Bittrex Review: compleet uitwisselingsoverzicht

Als je al langere tijd in de cryptocurrency-ruimte zit, heb je wel eens gehoord van de Bittrex-uitwisseling of ‘Trex’.

Deze in de VS gevestigde beurs heeft een naam voor zichzelf ontwikkeld gezien het aantal munten dat ze in hun boeken vermelden. Er zijn zelfs enkele munten die je alleen op een beurs als Bittrex kunt krijgen.

Maar is het allemaal zo gemaakt? Zijn er nieuwere alternatieven?

In deze Bittrex-recensie geven we je alles wat je moet weten over de uitwisseling en hun reputatie. We zullen je er ook een paar geven beste adviezen om het meeste uit uw handelen te halen.

Bittrex Overzicht

Bittrex Inc. is opgericht in 2014 en is gevestigd in Seattle, in de staat Washington. Het is een kleine tot middelgrote beurs gebaseerd op hun 24-uurs handelsvolume van meer dan $ 46 miljoen. Dit plaatst ze op nummer 40 in de uitwisselingsranglijst.

Bittrex is opgericht door vier cyberveiligheidsexperts. Het zijn Bill Shihara (CEO), Richie Lai (CIO) en Rami Kawach (CTO). Ze hebben allemaal een vergelijkbare achtergrond en hebben gewerkt in netwerkbeveiliging bij bedrijven als Amazon, Blackberry en Microsoft.

Hoewel Bittrex Inc. een in de VS gevestigd bedrijf is, hebben ze onlangs hun activiteiten uitgebreid met een internationale tak. Dit is gevestigd in Malta en heet officieel Bittrex Malta. Alle handelaren die buiten de VS zijn gevestigd, worden doorverwezen naar international.bittrex.com.

De internationale uitwisseling is bijna identiek aan de Bittrex.com-uitwisseling omdat deze hetzelfde platform en dezelfde technologie gebruikt. Dit is alleen zodat Bittrex hun internationale handelaren in een Europees bedrijf effectief kan segmenteren en reguleren.

Tot voor kort was Bittrex slechts een crypto-naar-crypto-uitwisseling. Ze hebben echter onlangs een aantal bankvergunningen gekregen waarmee ze fiat-financiering kunnen aannemen en fiat-opnames kunnen verwerken. Dit zou hen een voordeel kunnen geven ten opzichte van enkele van de grotere centrales die deze functionaliteit niet hebben.

Is Bittrex veilig?

Een van de belangrijkste vragen die elke cryptocurrency-handelaar kan stellen, is of een exchange veilig en beveiligd is. De recente geschiedenis is inderdaad bezaaid met een aantal spraakmakende uitwisselingshacks.

In tegenstelling tot sommige van de andere oudere beurzen in de ruimte, heeft Bittrex geen inbreuken geleden. Het feit dat de drie oprichters cyberveiligheidsexperts zijn, is inderdaad een groot voordeel voor de uitwisseling.

Laten we enkele van de meer specifieke beveiligingsprocedures en -protocollen bij Bittrex nader bekijken.

Exchange-beveiliging

Wat het beheer van wisselmunten betreft, beweert Bittrex dat ze een zogenaamde “elastische, meerfasige portefeuillestrategie” hanteren. Dit bepaalt in feite hoe ze toegang krijgen tot hun munten en deze van koude naar warme portefeuilles verplaatsen.

Ze stellen ook dat het merendeel van hun munten gekoeld bewaard wordt. Dit is een van de belangrijkste vereisten voor beveiliging van cryptocurrency-uitwisselingen. Koude opslag is het bewaren van munten in een omgeving met luchtopeningen waar ze niet toegankelijk zijn.

Wanneer de uitwisseling toegang moet hebben tot deze koud opgeslagen munten, hebben ze waarschijnlijk een authenticatie met meerdere handtekeningen nodig en zal deze worden verplaatst naar de ‘hete’ portefeuilles van de uitwisseling. Dit zijn de wallets die zijn verbonden met de servers en de stortingen / opnames verwerken.

