Switchere Review: compleet Exchange-overzicht

Switchere is een relatief nieuwe cryptocurrency-uitwisselingsservice waarmee je snel crypto kunt kopen met je kaarten.

Dit is in feite een van hun belangrijkste verkoopargumenten. Ze geven handelaren een eenvoudige niet-bewaarbare toegangspoort om cryptocurrency te kopen – transparant en zonder veel van de reguliere rompslomp die vereist is bij andere beurzen.

Maar kun je zo’n nieuwe uitwisseling echt vertrouwen?

In deze Switchere review zal ik proberen daar antwoord op te geven. Ik zal je er ook een paar geven beste adviezen waar u rekening mee moet houden bij het gebruik van hun service.

Switchere Overzicht

Zoals gezegd is Switchere een relatief nieuwe beurs die dit jaar is gestart. Ze zijn gevestigd in Tallinn, Estland.

Dit is een belangrijk punt, aangezien Estland bekend staat als een van de meest vooruitstrevende landen in Europa als het gaat om blockchain-technologie en cryptocurrency..

De crux achter het Switchere-aanbod is de focus op eenvoud. Ze wilden een eenvoudige fiat-gateway ontwikkelen die kan worden gebruikt door degenen die nog niet bekend zijn met de cryptocurrency-markten.

Dit is een niet-bewaarplichtige beurs, wat betekent dat ze uw munten niet bewaren. U koopt de crypto rechtstreeks op hun platform en zij sturen dit recht naar een offline wallet-adres dat u hen geeft.

Als het gaat om landdekking, accepteert Switchere kaarten uit de meeste Europese landen. Ze hebben echter een lange lijst met landen die ze niet accepteren. Enkele van de meest prominente hiervan zijn de Verenigde Staten en Canada. Zorg ervoor dat u weet of uw kaart wordt geaccepteerd.

Is Switchere veilig?

Dit is misschien wel een van de belangrijkste vragen die we zullen stellen over een nieuwe uitwisseling. Cryptocurrency-uitwisselingen hebben niet de beste staat van dienst als het gaat om gebruikersbeveiliging.

Daarom zijn er een aantal factoren waar we naar moeten kijken voordat we overwegen een nieuwe centrale te gebruiken – deze variëren van regelgeving tot communicatie en gebruik van beveiliging.

Laten we een paar van deze bekijken, zullen we?

Regulatie

Iets dat ik behoorlijk geruststellend vond aan de Switchere-beurs, is dat ze volledig worden gereguleerd door de Estse autoriteiten – enkele van de meest gerenommeerde in Europa.

Er zijn twee licenties die de beurs heeft van deze toezichthouders. Dit is zowel hun licentie voor hun “Virtual Wallet Service” -provider en hun licentie voor “Virtual Currency Exchange”.

Switchere Regelgeving

De twee regelgevende vergunningen die zijn afgegeven door de Estse autoriteiten. Beeld Bron

Dus, wat betekenen deze licenties??

Welnu, ze laten zien dat de Estse autoriteiten Switchere als een goede beurs beschouwen. Bovendien betekent het aanvragen van deze licenties dat het bedrijf en al zijn bestuurders een uitgebreide KYC hebben moeten doorlopen.

Het is ook vermeldenswaard dat het hebben van een regelgevend kader voor een cryptocurrency-uitwisseling zelf een vrij nieuw concept is. Daarom is dit de reden waarom we Estland als zo vooruitstrevend beschouwen.

Exchange-beveiliging

Gezien het feit dat Switchere een niet-bewaarnemingscentrale is, hoeft u zich vanuit het oogpunt van de opslag van munten minder zorgen te maken dan bij sommige grote gecentraliseerde beurzen..

Wat ze echter wel in overweging moeten nemen, is hun veiligheid als het om communicatie gaat. Zoals u waarschijnlijk zult opmerken, heeft Switchere volledige SSL- en TLS-codering op hun site.

Dit betekent dat al uw online communicatie met hen volledig privé is en gecodeerd met SHA 256-hashing. Het betekent ook dat hackers uw informatie niet kunnen stelen in een “man in the middle” -aanval.

Op dit punt wilt u ervoor zorgen dat als u Switchere bezoekt, u het beveiligde hangslot in uw browser kunt zien. Dit kan niet worden vervalst en is misschien wel een van de beste methoden om een ​​phishingpoging te herkennen.

Switchere SSL

Het Switchere SSL-certificaat

Als het gaat om kaartbeveiliging, gebruikt Switchere het 3D-beveiligde protocol. Dit is misschien wel een van de meest bekende en veilige beveiligingslagen die ten grondslag liggen aan online kaartbetalingen.

Gebruikersbeveiliging

Beveiliging begint natuurlijk vaak bij de gebruiker. Als we de hackers niet de informatie geven die ze nodig hebben, is dat de eerste stap in de verdedigingslinie.

