Bybit Review: Komplett Exchange-oversikt

Bybit er en kryptovalutaderivatutveksling som lanserte sine tjenester i slutten av 2018.

Børsen gir handelsmenn muligheten til å handle Cryptocurrency evige kontrakter med inntil 100: 1 gearing. På kort tid i drift har børsen klart å bygge opp betydelig likviditet.

Imidlertid kan en slik ny utveksling virkelig være klarert?

I denne Bybit-gjennomgangen vil vi gi deg alt du trenger å vite om utvekslingen. Vi vil også gi deg noen topp tips når det gjelder handel med kryptofutures.

* Ved innskudd på 0,2 BTC eller mer

Oversikt

Bybit er P2P-kryptovalutaterminsbørs som er basert i Singapore. Børsen opererer under Bybit Fintech Limited, som er et selskap som er registrert på De britiske jomfruøyene.

På sin om oss-side hevder utvekslingen at de har et team som består av eksperter innen blockchain-teknologi og økonomi. For eksempel har deres teknologiteam folk som kommer fra Morgan Stanley, Tencent osv. Du kan sjekke dem ut på linkedin.

Det primære produktet som tilbys på børsen er evigvarende futuresprodukter med 100: 1 gearing. Dette betyr at de prøver å konkurrere med etablerte børser som BitMEX og Deribit som har lignende futures-produkter som ikke utløper.

Selv om det er mange likheter mellom børsene, er det noen unike funksjoner som Bybit har tatt med som kan gjøre dem attraktive. Vi kommer til å berøre disse funksjonene når vi dekker deres handelsteknologi.

Børsen er åpen for de fleste handelsmenn over hele verden, og nettstedet er oversatt til engelsk, forenklet og tradisjonell kinesisk, koreansk, japansk og nylig russisk. Imidlertid er det noen jurisdiksjoner de ikke opererer i, og disse inkluderer slike som USA, Syria og den kanadiske provinsen Quebec.

Er Bybit Safe?

Dette er et av de viktigste spørsmålene som enhver utvekslingsbruker vil ha. Dette gjelder spesielt når det gjelder en ny sentral uten etablert sikkerhetsliste å vende seg til.

Når vi ser på sikkerheten til en børs, er vi interessert i sikkerhetspolitikken deres når det gjelder mynthåndtering, brukersikkerhetsverktøy og selvfølgelig risikostyring..

Utvekslingssikkerhet

For å motvirke trusselen fra hackere, driver Bybit en sikker kjølelagringsløsning. Dette betyr at de lagrer mesteparten av kryptoreservene sine, og alle kundenes midler, i frakoblede lommebøker som er lagret på et sikkert sted.

Det er bare en liten del av deres egne mynter som oppbevares i de “varme lommebøkene” for å imøtekomme behovene til handelsmenn når det gjelder uttak. Videre, hvis de noen gang trenger å flytte penger fra fryselager, må de bruke et adresseskjema med flere signaturer.

Multisignatur betyr at børsen trenger mer enn en nøkkel for å signere en transaksjon fra en lommebok til en annen. Dette forhindrer risikoen ved å ha en enkelt person til å forvalte alle fondene på børsen.

Kryptert kommunikasjon

ByBit SSL-kryptering

Gå for Grønn med hengelås

For å forhindre risikoen ved online snoops og phishing-angrep, har Bybit-nettstedet full SSL-kryptering. Dette betyr at all passord og adresseinformasjon du sender dem, blir kryptert.

Dette er også nyttig for å få øye på et phishing-nettsted. Hvis du er på et nettsted som ser ut som det kan være Bybit, men det ikke har en sikker hengelås i nettleseren, er det en umiddelbar indikasjon på at du er på et phishing-nettsted, og du bør gå umiddelbart.

Forsikringsfond

For å håndtere risikoen ved mangler ved oppgjør av futureskontrakter, driver Bybit det de kaller sitt ”forsikringsfond”..

I hovedsak vil dette fondet bli brukt i tilfelle en næringsdrivende blir avviklet på et nivå som er under “konkursprisen”. Sistnevnte er prisen som næringsdrivendes opprinnelige margin er fullstendig utarmet med.

ByBit forsikringsfond

Mengden Bitcoin som for øyeblikket er i forsikringsfond

Uten fondet ville det være en mangel der motparten i handelen ikke ville bli hel. Det er i hovedsak en forsikring som vil beskytte handelsmenn i tilfelle Bybit ikke er i stand til å avvikle stillingen til konkurspris eller bedre..

Disse midlene blir etterfylt med den opprinnelige marginen som avviklede handelsmenn har i begynnelsen av handelen. Forskjellen mellom prisen som næringsdrivende blir avviklet og konkursprisen er hvor mye som blir sendt til eller hentet fra forsikringsfondet.

Tofaktorautentisering

Mens børssidebeskyttelse er en ting, er i de fleste tilfeller den største trusselen mot en handelssikkerhet seg selv. Det er derfor Bybit har tatt med en rekke verktøy som vil beskytte kontoen din mot en hacker med passordet ditt.

