fra kalde til varme lommebøker.

De oppgir også at flertallet av myntene deres oppbevares i kjølerom. Dette er en av de viktigste kravene for kryptovalutautvekslingssikkerhet. Kjølelagring er praksisen med å oppbevare mynter i et “luftgappet” miljø der de ikke er tilgjengelige.

Når sentralen trenger tilgang til disse kaldtlagrede myntene, vil de sannsynligvis kreve en autentisering med flere signaturer, og den vil bli flyttet inn i sentralens “hot” lommebøker. Dette er lommebøkene som er koblet til serverne og behandler innskudd / uttak.

Kommunikasjonssikkerhet

SSL-sjekk på nettstedet

Kontroller domenet og gyldig SSL

Som standard med de fleste nettsteder i disse dager, bruker Bittrex full SSL-kryptering på domenet sitt. Dette betyr at all informasjonen du sender dem fra nettleseren din, skal være fri for forstyrrelser.

Det er også en fin måte for deg å fortelle om du er på et phishing-nettsted. Hvis SSL-sertifikatet for nettstedet er ugyldig, er det sannsynlig at hackere prøver å høste informasjonen din.

Du vil være sikker på at du får tilgang til nettstedet direkte (ikke følg lenker fra andre nettsteder). Forsikre deg om at du har en grønn hengelås i nettleseren din, og at du er på bittrex.com eller international.bittrex.com.

Brukersikkerhet

De fleste tilfeller av utvekslingstyveri og phishing oppstår på grunn av brukerfeil. Det er grunnen til at sentrene implementerer en rekke prosedyrer for å forhindre bestemte angrepsvektorer.

Derfor er det første du vil gjøre når du har opprettet kontoen din, å aktivere tofaktorautentisering. Dette vil fungere som en ekstra port hvis noen får tak i passordet ditt.

Sette opp 2FA Bittrex

Fremgangsmåte for å sette opp 2FA på Bittrex. Bilde Kilde

Bittrex 2FA bruker Google Authenticator-applikasjonen som du kan laste ned fra Apple iStore eller Google Play. Du vil skanne QR-koden, bekrefte godkjenningen på sentralen og i en e-post de sender.

Kontroller tastene dine &# 128273 ;:Til tross for hvor trygg Bittrex kan være, vil du sørge for at du ikke legger igjen en betydelig mengde mynter på børsen. Du kan aldri være 100% sikker på at ingen brudd noen gang vil skje.

Bittrex-avgifter

Når det gjelder gebyrer, har Bittrex valgt å betale et fast gebyr på alle transaksjonene. Dette er enkelt 0,25% gebyr som påløper for alle parene. Dette er relativt i tråd med andre børser som Bitstamp osv.

Selv om den faste avgiften er lett å forstå, er den ufordelaktig for de brukerne som handler store mengder volum og kan være markedsprodusent. “Maker-taker” -modellen er noe andre børser som BitMEX bruker.

Denne modellen vil stimulere de handelsmennene som tilfører ordrebøker med likviditet med begrensningsordrer. Vi kan bare anta at Bittrex ikke trenger denne overflødige likviditeten. Du vil imidlertid ikke få noen gebyrfordeler hvis du handler store handler som gir likviditet for børsen.

Potensiell oppdatering &# 128184 ;: Bittrex introduserer kanskje en produsent-taker-dynamikk i ordrebøkene sine i 2019. Dette ble kunngjort da de rullet ut en ny handelsmotor for plattformen deres. Så se på dette rommet …

Depositum / uttaksgebyr

Hvis du finansierer kontoen din i kryptovaluta, vil ikke Bittrex belaste deg for noen avgifter. Men hvis du skal ta ut krypto fra Bittrex-lommeboken din, vil de belaste et gebyr som tilsvarer nettverksavgiften eller “gruvearbeidere” -avgiften..

Når det gjelder fiat-finansiering, ser det ikke ut som om Bittrex vil belaste noen avgifter på slutten. De eneste gebyrene du sannsynligvis vil møte, er gebyrene som banken din eller formidlende banker sannsynligvis vil kreve for ruting av midlene.

Myntdekning

En av de sterkeste fordelene med Bittrex fremfor noen av de andre børsene er antall kryptovalutaer du kan handle. Faktisk er de sannsynligvis en av de beste børsene når det gjelder myntstøtte.