Daarom heeft Switchere een aantal gebruikersbeveiliging en tools die kunnen helpen om uw account verder te beschermen. Ze bieden bijvoorbeeld 2FA voor die gebruikers die accounts hebben aangemaakt.

Switchere 2FA

2FA instellen in het Switchere Dashboard

Dit betekent dat je elke keer dat je inlogt een login met een mobiel apparaat moet autoriseren. Hackers die toegang hebben tot uw wachtwoord, kunnen echter niet inloggen.

2FA krijgen &# 128242 ;: Switchere maakt gebruik van de Google authenticator-app. Dit is vrij eenvoudig in te stellen en het is beschikbaar op zowel iOS als Android.

Een andere vrij handige functie die Switchere heeft en die we niet op andere beurzen hebben gezien, is de mogelijkheid om de automatische afmelding op uw account in te stellen. Dus als u wilt dat uw account u uit veiligheidsoverwegingen vrij snel uitlogt, kunt u dit als volgt instellen.

Als alternatief, als u zo lang mogelijk ingelogd wilt blijven, kunt u deze time-out verlengen. Hoewel we dit afraden, vooral als u ooit een gedeelde pc gebruikt.

Munt ondersteuning

Momenteel zijn er maar drie munten die je bij Switchere kunt kopen. Dit zijn Litecoin (LTC), Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH). Dit is natuurlijk vrij beperkt in vergelijking met andere uitwisselingen.

Maar waar u rekening mee moet houden, is dat ze meer als een eenvoudige “Fiat-gateway” -centrale werken. In wezen kunnen ze u een eenvoudige manier bieden om toegang te krijgen tot crypto met uw fiat-valuta.

Zodra u uw Bitcoin in uw offline portemonnee heeft die op Switchere is gekocht, kunt u deze naar een andere grote cryptocurrency-exchange zoals Binance sturen. Hier kunt u een grotere reeks munten kopen.

Switchere vergoedingen

Iets dat u moet opmerken, is dat Switchere hun vergoedingen op de beurs niet bekendmaakt. De prijs die u vermeldt wanneer u op het punt staat te kopen, is echter al exclusief kosten.

Hun transparantie is een van hun belangrijkste verkoopargumenten: wat u ziet, is wat u krijgt. Dus toen we 100 EUR aan Bitcoin wilden kopen, bood Switchere ons 0,01299 BTC aan in ruil daarvoor.

Switchere citaat

Offerte voor 100 EUR in BTC

Dit impliceert een BTC-wisselkoers van € 7.698 voor één Bitcoin. Op dit moment handelde Bitcoin voor € 6.658 op beurzen die genoteerd staan ​​op de Coin Market Cap – maar liefst 15% premie op de marktwisselkoers.

Vluchtige activa &# 128200 ;: Het is ook belangrijk op te merken dat, hoewel dit de offerte is die Switchere u heeft gegeven, deze kan worden gewijzigd totdat de betaling is gewist..

Natuurlijk zijn er waarschijnlijk kosten verbonden aan creditcardverwerking bij hun betalingsverwerker. Toch hadden de andere uitwisselingen waar we naar hebben gekeken slechts een maximale vergoeding voor kaarten van maximaal 6%.

Dus hoewel we fans zijn van de transparantie die bij hun vergoedingsmodel hoort, lijkt het erop dat hun prijsmodel nog een keer moet worden bekeken en mogelijk moet worden aangepast.

Verificatie

Een van de belangrijkste voordelen van Switchere is dat u geen account hoeft aan te maken of geverifieerd hoeft te worden om crypto te bemachtigen.

Voor aankopen onder de € 100 kunt u direct doorgaan naar de betaling en hoeft u alleen een e-mailadres en uw persoonlijke offline Bitcoin-adres op te geven..

Als u echter grotere aankopen van cryptocurrency wilt doen, moet u uzelf wat meer verifiëren. Er zijn vier verificatieniveaus beschikbaar bij Switchere.

Switchere Verificatieniveaus

Vier niveaus van verificatie bij Switchere

  • E-mail & Telefonische verificatie: Nadat u uw e-mailadres heeft bevestigd met een link die is verzonden en uw telefoon heeft geverifieerd met een sms, wordt u gewist op niveau 2. Hier kunt u tot € 500 per keer kopen
  • Identiteit & Bankpas: Als u Bitcoin tot € 1.000 wilt kunnen kopen, moet u uw identiteit en bankkaart laten verifiëren. Dit vereist meestal dat u hen kopieën van uw identiteitsbewijzen stuurt, evenals de voor- en achterkant van uw bankkaart.
  • Adres geverifieerd: Zodra u uw adres heeft geverifieerd, kunt u aankopen doen tot € 5.000. Dit vereist meestal dat u ze enkele documenten stuurt, zoals een energierekening of een bankafschrift met uw adres erop.
  • Bewijs van inkomen: Als u uw inkomen kunt bewijzen, heffen zij alle limieten voor u op. Dit bewijs kan meestal bestaan ​​uit loonstroken of arbeidsovereenkomsten

Deze verificaties zullen handmatig moeten worden gecontroleerd door het team van Switchere. Hun klantenondersteuning is echter over het algemeen vrij snel (punt dat ik hieronder zal bespreken). Uw verificatie kan dus vrij snel worden uitgevoerd.

