Beste ZEN-bassenger: Hvor du bør Mine Horizen

Så du vil starte gruvedrift Horizen (ZEN) og ønsker å øke lønnsomheten din? Det kan være fornuftig å bli med i et ZEN-gruvedrift.

Som en Equihash Proof-of-Work-kryptokurrency gir Horizen (ZEN) et godt alternativ for gruvearbeidere som ønsker å forgrene seg fra Zcash (ZEC) gruvedrift. Gruvearbeidere kan enkelt fordele ressursene sine frem og tilbake mellom de to kjedene basert på lønnsomhet.

Imidlertid, gitt konkurransen fra Equihash ASICs, har solo mining blitt mye mindre lønnsomt enn det pleide å være. Derfor kan det betraktes som lønnsomt å bli med i et Horizen-gruvebasseng og øke sjansene dine for å oppdage nye blokker.

I denne artikkelen vil jeg introdusere deg for Horizen og deretter bruke litt tid på å gjennomgå noen av de beste Horizen-gruvebassengene.

Hva er Horizen?

Horizen er en personvern-sentrert blockchain-plattform som tar sikte på å gi enhver global borger fullstendig privatliv og kontroll over sitt digitale fotavtrykk. Det er unikt blant blockchain-prosjekter i sine virkelige brukssaker utover bare å være en annen potensiell valuta. Til slutt håper Horizen å la brukerne kommunisere privat så vel som å gå hvor som helst og publisere noe på nettet helt anonymt.

Fork of Fork på ZenCash

Gaffel av en gaffel av ZCash

Horizen ble opprinnelig lansert som ZenCash 23. mai 2017 som en gaffel av ZClassic, som i seg selv var en gaffel av Zcash. Det ble omdøpt til Horizen for å fullt ut omfavne sin egen identitet atskilt fra Zcash.

Akkurat som moderblokkjedene – Zcash og Zclassic, bruker Horizen Equihash-gruvedriftsalgoritmen.

Horizen aksepterer ASIC Miners

Til tross for at de fikk et dobbeltbruksangrep i juni 2018, tok Horizen-teamet beslutningen om å forbli med Equihash-algoritmen i stedet for å bytte til en ASIC-resistent algoritme..

Hovedårsaken til at denne beslutningen ble tatt er at teamet fant at Horizen-nettverket hadde blitt sikrere med ASIC-gruvedrift, selv om Horizen ikke er den største Equihash-valutaen som blir utvunnet.

Kjøp Nicehash ZEC

Horizen-teamet overvåket bruken av Equihash ASIC gruvearbeidere, og de ser ut til å utvinne ZEN direkte i stedet for å selge sin hashkraft til NiceHash, og dette har vært positivt for Horizen-nettverket.

Topp 5 Horizen gruvebassenger

Så hvilke gruvebassenger er best for ZEN gruvearbeidere?

Generelt har gruvebassenger en tendens til å være veldig like, og med Horizen trenger du ikke å søke hardt for å finne gruvebassenger. Det offisielle Horizen-nettstedet viser 27 gruvebassenger å velge fra. Vi har begrenset dette og presenterer de mest populære Horizen-gruvebassengene.

Husk at det er aldri lurt å øke hasjkraften til et gruvebasseng utover 25%, så det er sjelden en god ide å velge det største gruvebassenget. Horizen er imidlertid noe unikt blant altcoins, fordi dens hashkraft er spredt ganske jevnt, for det meste.

Når du velger et godt gruvebasseng, er avgiftene viktige, det samme er oppetid for bassenget, og dets geografiske nærhet til din beliggenhet. Husk disse tingene og les videre for å finne ut de 5 beste gruvebassengene i Horizen.

Zhash.pro

Zhash.pro er et basseng vi ikke har kommet over før, men det er bassenget nummer én når det gjelder gruvedrift ZEN, og kontrollerer omtrent 25% -30% av hashkraften. Det er ikke så overraskende at det har blitt det mest populære ZEN-gruvebassenget siden det har ekstremt lave 0,5% avgifter, autoutbetalinger på bare 0,1 ZEN og globale dedikerte servere.

ZHash Mining Pool Stats

ZHashPro Mining Pool Statistics

Den har også anonym gruvedrift, noe som gjør den perfekt for personvernmynter som Horizen. Fordi hashkraften til dette bassenget er så høy, er det bedre å unngå å bidra til å opprettholde desentralisering av nettverket. Hvis du er tiltrukket av den lave avgiften på 0,5%, kan du prøve det femte gruvebassenget i listen vår, Luckpool, som også har en avgift på 0,5% med langt mindre hasjkraft.

F2Pool

F2Pool er et av de største integrerte gruvebassengene i verden, og det er også det nest største Horizen-gruvebassenget, som kontrollerer omtrent 15% -20% av hasjkraften. Det gjør det faktisk til et ganske godt valg, ettersom du vil bidra til å desentralisere nettverket. Det er også et tegn på at ASIC ikke skader Equihash-gruvedrift ennå fordi F2Pool er basert i Kina og normalt er veldig sterkt påvirket av ASIC-gruvearbeidere.

F2Pool Horizen

Noen funksjoner i F2Pool

Et veldig negativt aspekt av F2Pool er den høye 4% gruvedriften. Det er heller ikke det beste valget hvis du vil være anonym fordi du må registrere en konto for å kunne gruve med F2Pool. Det er en stor ulempe med en personvern-sentrisk mynt som Horizen.

