Kraken anmeldelse: Komplett nybegynnerveiledning

Kraken regnes som et institutt av mange. Det er en av de originale kryptovaluta-børsene som har eksistert i over 6 år.

Som svar på kritikk om at de har kommet bak tiden, økte børsen handelsmotoren sin og la til et bredt utvalg av kryptovalutaer og fiat-handelspar.

Var dette nok og er Kraken verdt det?

I denne Kraken-gjennomgangen vil vi gi deg alt du trenger å vite. Vi vil også ta deg gjennom handelsprosessen og markere noen viktige gjør og ikke-ting når du handler her.

Oversikt

Kraken ble grunnlagt i juli 2011 av nåværende administrerende direktør, Jesse Powell, i San Francisco USA.

Det var imidlertid ikke før i september 2013 at børsen offisielt åpnet ordrebøkene sine for publikum. I de tidlige dagene av Bitcoin-handel klarte det å hente en rekke utmerkelser.

For eksempel ble det i 2014 den beste børsen i Euro-volum for Bitcoin. Slik var tilliten til Kraken-prisstrømmer og markedsdata at Bloomberg bestemte seg for å trekke disse tallene for prisingen på terminalene. De har også andre ting under beltet som å fullføre den første kryptografisk sikre revisjonen.

Kraken ble også valgt i forhold til et annet høyt profilert kryptokurrencydebakel av Mt. Gox hack. De ble valgt av kuratoren til børsen for å være partneren som skulle betale kreditorene som ble offer for børsen.

Selvfølgelig, når man nevner utvekslingshacks, er det viktigste spørsmålet du kan ha til Kraken om deres sikkerhet.

Er Kraken trygt?

Noe som Kraken uten tvil kan være stolte av, er det faktum at de frem til i dag fremdeles ikke har hatt noen form for utvekslingshack. Mens andre tidlige børser som Mt Gox, Bitstamp, Poloniex og Bitstamp alle er blitt hacket, klarte Kraken å unngå brudd.

Dette er faktisk ikke en liten bragd. Så hvorfor har Kraken klart å avverge noen form for angrep?

Utvekslingssikkerhet

For det første er de avhengige av noen av de strengeste prosedyrene i lommebøker med fryselager som er godt ”luftgappede”. Dette betyr i utgangspunktet at de oppbevarer mesteparten av midlene i en lommebok som ikke er koblet til internett og er lagret på et sikkert sted. Det var denne mangelen på god praksis for lommeboken som tillot Mt. Gox å være så dårlig hacket.

Når det gjelder systemsikkerhet, bruker de låste servere i låste stativer i datasentre som har bevæpnede vakter. Alle dataene på systemet krypteres og oppdateres daglig. De skiller også sitt interne nettverk fra opplastede klientdata. Dette betyr at ansatte bare kan få tilgang til kontoen din for bekreftelsesformål og ingenting annet.

For å sikre at det ikke er mulig angrepsvektorer, gjør Kraken regelmessig penetrasjonstesting. Dette utføres av erfarne cybersikkerhets- og blockchaineksperter.

Morsom fakta &# 129299;: Kraken utnytter det “hvite hat” -hacker-samfunnet med sine dusørjaktprogrammer

Til slutt, på fiat-innskuddssiden, ønsker Kraken å beskytte mot mulige likviditetsunderskudd i Fiat-valuta. Derfor holder de omfattende reserver på bankkontiene sine for alle scenarier der potensielle “bankkjøringer” kan oppstå.

Kontosikkerhet

På brukerkontosiden bruker Kraken tofaktorautentisering for kontotilgang. Disse kan beskytte kontoen din i tilfelle noen får tak i passordet ditt.

Det er også muligheten til å plassere det som kalles en global innstillingslås på kontoen din. Dette forhindrer endringer i kontoen din over en angitt tidsperiode, og skjuler visningen av sensitiv informasjon.