Communicatiebeveiliging

SSL-controle op site

Controleer domein en geldige SSL

Zoals tegenwoordig standaard bij de meeste websites, maakt Bittrex gebruik van volledige SSL-codering op hun domein. Dit betekent dat alle informatie die u ze vanuit uw browser stuurt, storingsvrij mag zijn.

Het is ook een uitstekende manier om te zien of u zich op een phishing-site bevindt. Als het SSL-certificaat voor de site ongeldig is, is het waarschijnlijk dat hackers proberen uw informatie te verzamelen.

U moet ervoor zorgen dat u de site rechtstreeks bezoekt (volg geen links van andere sites). Zorg ervoor dat je een groen hangslot in je browser hebt en of je bent ingeschakeld bittrex.com of international.bittrex.com.

Gebruikersveiligheid

De meeste gevallen van beursdiefstal en phishing worden veroorzaakt door een gebruikersfout. Daarom implementeren beurzen een aantal procedures om bepaalde aanvalsvectoren te voorkomen.

Daarom is het eerste dat u wilt doen wanneer u uw account heeft aangemaakt, tweefactorauthenticatie inschakelen. Dit fungeert als een extra poort voor het geval iemand uw accountwachtwoord achterhaalt.

2FA Bittrex instellen

Stappen om 2FA op Bittrex in te stellen. Beeld Bron

De Bittrex 2FA maakt gebruik van de Google authenticator applicatie die je kunt downloaden via de Apple iStore of Google Play. U scant de QR-code, bevestigt de authenticatie op de centrale en in een e-mail die ze sturen.

Beheer uw sleutels &# 128273 ;:Hoe veilig Bittrex ook is, u wilt er zeker van zijn dat u geen substantiële hoeveelheid munten op de beurs achterlaat. U kunt er nooit 100% zeker van zijn dat er nooit inbreuken zullen plaatsvinden.

Bittrex-vergoedingen

Als het om vergoedingen gaat, heeft Bittrex ervoor gekozen om voor al hun transacties een vast tarief te betalen. Dit is simpel 0,25% vergoeding die voor alle paren wordt toegepast. Dit is relatief in lijn met andere uitwisselingen zoals Bitstamp enz.

Hoewel het vaste tarief gemakkelijk te begrijpen is, is het nadelig voor gebruikers die grote hoeveelheden verhandelen en een marketmaker kunnen zijn. Het “maker-taker” -model is iets dat andere beurzen zoals BitMEX gebruiken.

Dit model stimuleert handelaren die met limietorders liquiditeit aan de orderboeken toevoegen. We kunnen alleen maar aannemen dat Bittrex deze overliquiditeit niet nodig heeft. U krijgt echter geen vergoedingsvoordelen als u grote transacties plaatst die liquiditeit voor de uitwisseling opleveren.

Mogelijke update &# 128184 ;: Bittrex introduceert mogelijk een maker-taker-dynamiek in hun orderboek in 2019. Dit werd aangekondigd toen ze een nieuwe handelsmotor voor hun platform. Dus let op deze ruimte …

Stortings- / opnamekosten

Als u uw account financiert met cryptocurrency, brengt Bittrex u geen kosten in rekening. Als u echter crypto uit uw Bittrex-portemonnee wilt opnemen, zullen zij een vergoeding in rekening brengen die evenredig is met de netwerk- of “mijnwerkers” -vergoeding.

In het geval van fiat-financiering lijkt het er niet op dat Bittrex aan hun einde kosten in rekening zal brengen. De enige kosten die u waarschijnlijk zult tegenkomen, zijn de kosten die uw bank of intermediaire banken waarschijnlijk in rekening zullen brengen voor het routeren van het geld.

Muntdekking

Een van de sterkste voordelen van Bittrex ten opzichte van sommige andere beurzen is het aantal cryptocurrencies dat u kunt verhandelen. In feite zijn ze waarschijnlijk een van de beste uitwisselingen als het gaat om ondersteuning van munten.

