Bybit Review: compleet Exchange-overzicht

Bybit is een cryptocurrency-derivatenbeurs die eind 2018 zijn diensten lanceerde.

De uitwisseling geeft handelaren de mogelijkheid om eeuwigdurende Cryptocurrency-contracten te verhandelen met een hefboomwerking tot 100: 1. De beurs is er in korte tijd in geslaagd om aanzienlijke liquiditeit op te bouwen.

Wel kan zo’n nieuwe uitwisseling echt vertrouwd?

In deze Bybit-recensie zullen we u alles geven wat u moet weten over de uitwisseling. We zullen je er ook een paar geven beste adviezen als het gaat om het verhandelen van crypto-futures.

* Op stortingen van 0,2 BTC of meer

Overzicht

Bybit is een P2P cryptocurrency futures-uitwisseling die is gevestigd in Singapore. De beurs opereert onder Bybit Fintech Limited, een bedrijf dat is geregistreerd op de Britse Maagdeneilanden.

Op hun over ons-pagina beweert de beurs dat ze een team hebben dat bestaat uit experts in blockchain-technologie en financiën. Hun technologieteam heeft bijvoorbeeld mensen die afkomstig zijn van Morgan Stanley, Tencent enz. Je kunt ze bekijken LinkedIn.

Het primaire product dat op de beurs wordt aangeboden, zijn eeuwigdurende futures-producten met een hefboomwerking van 100: 1. Dit betekent dat ze proberen te concurreren met gevestigde beurzen zoals BitMEX en Deribit die vergelijkbare futures-producten zonder vervaldatum hebben.

Hoewel er veel overeenkomsten zijn tussen de uitwisselingen, zijn er enkele unieke functies die Bybit heeft toegevoegd die ze aantrekkelijk kunnen maken. We zullen deze functies bespreken wanneer we hun handelstechnologie behandelen.

De beurs staat open voor de meeste handelaren over de hele wereld en de website is vertaald in het Engels, vereenvoudigd en traditioneel Chinees, Koreaans, Japans en recent Russisch. Er zijn echter enkele rechtsgebieden waarin ze niet actief zijn, waaronder de VS, Syrië en de Canadese provincie Quebec..

Is Bybit veilig?

Dit is een van de belangrijkste vragen die elke uitwisselingsgebruiker zal hebben. Dit geldt met name als het gaat om een ​​nieuwe centrale zonder een bewezen staat van dienst op het gebied van beveiliging.

Als we dus kijken naar de veiligheid van een beurs, zijn we geïnteresseerd in hun beveiligingsbeleid, aangezien het betrekking heeft op hun muntenbeheer, gebruikersbeveiligingstools en natuurlijk risicobeheer..

Exchange-beveiliging

Om de dreiging van hackers tegen te gaan, heeft Bybit een veilige oplossing voor koude opslag. Dit betekent dat ze het grootste deel van hun cryptoreserves en alle fondsen van de klanten opslaan in offline portefeuilles die zijn opgeslagen op een veilige locatie met ‘luchtopeningen’..

Er is slechts een klein deel van hun eigen munten dat in hun “hot wallets” wordt bewaard om aan de behoeften van handelaren te voldoen als het gaat om opnames. Bovendien, als ze ooit geld uit koude opslag moeten halen, moeten ze een adresschema met meerdere handtekeningen gebruiken.

Meerdere handtekeningen betekent dat de centrale meer dan één sleutel nodig heeft om een ​​transactie van de ene portemonnee naar de andere te ondertekenen. Dit voorkomt het risico dat ontstaat door één persoon alle fondsen op de beurs te laten beheren.

Gecodeerde communicatie

ByBit SSL-codering

Ga voor groen met hangslot

Om het risico van online snoops en phishing-aanvallen te voorkomen, beschikt de Bybit-website over volledige SSL-codering. Dit betekent dat alle wachtwoorden en adresgegevens die u ze verzendt, worden versleuteld.

Dit is ook handig om een ​​phishing-site te herkennen. Als u zich op een website bevindt die eruitziet alsof deze die van Bybit zou kunnen zijn, maar geen veilig hangslot in de browser heeft, is dit een onmiddellijke indicatie dat u zich op een phishing-site bevindt en u zou dat moeten doen vertrek onmiddellijk.

Verzekeringsfonds

Om het risico van tekorten in de afwikkeling van futurescontracten te beheersen, beheert Bybit wat zij hun ‘verzekeringsfonds’ noemen.

In wezen zal dit fonds worden gebruikt in het geval dat een handelaar wordt geliquideerd op een niveau dat onder zijn “faillissementsprijs” ligt. Dit laatste is de prijs waartegen de initiële marge van de handelaar volledig is verbruikt.

ByBit Verzekeringsfonds

Hoeveelheid Bitcoin momenteel in verzekeringsfonds

Zonder het fonds zou er een tekort zijn waardoor de tegenpartij bij de transactie niet volledig zou worden gemaakt. Het is in wezen een verzekeringspolis die handelaren zal beschermen in het geval dat Bybit niet in staat is om de positie tegen een faillissementsprijs of beter te liquideren..

Deze fondsen worden aangevuld met de initiële marge die geliquideerde handelaren hebben bij het begin van hun transactie. Het verschil tussen de prijs waartegen de handelaar wordt geliquideerd en de faillissementsprijs is hoeveel naar het verzekeringsfonds wordt gestuurd of er wordt afgehaald.

Twee-factorenauthenticatie

Hoewel bescherming aan de beurszijde één ding is, is in de meeste gevallen de grootste bedreiging voor de veiligheid van een handelaar zelf. Daarom heeft Bybit een aantal tools toegevoegd die u helpen uw account te beschermen tegen een hacker met uw wachtwoord.