Google Authenticator-app

2FA med Google Authenticator-applikasjon

Et av de viktigste verktøyene de har tatt med er tofaktorautentisering. Dette betyr at du må bruke telefonen din for å autentisere deg på kontoen din eller sende transaksjoner. Du må aktivere Google Authenticator før du får ta ut mynter.

Bybit Leverage

Gitt at Bybit er en leveraged exchange, betyr det at de tillater kryptomarginhandel. Handlere vil bare ha satt opp en liten prosentandel av den opprinnelige posisjonen som sikkerhet for sine handler.

Dette betyr at hvis du har en innflytelse på 100 ganger du blir bedt om å sette opp en margin på 1% av den opprinnelige nominelle mengden av handelen. Så hvis ideen om en 10BTC-kontrakt er $ 36.000, må du sette opp $ 360 i innledende margin.

Major Pro &# 128175 ;: Med Bybit er gearing fritt justerbar, noe som betyr at den kan endres selv etter at du har åpnet en posisjon, noe som ikke kan gjøres på andre sentraler.

Det som er overraskende med de evige kontraktene på Bybit er størrelsen. Hver kontrakt er bare verdt 1USD, som er mye mindre enn kontraktene på andre børser. Nedenfor er alle de andre detaljene i deres BTCUSD-kontrakt.

BTCUSD-kontrakt ByBit

BTCUSD kontraktspesifikasjoner hos ByBit

De har stort sett de samme vilkårene på sine ETHUSD-kontrakter, og du kan finne mer informasjon om det her. Dette er forskjellig fra andre børser som BitMEX, som i motsetning til Bybit ikke tilbyr et 100x leverage-produkt for ETH ennå.

Bybit tilbyr også futureskontrakter på Ripple (XRP) og EOS. Imidlertid har disse kontraktene lavere gearingsnivåer med en maksimal gearing på 25x. Dette er faktisk ganske interessant, ettersom vi ikke har sett EOS-futureskontrakter på andre børser. Dette kan gi Bybit et konkurransefortrinn.

Mens Bybit ikke tilbyr 100 ganger innflytelse på sine kontrakter, er dette ikke konstant. Hvis du er en stor næringsdrivende og går inn i store posisjoner, vil de redusere innflytelsen du kan oppnå på kontrakten.

Dette beskytter børsen mot risikoen store posisjoner medfører. Nedenfor er tabellen over BTCUSD-risikogrensene. Du finner risikobegrensningene ETHUSD, EOSUSD og XRPUSD på dette side.

Posisjonsverdi Vedlikeholdsmargin Startmargin Maksimal utnyttelse
150 BTC 0,5% 1,00% 100
450 BTC 0,5% 2,00% 50
750 BTC 2,5% 3,00% 33
1050 BTC 3,5% 4,00% 25
1350 BTC 4,5% 5,00% 20
1500 BTC 5,0% 5,50% 18

Som du kan se, er vedlikeholdsmarginen konstant på 0,5% for alle kontraktsstørrelser. For større posisjoner vil de imidlertid øke minimumskravet til opprinnelig margin slik at det er en mye større mangel mellom likvidasjonsnivået og konkursnivået..

Avvikling

Avvikling er det som skjer når du nesten har tømt innledende margin og merkeprisen treffer “likvidasjonsprisen”. I dette tilfellet vil den næringsdrivende avvikles med resten av marginen, hvis noen, blir sendt til Bybit forsikringsfond.

ADL ⚙️: ByBit driver et Auto Deleveraging-system. I hovedsak skjer dette når en stilling ikke kan avvikles til en pris som er bedre enn konkursprisen, og forsikringsfondet ikke kan dekke den. ADL-systemet vil automatisk fordele en posisjon til en motsatt handelsmann som er valgt i henhold til deres definerte kriterier. Du kan lese mer om ADL her.

Mens det er mange handelsmenn som kan bli opprørt av en avvikling, er det et viktig risikostyringsverktøy i en futuresbørs. Imidlertid har Bybit en rekke verktøy som vil hjelpe handelsmenn å unngå risikoen for avvikling. Disse inkluderer følgende:

 • Dobbel prismekanisme: For å forhindre risikoen for markedsmanipulasjon på børsen, vil Bybit bruke en dobbelt prismekanisme som kontraktsreferansepris. Denne er sammensatt av “Markpris” som utløser avvikling og “Last Traded Price” som brukes til å beregne prisen som posisjonen er stengt til. Førstnevnte er en global Bitcoin-pris, mens sistnevnte er den nåværende Bybit-markedsprisen. Ved å bruke eksterne prisinnganger reduseres singular exchange manipulation.
 • Automatisk margpåfylling: Hvis du vil være sikker på at posisjonen din alltid vil ha tilstrekkelige marginnivåer, kan du stille den til automatisk påfylling. Dette betyr at når marginen din er nær å bli utarmet, vil den trekke på midlene dine for å holde posisjonen din åpen
 • Forhindre tap: Dette inngår i bestillingsalternativene som vi snakker om nedenfor. Å ha effektive stopptap på stillingene dine vil sikre at det aldri kommer ned til likvidasjonsnivået.