Dit is nog aantrekkelijker als je bedenkt dat ze nu fiat-financiering hebben geïntroduceerd. Dit betekent dat ze waarschijnlijk een van de weinige beurzen zijn waar u gemakkelijk fiat-valuta kunt omzetten in een reeks verschillende kleinere altcoins.

Afgezien van alle aanbiedingen, hebben ze ook vier verschillende markten gecreëerd voor enkele van de munten. Ze hebben bijvoorbeeld de BTC-markt met meer dan 220 munten die u kunt verhandelen. Ze hebben ook Tether (USDT) -markten, een ETH-markt en de nieuw geïntroduceerde USD-fiatmarkt.

Fiat koppelt Bittrex.com

Lijst met Fiat-paren bij Bittrex

Zoals je hierboven kunt zien, is dit een nogal gemengde selectie. Ze hebben een combinatie van enkele van de large cap-munten met wat meer middelgrote cap-maten die onder de top 20 op CMC vallen.

Meer munten &# 128091 ;: Hoewel Bittrex een behoorlijk uitgebreid assortiment aan munten heeft die u kunt verhandelen, zijn er andere beurzen die een grotere selectie hebben. Deze omvatten Binance met meer dan 300 verschillende munten en meer volume.

Hoewel het geweldig is om zo’n grote selectie munten te zien die in hun boeken worden vermeld, betekent dit niet dat al deze munten gelijk zijn gemaakt. Sommige hebben een zeer dun volume en zijn daarom vrij illiquide, dus houd hier rekening mee voordat u een bestelling plaatst.

Bittrex-registratie

Dus je wilt Bittrex eens proberen?

Je moet een account aanmaken en je aanmelden bij hun uitwisseling. U kunt doorgaan naar hun registratiepagina en u krijgt het volgende formulier te zien.

Bittrex-registratieformulier

Bittrex registratieformulier

Nadat u zich heeft aangemeld en uw account heeft aangemaakt, moet u de registratie bevestigen door de link te volgen die ze naar uw e-mail hebben gestuurd. Nadat u uw account heeft bevestigd, moet u ze wat basisinformatie over uzelf geven.

Dit omvat informatie zoals uw persoonlijke gegevens en woonplaats enz. Dit is vereist omdat ze de identiteit van de gebruiker moeten bevestigen om het account volledig te activeren.

KYC en verificaties

Hoewel anonieme accounts goed kunnen zijn voor de privacy van de gebruiker, worden ze door internationale toezichthouders met grote scepsis bekeken. Aangezien Bittrex nu probeert uit te breiden, hebben ze besloten alle anonieme accounts te verwijderen.

Dit betekent dat als u wilt beginnen met handelen op Bittrex, u hun verplichte KYC- en AML-controles moet voltooien. Voor het basisverificatieniveau moet u hen een kopie geven van een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs.

Bittrex maakt gebruik van een extern verificatiesysteem genaamd NetVerify. Ze zullen u vragen om uw ID te uploaden en om een ​​foto te maken om er zeker van te zijn dat u het ID inderdaad bent. Zorg ervoor dat u bij het indienen van uw identiteitsbewijs het volledige document krijgt en geen delen van de afbeelding afsnijdt.

Bittrex.com Verificatie-instructies

Instructies voor verificatie op de beurs

Ervan uitgaande dat de documenten perfect duidelijk zijn en uw selfie goed is gemaakt, kunt u binnen een paar uur een verificatie verwachten. De NetVerify-software is geautomatiseerd, dus het zou het proces voor u moeten versnellen.

Dit zijn echter slechts richtlijnen.

Tijdens de bull-run van 2017 duurden de verificaties dagen. Dit kan het gevolg zijn van de enorme toestroom van nieuwe gebruikers die ze kregen. In feite was er een periode waarin ze eigenlijk moesten nieuwe gebruikers stoppen vanwege de instroom.

