Steg-for-trinn-guide for å kjøpe BCH på lokale Bitcoin Cash

Når det gjelder å kjøpe kryptovalutaer for fiat, vil mange henvende seg til en sentralisert børs.

Imidlertid er det mange problemer som handelsmenn har med dette alternativet, og det viktigste er privatliv. Når du kjøper mynter på en sentralbørs, må du identifisere deg. Dette betyr at all handelsaktiviteten din overvåkes og spores.

Noen av de mest vellykkede alternativene til dette har vært desentraliserte lokale handelsløsninger som Local Bitcoins og Bitquick. Vi har sett en økning i aktivitet på disse plattformene ettersom handelsmenn har sett fordelene med anonym handel.

Nå er det et alternativ som er tilgjengelig for Bitcoin Cash-kjøpere. Dette er Local Bitcoin Cash, og i denne trinnvise guiden vil vi gå gjennom et lokalt BCH-kjøp, samt gi deg en kort gjennomgang av børsen.

La oss hoppe inn.

Hva er LocalBitcoinCash?

Lokale Bitcoin Cash er en kryptovaluta-utvekslingsplattform designet for folk å handle Bitcoin Cash (BCH) med andre i sitt lokale område.

Brukere handler ved først og fremst å møte personlig mens det også er muligheter for ledninger og sperring. Forskjellige steder og priser er oppført for deg å velge hvilke brukere du vil handle med, og hele prosessen er peer to peer.

Plattformen ble lansert 13. oktober 2017 og hadde som mål å følge i fotsporene til andre vellykkede lokale børser som Local Bitcoin og Local Monero..

Det gis ikke mye informasjon om stifterteamet, men nettstrukturen ligner andre lokale utvekslingsplattformer. Dette er ikke tilfeldig.

I den første utgivelsen av Local Bitcoin Cash, publiserte en reddit-bruker med navnet MobTwo i Bitcoin Cash subreddit forklarer at de prøvde å samarbeide med lokale Bitcoins. De bestemte seg for å bygge dette nettstedet av frustrasjon fra det lokale Bitcoins-teamet som ikke svarte på deres forespørsler.

Guide til å kjøpe BCH

For de av dere som har kjøpt kryptovaluta på en lokal handelsplattform før, er trinnene som kreves nesten nøyaktig de samme. For de som fremdeles er nye, nedenfor er en trinnvis guide til kjøp med Local Bitcoin Cash.

Registrere

Opprett en konto ved å skrive inn en e-postadresse og et passord, siden vil siden sende deg en e-postbekreftelseskobling.

Registrer deg på lokale bitcoin kontanter

Bilder via localbitcoincash.org

Når e-postadressen din er bekreftet, logger du på kontoen din for å begynne å handle.

Crypto Exchange

Lokale Bitcoin Cash lar deg bytte Ethereum, sammen med en håndfull Alt-mynter som BAT, SKY og STEEM for BCH.

For å bruke børsen, er det første du gjør etter at du registrerer deg, å sette inn krypto-valutaer på kontoen din ved å gå til “Innskudd” -siden på venstre bar.

Velg hvor mye BCH du vil sette inn, og klikk deretter på innskuddsknappen for å motta en lommeboknøkkel for å overføre pengene til:

Sett inn lokale Bitcoin Cash

Når du har bestemt deg for hvor mye du vil sette inn, vil du bli presentert Bitcoin-kontantadressen du skal sende pengene til. I det øyeblikket det er tilstrekkelig mengde bekreftelser på nettverket, vil det registrere betalingen din.

Innskudd betalt lokale Bitcoin kontanter

Fiat Exchange

Klikk på ‘Fiat Exchange’ på venstre side, hvis du vil bytte fiat-penger til Bitcoin Cash.

Når du kommer på den siden, blar du ned for å se de forskjellige oppføringene av mennesker over hele verden som selger Bitcoin kontanter for USD.

Bitcoin Cash-liste over selgere

Oppføringen viser hvor hver person befinner seg, mengden BCH de tilbyr og USD-prisen de tilbyr per BCH.

Du kan også søke etter en oppføring øverst på siden ved å skrive inn følgende info

  • Enten du vil kjøpe eller selge BCH
  • Landet, staten og byen du bor i
  • Sorter etter ‘Pris’, ‘Bytt fra’ eller ‘Bytt til’

Fiat Exchange Bitcoin Cash

Hvis du er interessert i å få mer informasjon om en bestemt oppføring, klikker du på ‘vis’ -knappen for å gå til siden Vis oppføring:

Vis oppføring Lokale Bitcoin Cash

Visningssiden viser deg selgerens bruker-ID, hvor lenge siden de sist var aktive, valutaene de handler fra og til, pris, land, stat, by og handelsbetingelser (denne næringsdrivende vil møte personlig for å lage utvekslingen).