Dette er enda mer attraktivt når du tenker på at de nå har innført fiat-finansiering. Dette betyr at de sannsynligvis er en av de eneste børsene du enkelt kan konvertere fiat-valuta til en rekke forskjellige mindre altcoins.

Bortsett fra alle oppføringene, har de også opprettet fire forskjellige markeder for noen av myntene. For eksempel har de BTC-markedet som har over 220 mynter som du kan handle. De har også Tether (USDT) markeder, et ETH-marked og det nylig introduserte USD fiat-markedet.

Fiat parer Bittrex.com

Liste over Fiat-par på Bittrex

Som du kan se ovenfor, er dette ganske blandet utvalg. De har en kombinasjon av noen av de store cap-myntene med noen mer mellomstore cap-størrelser som er under topp 20 på CMC.

Flere mynter &# 128091 ;: Selv om Bittrex har et ganske omfattende utvalg av mynter du kan handle, er det andre børser som har et større utvalg. Disse inkluderer slike som Binance som har over 300 forskjellige mynter, samt mer volum.

Selv om det er flott å se et så stort utvalg av mynter som er oppført på bøkene sine, betyr ikke dette at alle disse myntene er skapt like. Noen av dem har veldig tynt volum og er derfor ganske illikide, så vær oppmerksom på dette før du bestiller.

Registrering av Bittrex

Så du vil prøve Bittrex?

Du må opprette en konto og registrere deg på utvekslingen. Du kan gå videre til deres registreringsside, og du vil bli presentert med følgende skjema.

Registreringsskjema for Bittrex

Registreringsskjema for Bittrex

Når du har registrert deg og opprettet kontoen din, må du bekrefte registreringen ved å følge lenken de sendte til e-posten din. Etter at du har bekreftet kontoen din, må du gi dem litt grunnleggende informasjon om deg selv.

Dette inkluderer slik informasjon som dine personlige opplysninger, samt bosted osv. Dette er nødvendig fordi de må bekrefte identiteten til brukeren for å aktivere kontoen..

KYC og Verifikasjoner

Mens anonyme kontoer kan være bra for personvernet til brukeren, blir de sett på med stor skepsis av internasjonale regulatorer. Gitt at Bittrex nå prøver å utvide, har de besluttet å eliminere alle anonyme kontoer.

Dette betyr at hvis du vil begynne å handle på Bittrex, må du fullføre de obligatoriske KYC- og AML-sjekkene. For det grunnleggende verifiseringsnivået, må du gi dem en kopi av en eller annen form for offentlig utstedt ID.

Bittrex benytter seg av et tredjepartsverifiseringssystem kalt NetVerify. De vil be deg om å laste opp ID-en din samt ta et bilde for å sikre at ID-en faktisk er deg. Forsikre deg om at når du sender inn ID-en din, får du hele dokumentet og ikke kutter av noen deler av bildet.

Bittrex.com Bekreftelsesinstruksjoner

Instruksjoner for verifisering på børsen

Forutsatt at dokumentene er helt klare og at selfien din er godt tatt, kan du forvente en bekreftelse innen få timer. NetVerify-programvaren er automatisert, så den bør øke prosessen for deg.

Dette er imidlertid bare retningslinjer.

Under bull run of 2017 tok bekreftelsene dager. Dette kunne ha vært som et resultat av den enorme tilstrømningen av nye brukere de fikk. Det var faktisk en periode de faktisk måtte stoppe nye brukere på grunn av tilstrømningen.

Imidlertid, med tanke på at Bittrex har økt antall ansatte i tillegg til fallet i etterspørsel etter handel, er verifiseringstidene langt tilbake. Derfor er 2-3 timers ventetid sannsynligvis i tråd med hva du kan forvente. For eksempel var det dette reddit innlegg der de fleste brukere bekreftet de virkelig raske bekreftelsene.

Bedriftskontoer

Hvis du har et selskap som regelmessig håndterer kryptovaluta, kan det være lurt å vurdere en bedriftskonto. Disse kontoene har mye mindre restriksjoner og har bedre priser, kundeservice og ingen begrensninger.

For at du skal få tilgang til dette kontonivået, må du imidlertid fullføre KYC-kontrollene. Disse krever mye mer papirarbeid frem og tilbake enn når du oppretter din egen personlige konto.