Mark / Spotpris &# 128200 ;: For interesserte er Mark-prisen hentet fra Spot-prisen. Spotprisen er en Bitcoin-prisindeks som representerer den globale prisen. Den består av priser på Bitstamp, Coinbase Pro og Kraken. Mark-prisen er spotprisindeks pluss en forfallende finansieringsgrunn

Bypassgebyrer

Handelsgebyrer er et viktig kriterium for oss på grunn av åpenbare grunner. Dette gjelder spesielt når det gjelder en futures exchange hvor du betaler avgifter på posisjoner som er mye større enn marginen din.

Bybit driver det som kalles en “maker-taker” avgiftsmodell. Dette betyr at de vil betale handelsmenn et gebyr hvis de tar av likviditet fra bøkene sine, og de vil gi dem en rabatt hvis de gir likviditet til børsen.

Forvirret ❓: Hvis du legger inn en ordre og den blir utført umiddelbart, tar du likviditeten fra bøkene. Dette er mesteparten av tiden gjennom en markedsordre. Imidlertid, hvis du legger en begrensningsordre som er borte fra gjeldende pris, lager du likviditet, og dette vil gi deg rabatt på produsenten.

Nedenfor er gebyrene du betaler for futureskontraktene på børsen. De er de samme som BitMEX for BTC, men litt over for ETH (da de foreslår høyere innflytelse for det) og ligger under andre børser som Huobi.

Kontrakt Maker Rabatt Takstgebyr Finansieringssats Finansieringsintervall
BTCUSD -0,0250% 0,0750% -0,0447% hver 8. time
ETHUSD -0,0250% 0,0750% -0,0447% hver 8. time
EOSUSD -0,0250% 0,0750% 0,0100% hver 8. time
XRPUSD -0,0250% 0,0750% 0,0100% hver 8. time
BTCUSDT -0,0250% 0,0750% 0,0100% hver 8. time

De andre avgiftene du vil se når du åpner handelen, er finansieringsgraden. Dette er analogt med en “overnattesats” og det er en finansieringsgebyr. Gitt at marginhandel er basert på “låneposisjoner”, vil du enten betale en finansieringskostnad eller motta den. Imidlertid, i motsetning til transaksjonsgebyrene, byttes disse gebyrene direkte mellom handelsmenn og ikke Bybit.

Finansieringsrenten bestemmes av markedsforholdene og rentene. Dette betyr at det ikke er løst og vil variere på daglig basis. Du vil kunne se finansieringssatsen som vil gjelde under posisjonsdetaljene når du åpner handelen.

Når det gjelder depositum / uttaksgebyr, belaster Bybit deg ikke noe på dette. Når du tar ut myntene dine, kan du imidlertid pådra deg et gruvearbeider- eller nettverksgebyr på grunn av blockchain-gruvedrift. Dette er vanligvis ganske lite.

Til slutt har du en relativt liten avgift på $ 5 som du må betale på eventuelle ordreutvekslingsordrer for utveksling av fysisk krypto på stedet. Vi forklarer det nedenfor.

Bypassregistrering

Hvis du har bestemt deg for at du vil gi Bybit en sjanse, må du opprette en konto. For å gjøre dette trenger de enten en e-post eller et telefonnummer og et passord. Hvis du har fått en henvisningskode, kan du bruke denne (mer om dette nedenfor).

Registrering av ByBit

Registreringsskjema for ByBit

Når du har registrert deg, vil Bybit sende deg en bekreftelseskode som du må bruke for å bekrefte e-post / telefonnummer. Dette er bare gyldig i 5 minutter så sørg for at du gjør det rett etter at du har opprettet kontoen.

Personvern Hawks &# 128374; ️: Noe som mange handelsmenn kan sette pris på, er det faktum at ByBit er en helt anonym børs. De krever ikke at du fullfører KYC før du kan handle. Dette er flott for de personvernhåkene som er bekymret for risikoen for visse datainnbrudd.

Når du har bekreftet kontoen din og logget inn igjen, kan du bli tilbudt en innskuddsbonus. Dette er en fin måte å øke handelsfondene dine i utgangspunktet. Vi gir deg alle disse detaljene lenger nedenfor.

Innskudd / uttak

ByBit er som utveksling av krypto bare. Dette betyr at du ikke kan finansiere kontoen din i fiat-valuta. Selv om dette kan være irriterende for noen, kan du enkelt konvertere din fiat-valuta til Bitcoin på en rekke børser som Bitstamp eller Kraken..

For å sette inn krypto må du generere en lommebokadresse og starte en transaksjon i lommeboken. Du kan gjøre dette ved å gå over til “Eiendeler” -delen i overskriften. Dette vil presentere lommebokens saldo der du velger “innskudd” og det vil hente BTC / ETH-adressen.

Lommebetsinnskudd ByBit

Genererer lommebokinnskuddsadressen din

Når du har adressen, kan du starte transaksjonen. Det vil ikke være øyeblikkelig da transaksjonen fortsatt må spres gjennom nettverket og bekreftes av gruvearbeiderne.