For å få mer informasjon om forhandleren, klikk på bruker-ID-en for å gå til deres ‘Vis profil’ -side:

Lokal Bitcoin Cash brukerprofil

Her kan du se om de har et kallenavn, om e-postadressen eller mobilnummeret deres er bekreftet, den totale handlingen eller arbeidet fullført, inntektene når kontoen ble opprettet, og sist aktiv. All denne informasjonen kan hjelpe deg med å bedømme om du skal kjøpe fra denne personen.

Gjennomføring av handelen

Når du har sett på selgerens profil, kan du gå tilbake til siden “vis oppføringer”. Hvis du finner at prisen er akseptabel, angir du beløpet du er interessert i å handle (selgeren har satt maksimalt 0,4 BCH) og bare klikker du på ‘Handel’ -knappen. Selgeren vil bli varslet om å bekrefte valutakursene før du går videre til neste trinn.

Du kan også sende en melding til selgeren ved å klikke på ‘melding’ på forrige side, eller ‘meldingsselger’ på ‘visningssiden’.

Når du har startet handelen, vil du bli sendt til en bekreftelsesside med en melding på toppen som sier:

Du har startet en handel. Når selgeren har bekreftet valutakursene, sendes en e-postmelding til deg for neste trinn

Handel initiert

Herfra må du bare vente på at selgeren svarer og bekrefter om de vil gå videre med transaksjonen.

I dette tilfellet (og de fleste tilfeller som vises på nettstedet), vil selgeren møte opp, noe som betyr at handelen vil bli gjort ved å overlevere kontanter til selgeren, mens selgerne BCH vil bli overført personlig ved hjelp av mottakerens offentlige nøkkel fra krypteringslommeboken.

I tilfelle en Escrow-transaksjon holdes Bitcoin-kontanter automatisk separat fra selgerens Local Bitcoin Cash Wallet. Hvis selgeren ikke frigjør de nødvendige Bitcoin-kontantene etter å ha bekreftet at de har mottatt en betaling fra kjøperen, kan supportteamet ganske enkelt frigjøre det til kjøperen fra sperrekontoen. Online fiat-pengebetalinger gjøres via bankoverføring, siden debet- og kredittkort ikke aksepteres på nettstedet på grunn av risiko for svindel.

Andre unike funksjoner

Lokale Bitcoin Cash lar deg ikke bare bytte dollar og andre kryptovalutaer mot BCH, du kan også tjene BCH ved å søke etter og søke på forskjellige stillinger der du får betalt i BCH (så i utgangspunktet som en Craigslist-markedsplass i tillegg til en bytte).

Søk etter Work Local Bitcoin Cash

Når du har funnet en stillingsoppføring som ser attraktivt ut for deg, kan du klikke deg gjennom for å se kravene og prosjektspesifikasjonen.

Oversikt over stillingsbeskrivelse Lokale Bitcoin Cash

Du kan se en rekke jobber og søke ved å bare oppgi prisen og forklare hvorfor du passer for jobben.

På samme måte kan du legge ut jobber på nettstedet som betaler i BCH.

Legg til din egen jobb Local Bitcoin Cash

Fordeler med lokale Bitcoin Cash

Det er en rekke fordeler som følger med handel på lokale bitcoin-kontanter.

Møte lokale BCH-forhandlere

Dette er åpenbart en av de mest selvinnlysende. Bruk av lokale Bitcoin Cash gir deg muligheten til å møte personlig for å utføre en bytte. Dette lar BCH-entusiaster møte andre Bitcoin-kontantbrukere i sitt lokale område. Dette er noe sentralisert utveksling ikke kan legge til rette for.

Valgfrie transaksjonsgebyrer & Escrow

Det er heller ingen transaksjonsgebyrer, og operatørene tar et lite valgfritt gebyr for å finansiere den pågående verten av nettstedet. Det er også sperretransaksjoner som betyr at du kan føle deg litt mer komfortabel med byttet mot større verdier.

Disse sperretransaksjonene er øyeblikkelige så lenge begge parter har tilstrekkelig balanse.

Ingen grenser & Privat kommunikasjon

Ettersom børsen ikke er sentralisert, er det heller ingen handelsgrenser. Du kan handle så mye du vil med motparten. Hvis det er feil i transaksjonen, er det en lommebokadresse i tilfelle.

Hvis du ønsket å kommunisere med den andre parten, er det direktemeldingssystemet. Dette er kryptert med avanserte protokoller for å sikre at ingen tredjepart kan høre på samtalen din.

Kundeservice & Språkstøtte

Det er åpne kommunikasjonslinjer gjennom Local Bitcoin Cash sub reddit. Det er også et kundesupportalternativ via kontaktsiden til nettstedet.