De trenger informasjon som vedtekter, bekreftelse av forretningsadresse samt avgiftsnummer. De vil også kreve at alle personer med mer enn 25% av aksjene i selskapet skal fullføre en KYC med “betydelige personer”. Bedriftsbekreftelser kan ta opptil en uke.

Dette er bare noen av kravene for å åpne en bedriftskonto. Hvis dette er noe som virkelig kan passe bedriftens behov, kan du be om en bedriftskonto gjennom Denne formen.

Finansiering / uttak

Når du har fullført bekreftelsene, er du klar til å finansiere kontoen din og begynne å handle. Den enkleste og raskeste måten å gjøre dette på er sannsynligvis gjennom kryptofinansiering av noe slag.

Merk ✍️: Før du finansierer kontoen din med krypto, må du sørge for at alle lommebøkene på Bittrex er fullt funksjonelle. Du kan se dette på deres markedsstatusside

For å finansiere kontoen din med Bitcoin, for eksempel, vil du navigere til “lommebøker” -delen i overskriften. Dette tar deg til lommebokoversikten over kontoen din. Du må velge den grønne pilen (se nedenfor) som er snarveien for å finansiere kontoen din.

Bittrex innskudd / uttak

Enkel tilgang til innskudd / uttak fra Bittrex Wallet

Dette vil da gi deg en rute som gir deg sjansen til å generere en innskuddsadresse på sentralen. Dette er adressen du kan bruke til å sende eksterne midler til. Når du har behandlet transaksjonen, kan det ta omtrent en time før midlene ankommer (avhenger av etterspørsel fra blockchain).

Når det gjelder å ta ut pengene dine, vil du følge en lignende prosess. Du vil trykke på den røde pilen opp som skal trekkes ut, og deretter vil du bli presentert med boksen nedenfor. Transaksjonsgebyret de oppgir, er gruvearbeidsgebyret som trengs for nettverket.

Uttaksforespørsel Bittrex

Skjema for tilbaketrekning hos BittrexAdvarsel ⚠️:Hvis du trekker ut Ethereum for bruk i en massesalg, må du først overføre til en annen lommebok i din kontroll. Dette er fordi adressen som ICO vil bruke for tildeling av tokens deres vil være sentralens adresse, og Bittrex har uttalt at de vil ikke kreditere disse.

Fiat-betalinger

Gitt at Bittrex nå har fiat-funksjonalitet, har du nå muligheten til å foreta innbetalinger og ta ut i USD eller tilsvarende. Dette er åpent for personer eller selskaper som er basert utenfor USA eller i en av de kvalifiserende statene (for tiden 31 stater kvalifiserte)

Dette er ikke noe som kommer som standard, og du må be om å få denne funksjonaliteten lagt til kontoen din. For å gjøre dette må du fullføre Denne formen. De stiller deg noen ekstra spørsmål bare for å fastslå dine fiat-handelsbehov. Dette må fullføres for både bedriftskontoen og den personlige kontoen.

Når det gjelder grensene for overføringer, har du følgende:

  • Personlige kontoer: Du har et innskudd minimum på $ 1000, og du har et uttak minimum på $ 50. Det er ingen maksimale grenser plassert for disse transaksjonene.
  • Bedriftskontoer: Det er ingen grenser som er plassert på bedriftstransaksjoner. Men hvis du tar ut mer enn $ 10 millioner i midler fra Bittrex, bør du sende en e-post til [email protected] på forhånd bare for å bekrefte det..

I begge disse tilfellene vil de gi deg bankkontoinformasjonen når du har fylt ut skjemaet for forespørsel om fiat-konto.

Bittrex handelsplattform

La oss gå videre til en av de viktigste aspektene ved Bittrex. Det er deres handelsplattform og matchende motor.

Handelsplattformen ble oppgradert i 2018 og et mye mer brukervennlig grensesnitt ble introdusert. Bittrex trading / matching motor ble også spesialbygd og er i stand til å håndtere omfattende belastning mens den samsvarer med handler innen millisekunder..

Når du tar en titt på handelsplattformen, er det faktisk ganske imponerende fra første øyekast. Det nye brukergrensesnittet er enkelt å forstå, og alt er godt lagt ut. Du kan også enkelt bytte mellom de forskjellige markedene til høyre på venstre verktøylinje.