Bekreftelser ⛓️: ByBit er ganske unikt blant børser ved at de bare krever 1 blockchain-bekreftelse for å kreditere kontoen din. Du kan overvåke fremdriften på en blockchain-utforsker.

Uttak er like enkelt …

Du trykker på uttaksknappen på gjeldende aktivum. Den vil be om lommebokadressen din samt bekrefte transaksjonen gjennom 2FA. Du vil også få informasjon om gruvearbeidsavgiften som vil bli brukt på transaksjonen.

Bybit behandler uttak tre ganger om dagen klokken 0800, 1600, 2400 (alt i UTC-tid). Det er uttaksgrenser som er satt på kontoene, selv om disse ikke er for restriktive. Nedenfor er min / maks grensene:

 • Bitcoin: 0,002BTC / 10BTC
 • Etherem: 0,02 ETH / 200 ETH
 • Ripple: 20XRP / 100.000XRP
 • Eos: 0.2EOS / 10.000EOS

For å være sikker på at de alltid har midler tilgjengelig på den varme lommeboken, har Bybit også begrensninger på daglige uttak totalt fra børsen. Disse er satt til 100BTC og 10.000 ETH. Hvis denne grensen er nådd, må du vente på at Bybit skal fylle på den fra den kalde lommeboken.

Eiendelsutveksling

Dette er en ny funksjon som nylig ble lagt til Bybit, som i utgangspunktet tillater handelsmenn å veksle sine nåværende pyshical crypto-beholdninger i spotmarkedet..

I hovedsak har handelsmenn for øyeblikket fire forskjellige kryptovalutaer som de har lov til å handle. Asset Exchange vil tillate handelsmenn å dra nytte av raske prisendringer i markedet for å bytte en mynt mot en annen.

ByBit Asset Swap

Asset Swap Feature på ByBit (Converting BTC)

Når de gjennomfører en Asset Swap, gjør de ikke det direkte med Bybit eller med de andre handelsmennene på en “ordrebok”. Deres ordre blir i det vesentlige dirigert til andre krypto-utvekslinger som skal utføres.

Dette vil sikre rettferdighet ettersom de vil få den beste markedsprisen som Bybit kan oppnå. Det er grenser som gjelder for Asset Swap-funksjonen som du finner på deres nettsted.

Bybit handelsplattform

En av de viktigste tingene for marginhandleren er å ha en effektiv handelsplattform med avansert teknologi. Dette gjelder spesielt når du handler med stor innflytelse.

Så hvordan går Bybit sammen?

Handelsplattformen ser ut til å være relativt godt utformet og intuitiv. På toppen kan du veksle mellom lommeboken og kontoadministrasjon. Du kan også bytte mellom BTC- og ETH-futuremarkedene.

Ser du på standardgrensesnittet, har du diagrammet og markedsdybden til venstre (du kan veksle mellom). Så i midten har du ordreboken og de siste handler. Til høyre har du bestillingsskjemaene samt kontraktsdetaljene.

ByBit brukergrensesnitt

Brukergrensesnitt for ByBit Trading Platform

Når du ruller ned fra hovedgrensesnittet, har du annen viktig handelsinformasjon. Dette inkluderer ting som dagens markedsaktivitet og eiendelene dine.

Noe som vi virkelig likte ved grensesnittet deres, er at det kan tilpasses og moduleres. Du kan løsne noen av modulene, endre størrelsen på dem og flytte dem slik at de er i din valgte posisjon.

For nattugler &# 129417 ;: Bybit tilbyr også en nattmodus som gjør det enklere å lese alt i et mørkt miljø. Dette er tilgjengelig nederst til høyre på utvekslingssiden, ved siden av språkene.

For de erfarne handelsmennene blant dere, vil du ha lagt merke til at Bybit bruker tradingview-kartteknologi. Denne kartpakken fra tredjepart er kjent i bransjen for å ha mest funksjonalitet og funksjoner.

Med tradingview-diagrammer kan de spirende tekniske analytikerne blant dere enkelt legge studiene og følge de viktige trendlinjene. Den er også i bruk på en rekke andre plattformer, så det er relativt enkelt for deg å tilpasse deg hvis du flytter et annet sted.

Topptips &# 128175 ;: Du kan slå ut Tradingview-pristabellene for markedets likviditetsdiagrammer. Dette er nyttig for den næringsdrivende å bestemme markedssentimentet (bullish / bearish)

Du vil også legge merke til at i din nåværende posisjon / bestillingslinje har du “ADL ranking” -indikatoren. Dette viser deg hvor du for øyeblikket er posisjonert for potensiell reduksjon i tilfelle ADL utløses. Som nevnt ovenfor gjøres dette for å håndtere risiko.

Noe som Bybit ser ut til å være ganske stolt av, er ordrenes matchende motor. De hevder at denne handelsmotoren er i stand til å utføre totalt 100.000 transaksjoner per sekund per kontrakt. Så for hver nye ressurs de vil legge til, vil deres matchende motor ha dedikerte 100 000 transaksjoner per sekund for den eiendelen.

Hvorfor betyr dette noe??