Aangezien Bittrex echter zowel het aantal ondersteunende personeel als de daling van de handelsvraag heeft vergroot, zijn de verificatietijden ver terug. Daarom is de wachttijd van 2-3 uur waarschijnlijk in overeenstemming met wat u mag verwachten. Dit was er bijvoorbeeld reddit bericht waar de meeste gebruikers de echt snelle verificaties bevestigden.

Zakelijke rekeningen

Als u een bedrijf heeft dat zich regelmatig bezighoudt met cryptocurrency, dan kunt u een zakelijk account overwegen. Deze accounts hebben veel minder beperkingen en hebben betere tarieven, klantenservice en geen beperkingen.

Om echter toegang te krijgen tot dit accountniveau, moet u hun zakelijke KYC-controles voltooien. Deze vereisen veel meer papierwerk en heen en weer dan bij het opzetten van uw eigen persoonlijke account.

Ze hebben informatie nodig zoals statuten, verificaties van bedrijfsadressen en belastingnummers. Ze zullen ook eisen dat alle personen met een belang van meer dan 25% in het bedrijf een “significante personen” KYC invullen. Bedrijfsverificaties kunnen tot een week duren.

Dit zijn slechts enkele van de vereisten voor het openen van een zakelijke rekening. Als dit iets is dat echt zou kunnen passen bij de behoeften van uw bedrijf, kunt u een zakelijk account aanvragen via deze vorm.

Financiering / opname

Zodra u de verificaties heeft voltooid, bent u klaar om geld op uw account te storten en te beginnen met handelen. De gemakkelijkste en snelste manier om dit te doen, is waarschijnlijk via een soort cryptofinanciering.

Notitie ​: Zorg ervoor dat alle portemonnees bij Bittrex volledig functioneel zijn voordat u geld op uw account stort met cryptovaluta. U kunt dit zien op hun marktstatuspagina

Om bijvoorbeeld met Bitcoin geld op je account te storten, navigeer je naar het gedeelte “wallets” in de kop. Hiermee gaat u naar het portemonnee-overzicht van uw account. U moet de groene pijl selecteren (zie hieronder), dit is de snelkoppeling om uw account te financieren.

Bittrex aanbetaling / opname

Gemakkelijke toegang tot storting / opname uit Bittrex Wallet

Dit zal je dan een doos geven waarmee je de kans krijgt om een ​​stortingsadres op de beurs te genereren. Dit is het adres waar u het externe geld naartoe kunt sturen. Nadat u de transactie heeft verwerkt, duurt het ongeveer een uur voordat het geld arriveert (afhankelijk van de blockchain-vraag).

Als het gaat om het opnemen van uw geld, volgt u een vergelijkbaar proces. U zult op de rode pijl omhoog drukken die is om terug te trekken en dan krijgt u het onderstaande vak te zien. De transactiekosten die ze aangeven, zijn de mijnwerkersvergoeding die nodig is voor het netwerk.

Intrekkingsverzoek Bittrex

Aanvraagformulier voor herroeping bij BittrexWaarschuwing ​:Als u Ethereum opneemt voor gebruik in een crowdsale, moet u eerst overboeken naar een andere portemonnee in uw beheer. Dit komt omdat het adres dat de ICO zal gebruiken voor de toekenning van hun tokens het adres van de beurs is en Bittrex heeft verklaard dat ze dat zullen doen deze niet crediteren.

Fiat-betalingen

Aangezien Bittrex nu fiat-functionaliteit heeft, hebt u nu de mogelijkheid om betalingen te doen en op te nemen in USD of een equivalent. Dit staat open voor mensen of bedrijven die buiten de VS zijn gevestigd of in een van de in aanmerking komende staten (momenteel komen 31 staten in aanmerking)

Dit is niet iets dat standaard wordt meegeleverd en u zult een verzoek moeten indienen om deze functionaliteit aan uw account toe te voegen. Om dit te doen, moet u voltooien deze vorm. Ze stellen u enkele aanvullende vragen om uw fiat-handelsvereisten vast te stellen. Dit moet worden ingevuld voor zowel de zakelijke als de persoonlijke accounts.

