Beste Lisk-portefeuilles: Top 7 plaatsen om LSK veilig op te slaan

Lisk (LSK) is gemaakt als een platform voor het maken van gedecentraliseerde applicaties in Javascript.

Het doel van het project is om een ​​gedecentraliseerd ontwikkelplatform voor apps te creëren dat eerlijker is voor ontwikkelaars en hen grotere beloningen geeft voor hun creaties, in tegenstelling tot de huidige gecentraliseerde platforms zoals Google Play en de Apple App Store, die beide de leeuw van de dag krijgen. aandeel van eventuele inkomsten.

Lisk heeft zijn eigen valuta die door het tickersymbool LSK gaat en je kunt ze op een aantal beurzen kopen. Als u dit echter doet, heeft u ook een portemonnee nodig om ze in op te bergen, omdat het niet veilig is om ze gewoon in de uitwisselingsportefeuilles te bewaren.

Met dat in gedachten heb ik de onderstaande gids gemaakt voor de 7 beste Lisk-portefeuilles voor het veilig opbergen van je LSK.

Top 6 Lisk-portefeuilles

In tegenstelling tot veel van de slimme contracttokens die momenteel in de ruimte zijn, is Lisk geen ERC20-standaard. Ze hebben hun blockchain niet bovenop die van Ethereum gebouwd. Daarom hebben ze een op maat gemaakte selectie van portemonnees nodig, omdat ERC20-compatibiliteit gewoon niet voldoende is.

We hebben een lijst samengesteld met de beste Lisk-wallets en opslagopties die momenteel op de markt zijn. Onze criteria waren gebaseerd op een aantal factoren, waaronder de gebruiksvriendelijkheid, de ondersteuning van de gemeenschap en natuurlijk de veiligheid van de portemonnee.

Dit is geen volledige lijst, maar als u een andere portemonnee gaat gebruiken, zorg er dan voor dat deze brede gemeenschapsondersteuning heeft. Ze staan ​​op volgorde van voorkeur.

Ledger Nano S (hardware portemonnee)

Een hardware wallet is uw beste keuze voor veilige opslag van LSK of welke andere cryptocurrency dan ook. Tot voor kort ondersteunde de Ledger geen LSK-opslag, maar in september voegde het ondersteuning voor Lisk toe en nu is het mogelijk om LSK op te slaan in een Ledger Nano S.

De Ledger ziet eruit als een usb stick en naast het gebruik voor Lisk kun je hem ook gebruiken voor meer dan 700 andere cryptocurrencies. Het Ledger-team blijft de hele tijd ondersteuning toevoegen voor meer munten, en de kans is groot dat uw favoriete munt kan worden opgeslagen in de Ledger.

Ledger Nano S Lisk Portemonnee

Schaf vandaag nog uw Ledger Nano S aan

Naast het gebruik van codering en pincodes voor beveiliging, geeft de Ledger ook transacties van een klein OLED-scherm weer, maar moet de gebruiker fysiek een knop op het Ledger-apparaat indrukken om een ​​transactie te bevestigen. Dit voorkomt dat hackers op afstand toegang krijgen tot uw geld, omdat ze niet fysiek op de knop kunnen drukken en elke transactie die ze op afstand proberen te bevestigen.

De Ledger is ook heel eenvoudig op te zetten en toch zo veilig mogelijk. Het grootste nadeel is dat het niet gratis is, maar dankzij een recente prijsdaling kun je een Ledger Nano S krijgen voor slechts $ 69,99, wat een kleine prijs is om te betalen voor het beveiligen van je cryptocurrencies..

Trezor Model One (hardware portemonnee)

De Trezor is een andere erg populaire hardware wallet die is ontwikkeld door een bedrijf in de Tsjechische republiek genaamd Satoshi labs. Dit is iets duurder dan de grootboekportemonnee en komt op € 69 + btw. Om de Trezor-portemonnee voor uw Lisk te gebruiken, moet u de LiskishWallet installeren, een portemonnee van een derde partij met een Trezor-integratie.

Liskish Portemonnee Trezor

De LiskishWallet-gebruikersinterface. Afbeeldingsbron: Trezor

Net als de Ledger Nano, slaat de Trezor-portemonnee uw privésleutels op in een offline omgeving en communiceert hij met de LiskishWallet via de USB-verbinding. De Trezor is ook een portemonnee met meerdere valuta’s. U kunt tot 700 verschillende munten opslaan, waaronder het hele ERC20-complex.

Hoewel de Trezor Model One voldoende zou moeten zijn voor uw doeleinden, zijn er enkele munten die hij niet ondersteunt (Monero, Ripple en Cardano om er maar een paar te noemen). Als dit munten zijn die je HODLt en ook graag zou willen bewaren dan kun je de Trezor Model T overwegen. Deze is iets duurder dan de Model One en kost € 149 + btw. De Model T heeft echter een gebruiksvriendelijker LCD-kleurenscherm dat groter is dan het model.

