Ethereum Mining Pools: Best Places to Mine ETH

Hvis du har bestemt meg for å bryte Ethereum før det går over til bevis på innsats, trenger du noen få ting for å lykkes.

Den første er åpenbart en sterk Ethereum gruvedrift. Forutsatt at du allerede har kjøpt eller bygget en rigg for gruvedrift av Ethereum, er det neste du vil gjøre å finne et Ethereum-gruvebasseng for å bli med.

Et gruvebasseng er ikke mer enn en gruppe individuelle gruvearbeidere som har gått sammen for å øke hasjkraften, og for å redusere volatiliteten i utbetalingene. I stedet for å vente på en stor utbetaling når du lykkes med å gruve din egen Ethereum-blokk, kan du bli med i et basseng og samle en liten del av hele bassengets Ethereum hver dag, eller oftere i noen tilfeller.

Gruvedriftskriterier

En ting som er viktig å se på når du velger et gruvebasseng, er gebyrene. Du vil ha lavere avgifter for å øke din egen fortjeneste. Det er også bra å se på minimumsutbetalingen av gruvebassenget for å sikre at du ikke venter for lenge mellom utbetalingene. Til slutt er det viktig å vurdere hvor gruveservere er lokalisert. Jo nærmere riggen din er til bassengserverne, desto mer effektivt vil du kunne gruve.

Kjøp Nicehash ETH

Nedenfor vil jeg gå nærmere inn på fire forskjellige gruvebassenger og hva du kan forvente av dem. Utover det er en kort diskusjon om hva som kan skje når Ethereum bytter fra bevis på arbeidsutvinning til hybrid bevis på arbeid / bevis på innsatsmekanisme som forventes implementert en gang i 2018 med Casper-nettverksoppgraderingen..

Hvis du vil ha en komplett liste over gruvebassenger å sammenligne selv etter å ha lest denne artikkelen, kan du gå over til Investoon.

Hvordan velge det beste Ethereum Mining Pool

Det er noe misvisende å si “det beste”, siden definisjonen av det beste vil avhenge av personens krav og forventninger når man ser på Ethereum-gruvebassenger. Faktum er at det ikke er så lett å bestemme det beste gruvebassenget Ethereum for deg, siden de alle er ganske like på overflaten.

Velge det beste gruvebassenget

Bilde via Fotolia

Du vil snart oppdage at det virkelig er liten forskjell mellom gruvebassenger, og nesten alle de kan tjene deg godt. Belønningen du vil motta vil være lik, og de virkelige forskjellene kommer fra gebyrene og plasseringen av bassengserverne. Du kan kanskje velge bare basert på disse to kriteriene alene.

Plasseringen din med hensyn til plasseringen av bassengserverne vil spille en viktig rolle i hvor raskt og effektivt du vil kunne utvinne Ethereum med riggen din.

Du kan finne noen forskjeller i detaljene i gruvebassenget når du har blitt med, for eksempel programvarekonfigurasjon eller i hashraten du opplever, men du må prøve å se hva dine personlige resultater er.

Kanskje du leste på et forum at gruvebasseng A er flott og gruvebasseng B suger, bare for å lese på et annet forum at gruvebasseng B er det beste, og alle bør unngå gruvedrift A.

For i det minste å komme i gang med faktorene som er objektive for å bestemme det beste Ethereum-gruvebassenget jeg har satt sammen en liste over fem, bør du definitivt vurdere.

Ethpool / Ethermine

Ethermine og Ethpool er faktisk det samme bassenget, eid av Bitfly, men de kjører forskjellige utbetalingsordninger. Ethermine er det mest populære Ethereum-gruvebassenget som finnes, med over 129 000 gruvearbeidere i sitt globale gruvnettverk. Du finner servere i Asia, Europa og Nord-Amerika, og nettverket har DDOS-beskyttelse for å unngå angrep.

Ethermine bruker en PPLNS-utbetalingsordning og betaler umiddelbart i sanntid når du når minimumsbetalingsgrensen. Minimum tillatt utbetaling er lave 0,05 ETH, noe som er bra for de som ikke kjører rigger. Ethermine tar en avgift på 1%, men de betaler også alle gruvebelønninger.