Wat betreft de limieten voor overschrijvingen, heeft u het volgende:

  • Persoonlijke accounts: Je hebt een storting van minimaal $ 1.000 en je hebt een uitbetaling van minimaal $ 50. Er zijn geen maximale limieten gesteld aan deze transacties.
  • Bedrijfsaccounts: Er zijn geen limieten die worden gesteld aan zakelijke transacties. Als u echter meer dan $ 10 miljoen aan geld van Bittrex opneemt, moet u van tevoren een e-mail sturen naar [email protected] om dit te bevestigen..

In beide gevallen zullen zij u hun bankrekeninggegevens geven zodra u het aanvraagformulier voor een fiat-rekening heeft ingevuld.

Bittrex-handelsplatform

Laten we naar een van de belangrijkste aspecten van Bittrex gaan. Dat is hun handelsplatform en bijpassende engine.

Het handelsplatform is in 2018 geüpgraded en er is een veel gebruiksvriendelijkere interface geïntroduceerd. De handels- / matching-engine van Bittrex is ook op maat gemaakt en kan een grote belasting aan terwijl de transacties binnen milliseconden worden afgestemd.

Als je het handelsplatform bekijkt, is het inderdaad op het eerste gezicht behoorlijk indrukwekkend. De nieuwe gebruikersinterface is gemakkelijk te begrijpen en alles is goed ingedeeld. U kunt ook eenvoudig schakelen tussen de verschillende markten rechts op de linker werkbalk.

De belangrijkste handelsinterface wordt hieronder gegeven. Bovenaan heb je de prijsgrafiek en de dieptegrafiek. Deze zijn niet allebei zichtbaar en u zult tussen beide moeten wisselen om elkaar te kunnen zien. Daaronder heb je de orderboeken samen met het bestelformulier.

Bittrex-handelsplatform

Gebruikersinterface van het Bittrex-handelsplatform

U zult iets meer naar beneden moeten scrollen als u zowel de eerdere bestellingen als al uw openstaande bestellingen wilt zien. Rechtsboven op het platform heb je eenvoudig toegang tot je portemonnees, de andere markten en je algemene accountinstellingen.

Nacht uilen &# 129417 ;: Indien u het platform liever in de “donkere modus” bekijkt, kan dit eenvoudig rechtsboven op uw platform worden geschakeld. Een klik heen en weer verandert het UI-kleurenschema.

Iets dat we erg leuk vinden aan het Bittrex-platform, is hun kaartfunctionaliteit. Er is een overvloed aan onderzoeken, indicatoren en tools. In tegenstelling tot andere beurzen hebben ze dit zelf ontwikkeld en gebruiken ze geen kaartpakketten van derden zoals TradingView enz.

De handelshulpmiddelen die u bij Bittrex hebt, zijn dus geweldig voor die personen die graag technische analyse gebruiken om hun handel te informeren en niet willen overschakelen naar externe providers..

U kunt ook overschakelen van de prijsgrafiek naar de marktliquiditeitgrafieken. Deze zijn handig voor technische handelaren, aangezien u een idee kunt krijgen van het bullish / bearish sentiment op de markt. Dit kan worden omgeschakeld in de linkerbovenhoek van de marktgrafieksectie.

In februari 2019 introduceerde Bittrex een hele reeks updates voor hun handels- en matching-engine. De impact hiervan is om de snelheid van transacties nog verder te verhogen. Het Bittrex-team beweert dat het deze bestellingen al 20 keer sneller kan uitvoeren dan de oorspronkelijke build.