Hovedhandelsgrensesnittet er gitt nedenfor. Øverst har du prisdiagrammet og dybdekartet. Disse er ikke begge synlige, og du må veksle mellom dem for å se hverandre. Under det har du ordrebøkene sammen med bestillingsskjemaet.

Bittrex handelsplattform

Brukergrensesnitt for Bittrex handelsplattform

Du må rulle ned litt mer hvis du vil komme til tidligere ordrer, samt alle dine åpne ordrer. Øverst til høyre på plattformen har du lett tilgang til lommebøkene dine, de andre markedene samt dine generelle kontoinnstillinger.

Nattugler &# 129417 ;: Hvis du foretrekker å se plattformen i “mørk modus”, kan denne enkelt byttes øverst til høyre på plattformen. Ett klikk frem og tilbake vil endre brukergrensesnittets fargevalg.

Noe som vi virkelig liker med Bittrex-plattformen, er deres kartfunksjonalitet. Det er mange studier, indikatorer og verktøy. I motsetning til andre børser har de utviklet dette selv, og de bruker ikke tredjeparts kartpakker som TradingView osv.

Så handelsverktøyene du har hos Bittrex er gode for de personer som liker å bruke teknisk analyse for å informere om handel og ikke ønsker å bytte til eksterne leverandører.

Du kan også bytte fra prisdiagrammet til markedets likviditetsdiagrammer. Disse er nyttige for tekniske handelsmenn, ettersom du kan få en følelse av det bullish / bearish sentimentet på markedet. Dette kan byttes øverst til venstre i markedsdiagrammet.

I februar 2019 lanserte Bittrex en rekke oppdateringer til deres handels- og matchende motor. Virkningen av dette er å øke hastigheten på transaksjonene ytterligere. Bittrex-teamet hevder at det allerede kan utføre disse bestillingene 20 ganger raskere enn den opprinnelige versjonen.

Morsom fakta &# 129299 ;: Bittrex har en oppetid på 99,95%, noe som er nesten uhørt blant andre børser

Bestillingstyper

Når du handler på Bittrex, har du en rekke ordretyper. Disse er ganske standard på børser etter de fleste tiltak. Her er noen eksempler på ordrene du kan legge inn:

Bittrex bestillingsskjema

Bittrex bestillingsskjema

  • Begrens rekkefølge: Dette er standardordren som skal plasseres, og dette er i utgangspunktet å plassere ordren på et bestemt forhåndsbestemt nivå.
  • Stoppgrense (betinget): Dette er en ordre som bare vil bli gitt på grunnlag av at visse betingelser er oppfylt. For eksempel kan du sette en betingelse for at bestillingen skal plasseres hvis prisen er over eller under visse nivåer. Dette lar deg også effektivt plassere stoppposisjoner der du kan angi en “utløser” -pris for stoppordrene som skal sendes inn. Disse blir ikke plassert før disse bestillingsbetingelsene er oppfylt.

Markedsordrer ❓: Du vil merke at det ikke er noen “markedsordre” -alternativer på Bittrex, noe som virkelig er overraskende. Du kan imidlertid enkelt konstruere den. Du vil kjøpe / selge på tilbudet / budet og velge en parameter for øyeblikkelig eller avbryt.

Når du legger inn en begrensningsordre, må du også velge hvor lenge du vil at ordren skal være i. Dette kalles “tiden i kraft”. Det er to alternativer når det gjelder dette:

  • Bra ‘Til kansellert: Dette er standardbestillingen, og den forblir aktiv til du faktisk kansellerer den. Så når du har lagt inn denne bestillingen, kan du legge den igjen, og den vil forbli i ordrebøkene over lengre tid.
  • Umiddelbar eller Avbryt: Øyeblikkelig eller avbryt er et annet navn for å fylle eller drepe. Med andre ord, hvis denne bestillingen ikke fylles i det øyeblikket du har lagt den, vil den bli kansellert.

Så selv om disse gir deg en viss kontroll over bestillingen din, er Bittrex-bestillingsskjemaene langt mindre sofistikerte enn noen av deres andre rivaler. Dette kan imidlertid endres basert på avsløringer i teamets teknologikart for 2019.