Det som også er ganske imponerende er at nettstedet har blitt flerspråklig og at det finnes en rekke språkalternativer (inkludert kinesisk, hindi, japansk og koreansk).

Ulemper

Mens det er en rekke fordeler med lokal handel og lokale bitcoin-kontanter, er det noen bekymringer vi hadde.

Legalitetsspørsmål

Mens du kan dra nytte av lokal BCH-handel, er ikke den juridiske statusen for å bruke en Peer-to-Peer-tjeneste, for eksempel lokale Bitcoin-kontanter, klar. For eksempel er det i USA begrensninger for å være en ulisensiert pengevirksomhet. Det har vært en rekke Bitcoin-handelsmenn som har blitt belastet for dette.

Det er heller ikke for mye åpenhet i veien for handelsmenn på plattformen. Det er ingen informasjon som er gitt bortsett fra kallenavn og antall handler fullført. Dette kan være skremmende for brukerne i et første møte.

Begrensede instruksjoner & Åpenhet

For de nyere brukerne er det ikke så mange instruksjoner om hvordan du skal fullføre bankoverføring eller sperring. Det vil være mer fordelaktig hvis nettstedsadministratorene legger inn denne informasjonen i vanlige spørsmål.

Det er heller ikke så mye gjennomsiktighet for nettstedsadministratorene. Mens administratoren foretrekker å være anonym, er det mer trøstende fra brukerens perspektiv å vite at det er faktiske mennesker bak siden.

Når vi tar en titt på kontaktsiden deres, kan vi imidlertid se at de har gitt en plassering i Singapore som adresse.

Grunnleggende brukergrensesnitt

Gitt at nettstedet ble opprettet av nødvendighet med mangel på kommunikasjon av lokale Bitcoins, er brukergrensesnittet fortsatt ganske grunnleggende. Med mindre det lokale Bitcoin Cash-teamet skal begynne å kreve et gebyr på transaksjonene, er det lite sannsynlig at de vil gjøre mye kosmetisk arbeid på nettstedet..

Er det trygt å bruke?

Lokale Bitcoin Cash har definitivt en vei å gå før det kan bli en mer pålitelig kilde for handel med BCH. For øyeblikket løser det imidlertid det grunnleggende problemet med å få tilgang til mer BCH på en lokalisert, relativt effektiv og billig måte.

Til tross for muligheter for handel ved bruk av Escrow eller bankoverføring, velger de fleste selgere å møte personlig, og viser at nettstedet fortsatt trenger å få tillit til folk som er lei av å gjøre transaksjoner online.

Nettstedet har forventet å ha en brukerrangering / trader omdømme-funksjon i noen måneder nå, men det ser ikke ut til at disse funksjonene er implementert. Å ha en slags mer omfattende vurderingspoeng for handelsmenn kan gi brukerne mer komfort når det gjelder bytte ved bruk av Escrow eller bankoverføringer. Jeg er sikker på at mange foretrekker dette fremfor å møte personlig, hvis ikke av sikkerhetshensyn.

Som alltid må du være forsiktig når du møter offline eller handler online med fremmede. Det er enda mer i dette tilfellet, siden hovedformålet er å utveksle midler med brukere som ikke har vært nødt til å verifisere identiteten, noe som ytterligere legger til mangelen på tillit..

Ikke handel med mer personlig informasjon enn det som er nødvendig for å gjennomføre transaksjonen. Kanskje bare oppgi e-postadressen din i stedet for et telefonnummer hvis du møter personlig.

Selv om møtealternativet kan bidra til å styrke lokale Bitcoin Cash-fellesskap, virker det fortsatt som en veldig manuell prosess som ikke burde være nødvendig for å handle en valuta bygget på desentralisert tillit..

Inntil lokale Bitcoin Cash kan perfeksjonere sin traderanalyseprosess og kanskje implementere KYC-krav, kan møteopphold ansikt til ansikt fortsatt være nødvendig.

Konklusjon

Mens det er en rekke faktorer som den lokale forhandleren bør vurdere, er en av de viktigste potensielle juridiske implikasjoner fra handel på en børs som Local Bitcoin Cash.

Dessuten, ettersom handelsvolumene fortsetter å vokse på lokale bitcoin-kontanter, vil vi sannsynligvis se hvordan mer granskning kommer sin vei av slike som offentlige myndigheter. Vi har også sett dette på Local Bitcoins da de har begynt å innføre KYC i kjølvannet av juridiske problemer som er reist om tjenesten.

Uansett ser det ut til den tiden at Local Bitcoin Cash er et rimelig valg for lokal BCH-handel. Bare vær sikker på at du følger generelle sikkerhetsrutiner og sunn fornuft når du handler lokalt.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me