Global kontolåsing Kraken

Kontolås Kraken

Dette avhenger virkelig av hvor mange sikkerhetslag du vil ha, da 2FA vanligvis skal være ok.

Kommunikasjonssikkerhet

Selvfølgelig har Kraken alle standard SSL-sertifikater som beskytter deg mot ethvert menneske-i-midten og phishing-angrep. Du må alltid sørge for at du observerer den grønne hengelåsen og varsler om den “sikre” tilkoblingen.

Cryptocurrency phishing eller homografangrep er ganske vanlig og å sørge for at du besøker selve Kraken-nettstedet er din første forsvarslinje.

Til slutt, hvis du vil at all e-postkommunikasjonen din med Kraken skal være PGP-kryptert, har de også funksjonaliteten for det. Forutsatt at e-postinnboksen din er PGP-aktivert, kan du sette inn PGP-nøkkelen i “Konto” -innstillingene på Kraken.

PGP Communications i Kraken

PGP-kommunikasjon på Kraken

Når du har satt inn PGP-nøkkelen din, blir alle e-postene som Kraken sender deg, kryptert med Ganske bra personvern og vil eliminere sjansen for e-postavlytting fra hackere og lignende.

Med alle disse sikkerhetsprosedyrene ser Kraken ut til å være ganske sikker utveksling. Selvfølgelig vil best praksis ha deg til å begrense mengden mynter du vil legge igjen på børsen til enhver tid.

Land og eiendeler

Kraken er en av de såkalte “Fiat Gateways”. Dette betyr at mange mennesker vil bruke børsen for å kjøpe og selge Bitcoin for en Fiat-valuta. Når det er sagt, tilbyr Kraken for tiden handel til en rekke forskjellige land med forskjellige Fiat-valutaer.

De er tilgjengelige for innbyggere i Europa, Canada og USA. De tillater også Fiat-innskudd i euro, dollar og kanadiske dollar. De aksepterte tidligere japanske yen-betalinger, men måtte stenge dette nylig gitt bankregler.

Det som virkelig imponerte oss om Kraken, var utvalget av kryptopar som de hadde i forhold til noen av de større fiat-børsene. Nedenfor er en liste over alle kryptovalutaene du har mulighet til å handle:

Kraken eiendelsdekning

Liste over kryptoaktiver på Kraken

Dette er langt mer omfattende enn andre konkurrenter som Coinbase, Bitstamp og lignende. Når det gjelder de spesielle Fiat-kryssene, har de over 47 markedspar. Kraken har også krysset alle altcoins med Bitcoin for å skape BTC-markeder.

Kraken-avgifter

Gebyrer påvirker direkte lønnsomheten din som handelsmann. Derfor er dette uten tvil et av de viktigste punktene når man ser på en børs som Kraken.

Når vi tar en titt på handelsavgiftene, tar Kraken avgifter basert på mengden handelsvolum du fullfører, samt om du er en “maker” eller en “taker”..

Denne gebyrmodellen brukes til å stimulere markedsskaping. I utgangspunktet får de som skaper likviditet på Krakens ordrebøker en lavere avgift enn de som tar bort likviditet.

Topptips &# 128175;: Hvis det blir forvirret av Maker / Taker, er en enkel tommelfingerregel at markedsordrer genererer en takeravgift, mens limitordrer genererer en maker

De gir også handelsmenn en trinnvis avgiftsplan. Dette betyr at de som gjør mer volum vil få et lavere gebyr. Nedenfor er produsent / taker-avgift for alle deres markeder basert på nivået på handelsvolumet.

 Rullende volum USD Produsentavgift Takeavgift
< 50.000 0,16% 0,26%
< 100.000 0,14% 0,24%
< 250.000 0,12% 0,12%
< 500.000 0,10% 0,20%
< 1.000.000 0,08% 0,18%
< 2500 000 0,06% 0,16%
< 5.000.000 0,04% 0,14%
< 10.000.000 0,02% 0,12%
> 10.000.000 0,00% 0,10%

Dette er gebyrene som belastes for hver handel du gjennomfører. Det rullende volumet beregnes ved å se tilbake på de siste 30 dagene av handelsvolumet på kontoen din.