Google Authenticator-app

2FA met Google Authenticator-applicatie

Een van de belangrijkste tools die ze hebben toegevoegd, is tweefactorauthenticatie. Dit betekent dat u uw telefoon moet gebruiken om u voor uw account te verifiëren of transacties te verzenden. U moet de Google-authenticator inschakelen voordat u munten mag opnemen.

Bybit-hefboomwerking

Aangezien Bybit een beurs met hefboomwerking is, betekent dit dat ze cryptomarge-transacties toestaan. Handelaren zullen slechts een klein percentage van de initiële positie hebben ingenomen als onderpand voor hun transacties.

Dit betekent dat als u een hefboomwerking heeft op 100x u moet een marge van 1% van het initiële nominale bedrag van de transactie. Dus als het notioneel op een 10BTC-contract $ 36.000 is, moet u $ 360 aan initiële marge betalen.

Grote Pro &# 128175 ;: Met Bybit is de hefboomwerking vrij instelbaar, wat betekent dat deze kan worden gewijzigd, zelfs na het openen van een positie, iets dat niet kan worden gedaan op andere beurzen.

Wat verrassend is aan de eeuwigdurende contracten op Bybit, is hun omvang. Elk contract is slechts 1 USD waard, wat veel kleiner is dan de contracten op andere beurzen. Hieronder vindt u alle andere details van hun BTCUSD-contract.

BTCUSD-contract ByBit

BTCUSD Contractspecificaties bij ByBit

Ze hebben vrijwel dezelfde voorwaarden voor hun ETHUSD-contracten en u kunt daar meer informatie over vinden hier. Dit is anders dan andere beurzen zoals BitMEX die, in tegenstelling tot Bybit, nog geen 100x hefboomproduct voor ETH biedt.

Bybit biedt ook futures-contracten aan op Ripple (XRP) en EOS. Deze contracten hebben echter een lagere hefboomwerking met een maximale hefboomwerking van 25x. Dit is eigenlijk best interessant omdat we geen EOS-futurescontracten hebben gezien op andere beurzen. Dit zou Bybit een concurrentievoordeel kunnen opleveren.

Hoewel Bybit 100x hefboomwerking op hun contracten biedt, is dit niet constant. Als u een grote handelaar bent en aanzienlijke posities invoert, zullen ze de hefboomwerking verlagen die u op uw contract kunt bereiken.

Dit beschermt de beurs tegen het risico van grote posities. Hieronder vindt u de tabel met de risicogrenzen van BTCUSD. Hierover vindt u de ETHUSD, EOSUSD en XRPUSD risicogrenzen bladzijde.

Positiewaarde Onderhoudsmarge Initiële marge Maximale hefboomwerking
150 BTC 0,5% 1,00% 100
450 BTC 0,5% 2,00% 50
750 BTC 2,5% 3,00% 33
1050 BTC 3,5% 4,00% 25
1.350 BTC 4,5% 5,00% 20
1.500 BTC 5,0% 5,50% 18

Zoals u kunt zien, is de onderhoudsmarge constant 0,5% voor alle contractgroottes. Voor grotere posities zullen ze echter de minimale initiële margevereiste verhogen, zodat er een veel groter verschil is tussen het liquidatieniveau en het faillissementsniveau.

Liquidatie

Liquidatie is wat er gebeurt als u uw initiële marge en de markprijs raakt de “liquidatieprijs”. In dit geval wordt de handelaar geliquideerd en wordt de rest van zijn eventuele marge naar het Bybit-verzekeringsfonds gestuurd.

ADL ​: ByBit heeft een automatisch schuldafbouwsysteem. Dit gebeurt in wezen wanneer een positie niet kan worden geliquideerd tegen een prijs die beter is dan de faillissementsprijs en het verzekeringsfonds deze niet kan dekken. Het ADL-systeem zal automatisch een positie van een tegengestelde handelaar delevereren die is geselecteerd op basis van hun gedefinieerde criteria. U kunt meer lezen over de ADL hier.

Hoewel er veel handelaren zijn die van streek kunnen raken door een liquidatie, is het een belangrijk hulpmiddel voor risicobeheer op een termijnbeurs. Bybit heeft echter een aantal tools waarmee traders het risico van liquidatie kunnen vermijden. Deze omvatten het volgende:

 • Dubbel prijsmechanisme: Om het risico van marktmanipulatie op de beurs te voorkomen, zal Bybit een duaal prijsmechanisme gebruiken als contractreferentieprijs. Dit is samengesteld uit de “Markprijs” die liquidatie activeert en de “Last Traded Price” die wordt gebruikt om de prijs te berekenen waartegen de positie wordt gesloten. De eerste is een wereldwijde Bitcoin-prijs, terwijl de laatste de huidige Bybit-marktprijs is. Het gebruik van externe prijsinputs vermindert de manipulatie van singuliere beurzen.
 • Automatische marge-aanvulling: Als u er zeker van wilt zijn dat uw positie altijd voldoende marge heeft, kunt u deze instellen op automatisch aanvullen. Dit betekent dat wanneer uw marge bijna op is, deze uw geld zal opnemen om uw positie open te houden
 • Stop verlies: Dit maakt deel uit van de bestelmogelijkheden waar we het hieronder over hebben. Het hebben van effectieve stopverliezen op uw posities zorgt ervoor dat het nooit op liquidatieniveau komt.