Bittrex-apper

Mens Bittrex-handelsplattformen er ganske avansert, tilbyr den ikke noe annet i veien for mobilapplikasjoner eller stasjonære klienter. Dette er ganske uheldig da det gir dem en ulempe for noen av de andre børsene som gjør det.

Det er andre applikasjoner som er tilgjengelige for nedlasting i App Store og Google Play Store. Disse bruker Bittrex API-nøkkelen, slik at du kan handle på mobilenheten din med tredjepartsapplikasjoner.

Tredjepartsapper

Kompendium med tredjeparts Bittrex-tilknyttede applikasjoner. Kilde: Play Store

Det ville vi selvfølgelig, forsiktighet mot dette.

Du har ingen måte å vite om disse applikasjonene er trygge. Gitt at du gir dem skrivetilgang til API-grensesnittet, kan de enkelt stjele API-nøklene dine og bruke dem til å kjøre pumpe- og dump-ordninger på sentralen.

Kundeservice

Kundesupport er et veldig viktig krav for oss når vi ser på børser. Treg og ikke-responsiv kundesupport er noe de fleste kryptovalutahandlere vil ha opplevd på et tidspunkt.

Når det gjelder Bittrex-støtten, er det bare tre direkte metoder du kan bruke når du arbeider med deres støttebord. De er gjennom en supportbillett, direkte e-post eller via 24/7 online chat-funksjonen.

Billettsupport på Bittrex

Eksempel på en supportbillett på Bittrex

Dessverre har de ikke noen telefonnummer. Dette kan gi dem en liten ulempe for noen av de andre sentralene som Coinbase og Bitstamp som har introdusert telefonnummer.

Tilbakemeldinger på støttetider har variert. Under tyren i 2017 tok de dager for å komme tilbake til brukerne. Siden ting har roet seg og de har utvidet teamet, har ventetiden imidlertid falt dramatisk.

Når det gjelder andre plattformer for å få tak i støtten, ser de ut til å være relativt aktive i sitt uoffisiell subreddit. De har også en Twitter konto som du kan tweet på hvis du har et presserende spørsmål.

Raskere servicetips &# 128222 ;: Det er fornuftig å lage en billett og deretter få det billettnummeret. Du bør deretter gå over til subreddit og ta opp problemet du har der. Agenten bør kontakte deg og prøve å ta opp bekymringene dine.

Bittrex API

For de handelsmennene som liker å utvikle sine egne handelsalgoritmer og kryptoboter, vil Bittrex API være rett opp i smug. De har et fullstendig REST API samt WebSocket API for mer rutinemessige generelle forespørsler om markedsordrer, priser osv.

Hvis du ønsker å utvikle dine egne handelsskripter, må du få API-nøkkelen din generert. Du kan bare generere en API-nøkkel når du har aktivert tofaktorautentisering på kontoen din. Hvis du har gjort dette, kan du gå videre til delen “API-nøkler” på plattformen.

Her kan du generere nøklene dine. Du må bestemme hvilke tillatelser du er villig til å knytte til denne nøkkelen. Hvis du bare skal handle og ikke trekke deg automatisk, kan det være lurt å deaktivere uttaksfunksjonaliteten. Dette kan også hjelpe i tilfelle brudd på API-nøkkelen.

API for Bittrex.com

Oppretting av Bittrex API-nøkkel

Du kan også begrense handelsstørrelsen på API. Dette kan være forsvarlig å gjøre i tilfelle boten din skulle utstede noen villfarlige ordrer som et resultat av feil i koden.

Det er visse begrensninger du har med API. For eksempel har du lov til å ha opptil 500 åpne bestillinger på kontoen din, og du er begrenset til 200 000 bestillinger per dag. Når det gjelder takstgrenser, har du maksimalt tillatt 60 API-anrop per minutt. Du kan lese mer om API i deres offisielle dokumenter eller på Bittrex API GitHub.

Bittrex vs. Kraken

En av de mest relevante konkurrentene til Bittrex i USA er Kraken-børsen. Dette er en relativt veletablert børs som ble lansert et år før Bittrex og er basert i San Francisco, California.

Kraken ligner på mange måter Bittrex gitt at de tilbyr Fiat-finansiering, at de har mange mynter og at de aldri har blitt utsatt for noen form for sikkerhetsbrudd. La oss se nærmere på disse utvekslingene i en sammenligning side om side.