Vel, raskere ordreutførelse betyr at der reduseres risikoen for glidning og handelsfeil. Videre, med en eiendel som beveger seg så raskt som bitcoin, er det veldig viktig å kunne matche begge sider av ordreboken nesten umiddelbart.

Bestill funksjonalitet

Bybit ser ut til å ha ganske avansert ordrefunksjonalitet på plattformen. Dette er flott, da det lar deg ikke bare tilpasse inngangsnivåene dine, men det lar deg også styre risikoen på utgangsnivåene.

Bestillingsskjema for ByBit

ByBit Order-funksjonalitet

Når du bestiller, vil du se følgende bestillingsskjema. Øverst i skjemaet kan du bytte mellom ordretypene. Nedenfor justerer du gearing, pris og antall. Det er også informasjon om kontraktsspesifikasjonene.

Det er tre ordretyper som du kan plassere på Bybit-plattformen. Disse er beskrevet nedenfor:

 • Markedsordre: Dette er en ordre som plasseres til rådende markedspris. Det vil plassere ordren til “budet” hvis det er et salg eller ved “spør” om det er et kjøp.
 • Begrens rekkefølge: Dette er en ordre som plasseres på et valgt nivå som kan være borte fra markedet. Bestillingen er åpen for levetiden som vi dekker nedenfor.
 • Betinget rekkefølge: Dette er en ordre som enten blir et marked eller begrenser ordren når bestemte prisnivåer er nådd. Når du handler, vil du definere utløserprisen sammen med retning, mengde og gearing.

Stopp tap &# 128721 ;: Stopp tap når du handler er essensielle. Det er 3 forskjellige måter du kan sette opp et stop-loss på ByBit. Disse blir detaljert dekket på dette side

Som nevnt, med begrensningsordren og den betingede grensebestillingen, vil ordren ha en viss ordretid. Dette er hvor lenge ordren vil være åpen til den blir “drept”. Det er tre levetidsalternativer på Bybit:

 • God-til-kansellert (GTC): Dette er en ordre som vil være åpen til du bestemmer deg for å lukke den.
 • Umiddelbar-eller-avbryt (IOC):: Denne bestillingen er designet for å fylles ut med en gang og til den beste prisen. Hvis det er noen deler som ikke er fylt, vil denne delen bli kansellert. Dette betyr at denne ordretypen muliggjør delvis ordreutføring.
 • Fyll eller drep (FOK): Denne bestillingen er designet for å fylles til den beste prisen i sin helhet eller ikke i det hele tatt. Dette er ganske likt IOC-ordren, bortsett fra at den ikke tillater utføring av noen delvise ordrer.

På toppen av alle disse ordrene har du også en viss mulighet rundt hvordan disse ordrene utføres. For eksempel, med Limit and Conditional-ordrene, kan du angi dem som “Bare post”. Dette vil sikre at når bestillingen vil bli gjort som en “market maker”, og du vil motta produsentgebyret.

På toppen av dette har du muligheten til å gjøre begrensningsordren din til en “Reduser bare” -ordre. Dette betyr i utgangspunktet at ordren bare vil utføres hvis den skulle redusere stillingen din. Hvis ordren skulle øke stillingen, ville den bli endret eller kansellert.

Du har også en lignende ordreparameter i Betinget rekkefølge. Dette kalles “Close on Trigger” og kan brukes sammen med dine betingede stopptap. Det vil sikre at stoppene dine reduserer posisjonen din og ikke øker den.

Et annet praktisk verktøy som du kanskje vil sjekke ut er posisjonskalkulatoren deres. Du har kanskje sett lignende verktøy på andre børser som BitMEX et al.

ByBit Position Calculator

Posisjonskalkulator på ByBit

Her kan du beregne din fortjeneste / tap og avkastning på målnivåer. Det kan også brukes til å bestemme dine likvidasjonsnivåer.

Invers vs. USDT-kontrakt

Før du kan handle på Bybit, må du forstå et veldig viktig skille mellom de to typene evigvarende kontrakter de har å tilby. De varierer i henhold til hvilken margin som brukes.

For USDT-kontrakten er den underliggende marginen som er brukt Tether. Du kan tenke på dette som analogt med en kontrakt som har USD som basisvaluta (gitt at Tether er en stablecoin). Så, dollarverdien på sikkerheten din vil forbli den samme.

Men når det gjelder den omvendte kontrakten, brukes selve den underliggende kryptovalutaen som margin. Så hvis du handler BTC / ETH / EOS / XRP som basisvaluta, vil marginen også være i dette. Så for eksempel vil du ha ETH som margin for ETHUSD-kontrakter.

Den omvendte kontrakten er litt mer risikabel enn USDT-kontrakten. Dette er fordi du ikke bare har eksponering mot det faktiske markedet, men du vil også ha eksponering gjennom din underliggende sikkerhet. Så hvis du er lang Ethereum og prisen faller, vil ikke bare posisjonen din forverres, men du vil også se USD-verdien på sikkerheten din falle..

Hvis du skal handle med noe annet enn Bitcoin, må det være en omvendt evigvarende. Du må også sørge for at du har den aktuelle mynten før du faktisk kan handle den.