Mark / spotprijs &# 128200 ;: Voor geïnteresseerden wordt de Mark-prijs afgeleid van de spotprijs. De spotprijs is een Bitcoin-prijsindex die de wereldwijde prijs vertegenwoordigt. Het bestaat uit prijzen op Bitstamp, Coinbase Pro en Kraken. De Markprijs is de spotprijsindex plus een dalende financieringsbasis

Bybit-kosten

Handelskosten zijn om voor de hand liggende redenen een belangrijk criterium voor ons. Dit geldt met name als het gaat om een ​​futuresbeurs waar u vergoedingen betaalt voor posities die wel zijn veel groter dan uw marge.

Bybit hanteert een zogenaamd “maker-taker” -vergoedingsmodel. Dit betekent dat ze handelaren een vergoeding in rekening brengen als ze liquiditeit uit hun boeken halen en dat ze hen een korting geven als ze liquiditeit verschaffen aan de beurs..

Verward ​: Als u een order plaatst en deze wordt onmiddellijk uitgevoerd, neemt u liquiditeit uit de boeken. Dit is meestal via een marktorder. Als u echter een limietorder plaatst die afwijkt van de huidige prijs, maakt u liquiditeit en krijgt u de maker-korting.

Hieronder staan ​​de vergoedingen die u betaalt voor de futurescontracten op de beurs. Ze zijn hetzelfde als BitMEX voor BTC maar iets hoger voor ETH (omdat ze een hogere hefboomwerking voorstellen) en liggen onder andere beurzen zoals Huobi.

Contract Maker korting Taker-vergoedingen Financieringspercentage Financieringspercentage
BTCUSD -0,0250% 0,0750% -0,0447% elke 8 uur
ETHUSD -0,0250% 0,0750% -0,0447% elke 8 uur
EOSUSD -0,0250% 0,0750% 0,0100% elke 8 uur
XRPUSD -0,0250% 0,0750% 0,0100% elke 8 uur
BTCUSDT -0,0250% 0,0750% 0,0100% elke 8 uur

De andere vergoedingen die u zult zien wanneer u de transactie opent, zijn het financieringspercentage. Dit is analoog aan een “daggeldrente” en het is een financieringslast. Aangezien margehandel is gebaseerd op het opnemen van posities, betaalt u financieringskosten of ontvangt u deze. In tegenstelling tot de transactiekosten worden deze kosten echter rechtstreeks tussen handelaars uitgewisseld en niet Bybit.

Het financieringspercentage wordt bepaald door marktomstandigheden en rentetarieven. Dit betekent dat het niet is opgelost en dagelijks zal variëren. U kunt het financieringspercentage zien dat van toepassing is onder de positiedetails wanneer u uw transactie opent.

In termen van stortings- / opnamekosten, brengt Bybit u hier niets over in rekening. Als u echter uw munten opneemt, kunt u vanwege de blockchain-mijnbouw een mijnwerker of “netwerk” -vergoeding oplopen. Dit is echter meestal vrij klein.

Ten slotte heb je een relatief kleine vergoeding van $ 5 die je moet betalen voor alle uitwisselingsopdrachten voor activa om ter plekke fysieke crypto in te wisselen. We leggen dat hieronder uit.

Bybit-registratie

Als je hebt besloten dat je Bybit een kans wilt geven, dan moet je een account aanmaken. Om dit te doen, hebben ze een e-mailadres of telefoonnummer en een wachtwoord nodig. Als u een verwijzingscode heeft gekregen, kunt u deze gebruiken (meer hierover hieronder).

ByBit-registratie

ByBit registratieformulier

Nadat u zich heeft geregistreerd, zal Bybit u een bevestigingscode sturen die u moet gebruiken om uw e-mailadres / telefoonnummer te bevestigen. Dit is slechts 5 minuten geldig dus zorg ervoor dat u het meteen doet nadat u het account heeft aangemaakt.

Privacy Hawks &# 128374; ️: Iets dat veel handelaren kunnen waarderen, is het feit dat ByBit een volledig anonieme beurs is. Ze vereisen niet dat u KYC voltooit voordat u kunt handelen. Dit is geweldig voor die privacyhawks die zich zorgen maken over de risico’s van bepaalde datalekken.

Zodra je je account hebt bevestigd en weer bent ingelogd, krijg je mogelijk een stortingsbonus aangeboden. Dit zijn een geweldige manier om uw handelsfondsen in eerste instantie te vergroten. We geven u al deze details hieronder.

Storting / opname

ByBit is zoals crypto-uitwisseling. Dit betekent dat u uw account niet in fiat-valuta kunt financieren. Hoewel dit voor sommigen vervelend kan zijn, kunt u uw fiat-valuta eenvoudig omzetten in Bitcoin op een aantal beurzen zoals Bitstamp of Kraken.

Om crypto te storten, moet u een portefeuilleadres genereren en een transactie in de portefeuille starten. U kunt dit doen door naar uw “Activa” -sectie in de koptekst te gaan. Dit toont uw portefeuillesaldi waar u “storten” selecteert en het BTC / ETH-adres wordt weergegeven.

Wallet Deposit ByBit

Uw wallet-stortingsadres genereren

Zodra u het adres heeft, kunt u de transactie starten. Het zal niet ogenblikkelijk zijn, aangezien de transactie nog via het netwerk moet worden verspreid en door de mijnwerkers moet worden bevestigd.

Bevestigingen ​: ByBit is vrij uniek onder beurzen omdat ze slechts 1 blockchain-bevestiging nodig hebben om uw account te crediteren. U kunt de voortgang volgen op een blockchain-verkenner.

Opnames zijn net zo eenvoudig …

U klikt op de opnameknop op het betreffende activum. Het vraagt ​​om uw portefeuilleadres en om de transactie te bevestigen via 2FA. U krijgt ook informatie over de minervergoeding die op de transactie wordt toegepast.