  Bittrex Kraken
Etablert 2014 2013
Plassert Seattle San Fransisco
Kjøp / Innskuddsmetoder Crypto, USD og EUR Crypto, CAD, EUR (SEPA wire), GBP
Tilgjengelige kryptopar Over 20 år Over 250
Handelsplattform Avansert egenutviklet teknologi Tredjeparts handelsvisningsdiagrammer
Kundeservice Billettsupportsystem, e-post, live chat E-post, kontaktskjema, støttenummer
Bekreftelsestider 3-4 timer 1-3 dager
Handelsgebyrer 0,25% 0% – 0,26% (produsent taker modell)
Finansieringsgebyrer Gratis for all finansiering (unntatt interbankgebyrer) Gratis for SEPA EUR, $ 10-avgift for USD og CAD, gratis for Crypto
Marginhandel Ingen 10 forskjellige par opp til 5 ganger giring
OTC-handel Ingen “Mørkt basseng” for store blokker

Som du kan se, er det en ganske blandet pose når det gjelder de relative fordelene ved begge børsene. Mens Bittrex har mange flere mynter du kan kjøpe, tilbyr Kraken marginhandel opptil 5 ganger på minst 10 forskjellige par.

Mens Kraken har lavere handelsavgifter (spesielt for market makers), har Bittrex gratis fiat-innskudd og uttak. Selvfølgelig avhenger dette av hvilken type valuta du ønsker å finansiere med, da Kraken også har GBP- og CAD-handelspar.

Kraken-kartfunksjonaliteten er kanskje ikke så avansert som den på Bittrex, den har en ganske veletablert OTC-handelsdisk som kan tillate institusjonelle investorer og kryptahvaler å unngå å flytte markedene med sine store ordrer..

Til slutt vil det virkelig komme ned på dine egne personlige handelskrav. Det er ingenting som hindrer deg i å ha en konto på begge. Hvis du ønsket mer informasjon, kan du lese vår grundige Kraken-gjennomgang.

Hva vi ikke likte

Mens Bittrex har utviklet en ganske sofistikert børs og handelsplattform, er det noen få ting som vi trodde var berettiget til forbedring.

For det første, mens Fiat-finansieringsalternativet er en fin måte for en hel rekke handelsmenn å begynne å bruke børsen, er det ganske involvert å sette opp. Du må gjennom en rekke trinn før kontoen din blir aktivert for fiat-handel. De bør gjøre det lettere å følge.

Vi trodde også at det var uheldig at Bittrex ikke hadde noen mobile applikasjoner eller PC-klienter. Selv om de har en avansert nettbasert plattform, er det ganske mange handelsmenn som ønsker å få tilgang til kontoen sin mens de er borte fra pulten..

Mens Bittrex-avgiftene er enkle å forstå og relativt lave, oppfordrer de ikke handelsmenn til å skaffe likviditet ved å være markedsskapere. Dette betyr at noen andre børser kan ha lavere avgifter enn Bittrex når handelsmenn tilbyr forenkler denne typen likviditet.

Til slutt kan verifiserings- og KYC-kravene være et problem for noen handelsmenn. Mange handelsmenn føler seg fortsatt ukomfortable med å gi omfattende personlige dokumenter til sentraliserte børser. Imidlertid er dette sannsynligvis mindre avgjørende faktor i våre dager, da de fleste børser vanligvis krever identitetsbekreftelse.

Konklusjon

Bittrex er sannsynligvis en av de mer avanserte kryptovaluta-børsene på markedet i dag. Vi likte det faktum at børsen er basert i USA og har noen av de sikreste protokollene på plass for å holde hackere i sjakk.

Det omfattende utvalget av kryptovalutaaktiver kombinert med fiat-finansieringsalternativet vil gjøre det mulig for handelsmenn å få mest mulig ut av sin svært avanserte handelsplattform.

Selv om det var noen ting som vi mente berettiget forbedring, kunne disse alle jobbes med i tide. Bittrex har bare nettopp gitt ut fiat-finansieringsfunksjonaliteten og er opptatt med å teste den før en full utrulling er implementert.

Så er det byttet for deg?

Hvis du leter etter en veletablert amerikansk basert børs med over 240 børsnoterte mynter, sterke sikkerhetsprotokoller og fiat-finansieringsalternativer, er Bittrex en sterk kandidat.

Utvalgt bilde via Bittrex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me