De beste Litecoin gruvebassengene: Komplett liste

Litecoin (LTC) er et altcoin som ble opprettet i 2011 av Charlie Lee som et raskere alternativ til Bitcoin. Hvor Bitcoin-blokker blir verifisert omtrent hvert 10. minutt, blir Litecoin-blokker verifisert hvert 2,5 minutt, noe som gjør nettverket fire ganger så raskt.

Litecoin har ofte blitt kalt sølvet til Bitcoins gull. Mens Litecoin bruker en annen algoritme enn Bitcoin, er det fortsatt et bevis på arbeidsmynt, og som sådan kan den utvinnes for å bli tildelt Litecoins.

Nedenfor vil jeg snakke mer om gruvedrift av Litecoin i 2019, og de beste Litecoin-gruvebassengene.

Litecoin Mining Pool Criteria

Akkurat som jeg foreslo i min guide til Ethereum-gruvebassenger, er en av de første tingene du vil se på, avgiftene som gruvebassenget krever. Jo lavere avgiftene er, jo mer Litecoin får du for deg selv, så det er et åpenbart godt valg å velge et basseng med lav avgift.

Du vil også vurdere minimum utbetalingsnivå. En av grunnene til at du velger å bryte gjennom et basseng er jevne utbetalinger med jevne mellomrom, og hvis disse intervallene holdes kortere, er det også bedre.

Og til slutt vil du se etter et gruvebasseng som ligger nær deg geografisk. Du vil ikke ha et basseng med servere i Kina hvis du gruver i New York. Jo nærmere bassengtjenerne du er, desto bedre blir gruveytelsen.

Nedenfor ser jeg nærmere på flere populære Litecoin-gruvebassenger, samt diskuterer P2Pool-alternativet for gruvedrift. Utover det er en kort diskusjon om det nylige tilskuddet av ASIC Litecoin gruvedrift, og hva det kan bety for Litecoin gruvearbeidere.

Hvordan velge det beste Litecoin gruvebassenget

Det er ikke noe “beste” Litecoin-gruvedrift, det er bare et beste Litecoin-gruvebasseng for dine behov. For eksempel er de tre beste Litecoin-gruvebassengene Antpool, F2Pool og LTC.top, men de vil aldri være de beste for meg fordi serverne deres ligger i Kina og nettstedene deres overveiende er på kinesisk.

Kjøp Nicehash LTC

Det er ok, men fordi det ikke er for stor forskjell mellom de forskjellige gruvebassengene. Bare velg et basseng som har servere i nærheten og en rettferdig avgiftsstruktur, og du vil se betalinger som er omtrent like over hele utvalget av Litecoin-gruvebassenger.

Se, å velge et Litecoin-basseng er faktisk ganske enkelt. Bare vær sikker på at bassengserverne er i nærheten av stedet for å maksimere gruvedriftbelønningen din, og finn en med lave avgifter for å minimere utgiftene dine.

Du kan også gå til andre fora og artikler for å lese om hva andre synes om de forskjellige Litecoin-gruvebassengene, men jeg tror ikke du kommer til å høre mye annerledes enn det du vil lære her. Så med mindre det er noen du kjenner som bryter Litecoin og du vil ha deres mening, tror jeg ikke det vil være nødvendig å få andres meninger..

For å komme i gang, her er en liste over tre gruvebassenger, og et fjerde forslag som er som et basseng, men ikke akkurat som et basseng. Forvirret? Det er ok, det blir du snart ikke.

LitecoinPool.org

Dette er en av de eldste og største Litecoin-gruvebassengene. Det er også en betal-per-aksje (PPS) -basseng og et sammenslått gruvebasseng, som til tider kan gi de beste resultatene takket være utvinning av sekundærmynten. I tillegg med PPS-systemet får du betalt selv om en blokk blir foreldreløs av Litecoin-nettverket.