Bybit verwerkt de opname 3 keer per dag om 0800, 1600, 2400 (allemaal in UTC-tijd). Er zijn opnamelimieten die zijn ingesteld op de rekeningen, hoewel deze niet te beperkend zijn. Hieronder staan ​​de min / max limieten:

 • Bitcoin: 0.002BTC / 10BTC
 • Etherem: 0.02ETH / 200ETH
 • Rimpeling: 20XRP / 100.000XRP
 • Eos: 0.2EOS / 10.000EOS

Om ervoor te zorgen dat ze altijd geld beschikbaar hebben in hun hot wallet, heeft Bybit ook limieten voor dagelijkse opnames in totaal van de exchange. Deze zijn ingesteld op 100BTC en 10.000 ETH. Als deze limiet is bereikt, moet je wachten tot Bybit het aanvult vanuit hun koude portemonnee.

Uitwisseling van activa

Dit is een nieuwe functie die onlangs aan Bybit is toegevoegd, waardoor handelaren in feite hun huidige pyshical crypto-bezit op de spotmarkt kunnen uitwisselen.

In wezen hebben handelaren momenteel vier verschillende cryptocurrencies die ze mogen verhandelen. Asset Exchange stelt traders in staat om te profiteren van snelle prijsveranderingen op de markt om de ene munt voor de andere in te wisselen.

ByBit Asset Swap

Asset Swap-functie bij ByBit (BTC converteren)

Wanneer ze een Asset Swap uitvoeren, doen ze dit niet rechtstreeks met Bybit of met de andere handelaren in een “orderboek”. Hun bestelling wordt in wezen doorgestuurd naar andere crypto-uitwisselingen ter plaatse om te worden uitgevoerd.

Dit zorgt voor eerlijkheid, omdat ze de beste marktprijs krijgen die Bybit kan verdienen. Er zijn limieten die van toepassing zijn op de Asset Swap-functie die u op hun website kunt vinden.

Bybit-handelsplatform

Een van de belangrijkste dingen voor de margehandelaar is om een ​​effectief handelsplatform met geavanceerde technologie te hebben. Dit is vooral het geval wanneer u handelt met een hoge mate van hefboomwerking.

Dus, hoe werkt Bybit??

Het handelsplatform lijkt relatief goed ingedeeld en intuïtief te zijn. Bovenaan kunt u schakelen tussen uw portemonnee en accountbeheer. U kunt ook schakelen tussen de BTC- en ETH-futuresmarkten.

Als u naar de standaardinterface kijkt, ziet u de grafiek en marktdiepte aan de linkerkant (u kunt schakelen tussen). In het midden heb je het orderboek en de laatste transacties. Aan de rechterkant heb je de bestelformulieren en de contractdetails.

ByBit-gebruikersinterface

Gebruikersinterface van het ByBit-handelsplatform

Als u vanuit de hoofdinterface naar beneden scrolt, heeft u andere belangrijke handelsinformatie. Dit omvat zaken als de huidige marktactiviteit en uw vermogen.

Iets dat we erg leuk vonden aan hun interface, is dat deze aanpasbaar en modulair is. U kunt enkele van de modules loskoppelen, de grootte ervan wijzigen en ze verplaatsen zodat ze zich op de door u gekozen positie bevinden.

Voor nachtbrakers &# 129417 ;: Bybit biedt ook een nachtmodus die het lezen van alles veel gemakkelijker maakt in een donkere omgeving. Deze is te vinden rechtsonder op de uitwisselingspagina, naast de talen.

Voor die doorgewinterde handelaren onder u, zult u hebben gemerkt dat Bybit tradingview-kaarttechnologie gebruikt. Dit kaartpakket van derden staat in de branche bekend om de meeste functionaliteit en functies.

Met tradingview-grafieken kunnen de beginnende technische analisten onder u gemakkelijk uw studies indelen en de belangrijke trendlijnen volgen. Het wordt ook gebruikt op een aantal andere platforms, dus het is relatief eenvoudig om je aan te passen als je ergens anders heen gaat.

Top Tip &# 128175 ;: U kunt de prijsgrafieken van Tradingview uitschakelen voor de liquiditeitsgrafieken van de markt. Deze zijn nuttig voor de handelaar om het marktsentiment te bepalen (bullish / bearish)

U zult ook merken dat u in uw huidige positie / bestelbalk de indicator “ADL ranking” heeft. Dit laat u zien waar u zich momenteel bevindt voor mogelijke schuldafbouw in het geval dat de ADL wordt geactiveerd. Zoals hierboven vermeld, wordt dit gedaan om risico’s te beheersen.

Iets waar Bybit best trots op lijkt te zijn, is hun engine voor het matchen van bestellingen. Ze beweren dat deze handelsmotor in totaal kan uitvoeren 100.000 transacties per seconde per contract. Dus voor elk nieuw activum dat ze zullen toevoegen, zal hun matching-engine alleen voor dat activum 100.000 transacties per seconde hebben.

Waarom maakt dit uit??

Welnu, snellere orderuitvoering betekent dat het risico op slippage en handelsfouten aanzienlijk wordt verminderd. Bovendien is het met een activum dat net zo snel beweegt als bitcoin erg belangrijk om beide kanten van het orderboek vrijwel onmiddellijk te kunnen matchen..

Bestel functionaliteit

Bybit lijkt behoorlijk geavanceerde bestelfunctionaliteit op het platform te hebben. Dit is geweldig omdat u hiermee niet alleen uw instapniveaus kunt aanpassen, maar u ook uw risico op de uitgangsniveaus kunt beheren.

