Kjøpe Monero med LocalMonero – En trinnvis guide

LocalMonero gjør nettopp det, nettstedet fungerer som en utvekslingsplattform som forbinder lokale kjøpere og selgere av den populære kryptovalutaen.

Plattformen tilbyr lignende funksjonalitet som Localbitcoins og hjelper brukere med å sikre transaksjoner av fiat-valutaer for Monero (XMR) på en sikker måte.

2018 fortsetter å oppleve økningen av desentraliserte kryptokursutvekslinger og peer to peer trading-plattformer. Ettersom sektoren fortsetter å modnes, er det et økende antall tjenester som tar sikte på å koble brukere mens de fjerner behovet for en sentralisert myndighet.

I denne anmeldelsen vil vi dekke alt du trenger å vite om LocalMonero, samt ta deg gjennom en trinnvis kjøpsveiledning.

La oss hoppe inn.

Hva er LocalMonero?

Lokal Monero Mission

Bilde via localmonero.co

LocalMonero lansert i august 2017, og den elektroniske utvekslingen lar brukerne få kontakt med enkeltpersoner som kjøper eller selger Monero-kryptovalutaen i sitt lokale område. Nettstedet ble lansert av et team av entusiaster med base i Hong Kong, og prosjektet ble levende via et Reddit-innlegg som dukket opp mot slutten av august.

Teamet bak prosjektet velger å være anonym og gir ikke mye informasjon om seg selv. Imidlertid har de utviklet et nettsted som fungerer på omtrent samme måte som Localbitcoins, og lar brukerne finne lokale kjøpere og selgere av Monero, og gjøre kjøp på nettet, eller å møte og bytte Monero mot kontanter.

Nettstedet gir tilgang til handelsmenn i land som Canada, USA, Storbritannia og De forente arabiske emirater og letter fiat-transaksjoner med brukere som får lov til å handle den anonyme valutaen for “ekte penger”..

Monero har eksistert siden 2013, og er en kryptovaluta som legger vekt på personvern og anonymitet. Teamet bak Monero bruker Ring Signature-teknologi for å gjøre adresser og transaksjoner vanskelige å spore, og disse funksjonene har tiltrukket seg et fellesskap av brukere som er interessert i å opprettholde deres privatliv når de handler online.

Handelsspesifikasjoner

  • Lokal Monero tillater handel med Monero (XMR) kryptovaluta i bytte for fiat-valutaer. Nettstedet støtter for tiden fiat-valutaer som CAD, EUR, BNP, USD og JPY som brukes i områdene der nettstedet har et aktivt fellesskap.
  • Nettstedet driver transaksjonsgrenser for handler som innebærer å flytte fra en fiat-valuta til en annen. Disse grensene er spesifisert av annonsører og brukere definerer alle handelsvilkår, som priser og valutakurser på annonsen.
  • For at en annonse skal vises offentlig, må brukerne ha minst 0,35 XMR i lommeboken.
  • Alle online handler er beskyttet av en sperretjeneste, og når en handel startes, blir Monero som trengs for handelen automatisk reservert fra selgerens LocalMonero Wallet. Derfor, hvis selgeren ikke frigjør den nødvendige Monero, kan supportteamet frigjøre XMR til kjøperen fra sperring. Selgere anbefales å ikke frigjøre sperringen før de overholder at de har mottatt betaling fra kjøperen.
  • Alle tvister håndteres av nettstedets støttepersonell, og tvister løses etter at vilkårene for handel, bevis for betaling, brukeromdømme og andre relevante data er nøye undersøkt. Brukere anbefales å sjekke omdømmescore og antall tidligere handler utført av en næringsdrivende for å finne de mest pålitelige og anerkjente handelsmennene som er tilgjengelige..
  • Alle transaksjoner utført på LocalMonero er fullstendig irreversible, derfor bør brukerne være forsiktige og velge betalingsmåter med lavest risiko.

Hvordan komme i gang

Bruker kan kjøpe Monero på nettstedet ved å:

Opprette en konto på plattformen – Det er mulig å registrere seg ved å skrive inn et brukernavn og passord mellom 8 og 72 tegn. Innlevering og e-postadresse er valgfritt.

Etter dette klikker du på kjøpsalternativet til venstre på hovedsiden og fyller ut nødvendig informasjon som beløp, valuta, beliggenhet og betalingsmåte. Klikk deretter på søk, informasjonen blir behandlet, og brukere kan da se en liste over annonser de kan velge mellom. Du kan deretter klikke på ‘kjøp’ -knappen for å se tilleggsinformasjon om den valgte reklamen.

Her vises vilkårene for annonsøren, og hvis kjøperen godtar vilkårene, kan de fortsette å klikke på knappen “send handelsforespørsel” for å starte handelen.

Kjøper og selger kan da bli enige om den mest praktiske betalingsmåten, og kjøperens betaling blir behandlet av nettstedet og bekreftet av mottakeren. Når dette har skjedd, vil den kjøpte Monero bli flyttet fra sperret og overført til kjøperens LocalMonero lommebok.

Brukeren kan selge Monero på nettstedet ved å:

Opprette en konto som ovenfor – Klikk deretter på “selg” -alternativet på venstre side av hovedsiden og fyll ut nødvendig informasjon, for eksempel beløp, valuta, beliggenhet og foretrukket betalingsmåte. Etter dette klikker du på søk.

Plattformen vil behandle den innsendte informasjonen og vise en liste over foreslåtte annonser fra en rekke potensielle kjøpere. Selgeren kan deretter velge kjøperen med det beste omdømmet og handelshistorikken ved å klikke på “selg” -knappen i en annonse.