Lisk Hub (desktopportemonnee)

Lisk Hub wordt de meest geavanceerde Lisk-portemonnee genoemd en deze werd uitgebracht toen Lisk onlangs opnieuw werd gelanceerd. Het is niet zomaar een portemonnee. Het is een alles-in-één oplossing om uw Lisk-tokens en Lisk-ID te beheren. Naast de basisfunctie voor verzenden en ontvangen, kan de Lisk Hub ook worden gebruikt om op afgevaardigden te stemmen. En je kunt alle Lisk-activiteit volgen, van de blockchain zelf tot de Lisk Twitter-feed.

Lisk Hub Portemonnee

De Lisk Hub Desktop Wallet. Afbeeldingsbron: Lisk Hub

Toekomstige releases van Lisk Hub zijn van plan met een gedecentraliseerde uitwisseling, de mogelijkheid om een ​​ICO te lanceren, netwerk- en marktmonitoring en de mogelijkheid om een ​​nieuwe app te registreren.

Bovendien kunt u zich als afgevaardigde registreren en kunt u Lisk rechtstreeks in de portemonnee inzetten en smeden. Er is echt geen andere Lisk-portemonnee nodig als je de Lisk Hub hebt.

Lisk Hub is beschikbaar voor zowel Windows als Mac.

Lisk Core (Desktop Wallet)

Lisk Core is eigenlijk een volledige Lisk-node, wat betekent dat je moet downloaden en synchroniseren met de hele Lisk-blockchain. De Lisk Core heeft veel meer functionaliteit dan alleen als portemonnee fungeren, en is het beste voor ontwikkelaars die op zoek zijn naar interactie met de Lisk-blockchain bij het maken van gedecentraliseerde applicaties.

Naast het eenvoudig opslaan, verzenden en ontvangen van LSK, kunt u ook smeden en inzetten met Lisk Core en het geeft u volledige toegang tot API-ontwikkelingskits.

De Lisk Core wordt alleen aanbevolen voor mensen met een zeer technische achtergrond, en is het beste voor ontwikkelaars die met de Lisk blockchain willen werken.

Lisk Commander (Command-Line Desktop Wallet)

De Lisk commandant was voorheen bekend als “Lisky” en is een manier om te communiceren met de Lisk-blockchain in een opdrachtregelinterface. In feite is het Lisk Core, maar dan met een opdrachtregelinterface. Hiermee kunt u communiceren met lokale en externe Lisk-knooppunten, en Lisk-gerelateerde functies uitvoeren via de opdrachtregeltoolset.

Meer nog dan de Lisk Core is deze portemonnee bedoeld voor mensen met een zeer technische achtergrond. U moet bekend zijn met opdrachtregelinterfaces en taal als u overweegt Lisk Command te gebruiken.

Lisk Mobile (mobiele portemonnee)

De mobiele versie van de Lisk-portemonnee is zo goed dat het 4,9 van de 5 sterren heeft op Google Play en 4,3 sterren van de 5 in de Apple App Store. Het is een gebruiksvriendelijke mobiele applicatie waarmee u eenvoudig Lisk-tokens kunt opslaan, verzenden en ontvangen.

Hoewel de geavanceerde gedelegeerde-functies nog niet zijn geïmplementeerd in de Lisk Hub-desktopportemonnee, is die functionaliteit gepland voor toekomstige releases. Het is ook gepland om FaceID en TouchID toe te voegen voor extra veiligheid in toekomstige versies.

Lisk papieren portemonnee

Dit is een onofficiële papieren portemonnee, maar het is nog steeds een goede optie voor het opslaan van uw LSK als beveiliging van het grootste belang is en als u niet van plan bent uw LSK binnenkort te gebruiken.

Een probleem is dat je je LSK niet kunt inzetten en vervalsen als je het in deze papieren portemonnee hebt opgeslagen, wat een groot nadeel kan zijn voor gebruikers die van plan zijn meer LSK te verdienen door hun huidige LSK-bezit te staken..

Omdat dit een niet-officiële versie is, wordt aanbevolen om de broncode te downloaden en index.html te openen op een computer die geen verbinding heeft met internet om uw portemonnee te genereren. Als je dat eenmaal hebt gedaan en je zaadwoorden hebt, kun je ze op een veilige locatie bewaren voor langdurige koude opslag.

Gevolgtrekking

Lisk-wallets hebben grote vooruitgang geboekt in de tweede helft van 2018. De toevoeging van Ledger hardware wallet-ondersteuning, een mobiele portemonnee en de uitgebreide functionaliteit van de Lisk Hub-portemonnee geeft gebruikers geweldige keuzes voor het opslaan van hun Lisk-tokens.

Het valt je misschien op dat ik de Lisk Nano-portemonnee niet heb genoemd, een lichte portemonnee die werd gebruikt voor het opslaan van LSK. Hoewel die portemonnee momenteel bestaat, beëindigt het Lisk-ontwikkelingsteam de ondersteuning voor Lisk Nano op 1 januari 2019.

Het Lisk-project is sterk, en het vasthouden van LSK-tokens kan een slimme zet zijn, vooral omdat je kunt inzetten en smeden met Lisk en extra tokens kunt maken. En dat maakt het hebben van een solide portemonnee voor het opbergen van LSK nog belangrijker.

Plaatsen om LSK te kopen:

  • Binance
  • Bittrex
  • Huobi
  • HitBTC
  • Poloniex

Uitgelichte afbeelding via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me