Stablecoin &# 128178;: Hvis du handler med Tether USDT stablecoin, reduseres avgiftene dine. Se fullstendig Gebyrplan

Selv om disse handelsavgiftene stort sett er i tråd med de fleste børser, er det ganske overraskende for oss å se en segmentering av gebyrene mellom produsent og takerside av handlerne..

Finansierings- / uttaksgebyrer

Når det gjelder gebyrene som kreves for finansiering og uttak av kontoen din, vil følgende gjelde:

 • Innskudd og uttak av USD koster $ 5 for banker i USA
 • EUR SEPA-innskudd (EØS-land) er gratis og et uttak er bare € 0,09
 • Internasjonal bankoverføring EUR har et depositum på € 5
 • CAD innenlandske EFT er gratis, men tiltrekker seg en avgift på 0,25% ved uttak
 • CanadaPost Personlig kontant / debet har et depositum på 1,25 CAD + 0,25%

Selv om det ikke er noen avgifter for å sette inn kryptovaluta på Kraken, gjelder følgende uttakskostnader for de 7 øverste kryptoparene:

 • Bitcoin: 0,0005 BTC
 • Bitcoin kontanter: 0,0001 BCH
 • Ether: 0,005 ETH
 • Litecoin: 0,001 LTC
 • Krusning: 0,02 XRP
 • Monero: 0,0001 XMR
 • Steller: 0,00002 XLM

Disse gebyrene brukes til å dekke nettverks- eller gruvearbeidsgebyrene som Kraken må pådra seg for å spre transaksjonen. Det er interessant at de har satt disse på et flatt nivå i stedet for å gjøre det dynamisk som de fleste andre børser.

Marginhandelsgebyrer

Hvis du skal begynne å bruke Kraken marginhandel, vil du bli belastet med to separate avgifter. Du vil bli belastet et handelsavgift eller som de har kalt det “åpningsgebyr”. Dette er egentlig bare et gebyr på stillingens størrelse.

Du vil også bli belastet med et “overføringsgebyr”. Dette er gebyret du vil bli belastet på grunnlag av kontrakten for å holde den åpen. Du kan tenke på dette som anologt til en rente som brukes hver 4. time.

For Bitcoin og Tether margin trading, vil du bli belastet med 0,01% åpningsgebyr og en 0,01% overføringsgebyr per fire timer. For Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Augur, Monero og Ripple vil du bli belastet a 0,02% åpningsgebyr og en 0,02% overføringsgebyr hver 4. time.

Konto nivåer & KYC

Som vi nevnte, opererer Kraken på en nivåbasert struktur når det gjelder kontogrenser for finansiering og uttak. Dessverre, selv for de mest grunnleggende kontotype, må du oppgi en eller annen form for informasjon (i dette tilfellet fødselsdato, navn og telefonnummer).

Hvis personvern er en bekymring for deg, er det andre anonyme handelsbørser du kan bruke. Disse inkluderer OTC-handel samt desentraliserte børser og minibanker.

Det er tre forskjellige kontoverifiseringsnivåer på Kraken. Dette er Forrett, de Mellomliggende og Pro. Nedenfor er krypto / fiat innskudd og uttaksgrenser for hver:

Kraken innskudd / uttak

Kontonivåer på Kraken med Limits

Nedenfor er informasjonen og dokumentene som Kraken vil kreve for hvert nivå som er nevnt ovenfor.

 • Forrett: Dette er den første verifiseringsfasen på Kraken og krever at du logger inn med 2FA, en e-post, ditt fulle navn, DOB, telefonnummer og en fysisk adresse.
 • Mellomliggende: Dette nivået krever at du fullfører alt fra Starter, samt inkluderer en gyldig ID & Bostedsbevis. Avhengig av dokumentet du bruker til ID-bekreftelsen, kan det hende du må ta et ID-bekreftelsesbilde. Dette er vanligvis et bilde av deg som holder det aktuelle dokumentet.
 • Pro: For å bli akseptert på Pro-nivået, må du fylle ut alle de ovennevnte samt svare på et KYC-spørreskjema. Dette kan stille deg spørsmål om kilde til finansiering så vel som yrke osv.