Etter dette vises vilkårene for annonsøren, og hvis selgeren godtar disse vilkårene, kan de klikke på “send handelsforespørsel” -knappen for å starte handelen. Kjøperen vil be selgerens betalingsdetaljer og utføre betalingen. Selgeren verifiserer deretter betalingen og frigjør myntene som er kjøpt ved å klikke på “frigjør Monero” -knappen på siden.

Støttede valutaer

Lokalt Monero støtter kjøp og salg av Monero (XMR) i bytte mot forskjellige fiat-valutaer. Disse inkluderer for tiden valutaer som USD, CAD, EUR, BNP, JPY og KES. Plattformen støtter også mange betalingsmåter og globale betalingsmåter inkluderer bankoverføringer, gavekort, MoneyGram, Skrill, Apple-betaling, Crypto-overføringer, Neteller, Perfect money, Payoneer, PayPal, Venmo og Western Union.

Lokale betalingsmåter varierer avhengig av land, og noen vanlige lokale betalingsmåter inkluderer kontanter, Walmart gavekort, M-Pesa, Advcash, CashU, Xoom, Dwolla, Payza og OneCard.

Sikkerhet og personvern

Nettstedet bruker tofaktorautentisering (2FA) på toppen av et minimum åttesifret passord. Denne metoden presenterer et ekstra lag med bekreftelse og sikkerhet for brukere av plattformen. Når du oppretter en konto, er det bare et brukernavn og passord som kreves, og en e-post er valgfri. 2FA-prosedyren bruker også et valgfritt tidsbasert engangspassord (TOTP), og brukere får et langt strengnummerpassord som en sikkerhetskopi.

Børsen bruker også avansert Distribuert Denial of Service (DDoS) sikkerhet fra Cloudflare som en metodebeskyttelse mot nettangrep..

LocalMonero søker også å legge til rette for fullstendig anonym handel og krever ikke at brukerne har en e-postadresse, og har heller ikke noen registreringer av IP-adresser. Loggene til handelschatter som foregår på nettstedet er kryptert, mens eventuelle vedlegg som er lastet opp i chatten, også er kryptert og vannmerket for å forhindre uautorisert bruk. Handelslogglogger oppbevares i 180 dager for å hjelpe nettstedet til å håndtere tvistemegling.

Nettstedet bruker også Tor og I2P (Invisible Internet Project) og er tilgjengelig via .onion-domenenavnet (localmonerogt7be.onion) og I2P-adressen (http: //yeyar743vuwmm6fpgf3x6bzmj7fxb5uxhuoxx4ea76wqssdi4f3q.b32.i2p). Det er heller ingen verifisering av IP-adresser utført gjennom nettstedets portaler.

Avgifter

Registrering, kjøp og salg av Monero er helt gratis på plattformen, og brukere som lager annonser på LocalMonero blir belastet 1% avgift for hver fullført handel.

Transaksjoner til lommebøkene til andre LocalMonero-brukere er gratis, mens transaksjoner til andre Monero-lommebøker er underlagt Monero-nettverksavgiften. Transaksjonsgebyret betales fra din LocalMonero-lommebok når du sender en transaksjon, og gjeldende avgift er synlig på lommebokside under overskriften Utgående Monero-avgifter.

 Kundeservice

Nettstedet tilbyr en støttetjeneste og brukere kan åpne billetter og snakke med medlemmer av supportteamet via e-post. Det er også en FAQ seksjon designet for å svare på de vanligste spørsmålene og teamet har også inkludert a guide om hvordan du kommer i gang på plattformen.

I tillegg er teamet også tilgjengelig via sine sosiale mediekanaler som Telegram kanal og Twitter regnskap.

Bør du bruke LocalMonero?

Bør du bruke LocalMonero

Bilde via Fotolia & Localmonero

Nettstedet appellerer åpenbart til enkeltpersoner som bare er interessert i å kjøpe Monero og lar folk handle kryptokurrency mer anonymt enn når de kjøper gjennom visse mer vanlige online-børser.

LocalMonero tillater brukere å gjøre transaksjoner med bare personen du handler med som har tilgang til relevant informasjon. Nettstedet er generelt greit å bruke, og når du besøker nettstedet, er det mulig å se en liste over folk som kjøper og selger Monero sammen med posisjonen deres på hovedsiden.

Det er også online Monero-selgere, og brukere kan betale med fiat-valutaer, og siden støtter mange betalingsmåter. Dette er alle tiltalende funksjoner, og viktigst av alt, LocalMonero har utviklet et godt nivå av fellestillit.

Plattformen har fått positive anmeldelser fra brukerne, og det har ikke vært et betydelig antall negative rapporter om nettstedet eller haler av svindel som foregår på LocalMonero. Escrow-tjenesten og overordnede sikkerhetstiltak hjelper mye; Imidlertid anbefales brukerne å være forsiktige når de bruker nettstedet.

Nettstedet er fortsatt relativt ungt og har god plass til å forbedre seg, brukerne bør være forsiktige med å være forsiktige og teste ut plattformen ved å oppsøke handelsmenn med sterk anseelse og gjøre små kjøp til å begynne med. Brukere bør også være forsiktige når de ordner med å møte selgere for å fullføre handler, og bør generelt ha sunn fornuft når de handler på plattformen.

Det er også viktig å huske at LocalMonero ikke tilrettelegger for ulovlige aktiviteter, og kun eksisterer for å hjelpe brukere med å handle XMR-valutaen. Nettstedet opererer lovlig i en rekke forskjellige jurisdiksjoner, og brukere anbefales å sjekke lovene om kryptovalutahandel i nasjonen de bor i.

Bilder via Localmonero.co

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me