ByBit bestelformulier

ByBit Order Functionaliteit

Wanneer u uw bestelling plaatst, ziet u het volgende bestelformulier. Bovenaan het formulier kunt u schakelen tussen de ordertypes. Daaronder pas je de hefboomwerking, prijs en hoeveelheid aan. Er is ook informatie over de contractspecificaties.

Er zijn drie soorten bestellingen die u op het Bybit-platform kunt plaatsen. Deze worden hieronder beschreven:

 • Marktorder: Dit is een order die wordt geplaatst tegen de geldende marktprijs. Het zal de order plaatsen tegen het “bod” als het een verkoop is of op de “vraag” als het een koop is.
 • Limietorder: Dit is een order die op een gekozen niveau wordt geplaatst dat mogelijk niet op de markt is. De bestelling staat open voor de levensduur van de bestelling die we hieronder behandelen.
 • Voorwaardelijke volgorde: Dit is een order die een markt- of limietorder wordt zodra bepaalde prijsniveaus zijn bereikt. Bij het plaatsen van de transactie definieert u de triggerprijs samen met de richting, hoeveelheid en hefboomwerking.

Stop met verliezen &# 128721 ;: Stop met verliezen als u handelt met hefboomwerking zijn essentieel. Er zijn 3 verschillende manieren waarop u bij ByBit een stop-loss kunt opzetten. Deze worden hier uitgebreid op toegelicht bladzijde

Zoals gezegd, met de limietorder en de voorwaardelijke limietorder, heeft de order een bepaalde orderduur. Dit is hoe lang de order open blijft totdat deze wordt “vermoord”. Er zijn bij Bybit drie levensopties voor bestellingen:

 • Good-Till-Cancelled (GTC): Dit is een bestelling die open blijft totdat u besluit deze te sluiten.
 • Onmiddellijk-of-annuleren (IOC):: Deze bestelling is ontworpen om onmiddellijk en tegen de beste prijs te worden uitgevoerd. Als er delen zijn die niet zijn gevuld, wordt dit deel geannuleerd. Dit betekent dat dit ordertype gedeeltelijke orderuitvoering mogelijk maakt.
 • Vul of dood (FOK): Deze bestelling is bedoeld om in zijn geheel of helemaal niet te worden uitgevoerd tegen de beste prijs. Dit lijkt veel op de IOC-order, behalve dat het de uitvoering van deelorders niet toestaat.

Bovenop al deze orders, heb je ook een aantal opties over hoe deze orders worden uitgevoerd. Met uw limiet- en voorwaardelijke orders kunt u deze bijvoorbeeld instellen als “alleen posten”. Dit zorgt ervoor dat wanneer de bestelling wordt gedaan, deze wordt gedaan als een “market maker” en dat u de maker fee ontvangt.

Bovendien heeft u de mogelijkheid om van uw limietorder een “Reduce Only” -order te maken. Dit betekent in feite dat de order alleen wordt uitgevoerd als het uw positie zou verminderen. Als het bevel de positie zou verhogen, zou het worden gewijzigd of geannuleerd.

U hebt ook een vergelijkbare orderparameter voor de voorwaardelijke volgorde. Dit wordt “Close on Trigger” genoemd en kan worden gebruikt in combinatie met uw voorwaardelijke stopverliezen. Het zorgt ervoor dat uw stops uw positie verminderen en niet vergroten.

Nog een handig hulpmiddel dat u misschien wilt bekijken, is hun positiecalculator. Mogelijk hebt u vergelijkbare tools gezien op andere beurzen zoals BitMEX et al.

ByBit Positiecalculator

Positiecalculator bij ByBit

Hiermee kunt u uw winst / verlies en ROE op de beoogde niveaus berekenen. Het kan ook worden gebruikt om uw liquidatieniveaus te bepalen.

Inverse vs. USDT-contract

Voordat u op Bybit kunt handelen, moet u een zeer belangrijk onderscheid begrijpen tussen de twee soorten eeuwigdurende contracten die ze aanbieden. Ze verschillen afhankelijk van de gebruikte marge.

Voor het USDT-contract is de onderliggende marge Tether. U kunt dit beschouwen als analoog aan een contract dat USD als basisvaluta heeft (aangezien Tether een stablecoin is). De dollarwaarde van uw onderpand blijft dus hetzelfde.

Als het echter om het inverse contract gaat, wordt de onderliggende cryptocurrency zelf als marge gebruikt. Dus als u BTC / ETH / EOS / XRP verhandelt als de basisvaluta, dan zal uw marge hierin ook zitten. Voor ETHUSD-contracten heeft u bijvoorbeeld ETH als marge.

Het inverse contract is iets riskanter dan het USDT-contract. Dit komt doordat u niet alleen blootstelling heeft aan de feitelijke markt, maar ook via uw onderliggend onderpand. Dus, in overeenstemming met ons voorbeeld, als u een lange Ethereum bent en de prijs daalt, zal niet alleen uw positie verslechteren, maar u zult ook de USD-waarde van uw onderpand zien dalen..

Als u iets anders dan Bitcoin gaat verhandelen, moet het een omgekeerde eeuwigdurend effect hebben. U moet er ook voor zorgen dat u de betreffende munt heeft voordat u deze daadwerkelijk kunt verhandelen.

Het is ook belangrijk op te merken dat hoewel de vereiste marge in de betreffende munt zit, deze nog steeds in USD wordt vermeld. Elk omgekeerd eeuwigdurend contract heeft een waarde van 1 USD. Dit is een vrij handige functie, omdat u hiermee contracten kunt verhandelen vanaf 1 USD. Dit in tegenstelling tot het USDT-contract dat op 1 BTC is geschreven.