Det er også viktig å merke seg at selv om margen som kreves ligger i den aktuelle mynten, er den fortsatt notert i USD. Hver omvendt evigvarende kontrakt er 1 USD i verdi. Dette er en ganske fin funksjon, da den lar deg handle kontrakter så lite som 1 USD. Dette er i motsetning til USDT-kontrakten som er skrevet på 1 BTC.

Isolert & Kryssmargin

Noe annet du kan legge merke til når du handler BTCUSDT på Bybit-plattformen, er at du har to alternativer rundt hvordan margen fordeles på kontoen. Disse er isolerte og kryssmargin.

Når du velger Isolert margin, gjelder margen du har på handelen bare den posisjonen. Det tar ikke hensyn til aksjenivået og posisjonene PnL du har på andre ordrer for det samme handelsparet. Så selv om du har fortjeneste på en annen handel, har det ingen betydning for om du sannsynligvis vil bli avviklet (og omvendt).

Når du har valgt å krysse margin, betyr det imidlertid at alle tilgjengelige saldoer blir kombinert for å forhindre en avvikling. Så hvis du har andre posisjoner som er åpne for det tilsvarende handelsparet, vil disse bli inkludert i en beregning av marginenivåer før avvikling skjer.

Merk ✍️: Når du velger å krysse margen, kan du ikke velge marginnivå manuelt. Startmarginen er satt i samsvar med maksimumsgrense for paret. Så hvis du handler BTCUSDT, vil dette være 100x eller 0,1% opprinnelig margin.

Som er bedre?

Ærlig talt vil vi foreslå at du heller bruker Isolert margin. Ikke bare lar det deg justere margen, men det betyr også at du har full kontroll over risikoen din på en bestemt posisjon. Hvis du handler de omvendte evigvarende byttene, er den isolerte marginen satt som standard.

Markedsanalysedata

Noe annet som vi syntes var ganske ryddig var deres markedsdata-seksjon og spesielt deres avanserte dataseksjon. Dette inneholdt noen veldig nyttige grafer og diagrammer som kan hjelpe deg med å informere din handel.

Du kan også trekke opp noen av disse diagrammene og laste ned dataene. Dette kan enten være som et bilde, en vektorfil eller som en csv. Her kan du se et eksempel på at vi gjør det med det rullende volatilitetskartet.

ByBit Analytics-data

Noen av diagrammene for ByBit-data

Her er en liste over dataene du kan laste ned, samt hva det betyr:

 • Pris bevegelige gjennomsnitt: Dette har prisen på Bitcoin sammen med en rekke indikatorer for glidende gjennomsnitt for forskjellige tidsrammer.
 • Månedlig prisklasse Tar en titt på månedlige høyder og nedturer i prisen. Det lar deg observere rekkevidden eiendelen handles i.
 • Rullende volatilitet Den realiserte volatiliteten de siste 30 dagene sammenlignet med gjennomsnittet for perioden. Gir deg en følelse av hvor mye prisen svingte i en gi-periode.
 • BTC Daily realisert volatilitet Ser på hvordan den realiserte volatiliteten var over en viss periode

Det er også en rekke andre data som du kan undersøke i disse kategoriene. Det inkluderer informasjon om den spesifikke indeksprisen, finansieringsdata og forsikringsfondet. Du bør også merke deg vektene som brukes til å beregne spotprisen.

Testnet

For de handelsmennene som ønsker å prøve plattformen i demo-modus, kan de benytte seg av Bybit testnet. Demokontoer er en fin måte å få en følelse av hvordan ordrene fungerer før du setter inn penger.

Du kan få tilgang til testnet deres på testnet.bybit.com. For å finansiere kontoen din, må du hente mynter fra testnettkranen. De har skissert nøyaktig hvordan dette gjøres i dette hendig guide.

Vi må innrømme at vi var ganske overrasket over hvor mye arbeid som var nødvendig for å få tilgang til disse testnet-midlene. Når du låser opp disse midlene, får du bare mindre mengder Bitcoin ettersom kranen har en frigjøringsrate på 0.01BTC per time.

Andre plattformer som IQ Option gir demofond i det øyeblikket du åpner kontoen. Disse kommer uten streng og gir deg en realistisk balanse å handle med ($ 10.000).

Bybit Mobile Apps

For de handelsmennene som er på farten, vil du uten tvil ønske å holde rede på dine åpne posisjoner. Dette er grunnen til at Bybit har utviklet mobilapplikasjonene sine. Den er tilgjengelig i iOS og Android og ser ut til å være ganske funksjonell.

Faktisk har den mest av den samme funksjonaliteten til desktopversjonen. Du har avansert kartlegging og ordrehåndtering som er lett tilgjengelig gjennom navigasjonssmerter. Du kan også angi en rekke prisnivåer som skal sendes som push-varsler.

Du har også de avanserte bestillingsskjemaene du ser på hovedbørsen. Dette er ikke noe vi har sett på andre børser og meglere. Mesteparten av tiden blir ordrefunksjonaliteten fjernet – så toppkarakterer her.

