Siacoin Mining Pools: Beste stedene å Mine SIA

I dag skal vi se på gruvebassengene som er tilgjengelige for Siacoin (også kalt ‘Sia’ for kort).

Siacoin-plattformen er et blockchain-basert alternativ for skylagring. Det er desentralisert skylagring som konkurrerer med de tradisjonelle tjenesteleverandørene Dropbox, Google, Amazon og Microsoft.

Fordelen med å bruke Sia er at hvem som helst kan være vert for eller få tilgang til kryptert lagring, og at alt lagret og alle transaksjoner er verifiserbare på den offentlige blockchain. Alle tjenester på nettverket betales i Siacoin, og alle transaksjoner i Sia-økosystemet er sikret gjennom arkiveringskontrakter og lagringsbevis.

Pool Mining eller Solo Mining Siacoin

Det er alltid de som vil gå alene og ta sjansene sine som en gruvearbeider, men den bedre veien er å samle Siacoin. Årsaken til dette er vanskeligheten med å finne en blokk, betyr at du trenger en enorm mengde hashkraft, eller mye hell, hvis du forventer å finne en blokk som solo-gruver..

Ved bassenggruvedrift kammerer du ressursene dine med mange andre gruvearbeidere. Du må dele belønningene med disse andre når blokker blir funnet, men du vil også få mer vanlige belønninger.

Gruvedrift med basseng eller Sio-gruvedrift

Gå det alene eller bli med i bassenget? Bilde via Fotolia

Det er også viktig å merke seg her at det ikke lenger er mulig å bruke GPU-en din til å utvinne Siacoin lønnsomt. Siden utgivelsen av Antminer A3 i januar 2018 har nettverkshastigheten og vanskeligheten økt til det punktet at du bare trenger å ha en ASIC-rigg hvis du vil bryte Siacoin. Hvis du prøver å bryte med en GPU, til og med den kraftigste GPU, vil du vente måneder med å generere nok Siacoin til å trekke seg ut av bassenget.

Så vi vil se på Siacoin gruvedrift og hvilke som er best, men husk at du må kjøpe en ASIC-rigg hvis du er interessert i å bryte Siacoin. Bitmain selger nye Antminer A3 rigger for bare $ 145 (uten strømforsyning), og du kan også finne dem brukt på eBay for så lite som $ 70. Og nettstedet Siacoin har instruksjoner for å sette opp en A3-rigg her.

Hva du skal se etter i et Siacoin Mining Pool

Hvis du har lest noen av våre tidligere artikler om gruvebassenger, vet du at funksjonene du skal se etter i gruvebassenger, er veldig like fra mynt til mynt. Med det i bakhodet vil jeg gi deg den forkortede versjonen, men hvis du trenger mer informasjon om hvilke funksjoner du skal se etter i et gruvebasseng, kan du sjekke ut Bitcoin Gold gruvedrift for en detaljert beskrivelse av hver funksjon.

Kjøp Nicehash SIA

Avgifter: Gjennomsnittlige avgifter er vanligvis 1%, men hvis du finner et basseng med lavere avgifter, øker du din egen fortjeneste.

Serverplassering: Bassenget du velger, bør ha servere i din region i verden. Hvis du er i Nord-Amerika, se etter nordamerikanske servere. Det samme gjelder de som ligger i Europa eller Asia. Jo nærmere serveren er, desto mer hashingskraft og lønnsomhet ser du.

Troverdig: Gjør litt undersøkelser om bassengene for å se om andre har funnet dem pålitelige og pålitelige når det gjelder betalinger.

Utbetalingsordning: Det er forskjellige utbetalingsordninger, med noen mer rettet mot flaks, og andre er basert på jevn fordeling av belønninger. Det du velger er en personlig preferanse fordi det på lang sikt alt utjevner seg.

Basseng oppetid: 100% er best. Hvis bassengserverne ikke er oppe, bryter du ikke.

Minimum utbetaling: Vanligvis er disse lave nok til å sikre at du får betalt ganske regelmessig, men sjekk minimumene bare for å være sikker på at du ikke venter en måned eller lenger på å få betalt.

Bassengkraft: Selv om du kanskje blir fristet til å velge bassenget med mest hasjkraft, bør du virkelig prøve å velge bassenger med mindre hasjkraft for å fremme desentralisering. I tilfelle Siacoin kontrollerer F2Pool og Siamining.com nesten 80% av nettverkets hashkraft fra slutten av september 2018. Disse 2 bør unngås hvis du vil hjelpe desentralisering og nettverkssikkerhet.

Sia Mining Pools

Siacoin-gruvedrift har blitt noe sentralisert fra og med september 2018, men du kan hjelpe ved å bryte med bassenger som har mindre hasjkraft. Nedenfor er de beste gruvebassengene du kan bruke til å utvinne Siacoin:

Luxor

Hvis du vil ha et enkelt, raskt gruvebasseng da Luxor kan passe perfekt. Enda bedre enn det faktum at det er fett, pålitelig og pålitelig er det teamet bak Luxor lover doner 10% av fortjenesten til Sia-samfunnet. Denne gesten gjøres for å hjelpe samfunnet til å bli mer vellykket. Det betyr at du ikke bare vil tjene, men at du også vil gi tilbake til Sia-samfunnet.