Geïsoleerd & Cross Marge

Iets anders dat u misschien opmerkt wanneer u BTCUSDT op het Bybit-platform verhandelt, is dat u twee opties heeft voor hoe de marge wordt verdeeld in het account. Deze zijn geïsoleerd en dwarsmarge.

Als u Geïsoleerde marge selecteert, is de marge die u op de transactie heeft alleen van toepassing op die positie. Er wordt geen rekening gehouden met de vermogensniveaus en posities van PnL die u heeft op andere orders voor hetzelfde handelspaar. Dus zelfs als u winst maakt op een andere transactie, heeft het geen invloed op de vraag of u waarschijnlijk wordt geliquideerd (en vice versa).

Als u er echter voor heeft gekozen om de marge te overschrijden, betekent dit dat alle beschikbare saldi worden gecombineerd om een ​​liquidatie te voorkomen. Dus als u andere posities heeft die openstaan ​​voor het corresponderende handelspaar, dan zullen deze worden meegenomen in een berekening van margeniveaus voordat liquidatie plaatsvindt..

Notitie ​: Als u ervoor kiest om de marge te overschrijden, kunt u het margeniveau niet handmatig selecteren. De initiële marge wordt bepaald in overeenstemming met de maximale hefboomlimiet voor dat paar. Dus als u BTCUSDT handelt, is dit een initiële marge van 100x of 0,1%.

Wat is beter?

Eerlijk gezegd raden we u aan liever gebruik te maken van Geïsoleerde marge. Het stelt u niet alleen in staat om de marge aan te passen, maar het betekent ook dat u de volledige controle heeft over uw risico op een bepaalde positie. Als u de inverse perpetual swaps verhandelt, wordt de geïsoleerde marge standaard ingesteld.

Marktanalysegegevens

Iets anders dat we behoorlijk netjes vonden, was hun marktgegevenssectie en met name hun geavanceerde gegevenssectie. Dit bevatte een aantal erg handige grafieken en diagrammen die u konden helpen bij het handelen.

U kunt ook enkele van deze grafieken openen en de gegevens downloaden. Dit kan als afbeelding, vectorbestand of als csv zijn. Hier ziet u een voorbeeld van hoe wij dat doen met de doorlopende volatiliteitsgrafiek.

ByBit Analytics-gegevens

Enkele van de grafieken voor ByBit-gegevens

Hier is een lijst met de gegevens die u kunt downloaden en wat dit betekent:

 • Prijs voortschrijdende gemiddelden: Dit heeft de prijs van Bitcoin samen met een aantal voortschrijdend gemiddelde indicatoren van verschillende tijdsbestekken.
 • Maandelijkse prijsklasse Bekijkt maandelijkse hoogte- en dieptepunten in de prijs. Hiermee kunt u het bereik observeren waarin het actief is verhandeld.
 • Rollende vluchtigheid De gerealiseerde vluchtigheid over de afgelopen 30 dagen ten opzichte van het gemiddelde over de periode. Geeft u een idee van hoeveel de prijs in een bepaalde periode schommelde.
 • BTC dagelijkse gerealiseerde volatiliteit Kijken naar hoe de gerealiseerde volatiliteit er in een bepaalde periode uitzag

Er zijn ook tal van andere gegevens die u op deze tabbladen kunt bekijken. Dat omvat informatie over de specifieke indexprijs, financieringsgegevens en het verzekeringsfonds. Noteer ook de gewichten die worden gebruikt om de spotprijs te berekenen.

Testnet

Voor die handelaren die het platform in demo-modus willen uitproberen, kunnen ze gebruik maken van het Bybit-testnet. Demo-accounts zijn een geweldige manier om een ​​idee te krijgen van hoe de bestellingen werken voordat u geld stort.

Je kunt hun testnet openen op testnet.bybit.com. Om geld op je account te storten, moet je munten uit de testnet-kraan halen. Ze hebben hierin precies geschetst hoe dit gebeurt handige gids.

We moeten toegeven dat we behoorlijk verrast waren door de hoeveelheid werk die nodig was om toegang te krijgen tot deze testnetfondsen. Wanneer u deze fondsen ontgrendelt, krijgt u slechts kleine hoeveelheden Bitcoin, aangezien de kraan een afgiftesnelheid heeft van 0,01 BTC per uur.

Andere platforms zoals IQ Option bieden demo-fondsen op het moment dat u het account opent. Deze zijn vrijblijvend en geven u een realistisch saldo om mee te handelen ($ 10.000).

Bybit mobiele apps

Voor die handelaren die onderweg zijn, wilt u ongetwijfeld uw openstaande posities bijhouden. Daarom heeft Bybit hun mobiele applicaties ontwikkeld. Het is beschikbaar in iOS en Android en lijkt behoorlijk functioneel te zijn.

In feite heeft het de meeste van dezelfde functionaliteit als de desktopversie. Je hebt geavanceerd kaart- en orderbeheer, allemaal gemakkelijk toegankelijk via de navigatiepijn. U kunt ook een hele reeks prijsniveaus instellen om als pushmeldingen te verzenden.

Je hebt ook die geavanceerde bestelformulieren die je op de hoofdbeurs ziet. Dit is niet iets dat we hebben gezien bij andere beurzen en makelaars. Meestal is de bestelfunctionaliteit uitgekleed – dus hier zijn de hoogste cijfers.

ByBit-app

Schermafbeeldingen van ByBit mobiele app

De app wordt vermeld in beide iTunes winkel evenals Google Play. Er zijn meer dan 10.000 Android-installaties, hoewel we de iOS-installaties niet kunnen zien. De recensies in de iTunes store lijken vrij positief te zijn, waar ze in de Play Store iets meer gepolariseerd zijn.