Når du har sendt inn disse dokumentene til Kraken, må du vente på en automatisk eller en manuell bekreftelse.

Bekreftelsestider

Hvis du har søkt om en startkonto, blir bekreftelsene gjort automatisk. Dette kan vanligvis ta ikke mindre enn en time.

Merk ✍️: Hvis Kraken fastslår at startkontoen din krever en manuell gjennomgang, vil bekreftelsestidene være de samme som Intermediate / Pro.

Mellom- og Pro-nivåene krever manuell verifisering hos Kraken-teamet. Ifølge deres veiledning kan dette ta alt fra 1-5 dager.

Det er nok også her mange kan bli utrolig frustrerte. Ettersom bekreftelsene må fullføres manuelt, krever de at noen på Kraken leser over dem og bekrefter at de er legitime.

I tider med topp etterspørsel sommeren i fjor, var det ikke uhørt at bekreftelser tok over to uker for nivå 2. Man kan få en følelse av samfunnets frustrasjon i dette reddit innlegg fra i fjor.

Det er andre eksempler på verifisering i løpet av desembermøtet til nivå tre som tar mer enn 3 uker. Man må selvfølgelig ta i betraktning at disse var i tider med ekstrem etterspørsel på børsene, så det er sannsynlig at dette nå har kommet litt ned.

Kraken Registrering

Når vi går over på dyrets motor, ser vi nå på Kraken-utvekslingsplattformen. Når du først besøker nettstedet, må du fullføre en standard registrering. Dette er standardkombinasjonen for e-post og passord i bildet til høyre.

Kraken Registrering

Kraken konto registrering

Når du har registrert deg og er på plattformen, vil de be deg om å sikre kontoen din med tofaktorautentisering. Du kan enten bruke Google Authenticar-app eller en spesiell “Yubikey” som er en maskinvareenhet som kan generere en engangsnål.

Etter at du har konfigurert dette, kan du starte bekreftelsesprosessen. Du kan klikke på alternativkoblingen “Bli bekreftet” der på kontoen din. Herfra kan du velge bekreftelsesnivået du vil fortsette med.

Du vil fullføre bekreftelseskravene og sende inn informasjonen vi har oppført ovenfor. Når dette er gjort, er du klar til å finansiere kontoen din og begynne å handle på Kraken.

Finansiering og uttak

Som vi nevnte, er Kraken Fiat-gateway som betyr at du kan sette inn og ta ut i en rekke forskjellige Fiat-valutaer. De godtar ledninger til bankkontiene i CAD, EUR, GBP og USD. Hvis banken din er i EU, kan en SEPA-betaling også utføres.

Det er viktig å merke seg at de i likhet med mange av deres konkurrenter krever at noen KYC-prosedyrer er fullført før du kan finansiere kontoen din i en Fiat-valuta. I Krakens ord vil du kreve et minimum med mellomnivået.

Hvis du er bekreftet, har du rett til å ta ut midlene til den samme bankkontoen du sendte dem fra. Uttakstid kan variere avhengig av hvor banken din ligger. Hvis du er i EU, er SEPA-betalinger klare på en dag eller to.

Kraken Registrering

EUR fiat-finansieringsalternativer i Account Management

Internasjonale Swift-ledninger vil vanligvis ta mellom 3-5 virkedager før de treffer kontoen din. Dette kan noen ganger være frustrerende, men det er prisen man betaler for å bruke eldre banksystemer.

Selvfølgelig kan du også finansiere kontoen din i kryptovaluta hvis du ønsker det. Du kan fortsatt gjøre dette på en startkonto uten innskuddsgrenser. Legg merke til at du vil ha en $ 5 000 daglig uttaksgrense.