Suprnova.cc

Hvis du i det hele tatt har gjort noe bassenggruvedrift, har du nesten helt sikkert hørt om det Suprnova.cc ettersom de ofte er en av de beste gruvebassengene for dusinvis av mynter. En fin ting med det er at det er en enhetlig pålogging som kan brukes i nesten alle disse bassengene, slik at du ikke trenger å tilbakestille pålogginger og arbeidsinformasjon.

Suprnova ZEN Mining Pool Stats

Suprnova.cc ZEN Mining Pool Statistics

Suprnova.cc har standard 1% gruvegebyr og en fin lav 0,1 ZEN minimumsutbetaling. De har omtrent 14% -18% av den totale hashkraften, noe som gjør dem til et godt valg hvis du vil ha et solid basseng som ikke bringer desentraliseringen av nettverket i fare..

MiningPoolHub

MiningPoolHub er det fjerde mest populære Horizen-moining-bassenget, og kontrollerer fortsatt omtrent 14% -18% av hashkraften. Du vil også se at de fortsatt kaller dette Zencash. Ikke noe viktig. Miningpoolhub har globale servere og gruvedriften er 0,9% standard.

MiningPoolHub Nylig statistikk

Nyere statistikk på MiningPoolHub for Horizen

Minimumsutbetalinger er bare 0,1%, noe som gjør dette til et godt valg for hjemmearbeidere. Den støtter også bytte av flere algoritmer, og endrer til den mest lønnsomme mynten i algoritmen hvis du vil. Og du kan få utbetalinger i hvilken som helst mynt du liker, selv når du bryter Horizen.

Luckpool

Luckpool.net er et kanadisk basert basseng, så brukes best av de som ligger i Nord-Amerika. Det er litt forskjellig fra andre bassenger ved at det tar et mindre gruvearbeid på 0,5%, men tilbyr også noe de kaller Miner’s Jackpot. Dette er en bonus utbetalt til gruvearbeideren som faktisk finner blokken. Når det gjelder Horizen er Miner’s Jackpot 1 ZEN. Dette etterlater 7,63 ZEN som skal deles mellom de andre gruvearbeiderne.

Horizen Luckpool Mining Pool

Luckpool ZEN statistikk og bassengfunksjoner / tilbud

De er også forskjellige når det gjelder utbetalingssystemet Proportional (PROP). Minimumsutbetalingen er bare 0,1 ZEN, og dette er et anonymt basseng, noe som betyr at du ikke trenger å registrere eller oppgi personlig informasjon. De kontrollerer også bare 8% -10% av den totale hashkraften, noe som gjør dem til et solid gruvebasseng, men lite nok til å opprettholde desentralisering.

Hvilket basseng å velge

Så nå som du har en ide om utvalget av ZEN-gruvebassenger til din disposisjon, må du bestemme deg for det mest lønnsomme bassenget. Dette vil avhenge av en rekke faktorer, inkludert følgende:

  • Avgifter: Helt klart et av de viktigste kravene er gebyrene man forventer å betale for bassenget. Basert utelukkende på denne beregningen ser det ut til at Zhash og Luckpool er de billigste bassengene å bli med på.
  • Basseng oppetid: Du tjener bare ZEN når bassenget er fullt funksjonelt og ikke nede for vedlikehold. Oppetid for bassenget er en veldig viktig faktor når det gjelder ditt valg, da dette direkte vil påvirke mengden ZEN du sannsynligvis vil tjene. Som utvekslinger kan gruvebassenger være hovedmål for DDoS-angrep, så det hjelper å bruke et basseng som har effektive garantier på plass.
  • Plassering av servere: Avstand spiller tydeligvis en stor rolle i hvilke bassenger du bestemmer deg for å bli med på. Avstand fra serveren vil påvirke ventetiden i tilkoblingen, og det fungerer ikke så bra når du konkurrerer om blokkbelønning.
  • Utbetalingsbetingelser: Når det gjelder vilkårene som er knyttet til utbetalinger fra gruvebassengene, er dette virkelig en personlig preferanse. Mange av bassengene vil ha et minimum utbetalingskrav som må oppfylles før du kan ta ut mynter. De vil også variere når det gjelder utbetalinger.
  • Hashpower: Denne er ofte litt mindre tydelig. Selv om et basseng med høyere hashkraft har større sjanse for å finne en blokk, må du dele ZEN-blokkbelønningen med flere gruvearbeidere. Så du må veie opp lavere sannsynlighet for å finne en blokk i et mindre basseng sammenlignet med lavere mer utbetaling på et basseng med større hashkraft.

Gitt disse kravene, virker det som om Zhash kan være et godt basseng for å bli med på grunn av lavere avgifter, samt automatisk utbetaling på minimum 0,1 ZEN. Dette bassenget har den største hashkraften på nettverket på over 25%, så du må veie opp fordelene og ulempene med dette som.

Konklusjon

Disse fem Horizen-gruvebassengene burde gi deg mange ideer for å komme i gang, men hvis du ikke ser en, liker du å gå til Horizen-nettstedet for å se alle de andre ZEN-gruvedriftene som er tilgjengelige.

Mens gruvebassenger kan bidra til sentraliseringen av en kjede, er de sannsynligvis en av de eneste måtene du realistisk kan konkurrere som en husmine. Hvis du vil prøve å redusere gruvesentralisering, bør du sannsynligvis bli med i et basseng som har mindre hasjkraft.

Sentralisering av gruvedrift på Horizen er imidlertid mindre bekymringsfullt, siden Zcash og hashing på Zen kan være et attraktivt alternativ for Equihash ASIC- eller GPU-rigger..

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me