Leuk weetje &# 129299 ;: Bittrex heeft een uptime van 99,95%, wat bijna ongehoord is bij andere beurzen

Ordertypes

Wanneer u bij Bittrex trades plaatst, heeft u verschillende ordertypes. Deze zijn door de meeste maatregelen vrij standaard bij uitwisselingen. Hier zijn enkele voorbeelden van de bestellingen die u kunt plaatsen:

Bittrex-bestelformulier

Bittrex-bestelformulier

  • Limietorder: Dit is de standaardbestelling die wordt geplaatst en dit is in feite het plaatsen van de bestelling op een bepaald vooraf bepaald niveau.
  • Stoplimiet (voorwaardelijk): Dit is een bestelling die alleen wordt geplaatst als aan bepaalde voorwaarden is voldaan. U kunt bijvoorbeeld een voorwaarde stellen om de bestelling te plaatsen als de prijs boven of onder een bepaald niveau ligt. Hierdoor kunt u ook effectief stopposities plaatsen waar u een “Trigger” -prijs kunt instellen voor de stoporders die moeten worden ingediend. Deze worden pas geplaatst als aan deze bestelvoorwaarden is voldaan.

Marktorders ​: U zult merken dat er bij Bittrex geen “marktorder” -opties zijn, wat inderdaad nogal verrassend is. U zou het echter gemakkelijk kunnen construeren. U plaatst een koop / verkoop bij de aanbieding / bieding en kiest de parameter Directe bestelling of Bestelling annuleren.

Bij het plaatsen van een limietorder moet u ook kiezen hoe lang u de order wilt laten staan. Dit wordt de “geldende tijd” genoemd. Hiervoor zijn er twee mogelijkheden:

  • Goed tot geannuleerd: Dit is de standaardbestelling en deze blijft actief totdat u deze daadwerkelijk annuleert. Dus zodra u deze bestelling plaatst, kunt u deze laten staan ​​en zal deze voor een langere periode in de orderboeken blijven staan.
  • Onmiddellijk of Annuleren: Onmiddellijk of annuleren is een andere naam voor opvullen of doden. Met andere woorden, als deze bestelling niet wordt uitgevoerd op het moment dat u deze heeft geplaatst, wordt deze geannuleerd.

Dus hoewel deze u een zekere mate van controle over uw bestelling geven, zijn de bestelformulieren van Bittrex veel minder geavanceerd dan sommige van hun andere rivalen. Dit kan echter veranderen op basis van bekendmakingen in de technologische roadmap van 2019 van het team.

Bittrex-apps

Hoewel het handelsplatform van Bittrex behoorlijk geavanceerd is, biedt het niets anders op het gebied van mobiele applicaties of desktopclients. Dit is nogal jammer omdat het hen in het nadeel laat ten opzichte van sommige van de andere beurzen die dat wel doen.

Er zijn andere applicaties die kunnen worden gedownload in de App Store en Google Play Store. Deze maken gebruik van de Bittrex API-sleutel, zodat u op uw mobiele apparaat kunt handelen met hun applicaties van derden.

Apps van derden

Compendium van door Bittrex gekoppelde applicaties van derden. Bron: Play Store

Dat zouden we natuurlijk doen, wees hiervoor voorzichtig.

U kunt niet weten of deze toepassingen veilig zijn. Aangezien u ze de schrijftoegang tot de API-interface geeft, kunnen ze gemakkelijk uw API-sleutels stelen en deze gebruiken om pomp- en dumpschema’s op de centrale uit te voeren.

Klantenservice

Klantondersteuning is een heel belangrijke vereiste voor ons als we naar uitwisselingen kijken. Trage en niet-reagerende klantenondersteuning is iets dat de meeste cryptocurrency-handelaren ooit zullen hebben meegemaakt.

Als het gaat om de Bittrex-ondersteuning, zijn er eigenlijk maar drie directe methoden die u kunt gebruiken bij het omgaan met hun ondersteuningsdesks. Ze zijn via een supportticket, directe e-mail of via de 24/7 online chatfunctie.

Ticket Support bij Bittrex

Voorbeeld van een supportticket bij Bittrex

Helaas hebben ze geen telefoonnummers voor ondersteuning. Dit kan hen in een klein nadeel plaatsen ten opzichte van sommige van de andere uitwisselingen, zoals Coinbase en Bitstamp die telefoonnummers voor ondersteuning hebben geïntroduceerd.