Kraken handelsplattform

Dette er sannsynligvis et av stedene som Kraken har hatt negativ presse tidligere. Folk har vært svært kritiske til plattformen ettersom den var full av feil og stadig krasjet. Det ville også være feil som ikke ville fange en handelsordre når de ble plassert.

I midten av 2018 ga imidlertid børsen ut sin helt nye og forbedrede matchende motor og handelsplattform. De har også oppgradert handelsgrensesnittet, samt gitt hele nettstedet en UI-oppgradering.

Kraken har to metoder der du kan handle krypto. Den første er gjennom bruk av bestillingsskjemaene du har der på kontoen din. Dette er kanskje det enkleste hvis du bare vil utføre et enkelt kjøp / salg.

Nedenfor er grensesnittet for bestillingsskjemaet når du gjennomfører et enkelt kjøp / salg. Disse kan enten være en markedsordre utført til markedsprisen eller en begrensningsordre.

Kraken enkel ordre

“Enkelt” bestillingsalternativ i Kraken bestillingsskjema

For de som ønsker litt mer kontroll over ordretypene sine, kan de velge mellom- eller avansert bestillingsskjema. Dette vil gjøre det mulig for den næringsdrivende å sette inn et antall flere parametere som vi vil gå over nedenfor.

Når du har lagt inn bestillingen, vil den bli presentert nedenfor i ordreboken.

Pro-plattform

Dette er Krakens svar på alle de andre kryptovaluta-børsene med avansert handelsteknologi.

Den ble utviklet for de handelsmennene som trengte mer kartfunksjonalitet og handelsverktøy for å kunne gjennomføre strengere teknisk analyse. Nedenfor er det viktigste brukergrensesnittet:

Kraken Pro-plattform

Pro Trading-plattformen over på Kraken

Øverst til venstre har du muligheten til å raskt bytte mellom de forskjellige markedene. Så rett under det har du hovedkortene og kartverktøyene. Her kan du kartlegge trendlinjene dine, tegne spesifikke tekniske studier i tillegg til å avgrense diagramparametrene.

For eksempel har du over 20 tekniske studier inkludert i pakken, for eksempel Chaikin Oscillator, Parabolic SAR og mange glidende gjennomsnittskart. Du kan også tegne viftelinjer, Fibonacci-tilbaketrekninger og Fibonacci-buer.

Topptrader tips &# 128175;: Du kan utvide diagrammet til fullskjerm for å gjennomføre flere analyser. Du kan også lukke paneler og utvide størrelsen på diagrammet akkurat som standardvinduer

Midt i grensesnittet har du overvåkningslisten din samt kjøp / salg vegger. Sistnevnte er nyttige for den næringsdrivende, ettersom de tillater ham / henne å få en bedre følelse av markedssentimentet (bullish eller bearish).

Deretter, rett ved siden av, har du bytteordrebøkene samt de tidligere ordrene. Til slutt, helt til høyre, er det de mer avanserte bestillingsskjemaene du kan utføre. La oss se nærmere på disse:

Bestillingstyper

Både i kontoområdet ditt og i den avanserte plattformen har du en rekke ordretyper.

Kraken bestillingsskjemaer

Avanserte bestillingsskjemaer

Mens du kanskje er kjent med de enkle ordretypene, hjelper det å vite hva de andre ordrene betyr.

 • Markedsordre: Dette er en ordre som er plassert på markedsnivå og vil bli utført umiddelbart.
 • Begrens rekkefølge: Dette er satt til en forhåndsbestemt pris og mengde som kan være borte fra dagens markedsnivå. Den vil være åpen til den enten blir utført eller den utløper. For utløpsalternativene har du Good-Till-Canceled som forblir åpen til den blir utført eller kansellert. Du kan også velge en daglig, ukentlig, månedlig eller til og med en egendefinert utløp.
 • Forhindre tap: Enkel grenseordre som vil bli utført når den er nådd, og begrense tapet du har på kontoen din.
 • Tjene på det: Det motsatte av et stopptap. Dette vil bli utført når den lønnsomme posisjonen din har nådd en viss prisgrense.
 • Sett av posisjon: Dette er en ordre du vil bruke hvis du ønsker å gjøre opp en markedsplass med åpen margin.