Switchere Exchange

Laten we naar het hoofdplatform van Switchere gaan. Wat ons echt opviel, was de eenvoud van het ontwerp en de gemakkelijk te navigeren gebruikersinterface.

Zelfs in vergelijking met sommige van de andere niet-bewarende beurzen zoals Shapeshift of Changelly, is de interface van Swithchere zo veel eenvoudiger en gemakkelijker te gebruiken voor degenen die nieuw zijn met crypto.

Op de hoofdpagina heeft u uw eenvoudige bestelformulier waar u het bedrag kunt selecteren dat u wilt kopen. Dit zal je dan naar een betalingsgateway brengen waar je je kaartgegevens kunt invoeren.

Switchere UI

Gebruikersinterface op de Switchere Exchange

Als je ervoor kiest om een ​​account aan te maken, heb je extra opties in je dashboard. U kunt eenvoudig uw voorkeuren bijwerken, uw beveiliging instellen, uw eerdere transacties observeren en uw verificaties opvolgen.

Zelfs als u alleen kleine aankopen overweegt, kunt u overwegen om een ​​account aan te maken. U hoeft uw KYC-gegevens niet op te geven voor deze kleine aankopen, maar als u een account heeft, heeft u wel een overzicht van al uw transacties.

Hoe te kopen op Switchere

Ervan uitgaande dat u tevreden bent met Switchere en wat crypto wilt kopen, is het proces supereenvoudig. Ten eerste moet u weten hoeveel u wilt kopen.

Als u iets koopt voor minder dan € 100, hoeft u niets te verifiëren. In het bestelformulier kunt u het bedrag invullen dat u wilt kopen. Dit geeft dan weer hoeveel u uiteindelijk in Bitcoin zult krijgen.

Hoe Switchere te kopen

Stap 1: Kies het te kopen bedrag

Zodra dat is gebeurd, kunt u op “Bitcoin kopen” klikken. Dit brengt je naar het volgende scherm waar ze zowel je e-mailadres als je offline Bitcoin-adres zullen opvragen. Dit is het adres waar uw geld onmiddellijk naartoe wordt gestuurd.

Notitie ​: Uw externe Bitcoin-adres kan worden ingesteld via elke offline portemonnee, maar als u extra veilig wilt zijn, moet u een hardwareapparaat zoals een grootboek of trezor overwegen.

Switchere kopen 2

Stap 2: Bevestig uw BTC-adres & E-mail

U ziet het uiteindelijke bedrag dat u in Bitcoin krijgt. U kunt de voorwaarden accepteren en vervolgens doorgaan naar de volgende fase, de betalingsfase. Dit is een betalingsverwerkingsgateway waar u uw creditcardgegevens moet overhandigen.

Switchere kopen 3

Stap 3: Betaal in Gateway

Zoals hierboven vermeld, zijn uw creditcardgegevens veilig op deze pagina. Houd er echter rekening mee dat de tijd om de betaling uit te voeren beperkt is tot 10 minuten (voor extra veiligheid). U moet dus proberen de betaling door te sturen voordat deze tijd is verstreken en u bent uitgelogd.

Als uw kaart wordt geaccepteerd door de betalingsverwerker en de transactie verloopt, wordt de Bitcoin automatisch naar uw opgegeven adres verzonden.

Transacties werken helaas niet andersom. Dit is niet zoals een traditionele uitwisseling waar u ook uw munten kunt verkopen. U kunt alleen crypto kopen via Switchere.

Klantenservice

Een ander echt sterk verkoopargument van Switchere moet hun ondersteunende functie zijn. We waren echt verbaasd over hoe snel ze op vragen reageren – iets dat andere uitwisselingen moeten verbeteren.

Deze ondersteuning is ook 24/7 beschikbaar, dus u kunt altijd hulp krijgen, ongeacht het tijdstip waarop u uw Bitcoin-aankoop gaat doen. Misschien is de snelste manier om ze te bereiken via de online chatfunctie.