Det er åtte geografisk forskjellige servere, noe som gjør dette til et godt basseng fra nesten hvor som helst på kloden, og det er ingen gebyrer for verken automatiske utbetalinger eller manuelle utbetalinger.

LitecoinPool.org ble startet i 2011 av en av de viktigste Litecoin-enhetene, som går under navnet Pooler. På grunn av dette har bassenget vært veldig klarert siden de tidligste dagene. På et tidspunkt i 2012 kontrollerte bassenget over 40% av Litecoin-hashkraften.

Litecoinpool.org Statistikk

LitecoinPool.org Statistikk

På grunn av dette var registreringene stengt i flere måneder, og siden da har det krevd godkjenning for å bli akseptert i LitecoinPool.org-bassenget. Bassenget var også den første som tilbød sikker gruvedrift over TLS-krypterte Stratum-forbindelser, og beskyttet gruvearbeidere mot potensielle mann-i-midten-angrep.

viaBTC

Dette er det nest største Litecoin-bassenget bak LitecoinPool.org, noe som gjør det til det femte største Litecoin-gruvebassenget. Det er et kombinert basseng og i tillegg til Litecoin-bassenget er det også Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Dash og Zcash bassenger tilgjengelig på viaBTC. Det er et nyere Litecoin-gruvebasseng, etter å ha startet som et Bitcoin-gruvebasseng i juni 2016, og deretter lagt til Litecoin i januar 2017.

viaBTC du kan velge en PPS-betalingsmåte, eller de tilbyr også pay-per-last-n-aksjer (PPLNS), som er en veldig populær betalingsordning ved gruvedrift. Uansett er det ingen transaksjonsgebyrer, og gruvearbeidere er bare ansvarlige for å betale et lite vedlikeholdsgebyr på 4% for PPS-betalinger og 2% for PPLNS-betalinger.

ViaBTC Mining Statistics

ViaBTC Litecoin Pool Statistikk

Selv med avgiftene kan viaBTC være ganske lønnsomt ettersom den bruker sammenslått gruvedrift og utbetaler 800 DOGE for hver 1 LTC som utvinnes. viaBTC tilbyr også sky mining for de som ikke vil distribuere sin egen maskinvare.

ProHashing

ProHashing er det niende største Litecoin-gruvebassenget, og har vært i drift siden august 2014. Det ble startet av tre ingeniører, hvorav to er brødre. I tillegg til Litecoin og andre Scrypt-mynter har den også gruvedrift for SHA-256, Equihash og x11 algoritmemynter.

Den bruker PPS-betalingsmodellen, og er unik ved at du kan få betalt i en hvilken som helst mynt du liker. Så du kan gruve Ethereum, men bli betalt i Litecoin eller Bitcoin hvis du vil. Du kan til og med velge utbetalinger i amerikanske dollar hvis du vil, og med mindre du ber om svært små utbetalinger, er det ingen utbetalingsgebyrer på ProHashing. Det belastes heller ikke noen transaksjonsgebyrer. I stedet har ProHashing som mål å ha en flat avgift på 4,99% som inkluderer bruk av alle funksjonene deres.

Prohashing Scrypt Statistics

Prohashing Scrypt Statistics

Hvis du vil, kan du stille ProHashing til gruve automatisk, i så fall vil den bruke hashkraften din til å bryte den mest lønnsomme mynten. Denne mynten bestemmes av den tilpassede algoritmen ProHashing, med lønnsomhet beregnet på nytt av algoritmen flere ganger per sekund. I tillegg vil ProHashing slå sammen mynter når det er mulig, og øke lønnsomheten enda mer.

Store gruvebassenger

Selv om det for øyeblikket ikke er noen gruvebassenger som er nær 51% av den totale hashgraden i nettverket, anbefales det at du unngår å bruke de største gruvebassengene for å forhindre at et basseng vokser til den grensen på 51%. Husk at større betyr ikke bedre når det kommer til gruvedrift.