For de handelsmennene som har spesifikke stop / take profit-nivåer i tankene, kan du sette en betinget avslutning. Dette er ordrer som åpner en ordre for å lukke en posisjon samtidig med ordren for å åpne den.

Så for eksempel, anta at du var i ferd med å gå lang BTC på et bestemt grensenivå. Du vil plassere denne bestillingen, og samtidig kan du plassere stopptapet du vil bruke på denne åpne ordren.

Merk ✍️: Det er ikke mulig å plassere både stop loss og take profit med en betinget avslutning

Marginhandel

Noe som Kraken gir som ikke er et alternativ i de andre store Fiat-gateways, er trading med kryptomargin. Du kan handle på margin med gearing opp til 5 ganger. Selv om dette ikke er i nærheten av den slags innflytelse man kan forvente fra en megler som IQ Option, gir det fortsatt handelsmenn en fin fordel.

Marginkravene for disse handlerne vil variere i henhold til bekreftelsesgrensene og valutaen du bruker for å sette inn den opprinnelige marginen. Du kan lese mer om ønsket margin for de forskjellige parene her.

For de handelsmennene som er ivrige etter å handle sine favorittaltcoins på margin, kan du bli litt skuffet. Det er bare en håndfull crypto / fiat-par som du kan marginhandel på. Disse presenteres nedenfor.

 • XBT / EUR, XBT / USD
 • ETH / XBT, ETH / USD, ETH / EUR
 • ETC / XBT, ETC / ETH, ETC / USD, ETC / EUR
 • REP / XBT, REP / ETH, REP / EUR
 • XMR / XBT, XMR / USD, XMR / EUR

Kraken Futures

Etter at Kraken med hell samlet inn $ 100 millioner, gikk de på en utvidelsesstasjon og kjøpt de London-baserte Crypto Facilities. Dette er en regulert futuresplattform der handelsmenn kan handle krypto med innflytelse.

Kraken bestemte seg for å merke produktet på nytt Kraken futures og har nå inkludert futures trading på deres liste over instrumenter. I motsetning til Krakens standardmarginhandel, lar disse instrumentene deg handle opp til 50x giring på visse kryptovalutapar.

Futures er forskjellig fra tradisjonelle margininstrumenter ved at de er basert på prisen på eiendelen på et fremtidig tidspunkt. Disse fremtidige tider kalles “utløpstidene”, og de tillater markedsdeltakere å sikre markedsrisiko eller se fremover på prisen på eiendelen..

Med lanseringen av denne nye tjenesten gir de sine handelsmenn muligheten til å handle 6 forskjellige kryptovalutaaktiver, inkludert Bitcoin, Litecoin, Ripple, Bitcoin Cash og Ethereum. Nedenfor er detaljene i fremtidige kontrakter.

Kraken Futures vilkår

Terminkontraktsvilkår i Kraken

Som du ser, tilbyr de tre typer kontrakter. Dette er den evige, månedlige og kvartalsvise. Disse er basert på når kontraktene utløper.

Som det er tilfelle med de andre futures-børsene, har du også en kontinuerlig rullende futures-kontrakt som ikke har en fast utløp. Evig futures oppfører seg som de fleste andre margininstrumenter eller spread betting-instrumenter og vil være nesten identisk med spotprisen (ikke tilfelle med tradisjonelle futures).

Du vil bli overrasket over å vite at disse instrumentene er fullstendig regulert av Storbritannias FCA. Dette gir Kraken en klar fordel i forhold til andre børser som BitMEX et al., Som ikke er regulert av noen finansmyndighet.