Dus, zou u de Bybit-app moeten overwegen?

Het is ongetwijfeld vrij functioneel, maar we geven er altijd de voorkeur aan om web- en pc-gebaseerde handel te gebruiken. Dit komt omdat u de effectiviteit van pc-handel op een mobiel apparaat nooit echt kunt repliceren. U kunt niet gemakkelijk grafieken bestuderen en meerdere markten tegelijkertijd volgen. U zou het idealiter alleen moeten gebruiken op momenten dat u niet achter uw bureau zit en uw positie moet bewaken.

Bybit-klantenondersteuning

Gezien het feit dat Bybit een nieuwe beurs is, zit er niet zo veel in de weg van eerdere ervaringen van handelaars met hun klantenondersteuning. We hebben echter geprobeerd contact op te nemen met hun klantenservice om een ​​idee te krijgen van de typische responstijden.

Wat betreft ondersteuningsopties, heb je een zendesk live chat-functie die beschikbaar is op hun platform. Dit is 24/7 beschikbaar en wordt aangeboden in alle talen waarin ze hun website hebben vertaald.

ByBit Live Chat Zendesk

Zendesk Live-chatfunctie

U kunt ze ook bereiken via e-mail op [email protected] voor klantenondersteuning of [email protected] als uw vraag meer technisch van aard is. Helaas is er geen telefonische ondersteuning of directe telefoonlijn naar de centrale.

We hebben de livechatfunctie getest en we konden vrijwel onmiddellijk een ondersteuningsmedewerker krijgen. E-mailondersteuning duurde iets langer, maar was even nuttig.

Sociale kanalen &# 128241 ;: Als je moeite hebt om via deze kanalen een reactie te krijgen, kun je altijd contact opnemen via hun sociale media. Zij hebben een Telegram-kanaal voor meer directe vragen. Je kunt ze altijd een ticketnummer tweeten als je dat liever hebt.

Als uw vraag routinematiger van aard is en niet specifiek voor uw account, kunt u natuurlijk altijd gebruik maken van hun uitgebreide helpgedeelte. Dit omvat hun FAQ bronnen evenals andere handige gidsen die u kunnen helpen bij het handelen.

API

Die ontwikkelaars onder jullie zullen blij zijn te weten dat Bybit een behoorlijk robuuste API heeft. Hiermee kunt u algoritmen en bots coderen om de handel programmatisch te beheren.

U kunt alle technische documenten over interactie met de API verkrijgen via hun GitHub. Als u gebruik wilt maken van de API dan dient u een API key aan te maken. Dit kan worden gedaan in het gedeelte “API-beheer” van de centrale.

ByBit API-sleutel

Genereren van de ByBit API Key

Hier kunt u een nieuwe sleutel genereren die wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de API. U zult ook moeten beslissen welke rechten u de API wilt geven (lezen, schrijven of intrekken). Met lezen kunt u prijzen volgen, schrijven stelt u in staat om transacties te plaatsen en terug te trekken, zodat uw bot een opname kan verwerken (niet aan te raden).

Mogelijk wilt u de API ook aan uw IP-adres binden. Dit voorkomt dat iemand transacties in uw account plaatst als uw API-sleutel in gevaar komt. Hoe dan ook, u moet heel voorzichtig zijn bij het omgaan met uw API-sleutel.

We raden bijvoorbeeld het gebruik van handelsbots van derden af. Veel hiervan hebben twijfelachtige opbrengsten en wanneer ze toegang hebben tot uw API-sleutels, kunnen ze markten in hun eigen voordeel manipuleren.

Bybit Rewards Hub

Dit zijn eigenlijk een paar mooie zoetstoffen die Bybit in de mix heeft gegooid.

In wezen zijn er een aantal mogelijkheden voor nieuwe gebruikers om wat gratis BTC te verdienen om mee te handelen. Als uw eerste storting op het platform bijvoorbeeld meer dan 0,05 BTC is, krijgt u $ 5 extra. Als het meer dan 0,5 BTC is, zullen ze je $ 50 gooien. Als u in totaal meer dan 1 BTC stort, krijgt u $ 20 extra.

ByBit-beloningen

Ontvang uw ByBit-beloningen!

U kunt ook eenvoudige taken uitvoeren om wat meer BTC te verdienen. Als u zich bijvoorbeeld alleen registreert en lid wordt van hun sociale mediakanalen, verdient u $ 5. Gebruik gewoon hun Take Profit en Stop Loss-orders en je krijgt nog eens $ 5 in de wacht. Ruil langer dan 10 dagen en je verdient nog eens $ 5. Heck, zelfs het invullen van een korte klantenenquête kan je $ 5 opleveren.

Dit extra geld kan voor u een uitstekende manier zijn om uw rekeningsaldo te vergroten. Als u al van plan was lid te worden van Bybit en daar te handelen, kunnen deze worden beschouwd als gratis handelsfondsen.

Natuurlijk zijn er “huisregels” die bij deze bonus horen. U kunt deze fondsen bijvoorbeeld niet opnemen en ze kunnen alleen worden gebruikt als marge op uw rekening. Bovendien, wanneer u deze winst opneemt, verliest u uw bonus.

T&Cs &# 128220 ;: We moedigen je aan om hun bonus te lezen voorwaarden voor meer informatie. en om verwarring te voorkomen

Bybit-verwijzings- / partnerprogramma

Als u Bybit gebruikt en relatief onder de indruk bent van het product, kunt u altijd anderen doorverwijzen naar het platform.