Ethermine Oversikt

Skjermbilde fra Ethermine.

Du kan også gruve anonymt gjennom Ethermine, og de tillater flere forskjellige gruveprogramvarekonfigurasjoner, inkludert Claymore Miner, Ethminer og Phoenix Miner.

En av tingene som har tiltrukket så mange gruvearbeidere til å bruke Ethermine, er den store støtten de får, sammen med den svært effektive gruvedriften..

Når det gjelder Ethpool, dette er en Solo-gruvedrift som betaler hele belønningen til gruvearbeideren som har ydet det største bidraget til å løse den siste blokken. Fordi dette er en ustabil (men rettferdig) måte å utvinne, er det langt mindre bassengmedlemmer (mindre enn 900 per juni 2018).

Hvis du er interessert i solo gruvedrift, bør du lese utbetalingsregler før du fortsetter. Et interessant trekk ved Ethpool er at alle onkler blir betalt til en tilfeldig gruvearbeider.

Nanopool

Nanopool har litt over 85.000 gruvearbeidere, noe som gjør det til det tredje største globale gruvebassenget ifølge Investoon. Du vil finne at bassengavgiften er den samme som hos Ethmine, bare 1%, og at bassenget betaler alle belønningene. Standard minimumsutbetaling på Nanopool er bare 0,2 ETH, og du kan sette den enda lavere i innstillingene dine hvis du vil. Det er et ganske greit og enkelt nettsted å bruke, så det er passende hvis du bare kommer i gang med gruvedrift av Ethereum.

NanoPool Oversikt

Nanopool Statistikk

Merk at det har vært noen online rapporter angående hashrate på Nanopool som er betydelig mindre enn ved gruvedrift alene, eller til og med gjennom andre bassenger. Når det er sagt, ser samfunnet ut til å være ganske fornøyd med Nanopool generelt, som det fremgår av den store basen av gruvearbeidere som bruker bassenget.

Dvergpool

Dvergpool pleide å være blant de mest populære Ethereum-gruvebassengene, men det har falt i unåde mer nylig, selv om jeg ikke er helt sikker på hvorfor. Likevel er det fortsatt det fjerde største globale gruvebassenget for Ethereum, og har globale servere i både Nord- og Sør-Amerika, Europa, Asia og Australia.

Fordeler med Dwarfpool

Fordeler med Dwarfpool

Den tar samme gebyr på 1% som gruvebassengene ovenfor, og anses av noen å være den rettferdigste børsen fordi den har et ekte rundebasert betalingssystem som er proporsjonalt med aksjene dine..

Gruvedrift med Dwarfpool er helt anonymt, du trenger ikke en gang å registrere deg for en konto, og de foretar automatiserte utbetalinger hver time. Du er i stand til å finne hver statistikk om gruvedrift på deres nettside, og kan også overvåke alle gruverigger via automatiserte e-poster.

Jeg har sett noen klager over standard minimumsutbetaling på Dwarfpool, som er 1.01 ETH, men disse menneskene klarer sannsynligvis ikke å innse at det er et webskjema som kan sendes inn for å endre minimumsutbetalingen til så lite som 0,05 ETH, eller så lavt så 0,01 som langsom autoutbetaling på slutten av køen.

MiningPoolHub

Jeg inkluderer MiningPoolHub sist, men det er absolutt ikke minst i vår vurdering. Mens det begynte som et lite gruvebasseng drevet av en dedikert gruppe Ethereum-entusiaster, har det vokst til å bli det nest største globale gruvebassenget. For det er mange ting å like her.

En av dem er det faktum at du også kan gruve omtrent tre dusin andre mynter. En annen er kostnadene, som beregnes basert på belønninger, avhengig av blokkeringsgebyret, transaksjonsgebyret, bonusene og noen få ekstra insentiver også.

I likhet med de andre globale gruvebassengene har den servere i Asia, Europa og Nord-Amerika og en lav avgift på 0,9%. Best av alt, serverne på hvert sted er overflødige, noe som betyr at du ikke trenger å ta sikkerhetskopi.

En funksjonsbrukeres kjærlighet er algoritmebyttefunksjonen som lar deg gruve flere mynter av samme algoritme samtidig. Folk elsker også funksjonen for automatisk bytte som bytter ut mynte mynter mot en annen mynt du spesifiserer.