Betalinger bestemmes av betalingsordningen, og siden de fleste bassenger er PPS eller PPLNS, er ikke betalingene ved større bassenger større, og de kommer heller ikke raskere. Du kan se distribusjonshastigheten for Litecoin-hash her. Sjekk det og unngå å bli med i de største bassengene.

Prøv P2Pool

Velg i stedet et mindre basseng, eller du kan til og med vurdere å bruke P2Pool, som er et peer-to-peer offentlig gruvedriftnettverk som kan følges av alle uten registrering. P2Pool-nodene er helt desentraliserte (flott for kryptovalutaer), og kan kobles til å bruke din Litecoin-lommebokadresse som brukernavn og hva som helst som passord. Den desentraliserte naturen til P2Pool-nettverkene oppmuntrer til forbedret sikkerhet og fremmer en bredere distribusjon av noder.

En P2Pool-node gir tilkoblede gruvearbeidere arbeid med lite vanskeligheter. Etter fullføring av hver del av arbeidet tildeles gruvearbeideren en bassengandel. Aksjer kommuniseres mellom P2Pool-noder og samles til en delkjede – akkurat som Bitcoin-nettverket monterer blokker i blockchain.

Når bassenget har funnet en blokk, blir alle bidragsytere betalt direkte, i henhold til deres aksjepost som gjenspeilet i aksjekjeden. Betaling utstedes av delkjeden og uten tredjeparts involvering. Nedenfor er en liste over noen Litecoin P2P-bassenger.

Bord Kilde

Navn Avgift% Lanserte Bassengknutepunkt plassering
Carnth’s 1 2013-04-03 sea.snicter.com:9327 USA
Syari 1 2013-04-05 syari.net Frankrike
Litecoin.tw 1 2013-07-20 litecoin.tw:9327 USA
elitter.net 1 2013-11-30 www.elitter.net:9327/ USA
Carnth’s 1 2013-04-03 sea.snicter.com:9327 USA
kyrio’s 1 2013-12-10 ltc.lurkmore.com:9327 USA
Qhor 1 2014-02-04 q30.qhor.net:9327 Tyskland

Er Litecoin Mining lønnsomt?

Ja, du kan fortsatt tjene penger ved å utvinne Litecoin, men å gjøre det med en GPU blir stadig vanskeligere. Du trenger faktisk en high-end GPU for å lykkes med å utvide Litecoin i disse dager. Årsaken er at Bitmain ga ut en ASIC Scrypt-gruvearbeider for over et år siden. Enkel GPU-gruvedrift kan ikke komme nær råkraften til Bitmain Antminer L3 + -enhetene.

Hvis du vurderer å bryte Litecoin eller andre Scrypt-algoritmemynter i 2018 og utover, er det best å gå med en av disse ASIC-gruvearbeiderne. Den gode nyheten er at kostnadene for disse ASIC-gruvearbeiderne ikke er høyere enn kostnaden for en god GPU, og med ettermarkedspålegg er ASIC Litecoin-gruver faktisk billigere. Selv med ASIC-gruvearbeideren blir du best tjent med å bli med i et basseng i stedet for å gå alene.

Konklusjon

Hvis du er sikker på at kryptovalutaer, og spesielt Litecoin, vil øke verdien langsiktig nå, kan det være en flott tid å komme i gang med gruvedrift.

På grunn av de lavere prisene er gruvedriftens vanskeligheter for tiden lavere, og kostnadene for gruvedriftene er også lavere. Hvis Litecoin gjenoppretter til slutten av 2017-prisene innen utgangen av 2018, kan du sitte på et verdifullt utvalg mynt.

Og ved å bruke Litecoin-gruvebassengene som er oppført ovenfor, kan du være sikker på at du får pålitelighet og sikkerhet fra veletablerte gruvebassenger. Du vil også være trygg på lave avgifter og den sterkeste hashfrekvensen når du velger et basseng som har servere i nærheten av din egen plassering.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me