Finne de beste avgrensede bassengene: Komplett nybegynnerguide

Decred (DCR) var en av de første personvernfokuserte myntene, og ble utgitt i februar 2016. Siden den gang har vi sett mange endringer i kryptovalutaer og gruvedrift og handel med mynter og tokens. Tilbake i 2016 var Decred verdt bare $ 1, men per juli 2018 er det nesten $ 65 etter nesten å ha nådd $ 120 i mai 2018.

Decred falt med det bredere markedet fra januar til april 2018, men det kom seg mye raskere og sterkere enn nesten alle andre mynter. Siden har den trukket seg noe tilbake fra høydepunktene, men det er åpenbart en appetitt på denne mynten blant investorer og handelsmenn.

Kjøp Nicehash DCR

Dette har også tiltrukket interessen til gruvearbeidere som er interessert i fortjenestepotensialet fra gruvedrift Decred. Mange av dem brukte GPUer og gruvebassenger for Decred-gruvedrift, men de siste fem månedene har attraktiviteten til gruvedrift Decred sunket dramatisk av en grunn – ASICs.

Bruke ASICs til Mine Decred

Tilbake i januar kunngjorde Obelisk at de hadde opprettet en Decred ASIC-gruvearbeider. Kalt DCR1, den har en hash-hastighet på 1200 GH / sek og krever bare 500 watt for strømforbruk. Andre produsenter fulgte med sine egne Decred ASIC gruvearbeidere.

Crypto Valley Sveits

Dekred DragonMint ASIC Miner. Kilde crypto-miningblog.com

Som du kanskje forventer, øker dette gruveproblemene betydelig. Faktisk, siden begynnelsen av mai har gruveproblemet økt fra 273 629 001 til 3 975 462 300. Som du kanskje har gjettet nå, dør GPU-gruvedrift for Decred og er muligens allerede død.

Selvfølgelig er det fremdeles gruvebassenger der ute for Decred, og hvis du bruker Claymore-gruvearbeideren, kan du også doble mine Decred med Ethereum. Men av mange rapporter på nettet, er det ikke engang verdt å dobbeltgruve Decred lenger, takket være den enorme økningen i gruvedriftproblemer forårsaket av innføringen av ASIC..

Hensyn til gruvedrift

Hvis du skal delta i et gruvedrift for Decred, er det noen grunnleggende ting du bør se på når du sammenligner bassengene. For det meste er det ikke stor forskjell i gruvebassenger, men det er noen faktorer som vil skille ett basseng fra et annet.

  1. Bassengavgifter. Åpenbart jo lavere avgifter jo flere mynter kommer til lommeboken din, så lavere avgifter er alltid bedre. Generelt vil gebyrene være 1% på de fleste gruvebassenger, men noen ganger kommer du fremdeles over et basseng med 0% gruvegebyr.
  2. Geografisk plassering. Du trenger et gruvebasseng som er i samme geografiske område som deg for å få gruvedriften til å fungere effektivt. Så hvis du er i USA, vil du velge et gruvebasseng med servere i USA. Det samme gjelder Europa, Asia, Australia eller hvor som helst i verden du er. I utgangspunktet, jo nærmere serverne er posisjonen din, jo bedre.
  3. Pålitelig – De fleste gruvebassenger har vært i drift lenge nok til å ha en historie, og brukere vet at bassengeiere er pålitelige. De som vanligvis ikke blir stengt raskt når ordene sprer seg. Bare vær sikker på å undersøke gruvedammen for å være sikker på at det ikke er noen spørsmål om dens pålitelighet.
  4. Betalingsmetode. Det er flere utbetalingsordninger som brukes av gruvebassenger, med de vanligste i disse dager er Pay Per Last N Shares (PPLNS). Bruk litt tid på å bli kjent med de forskjellige betalingsordningene, og sørg for at du er komfortabel med ordningen ditt valgte gruvedrift bruker.

Beste avkjølte gruvebassenger

Hvis du vil gå videre og prøve et Decred-gruvedrift, er de fire nedenfor gode valg til å begynne med:

Suprnova – En av de største og mest populære Decred gruvebassengene, Suprnova har bassenger for nesten 4 dusin forskjellige mynter og servere lokalisert over hele verden. Den bruker proporsjonal (Prop) betalingsordning og har 0% avgifter.