Merk ✍️: Dessverre er disse futureskontraktene ikke tilgjengelige for innbyggere i USA.

Hvis du vil handle Kraken-futures og du er i en jurisdiksjon som tillater det, må du flytte over til deres dedikerte futuresplattform..

Kraken Futures-plattform

Deres futuresplattform er godt lagt ut og har mye mer funksjonalitet som du vil ha på deres standardplattformer.

Du kan veksle mellom de forskjellige valutaparene i overskriften og være med på de respektive markedene. På venstre side av plattformen kan du bytte utløpstid samt se alle kontraktsspesifikasjonene.

Kraken Futures handelsplattform

Brukergrensesnittet til Kraken Futures-plattformen

I midten har du bestillingsskjemaet og dine tidligere bestillinger under det. Til slutt, til høyre for at du har ordrebøkene, har du dybdekartene i markedet, så vel som alle tidligere handler.

Rett over ordrebøkene har du markedskartene. Som det er tilfellet med standard Kraken-plattform, bruker den fremtidige plattformen tradingview-teknologien som gir mulighet for mer grundig analyse.

Forsiktighet ⚠️: Handel med futures med så høye gearingsgrader er veldig risikabelt. Forsikre deg om at du har tilstrekkelig stopp på plass.

API for Kraken

For de handelsmennene som fungerer som utviklere, kan de benytte seg av den avanserte Kraken API. For enkel informasjon som priser, volum og ordrebøker kan de benytte seg av det offentlige API-et.

Alternativt, hvis den næringsdrivende ønsker å utvikle en handelsbot, kan du få tilgang til Kraken API via privat tilgang som lar deg utføre handler. Dette er sannsynligvis det de fleste algoritmiske handelsmenn vil bruke hvis de handler basert på tekniske indikatorer.

For å forhindre misbruk av tradere, har Kraken API spesielle hastighetsgrenser som bestemmer hvor mange forespørsler som kan plasseres i en gitt periode. Dette er basert på det som har blitt kalt “Call counters”, og du kan lese mer om Kraken APIs samtaleprisgrenser her.

Sette opp API

Hvis du vil bruke API for å plassere handler i stedet for bare å hente data, må du skaffe deg en Kraken API-nøkkel. Disse kan genereres i delen “Konto” på nettstedet til Kraken. Du velger å generere en API-nøkkel.

Genererer API-nøkkel for Kraken

Genererer Kraken API-nøkkel

Når du har gjort det, blir du bedt om å fullføre de ønskede innstillingene for din personlige tilgang til Kraken API. Disse vil bli bestemt av de spesifikke kravene til handelsalgoritmen din. Når du har sendt skjemaet, genererer Kraken deg en API-nøkkel som du kan bruke når du sender forespørsler til Kraken API.

Kraken Dark Pool

En annen interessant funksjon som Kraken har, er handel med kryptokurrency. Dette er i utgangspunktet når en næringsdrivende er i stand til å plassere handler som ikke er synlige for resten av markedet i offentlige ordrebøker.

Dette ble lansert av Kraken i 2015 og vil tillate handelsmenn å legge inn sine ordrer på en anonym måte. Når de legger inn disse ordrene, avslører de ikke sin intensjon for de andre handelsmennene. Kraken vil prøve å matche disse ordrene med andre handelsmenn på den motsatte siden av handelen.

Hvorfor bruke et mørkt basseng?

Når en ordre er stor og legges ut i bøkene, kan det påvirke prisen i det åpne markedet. Folk kunne se rekkefølgen i kjøp / selg veggene, og dette kan enten skape eller selge panikk. Dette vil bety at bestillingen ikke blir utført, og den næringsdrivende vil miste en god pris.

Krakens mørke basseng vil uten tvil være et gunstig alternativ for kryptovalutahvaler og store institusjonelle investorer.