ByBit-app

Skjermbilder av ByBit Mobile App

Appen er oppført i begge iTunes butikk samt Google Play. Det er over 10.000 Android-installasjoner, selv om vi ikke kan se iOS-installasjonene. Anmeldelsene i iTunes-butikken ser ut til å være ganske positive der de er litt mer polariserte i Play-butikken.

Så bør du vurdere Bybit-appen?

Vel, det er uten tvil ganske funksjonelt, men vi foretrekker alltid å bruke nett- og PC-basert handel. Dette er fordi du aldri kan replikere effektiviteten av PC-handel på en mobil enhet. Du kan ikke enkelt studere diagrammer og overvåke mange markeder samtidig. Du bør ideelt sett bare bruke den til tider når du er borte fra skrivebordet og trenger å overvåke posisjonene dine.

Bybit kundesupport

Gitt at Bybit er en ny børs, er det ikke så mye i veien for tidligere handelserfaring med deres kundesupport. Imidlertid prøvde vi å nå ut til kundesupportlinjene for å få en ide om typiske svartider.

Når det gjelder støttealternativer, har du en zendesk live chat-funksjon som er tilgjengelig på plattformen deres. Dette er tilgjengelig 24/7 og tilbys på alle språkene de har oversatt nettstedet sitt til.

ByBit Live Chat Zendesk

Zendesk Live chat-funksjon

Du kan også kontakte dem via e-post på [email protected] for kundesupport eller [email protected] hvis forespørselen din er mer teknisk. Dessverre er det ingen telefonsupport eller direkte telefonlinje til sentralen.

Vi testet live chat-funksjonen, og vi klarte å få en supportagent nesten umiddelbart. E-poststøtte tok litt lengre tid, men var også nyttig.

Sosiale kanaler &# 128241 ;: Hvis du sliter med å få svar gjennom disse kanalene, kan du alltid nå ut på deres sosiale medier. De har en Telegram Channel for mer direkte spørsmål. Du kan alltid Tweet dem et billettnummer hvis du foretrekker det.

Selvfølgelig, hvis spørsmålet ditt er mer rutinemessig og ikke spesifikt for kontoen din, kan du alltid bruke deres omfattende hjelpeavdeling. Dette inkluderer deres FAQ-ressurser i tillegg til andre nyttige guider som kan hjelpe din handel.

API

Disse utviklerne blant dere vil gjerne vite at Bybit har en ganske robust API. Dette vil tillate deg å kode algoritmer og bots for å administrere handelen programmatisk.

Du kan få alle de tekniske dokumentene om hvordan du kan samhandle med API-et fra deres GitHub. Hvis du vil bruke API-en, må du generere en API-nøkkel. Dette kan gjøres i “API management” -delen av sentralen.

ByBit API-nøkkel

Genererer ByBit API-nøkkel

Her kan du generere en ny nøkkel som skal brukes til å få tilgang til API. Du må også bestemme hvilke tillatelser du vil gi APIen (lese, skrive eller trekke tilbake). Les lar deg overvåke priser, skriv lar deg plassere handler og trekke ut, slik at boten din kan behandle et uttak (ikke tilrådelig).

Det kan også være lurt å binde API-en til IP-adressen din. Dette forhindrer noen i å plassere handler på kontoen din hvis API-nøkkelen din kompromitteres. Uansett vil du være veldig forsiktig når du håndterer API-nøkkelen din.

For eksempel vil vi fraråde bruk av tredjeparts handelsroboter. Mange av dette har tvilsom avkastning, og når de har tilgang til API-nøklene dine, kan de manipulere markeder til deres egen fordel.

Bybit Reward’s Hub

Dette er faktisk noen ganske pene søtningsmidler som Bybit har kastet i blandingen.

I hovedsak er det en rekke muligheter for nye brukere å tjene litt gratis BTC å handle med. For eksempel, hvis ditt første innskudd på plattformen er over 0,05 BTC, vil du få ekstra $ 5. Hvis det er over 0,5 BTC, vil de kaste deg $ 50. Hvis du setter inn mer enn 1BTC totalt, får du ytterligere $ 20.

ByBit-belønninger

Få ByBit-belønninger!

Det er også mulighet for deg å gjøre enkle oppgaver for å tjene litt mer BTC. Hvis du for eksempel bare registrerer deg og blir med på deres sosiale mediekanaler, vil du tjene $ 5. Bare bruk deres Take Profit og Stop Loss-ordrer, og du legger til ytterligere $ 5. Handle i mer enn 10 dager, og du tjener ytterligere $ 5. Pokker, selv å ta en kort kundeundersøkelse kan gi deg $ 5.

Disse ekstra midlene kan være en fin måte for deg å øke kontosaldoen. Hvis du allerede hadde planer om å bli med i Bybit og handle der, kan disse sees på som gratis handelsfond.

Selvfølgelig er det “husregler” som følger med denne bonusen. For eksempel kan du ikke ta ut disse midlene, og de kan bare brukes som margin på kontoen din. Videre mister du bonusen når du tar ut denne fortjenesten.

T&Cs &# 128220 ;: Vi oppfordrer deg til å lese bonusen deres vilkår og betingelser for mer informasjon. og for å unngå forvirring

Omvisning / tilknyttet program for bybit

Hvis du har brukt Bybit og har vært relativt imponert over produktet, kan du alltid henvise andre til plattformen.