Feedback over ondersteuningstijden varieerde. Tijdens de bull-run van 2017 hadden ze dagen nodig om weer bij de gebruikers te komen. Sinds de zaken zijn gekalmeerd en ze hun team hebben uitgebreid, zijn de wachttijden dramatisch gedaald.

In termen van andere platforms om hun steun te krijgen, lijken ze relatief actief te zijn in hun onofficiële subreddit. Ze hebben ook een Twitter account waarnaar u kunt tweeten als u een dringende vraag heeft.

Snellere servicetip &# 128222 ;: Het is logisch om een ​​ticket te maken en vervolgens dat ticketnummer te krijgen. Je moet dan naar de subreddit gaan en het probleem aan de orde stellen dat je daar ondervindt. De agent moet contact met u opnemen en proberen uw probleem aan te pakken.

Bittrex API

Voor die handelaren die graag hun eigen handelsalgoritmen en cryptobots ontwikkelen, is de Bittrex API precies wat u zoekt. Ze hebben een volledige REST API en WebSocket API voor meer routinematige algemene verzoeken van marktorders, prijzen enz.

Als u uw eigen handelsscripts wilt ontwikkelen, moet u uw API-sleutel laten genereren. U kunt pas een API-sleutel genereren als u tweefactorauthenticatie op uw account heeft geactiveerd. Als je dit hebt gedaan, kun je doorgaan naar het gedeelte “API-sleutels” op het platform.

Hier kunt u uw sleutels genereren. U moet beslissen welke machtigingen u aan deze sleutel wilt koppelen. Als u alleen gaat handelen en niet automatisch opneemt, wilt u misschien de opnamefunctie uitschakelen. Dit kan ook helpen in het geval van een inbreuk op uw API-sleutel.

API van Bittrex.com

Creatie van de Bittrex API-sleutel

U kunt ook de handelsgrootte op de API beperken. Dit kan verstandig zijn om te doen in het geval dat uw bot eigenzinnige bevelen zou geven als gevolg van bugs in de code.

Er zijn bepaalde beperkingen die u heeft met de API. U mag bijvoorbeeld maximaal 500 openstaande bestellingen in uw account hebben en u bent beperkt tot 200.000 bestellingen per dag. Qua tarieflimieten mag u maximaal 60 API-aanroepen per minuut gebruiken. U kunt meer over de API lezen in hun officiële documenten of op de Bittrex API GitHub.

Bittrex tegen Kraken

Een van de meest relevante concurrenten van Bittrex in de VS is de Kraken-beurs. Dit is een relatief gevestigde beurs die een jaar vóór Bittrex werd gelanceerd en is gevestigd in San Francisco, Californië.

Kraken lijkt in veel opzichten op Bittrex, gezien het feit dat ze Fiat-financiering bieden, dat ze veel munten hebben en dat ze nooit enige vorm van inbreuk op de beveiliging hebben gehad. Laten we deze uitwisselingen eens naast elkaar bekijken.

  Bittrex Kraken
Gevestigd 2014 2013
Gelegen Seattle San Francisco
Koop- / stortingsmethoden Crypto, USD en EUR Crypto, CAD, EUR (SEPA-overboeking), GBP
Beschikbare cryptoparen Meer dan 20 Meer dan 250
Ruilplatform Geavanceerde eigen technologie Tradingview-grafieken van derden
Klantenservice Ticket Support-systeem, e-mail, livechat E-mail, contactformulier, ondersteuningsnummer
Verificatietijden 3-4 uur 1-3 dagen
Handelskosten 0,25% 0% – 0,26% (model maker taker)
Financieringskosten Gratis voor alle financiering (exclusief interbancaire vergoedingen) Gratis voor SEPA EUR, $ 10 kosten voor USD en CAD, gratis voor Crypto
Margehandel Geen 10 verschillende paren tot 5x hefboomwerking
OTC-handel Geen “Dark pool” voor grote blokken

Zoals je kunt zien, is het nogal een allegaartje als het gaat om de relatieve voordelen van beide uitwisselingen. Hoewel Bittrex veel meer munten heeft die u kunt kopen, biedt Kraken margehandel tot 5x op ten minste 10 verschillende paren.