Dat deden we op zaterdagmiddag en werden vrijwel direct geholpen door Yunus. Hij was ook behoorlijk goed geïnformeerd over de service en kon onze vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Livechat met Yunus

Livechat met Yunus

Er zijn natuurlijk andere methoden waarmee u het team kunt bereiken. U kunt ze mailen op [email protected]. Gelukkig bieden ze ook een telefoonnummer (zeldzaam onder uitwisselingen). Je kunt ze een ring geven +3726104250.

Top Tip &# 128175 ;: Een laatste aanloophaven voor hun steun is via hun sociale kanalen. Ze zijn te bereiken op hun ambtenaar Twitter of Facebook.

Verwijzingsprogramma

Iets anders dat we erg leuk vinden aan Switchere, was hun verwijzingsprogramma. Dit is een van de meest genereuze die we hebben gezien in de crypto-ruimte en zou een geweldige manier kunnen zijn voor gebruikers om extra inkomsten te verdienen.

Als u mensen doorverwijst naar de Switchere-uitwisseling, verdient u tot 80% op de vergoedingen die door deze gebruiker worden gegenereerd. Bovendien, als deze gebruiker iemand anders doorverwijst, verdient u 10% van de commissie van die gebruiker.

Eenvoudige stappen switchere

Om te beginnen met verwijzen, zijn eenvoudige stappen vereist

Er zijn een aantal voordelen die voortkomen uit het Switchere-verwijzingsprogramma. Deze omvatten het volgende:

  • Lifetime Commissie: Dit betekent dat u wordt betaald voor alle commissies die uw verwijzingen opleveren gedurende de hele tijd dat ze daar zijn
  • 90 dagen cookies: Dit betekent dat als een van uw verwijzingen uw link bezoekt maar de aankoop niet onmiddellijk doet, uw cookie 90 dagen in hun browser blijft staan. Dus als ze daarna terugkeren om een ​​aankoop te doen, telt het nog steeds.
  • Altijd uitbetalingen: Niets is zo frustrerend als wachten op een uitbetaling. Met Switchere kunt u op elk gewenst moment een opname aanvragen. U hoeft niet te wachten op geplande uitbetalingen.

Iets anders dat Switchere biedt, zijn banners en ander advertentiemateriaal. Hierdoor kunt u hun diensten gemakkelijk promoten op uw sociale mediakanalen of op specifieke websites.

Top Tip ​: Het is belangrijk dat u de boete in het Voorwaarden & Voorwaarden. Er zijn enkele beperkingen waar u rekening mee moet houden.

Gebieden voor verbetering

Nu was er veel dat we erg leuk vonden aan de Switchere-uitwisseling. We zouden echter onverantwoordelijk zijn als we niet een aantal dingen zouden noemen die we niet zo leuk vonden.

Ten eerste heb je die beperkte muntondersteuning. In de huidige uitwisselingsomgeving is het hebben van slechts drie cryptocurrency-activa die u kunt kopen behoorlijk beperkend. Er zijn plannen om meer ondersteuning toe te voegen, dus daar houden we onze ogen op.

Ten tweede lijkt die Bitcoin-prijs die we hebben geciteerd een beetje te hoog. We begrijpen dat het een nieuwe service is en PSP-kosten enz. Heeft, maar de premie op het markttarief ligt boven de meeste concurrentie.

Ten slotte zou het geweldig zijn als ze binnenkort een mobiele app zouden toevoegen. Dit zijn de dagen dat de meeste gebruikers onderweg zijn en de voorkeur geven aan het gemak van een mobiele telefoon.

Gevolgtrekking

Over het algemeen waren we echter best tevreden met Switchere. Ze hebben een van de eenvoudigste online niet-bewaarnemingsbeurzen gebouwd die we op de markt hebben gezien.

Bovendien, aangezien dit een niet-bewaarplichtige beurs is, loopt u nooit risico voor uw munten. Dit is iets dat niet kan worden gezegd over enkele van de grote gecentraliseerde beurzen.

We houden ook van het feit dat ze in Europa volledig worden gereguleerd door de Estse agentschappen. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat ze volledig zijn doorgelicht en volledig toezicht hebben op deze respectieve agentschappen.

Ten slotte zijn die snelle klantenondersteuning en het genereuze verwijzingsprogramma andere geweldige functies waardoor Switchere voor ons opvalt.

Ja, er zijn een aantal dingen waaraan gewerkt en verbeterd moet worden. Ze zijn echter nog steeds een nieuwe uitwisseling en nemen die feedback graag over. Dit is zelfs iets dat de klantenondersteuning ons noemde toen we een probleem bij hen aan de orde brachten.

Switchere is dus de uitwisseling voor jou?

Welnu, als u een geavanceerde gecentraliseerde uitwisseling wilt met talloze handelsparen en functionaliteit, dan waarschijnlijk niet. Als u echter een snelle en pijnloze manier wilt om crypto te bemachtigen, dan is het het overwegen waard.

Uitgelichte afbeelding via Switchere

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me