Luxor Tech Siacoin gruvedrift

Luxor Tech Siacoin mining pool statistikk

Du kan dobbeltsjekke løftet om en 10% donasjon ved å se på Sia blockchain explorer. Luxor sender 10% til fryselageradressen til Nebulous Labs, som er selskapet som ansetter alle kjerneutviklerne for Siacoin.

En av ulempene ved å bruke Luxor er det lille antallet gruvearbeidere. For øyeblikket har bassenget bare 1% av den totale hashkraften. De har utlignet dette noe ved å bruke en PPS-betalingsordning, og du må huske at du også støtter Siacoin og desentralisering ved å bruke Luxor.

Siamining.com

Siamining.com er det desidert mest populære Siacoin-gruvedammen, og kontrollerer 55,5% av hashkraften i nettverket. Dette er faktisk en dårlig ting siden det fremmer en sentralisert blockchain. Hvis du kan unngå å bruke Siamining.com, vil det være veldig bra for nettverket.

Siacoin.com Mining pool statistikk

Siamining.com gruvedrift statistikk

Hvis du må følge massene, kan du forvente å betale et 3% PPS-gebyr på Siamining.com, men du kan også forvente optimale resultater fra deres ASIC-optimaliserte gruvebasseng. Siamining.com var det første gruvebassenget for Siacoin, og du kan gruve anonymt med ingenting mer enn en lommebokadresse.

Gruvedammen er pålitelig og pålitelig, og du finner ingen skjulte avgifter. I tillegg er minimumsutbetalingen 500 SC, med utbetalinger daglig.

Nanopool

Nanopool er også et populært valg for gruvedrift Siacoin, med mer enn 1000 gruvearbeidere aktive. Allikevel kontrollerer den mindre enn 1% av den totale hashkraften, noe som faktisk gjør det til et enda bedre valg hvis du nettopp har begynt gruvedrift, siden valg av Nanopool vil spre hashkraften og bidra til å sikre og desentralisere nettverket mer.

Nanopool Siacoin Mining Pool statistikk

Nanopool Siacoin Mining Pool statistikk

Gebyret på Nanopool er 2% med en PPLNS betalingsordning. De utbetaler flere ganger om dagen med et minimum utbetalingsbeløp på 1000 SC. De tillater også anonym gruvedrift, og det er ikke nødvendig å opprette en konto på Nanopool for å utvinne Siacoin.

F2Pool

F2Pool er et av de største integrerte gruvebassengene i verden, og det er også det nest største Siacoin-gruvebassenget, som kontrollerer omtrent 30% av hasjkraften. Det alene gjør det til et dårlig valg som et basseng, siden bruk av F2Pool bare vil øke sentraliseringen og redusere sikkerheten til nettverket.

F2Pool Siacoin Pool Hashrate og Ports

F2Pool Siacoin Pool Hashrate og Ports

Det er heller ikke bra hvis du vil være anonym fordi du må registrere en konto for å kunne bryte med F2Pool.

På oppsiden er minimumsutbetalingen på F2Pool bare 100 SC, og de utbetaler en gang om dagen. Likevel er det ikke et anbefalt basseng for gruvedrift av Siacoin, og til og med Siacoin-teamet selv ber deg om ikke å gruve med F2pool for å hjelpe nettverket.

Antpool

Antpool er en av de større Siacoin-gruvebassengene, men er ikke for stor da den kontrollerer omtrent 5% av nettverkets hashkraft. Det er faktisk litt overraskende siden Antpool eies av Bitmain, selskapet som lager Antminer A3 ASIC-riggen brukt til gruvedrift av Siacoin..

Antpool Siacoin Pool Hashrate og statistikk

Antpool Siacoin Pool Hashrate og statistikk

Som en av de største bassengene har Antpool solid pålitelighet, og regnes som pålitelig blant kryptovaluta-gruvesamfunnet.

Dessverre trenger du å registrere en konto hos Antpool, så anonymitet er ute av vinduet. En fordel er at de av og til kjører kampanjer der de frafaller gebyrene. Det siste avsluttet 18. september 2018. For øyeblikket er avgiften for Siacoin-gruvedrift 2%, og utbetalingene gjøres daglig med minimum 100 SC.

Konklusjon

Det er uheldig at du ikke kan utvinne Siacoin med en GPU lønnsomt lenger. Hvis du har rimelig strøm og midler til å kjøre en ASIC-rigg, kan Antminer A3 brukes til å utvinne Siacoin.

Desentralisering er absolutt et problem med denne mynten, ettersom et basseng for øyeblikket kontrollerer omtrent 55% av nettverkets hashkraft. Å unngå det bassenget, eller et basseng med mer enn 25% av nettverkets hashkraft, er en god ide.

Hvis du virkelig vil støtte Sia-utviklerne, bidrar Luxor-gruvebassenget med en del av fortjenesten til Sia-samfunnet.

Jeg bør også legge merke til her at det er mulig å fordele Ethereum og Siacoin ved gruvebassengene som støtter begge kryptovalutaer. Du vil også være dual mining med GPUen din, noe som ikke vil være lønnsomt.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me