Komodo Mining Pools: Find the Best Pool To Mine KMD

Den følgende artikkelen vil gi deg noen ideer for de beste Komodo gruvedriftene å bruke. Hvis du ikke er kjent med Komodo, er det en kort beskrivelse av prosjektet:

Komodo er en personvern-sentrert desentralisert, åpen kildekode-kryptokurrency som ble utviklet fra Bitcoin Dark, men er en gaffel av ZCash. Hovedutvikleren er James “jl777” Lee, den samme utvikleren som opprettet Bitcoin Dark.

Han opprettet Komodo ved hjelp av en gaffel med Zcash for å inkludere z-snark-teknologi, og Komodo kjører på SuperNET-plattformen, og utnytter programvareapplikasjonene og infrastrukturen til den plattformen.

Kjøp Nicehash ZEC

Komodo bruker en DelPayed Proof of Work (dPoW) protokoll for å holde sine anonyme, private og gjennomsiktige transaksjoner ekstremt sikre. For å lære mer om Komodo kan du lese Komodo Platform Review.

Pool Mining vs. Solo Mining Komodo

Fram til januar 2018 kan du fortsatt ha en sjanse som solo-gruver hvis du hadde en kraftig GPU-rigg, men siden den gang har det blitt alene som solo-gruver blitt stadig vanskeligere på grunn av introduksjonen av ASIC-gruvearbeidere for Equihash-algoritmen (som Komodo bruker ). I disse dager trenger du mye hasjkraft, eller mye hell, hvis du tror du vil finne en blokk når du bryter alene.

I stedet har det blitt langt bedre å bare bli med i et Komodo gruvebasseng og kombinere ressursene dine med andre Komodo gruvearbeidere. Sikker på at du ikke får full blokkbelønning, du må dele den med dine kompanjonger for gruvedrift, men i det minste får du noen belønninger, og du får dem med en ganske jevn og regelmessig fordeling også.

KMD Solo eller Pool Mining

Ensom gruvedrift eller bli med i et globalt basseng? Kilde: Fotolia

Jeg vil også nevne at hvis du ikke har en ASIC-rigg å bryte med, selv om du driver med bassenggruvedrift, vil du ikke være lønnsom, med mindre du på en eller annen måte får gratis strøm, og selv da vil du ikke tjen mye mer enn $ 0,25 per dag. Men hvis du bare vil samle litt Komodo, og du tror prisen vil øke, så kan du fortsatt gå rett frem og bruke GPUen din til min.

Ellers skaff deg en Antminer A9-rigg, men vær oppmerksom på at en ny Antminer A9 koster nesten $ 3000 fra Bitmain, og til og med A9 Mini-enheten går for $ 745.

Hensyn til Komodo Mining Pool

Gruvedriftens funksjoner er veldig like fra mynt til mynt, og Komodo er ikke annerledes. Nedenfor ser du en kort nedlasting av hvilke funksjoner du vil se etter i et Komodo gruvebasseng for å få den beste opplevelsen og

Avgifter: Gruveavgifter kan variere fra 0% helt opp til 2%. Åpenbart vil en mindre avgift gjøre deg mer lønnsom, med alt annet like.

Serverplassering: Bassenget du velger, skal ha servere i din region i verden. Hvis du er i Nord-Amerika, se etter nordamerikanske servere. Det samme gjelder de som ligger i Europa eller Asia. Jo nærmere serveren er, desto mer hashingskraft og lønnsomhet ser du.

Troverdig: Forsikre deg om at bassenget du velger har en historie med betaling og generelt er pålitelig og pålitelig. Bassengene som har eksistert i noen år har generelt ikke tillitsproblemer.

Utbetalingsordning: Det er forskjellige utbetalingsordninger, med noen mer rettet mot flaks, og andre er basert på jevn fordeling av belønningene. Det du velger er en personlig preferanse fordi det på lang sikt alt utjevner seg.

Basseng oppetid: 100% er best. Hvis bassengserverne ikke er oppe, bryter du ikke.

Minimum utbetaling: Minimum settes vanligvis lavt nok til å sikre at den gjennomsnittlige gruvearbeideren får en daglig utbetaling. Det er imidlertid verdt å finne ut hva minimumet er, fordi du virkelig ikke vil vente en måned på å motta utbetalingen din.

Basseng Hash Power: Det er alltid fristende å velge gruvebassenget med den største hasjkraften, siden du vet at de også vil finne flest blokker. Prøv å temperere det med sunn fornuft. Når du velger et basseng som har mer enn 25% av den totale hashkraften, fremmer du også sentraliseringen av gruvedriften for den mynten. Det er bedre for nettverket hvis du velger et basseng med mindre hashing-kraft for å holde ting så desentralisert som mulig.

Beste Komodo gruvedrift

Det er ikke et stort antall Komodo-bassenger, men det er nok til å gi deg noen valg. Nedenfor er de 5 beste bassengene som vi kan anbefale for øyeblikket. Det er sannsynligvis ytterligere 10-15 du kan vurdere, men da jeg så på noen av dem, hadde ingen gruvearbeidere eller så få gruvearbeidere at de drev med mindre enn 10 Ksol / s hashrate.