Er zijn twee manieren waarop u dit kunt doen. Misschien is het gemakkelijkst om te beginnen via het verwijzingsprogramma. Voor elke doorverwezen gebruiker die u verzendt en die 0.2BTC bij Bybit stort, krijgt u een handelsbonus van $ 10.

Als u wilt deelnemen aan het verwijzingsprogramma, heeft u uw code nodig. U kunt dit doen als een unieke code die uw verwijzingen zullen gebruiken bij het aanmelden, of u kunt ze uw verwijzingslink geven. U kunt deze link online of op uw sociale mediakanalen delen.

ByBit-verwijzingslink

Uw ByBit-verwijzingslink ophalen

Dit kan relatief aantrekkelijk zijn als u vrienden kunt verwijzen die een klein bedrag van eenmalige stortingen doen, maar als u op zoek bent naar veel meer handelaren die gewoonlijk grote handelsvolumes doen, dan bent u misschien beter geschikt om u aan te melden voor het Bybit-partnerprogramma..

Dit zal u belonen met een percentage van de handelswinsten die door uw handelaars worden gegenereerd. Dit is ingesteld op maximaal 30% van de handelsprovisie die uw verwijzingen genereren. Dit is meer dan de 20% commissie die ze bij BitMEX geven.

Bovendien heeft deze aangesloten structuur verschillende niveaus. U krijgt niet alleen 30% van de commissies die uw directe verwijzing genereert, maar u krijgt ook 10% op hun aangesloten commissies.

Notitie ​: U moet een aanvraag indienen om partner te worden bij ByBit. Dit is om te verifiëren dat u hun diensten op een legitieme manier gaat promoten. Hiervoor kunt u zich aanmelden.

U kunt niet deelnemen aan zowel het verwijzingsprogramma als het partnerprogramma, dus u moet een verstandige keuze maken tussen de twee.

Handelcompetities

Nog een ding dat we heel interessant vonden aan de Bybit-uitwisseling, zijn hun handelscompetities. Deze worden op ad-hocbasis gehouden en stellen handelaren in staat om het tegen elkaar op te nemen.

Een aantal hiervan zijn dit jaar al gehouden, maar enkele van de meest opwindende die we hebben gezien, is hun “ben jij een meester” handelsconcurrentie. Dit liep van april tot mei en Bybit gaf tot $ 6.200 in BTC weg aan hun handelaren.

Lokale wedstrijden &# 127758 ;: Om handelaren te targeten die een specifieke taal spreken of zich in een bepaalde regio bevinden, heeft ByBit lokale competities. Ze hebben onlangs Korea geleid & Japan concurrentie

Een andere heel interessante wedstrijd die in augustus 2019 werd gehouden, was die van hen EOS wereldwijde handel wedstrijd. Hiervoor streden verschillende teams om tot $ 60k aan prijzen. Er werden teamcaptains gekozen en ze konden een team samenstellen van 10 – 200 leden.

Bybit houdt deze competities natuurlijk niet alleen om liefdadigheid. Deze wedstrijden stimuleren het handelsvolume op hun platform, waardoor ze vergoedingen krijgen. U moet daar dus rekening mee houden bij het financieren om hierop te handelen.

Gebieden voor verbetering

Hoewel we over het algemeen onder de indruk waren van Bybit, zijn er een paar dingen waarvan we denken dat ze verbetering behoeven en die het vermelden waard zijn.

Ten eerste, en misschien wel het belangrijkste, hebben ze een beperkt aanbod als het gaat om cryptocurrency-activa. Hoewel ze van plan zijn om de komende maanden meer activa vrij te geven, kunt u momenteel slechts 4 crypto-activa verhandelen. Dit zou het voor hen moeilijk kunnen maken om te concurreren met de grotere crypto-beurzen die handel met hefboomwerking beginnen aan te bieden.

We denken ook dat het voor de handelaar gunstiger zou zijn als ze iets genereuzer zouden zijn met hun testnetfondsen. De kraanfondsen die worden vrijgegeven, zijn te klein om een ​​goed beeld te krijgen van de handelsparameters.

Ten slotte bieden ze, hoewel hun futures-instrumenten tot de beste in de branche behoren, nog steeds geen optiecontracten aan. Dit betekent dat ze niet geschikt zijn voor handelaren die dit soort afgeleide instrumenten willen verhandelen. Misschien is dit iets dat ze uiteindelijk kunnen loslaten.

Gevolgtrekking

We hebben ontdekt dat Bybit een gebruiksvriendelijke uitwisseling is met sterke technologie, redelijke kosten en een relatief intuïtieve gebruikersinterface. We zijn ook blij om te zien dat ze ook een verzekeringsfonds hebben ontwikkeld om het marktrisico te beheren.

Ze zijn goed gepositioneerd om een ​​alternatief te bieden voor de status quo op de markt voor cryptoderivaten. In feite is de liquiditeit van het orderboek op Bybit recentelijk hoger dan die van Deribit.

Hoewel er dingen waren waarvan we dachten dat ze moesten worden verbeterd, zijn deze relatief eenvoudig te implementeren. De uitwisseling is nog nieuw en er zitten ongetwijfeld veel verbeteringen in de pijplijn.

Dus, moet u Bybit gebruiken?

We moedigen je aan om je eigen onderzoek te doen, maar op het eerste gezicht lijkt Bybit een aantrekkelijke uitwisseling die de meeste van onze vakjes aankruist.

Waarschuwing ​: Het verhandelen van leveraged futures-producten is ongelooflijk riskant. Zorg voor adequaat risicobeheer

Uitgelichte afbeelding via ByBit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me