Hoewel Kraken lagere handelskosten heeft (vooral voor marktmakers), heeft Bittrex gratis fiat-stortingen en opnames. Dit hangt natuurlijk af van wat voor soort valuta u wilt financieren, aangezien Kraken ook GBP- en CAD-handelsparen heeft.

De Kraken-kaartfunctionaliteit is misschien niet zo geavanceerd als die op Bittrex, het heeft wel een behoorlijk gevestigde OTC-handelsdesk waarmee institutionele beleggers en cryptovalvissen kunnen voorkomen dat de markten met hun grote orders worden verplaatst..

Uiteindelijk komt het echt neer op uw eigen persoonlijke handelsvereisten. Niets houdt u tegen om bij beide een account te hebben. Als je meer informatie wilde, kun je onze diepgaande Kraken-recensie lezen.

Wat we niet leuk vonden

Hoewel Bittrex een behoorlijk geavanceerd uitwisselings- en handelsplatform heeft ontwikkeld, zijn er een paar dingen waarvan we dachten dat ze enige verbetering rechtvaardigden.

Ten eerste, hoewel de financieringsoptie van Fiat een geweldige manier is voor een hele reeks handelaren om de beurs te gaan gebruiken, is het behoorlijk ingewikkeld om op te zetten. U moet een aantal stappen doorlopen voordat uw account wordt geactiveerd voor fiathandel. Ze zouden het gemakkelijker moeten maken om te volgen.

We dachten ook dat het jammer was dat Bittrex geen mobiele applicaties of pc-clients had. Hoewel ze een geavanceerd webgebaseerd platform hebben, zijn er nogal wat handelaren die graag toegang willen tot hun account terwijl ze niet achter hun bureau zitten.

Hoewel de Bittrex-vergoedingen eenvoudig te begrijpen en relatief laag zijn, moedigen ze handelaren niet aan om liquiditeit te verschaffen door marktmakers te zijn. Dit betekent dat sommige andere beurzen lagere kosten kunnen hebben dan Bittrex wanneer handelaren dit soort liquiditeit vergemakkelijken.

Ten slotte kunnen de verificatie- en KYC-vereisten een probleem zijn voor sommige handelaren. Veel handelaren voelen zich nog steeds ongemakkelijk bij het verstrekken van uitgebreide persoonlijke documenten aan gecentraliseerde uitwisselingen. Dit is tegenwoordig echter waarschijnlijk minder een bepalende factor, omdat de meeste uitwisselingen meestal identiteitsverificatie vereisen.

Conclusie

Bittrex is waarschijnlijk een van de meer geavanceerde cryptocurrency-uitwisselingen die momenteel op de markt zijn. We vonden het leuk dat de uitwisseling in de VS is gevestigd en een aantal van de veiligste protocollen heeft om hackers op afstand te houden.

Dankzij het uitgebreide scala aan cryptocurrency-activa in combinatie met de fiat-financieringsoptie kunnen traders het meeste uit hun zeer geavanceerde handelsplatform halen.

Hoewel er een aantal dingen waren waarvan we dachten dat ze verbetering behoefden, konden hier allemaal op tijd aan worden gewerkt. Bittrex heeft de fiat-financieringsfunctionaliteit nog maar net vrijgegeven en is druk bezig deze te testen voordat een volledige uitrol wordt geïmplementeerd.

Dus, is het de uitwisseling voor jou?

Als u op zoek bent naar een gevestigde Amerikaanse beurs met meer dan 240 beursgenoteerde munten, sterke beveiligingsprotocollen en fiat-financieringsopties, dan is Bittrex een sterke kandidaat.

Uitgelichte afbeelding via Bittrex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me