Komodo gruvedrift

Komodo gruvedrift er det eldste og et av de største gruvebassengene der ute for Komodo. Den har konsekvent mer enn 40% av hashkraften, noe som gjør den til en av bassengene du faktisk bør unngå hvis du vil opprettholde et desentralisert og sikkert nettverk.

Komodo Pool Statistikk

Komodo Pool Statistikk

Det er et bassenggebyr på 1%, som er gjennomsnittlig, og et minimumsbeløp på 0,5 KMD. De har gruvearbeidere lokalisert globalt, og for å opprettholde personvernet ditt er det ingen registrering påkrevd, bruk bare en gyldig Komodo-adresse så er du klar å gå.

Suprnova.cc

Hvis du i det hele tatt har gjort noe bassenggruvedrift, har du nesten helt sikkert hørt om det Suprnova.cc ettersom de ofte er en av de beste gruvebassengene for dusinvis av mynter. En fin ting med det er at det er en enhetlig pålogging som kan brukes i nesten alle disse bassengene, slik at du ikke trenger å tilbakestille pålogginger og arbeidsinformasjon.

Suprnova.cc Pool Statistikk

Suprnova.cc KMD Pool and Mining Statistics

Suprnova.cc har standard 1% avgiftsavgift og en fin minimum 0,1 KMD utbetaling. De har omtrent 15-20% av den totale hashkraften, noe som gjør dem til et godt valg hvis du vil ha et solid basseng som ikke bringer desentraliseringen av nettverket i fare..

Luckpool

Luckpool.org er et kanadisk basseng, så det brukes best av de som ligger i Nord-Amerika. Det er litt forskjellig fra andre bassenger ved at det tar et mindre gruvearbeid på 0,5%, men tilbyr også noe de kaller Miner’s Jackpot. Dette er en bonus utbetalt til gruvearbeideren som faktisk finner blokken. Når det gjelder Komodo the Miner’s Jackpot er 0,24KMD. Dette etterlater 2.76 KMD + belønninger for transaksjonsgebyr – bassenggebyr for alle gruvearbeidere.

Luckpool Komodo Pool Statistikk

Luckpool Komodo Pool Hash-rate og statistikk

De er også forskjellige ved å bruke utbetalingssystemet Pay Per Loyal Time Share (PPLTS). Minimumsutbetalingen er bare 0,1 KM, og dette er et anonymt basseng, noe som betyr at du ikke trenger å registrere deg eller oppgi personlig informasjon. Alt du trenger er en Komodo-adresse. De kontrollerer også bare 10% av den totale hashkraften, noe som gjør dem til et solid gruvebasseng, men lite nok til å opprettholde desentralisering.

Myntblokkere

Myntblokkere har eksistert i flere år, men de er fortsatt en av de mindre Komodo-bassengene, med omtrent 1% av den totale hasjkraften til nettverket. Det hindrer dem ikke i å være et godt valg for et Komodo-basseng. Gruveavgiften er 1% på Coinblockers og minimumsbetalinger er en ultra-lav 0.01KMD.

Coinblockers KMD Pool Stats

Coinblockers KMD Pool og Komodo Network Stats

Det er et anonymt basseng uten registreringskrav, noe som er perfekt for en personvern-sentrisk mynt som Komodo. De har også støtte for NiceHash hvis du føler at du vil leie hashkraft og bruke den til å utvinne Komodo.

Zpool

Zpool.ca er et stort basseng som utvinner dusinvis av algoritmer og over 100 forskjellige mynter. Mens du kan be om betaling i KMD, og ​​minimumet er bare 0,05 KM, kan det fortsatt ta tid å få betalt, siden bassenget kanskje må vente til en Komodo-blokk er funnet før betaling kan utføres. De garanterer for øyeblikket bare BTC-betalinger, og du kan gruve Komodo, men få betalt i Bitcoin hvis du vil.

Zpool Equihash Statistikk

Zpool Equihash Pool Statistikk

Merk at med Zpool velger du algoritmen (Equihash i tilfelle Komodo) og Zpool bestemmer hvilken mynt i algoritmen som er mest lønnsom å bryte. Dette betyr at du kanskje ikke bryter Komodo til enhver tid. Det betyr også at hasjkraften til Zpool varierer dramatisk som en prosent av totalen. Jeg har sett det under 10% av totalen og over 70% av totalen. Husk på sentralisering når du bestemmer deg for hvilket Komodo-basseng du vil bruke.

Konklusjon

Som du kan se, er det ikke bare flere gode Komodo-gruvebassenger å velge mellom, men de har hver sine unike funksjoner som skiller dem fra hverandre. Den eneste ulempen er at gruvedrift med en GPU ikke lenger er lønnsomt, og du trenger virkelig en ASIC-rigg for å være lønnsom når du bryter Komodo.

Men hvis du tror at prisen på Komodo vil øke mangelen på lønnsomhet, burde det ikke være noe å bekymre deg for, da du blir lønnsom når prisen på KMD stiger.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me