Og til slutt er det en funksjon for automatisk veksling av algoritmer som vil sette kontoen din til min, hvilken algoritme som har den mest lønnsomme belønningen på den tiden..

Hvis du ønsker å være en profesjonell Ethereum-gruvearbeider, kan Miningpoolhub være det perfekte Ethereum-gruvebassenget for deg.

2Miners

En av de nyere gruvebassengene som nettopp har kommet inn på markedet er 2Miners. Gitt at de er en av de nyere bassengene, har de et unikt og moderne design av brukergrensesnittet.

2Miners UI

2Miners UI

2Miners-utviklere har tatt hensyn til alle ulempene ved de nåværende gruvebassengene og laget sitt produkt fra bunnen av. Driften av dette bassenget er helt gjennomsiktig – all statistikk kan sees og analyseres av hvem som helst.

2Miners har 2 forskjellige utbetalingssystemer: PPLNS og SOLO. Dette er det eneste bassenget med varslingsboten tilgjengelig for forskjellige budbringere.

Bassenget er veldig brukervennlig. Alternativet “Rask start” gjør det mulig for nybegynnere å sette opp maskinvaren og starte gruvedrift om noen få sekunder. 2Miners tilbyr 24/7 support via helpdesk, sosiale nettverk og messengers.

Når det gjelder Ethereum Pool-avgifter, belaster den standardraten på 1% på blokkbelønningene. Det vil være interessant å se hvordan 2Miners vokser når gruvearbeidere prøver å diversifisere seg fra etablerte bassenger.

Post-Casper GPU Mining

Ethereum vil bytte til en konsensusmekanisme for bevis på innsats en gang i 2018, og noen lurer på hvordan dette vil påvirke gruvedrift. Den gode nyheten er at du fremdeles kan mine, men de dårlige nyhetene er at du må gjøre det ved å satse Ethereum, og etter alt å dømme må det være en stor mengde Ethereum.

Du kan starte gruvedrift nå, men hvis du ikke allerede eier maskinvaren, er det sannsynligvis ikke verdt det, selv om du kan gå skygruvedriften for å samle litt Ethereum og unngå maskinvarekostnadene..

Ethereum Casper

Ethereum Casper PoS

Når det er sagt, vil den første Casper-endringen være et hybrid Proof of Work og Proof of Stake-system, der PoW fremdeles bryter mynter, men hver 50. blokk bruker PoS som validering. Det er bryteren som kommer en gang i 2018, og ingen vet sikkert når Ethereum vil flytte helt til PoS.

Når det er tilfelle, kan det være verdt det å kjøpe eller sette opp en Ethereum gruvedrift nå, hvis du tror at prisen på Ethereum vil øke dramatisk de neste par årene, fordi det sannsynligvis vil vare minst så lenge til Ethereum blir helt PoS.

En frykt som har sirkulert, dreier seg generelt om GPU-gruvedrift. Det har blitt estimert at så mange som 2,5 millioner GPUer blir brukt til å bryte Ethereum, og hvis Ethereum-gruvedrift stopper, vil det være en mengde GPUer som vil gjøre gruvedrift til en lønnsom oppgave..

Det som ikke er funnet i er at disse GPUene sannsynligvis vil avta når de beveger seg bort fra Ethereum når hybridsystemet er implementert. Og når et fullt PoS-system er på plass for Ethereum, vil det nesten helt sikkert være andre mynter som kan utvinnes, og til og med andre prosjekter som kan dra nytte av ekstra GPU-datakraft..

Så sjansene er at penger brukt på en GPU-gruverigg knapt blir kastet bort.

Konklusjon

Hvis du tror på Ethereum på lang sikt, er det perfekt å starte en gruvedrift og bli med i et gruvebasseng. Det er mange flotte bassenger å velge mellom, og selv når Ethereum bytter til Proof of Stake, ser det ut som om det vil gå flere år til overgangen er fullført.

Hvis du velger et av de fire Ethereum-gruvebassengene som er oppført ovenfor, vet du at du får pålitelighet, stabilitet og rettferdige belønninger. I tillegg vil du hoppe på farten til Proof of Stake i Ethereum.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me