Kraken kundesupport

Kraken Chat Module

Kundestøtte hos Kraken ser ut til å være omtrent på nivå med bransjestandardene. Bortsett fra forsinkelsene som mange mennesker opplevde i verifiseringsfasen, ser de ut til å være villige til å svare på supportbilletter på en relativt effektiv måte.

Det er selvfølgelig en rekke eksempler på nettet av personer som ikke er så imponert over støttetiden. Selv om dette virkelig er plagsomt, vet vi ikke omstendighetene i disse sakene. Mange ganger, når supportbilletter tar lengre tid enn vanlig, kommer det ned til enkeltsaker.

Hvis du vil få tak i dem, kan du bruke chat-alternativet rett fra dashbordet, som gir deg muligheten til live chat å støtte. Dette er live 24/7 for de handelsmennene i forskjellige tidssoner.

Dessverre, i motsetning til konkurrerende børser som Coinbase og Bitstamp, er det ingen telefonsupport hos Kraken. Du kan alltid komme i kontakt med dem via sosiale medier, og de ser ut til å være relativt lydhøre på deres Twitter-feeder.

Utvekslingsstatus

Noe som vi fant ganske nyttig for å supplere kundestøtten var Kraken Status side. Dette er hvor handelsmenn kan gå for å få en live oppdatering på handelssystemene og nettstedet på Kraken.

Dette er ikke noe som de fleste andre børser har tilbudt, og det virker som om Kraken har lært en leksjon fra den nylige nedetiden i desember 2017 og januar 2018.

Statusen for utveksling av Kraken vil holde deg informert om det er alvorlige systembrudd. De vil også gi deg en omfattende oversikt over nedetidsrapportene det siste døgnet. Dette er brutt ned til API og nettsted når det gjelder både oppetid og responstid.

Kraken System Status

Kraken Exchange Statusoppdateringer

Du kan også gå til siden for hendelseshistorikk. Her vil de gi deg en oppdatering av alle kunngjøringer fra planlagt vedlikehold til uventede avbrudd. I skrivende stund var de eneste problemene som ble rapportert, tilkoblingsproblemer for nettstedet og API i mai.

Hvis du ønsker å få regelmessige Kraken-oppdateringer om alle problemer, kan du abonnere på disse. Du kan enten få dem via e-post, SMS, webhook eller online chat. Dette kan være nyttig for de handelsmennene som bruker API og krever regelmessige oppdateringer.

Konklusjon

Vår gjennomgang av Kraken har vært relativt enkel å gjennomføre. Børsen er ekstremt gjennomsiktig og dokumenterer alle deres prosedyrer og policyer online. De har også fått omfattende dekning tidligere og har mange blandede meninger.

På den positive siden ser Kraken ut til å være svært sikker med de mest avanserte prosedyrene for å avverge potensielle hackere. De er også en flott fiat-gateway med omfattende finansieringsalternativer som handelsmenn over hele verden kan benytte seg av.

For en stor Fiat-gateway ser de ut til å ha et ganske stort utvalg av kryptovalutapar de tilbyr. Videre er det en tilleggsbonus for noen handelsmenn å vite at de kan gå inn i posisjoner med moderat innflytelse som gjør at de kan få mest mulig ut av småflytninger.

På baksiden er det fortsatt vanskelig for Kraken å riste den forrige kontroversen de hadde med nedetid på nettstedet. Videre er verifiseringstidene fortsatt ganske lange sammenlignet med noen av de andre sentrene. Det er fortsatt noen handelsmenn som virker frustrerte over en rekke sakte responstider og utvekslingsfeil.

Men som vi har vist, er Kraken generelt ganske lydhør når det gjelder klager og forslag. Ved tidligere anledninger har konsernsjefen svart på disse bekymringene og lovet en forbedring.

Så er Kraken kryptobørs for deg?

Dette avhenger i stor grad av dine handelspreferanser og hjemland. Imidlertid, fra det vi ser, er det definitivt et godt alternativ for en rekke handelsmenn på jakt etter en omfattende Fiat-gateway.

Utvalgt bilde via Kraken

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me