Det er to måter du kan gjøre dette på. Kanskje den enkleste å starte er gjennom henvisningsprogrammet. For hver henviste bruker du sender hvilke innskudd 0.2BTC hos Bybit, får du en handelsbonus på $ 10.

Hvis du vil delta i henvisningsprogrammet, må du få koden din. Du kan enten gjøre dette som en unik kode som henvisningene dine vil bruke ved registrering, eller du kan gi dem henvisningskoblingen din. Du kan dele denne lenken online eller på dine sosiale mediekanaler.

Link til henvisning fra ByBit

Få tak i ByBit-henvisningskoblingen

Dette kan være relativt attraktivt hvis du kan henvise venner som gjør en liten mengde engangsinnskudd, men hvis du ønsker å henvise mange flere tradere som vanligvis gjør store handelsvolumer, er du kanskje bedre egnet til å registrere deg for Bybit-tilknyttede program.

Dette vil belønne deg med en prosentandel av handelsfortjenesten som genereres av handelsmennene dine. Dette er satt til opptil 30% av handelskommisjonen som henvisningene dine genererer. Dette er mer enn 20% provisjon de gir på BitMEX.

Dessuten har denne tilknyttede strukturen forskjellige nivåer. Ikke bare vil du få 30% av provisjonen som din direkte henvisning genererer, men du vil også få 10% på deres tilknyttede provisjoner.

Merk ✍️: Du må søke om å være tilknyttet ByBit. Dette for å bekrefte at du vil markedsføre tjenestene deres på en legitim måte. Du kan registrere deg for dette her.

Du kan ikke delta i både henvisningsprogrammet og tilknyttet program, så du må velge med omhu blant de to.

Handelskonkurranser

En ting til som vi fant veldig interessant om Bybit-børsen, er deres handelskonkurranser. Disse holdes ad hoc og gir handelsmenn muligheten til å gå fra hverandre.

En rekke av disse har allerede blitt arrangert i år, men noe av det mest spennende vi har sett er deres “er du en mester” handel konkurranse. Dette gikk fra april til mai, og Bybit ga bort opptil $ 6200 i BTC til sine handelsmenn.

Lokale konkurranser &# 127758 ;: For å målrette de handelsmennene som snakker et bestemt språk eller er i en bestemt region, har ByBit lokale konkurranser. De har nylig drevet Korea & Japan-konkurranse

En annen veldig interessant konkurranse som ble kjørt i august 2019 var deres EOS global handel konkurranse. Dette involverte flere lag som kjempet for opptil $ 60 000 i premier. Lagkapteiner ble valgt, og de kunne bygge et team på mellom 10 – 200 medlemmer.

Selvfølgelig holder Bybit ikke bare disse konkurransene for å være veldedige. Disse konkurransene oppmuntrer til handelsvolum på plattformen som gir dem gebyrer. Så du bør ta hensyn til det når du finansierer å handle på disse.

Forbedringsområder

Mens vi generelt var imponert over Bybit, er det noen få ting som vi mener er berettiget til forbedring og fortjener omtale.

For det første, og kanskje viktigst, har de et begrenset tilbud når det gjelder kryptovalutaaktiva. Mens de planlegger å frigjøre flere eiendeler de neste månedene, kan du for øyeblikket bare handle 4 kryptoaktiva. Dette kan gjøre det vanskelig for dem å konkurrere med de større kryptobørsene som begynner å tilby leveraged trading.

Vi tror også det ville være mer fordelaktig for den næringsdrivende hvis de var litt mer sjenerøse med sine testnet-midler. Kranmidlene som frigjøres er for små til å få en ordentlig følelse av handelsparametrene.

Til slutt, selv om futuresinstrumentene deres er noen av de beste i bransjen, tilbyr de fremdeles ingen opsjonstypekontrakter. Dette betyr at de ikke kan ta imot handelsmenn som ønsker å handle med denne typen derivater. Kanskje dette er noe de til slutt kan gi ut.

Konklusjon

Vi har funnet Bybit å være brukervennlig utveksling med sterk teknologi, rimelige avgifter og et relativt intuitivt brukergrensesnitt. Vi er også glade for å se at de også har utviklet et forsikringsfond for å håndtere markedsrisiko.

De er godt posisjonert for å tilby et alternativ til status quo i markedet for kryptoderivater. Faktisk har ordrebokens likviditet på Bybit nylig overskredet Deribit.

Selv om det var ting som vi mente berettiget forbedring, er disse relativt enkle å implementere. Børsen er fortsatt ny, og det er ingen tvil om at mange forbedringer er i røret.

Så bør du bruke Bybit?

Vi oppfordrer deg til å gjøre din egen undersøkelse, men tilsynelatende ser Bybit ut til å være en attraktiv utveksling som merker av de fleste av boksene våre.

Advarsel ⚡️: Handel med leveraged futures-produkter er utrolig risikabelt. Forsikre deg om at du praktiserer tilstrekkelig risikostyring

Utvalgt bilde via ByBit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me