Mynte – Coinmine er et annet populært valg, spesielt for personvern-bekymrede gruvearbeidere siden Coinmine tillater anonym gruvedrift. Den har en 0,1 DCR minimum utbetaling, som er ganske lav, og bruker PPLNS betalingsordning. Det har også 0% avgifter og servere på viktige steder over hele verden.

Decredpool – Decredpool er et mindre gruvebasseng, men det er fortsatt et godt valg. Med 0% avgifter og proporsjonal betaling er det ganske likt Suprnova.

Luxor Mining – Luxor Mining har nylig lansert Decred-bassenget som tilbyr en 1% PPS-ordning. De har for tiden fire servere som du kobler til med to i USA, en i Europa og en i Asia.

Another Way to Mine Decred

Decred er litt forskjellig fra andre kryptovalutaer ved at den bruker en hybrid konsensusalgoritme Proof of Work / Proof of Stake..

Etter hvert som vanskeligheten med å finne blokker i Proof of Work-gruvesystemet øker, har flere funnet veien til Decred Proof of Stake mining pools (Stake Pools) for å generere fortjeneste fra investeringen i Decred.

Dekret Stakey

Oversikt over Decred PoS System med “Stakey”. Kilde: Medium

Det er ganske mange av disse bassengene, og de eneste reelle beregningene for å bedømme hvilket basseng du skal delta i, er hvor stort bassenget er (mindre bassenger foretrekkes for desentralisering, men større bassenger har mindre tapte stemmer), og gebyret som blir belastet av innsatsen basseng.

Du har et ganske stort antall stake-bassenger å velge mellom, og du kan se hele listen her på Decred-nettstedet.

Hvorfor velge et innsatsbasseng

En stake pool brukes til å delegere din stemmeberettigelse til en tredjepart (pool). Bassenget kan ikke stjele pengene dine.

Å delta i et stake pool er perfekt for folk som ønsker å delta i Decreds bevis på stavstemming, men som ikke kan på grunn av:

  • Ikke ønsker å ha en konstant ulåst lommebok
  • Mangel på pålitelig / lav latens internettforbindelse

For å delta i Proof of Stake voting og stake pools, trenger du en lommebok som støtter stake pool-avstemning, og nok DCR til å kjøpe billetter til avstemning.

Det er for øyeblikket to lommebøker som støtter stemmegivning:

Per slutten av juli 2018 har den gjennomsnittlige DCR som trengs for å kjøpe billetter vært litt over 93. Til nåværende priser er det nesten $ 7 000, som bør tas i betraktning av de som vurderer å bruke Proof of Stake voting and stake bass.

Hvilket innsatsbasseng du skal velge

Det er virkelig veldig liten forskjell i andre stake bassenger enn prosentandelen av kontrollerte nettverksstemmer, prosentandelen av tapte stemmer og avgiften som belastes av stake pool.

De to største er Stakeminer, som har mer enn 17% av nettverksstemmene, og Stakepool, som har over 7% av nettverksstemmene. Det anbefales ikke å delta i bassenger med mer enn 5% av stemmene i nettverket for å støtte økt desentralisering. Førstnevnte tar 1% avgift og sistnevnte 2% avgift.

Decred Stakeminer statistikk

Dekret StakeMiner-statistikk. Kilde: Stakeminer.com

Noen mindre alternativer som er like gode, eller bedre enn de største Decred-innsatsbassengene, er:

Ubiqsmart – Dette innsatsbassenget er mellomstort, med litt over 400 brukere, og har et lavt gebyr på 0,95%. Den tapte stemmeraten er noe dårligere enn den på Stakepool, men lik Stakeminer.

UltraPool – Et mellomstort europeisk alternativ med 1% avgift, lav savnet stemmefrekvens på 0,08% og over 500 brukere.

Stakeynet – Dette er et ganske nytt stavbasseng med litt over 200 brukere, det har vært i drift i seks måneder. Den har en avgift på 1% og en veldig lav 0,05% stemmeprosent.

Konklusjon

Som så mange andre mynter har ASIC-gruvedrift ødelagt GPU-gruvedrift for Decred. Heldigvis er det fortsatt mulig å bruke Proof of Stake mining i denne mynten for å tjene på nåværende DCR-beholdninger.

Jeg kommer ikke til å foreslå at du kjøper DCR bare for bevis på innsatsgruvedrift, da det ville være ganske en investering, men hvis du allerede har den nødvendige kryptovalutaen og vil akkumulere Decred uten å kjøpe den direkte, kan Decred Stake Pools være ditt beste alternativ.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me