Slik gruver du Digibyte (DGB): Komplett nybegynnerveiledning

Digibyte (DGB) er en raskt voksende og stadig mer populær blockchain som ble designet for hastighet og sikkerhet i å gjøre desentraliserte betalinger.

For tiden brukt i over 100 land kommer den med mange banebrytende funksjoner for kryptovalutaer. Disse inkluderer minimale og til og med ikke-eksisterende avgifter, samt lette raske transaksjonshastigheter.

I motsetning til andre kryptokurver som i noen tilfeller kan ta mange minutter, eller til og med timer, kan du sende Digibytes til en hvilken som helst annen Digibyte-adresse hvor som helst i verden innen få sekunder. Og det er ikke nødvendig å registrere seg, og ingen skjulte avgifter å kjempe med.

For å gjøre blockchain enda mer attraktiv, kan Digibyte brukes til å sikre data, inkludert dokumenter og kontrakter, på måter som aldri før har vært mulig.

Fordeler med Digibyte

Fordeler med Digitbyte. Kilde: Digitbyte

En annen flott funksjon ved Digibyte er at du fremdeles kan bryte den ved hjelp av datamaskinens GPU, spesielt hvis du blir med i et gruvebasseng for å kombinere gruvekraften din med andre Digibyte-entusiaster. Faktisk fulgte Digibyte i Moneros fotspor tidligere i år, og hardt forket blockchain for å forbli motstandsdyktig mot ASIC-gruvedrift på noen av alogoritmene som kan brukes til å utvinne Digibyte..

Hva er Digibyte Mining?

Gruvedrift Digibyte er det å sikre nettverket, validere blokker og bringe nye Digibyte-tokens i omløp. Digibyte var opprinnelig en gaffel av Bitcoin blockchain, og i likhet med Bitcoin bruker den en konsensusmekanisme kjent som Proof of Work (PoW). PoW regnes som den sikreste konsensusprotokollen for blokkjeder.

Kjøp Nicehash nå

Minng oppnås ved å bruke prosessorkraften til datamaskinen din for å løse kryptografiske problemer. Dette validerer blockchain-transaksjoner, sikrer Digibyte-nettverket og oppretter til slutt nye blokker, samtidig som det belønner gruvearbeidere med Digibytes. I tillegg til en datamaskin med en GPU, trenger du også en Digibyte-lommebok og spesialisert gruveprogramvare for å utvinne Digibyte.

DGB Mining Algorithm Choices

Digibyte er noe unikt blant kryptovalutaer, da det lar deg bryte med fem separate algoritmer. Algoritmene som støttes for gruvedrift inkluderer SHA-256, Skein, Groestl, Scrypt og Qubit. Valget av hvilken algoritme som skal brukes dikteres først og fremst av gruvedriftens maskinvare som brukes.

Digibyte Mining Algorithms

Gruvedriftalgoritmer for Digibyte

SHA-256- og Scrypt-algoritmene er dominert av ASIC-gruvearbeidere og er ikke egnet for rigger til hjemmearbeid. Qubit bruker en kombinasjon av flere typer maskinvare og er best for mer avanserte brukere. Og Groestl og Skein er best for GPU-gruvedrift.

Solo eller Pooled Mining

Når du kommer i gang med gruvedrift av Digibyte, har du valget mellom solo gruvedrift på din egen gruvedrift eller samlet gruvedrift der du blir med i en gruppe andre Digibyte gruvearbeidere. Den samlede gruvedriften er den klart mest populære metoden.

I et gruvebasseng blir en gruppe individer med på ressursene sine, eller hasjkraft, som lar dem finne flere blokker og samle flere gruvebelønninger. Belønningen blir deretter delt jevnt mellom deltakerne i gruvebassenget basert på hvor mye prosessorkraft de legger til bassenget.

Ensom gruvedrift gjøres på egen hånd, og fordi gruveproblemer har økt så mye, sammenlignes det ofte med å kjøpe lodd fordi du har svært lav sannsynlighet for å være den første til å løse en blokk. Selvfølgelig trenger du ikke å dele belønningen når du drar solo, men det kan ta flere måneder eller lenger å finne en blokk.

Gruvedrift er overlegne fordi du lager mynter hver eneste dag.

Komme i gang Gruvedrift Digibyte

Følgende veiledning om hvordan du utvider Digibyte på en Windows 10-PC ved hjelp av en Nvidia eller AMD GPU. Den er også basert på å bli med i et gruvebasseng, siden dette virkelig er den beste måten å generere en jevn tilførsel av Digibyte-tokens..

Digibyte Mining Algorithms

Nvidia og AMD-kort brukt til DGB Mining. Kilde: nvidia.com og amd.com

Før du bestemmer deg for et basseng for å utvinne Digibyte med, vil du være sikker på at du har en lommebok, fordi bassenget vil be deg om lommebokadressen din (og du trenger et sted å beholde Digibyte uansett). Hvis du allerede har en Digibyte-lommebok, flott! Hvis ikke, kan du laste ned offisielle og tredjeparts Digibyte-lommebøker fra offisielle Digibyte-nettsted. Og selv om jeg ikke anbefaler det, kan du også mine direkte til en utvekslingslommebok hvis du har en konto hos en som støtter Digibyte.

Nå er det på tide å velge et Digibyte-gruvebasseng. Ditt bassengvalg blir diktert av hvilken algoritme du skal bruke til å utvinne. Som nevnt ovenfor er det beste valget for GPU-gruvedrift enten Skein (Nvidia-kort) eller Groestl (AMD-kort). Nedenfor er DGB-gruvedrift tilgjengelig for hver algoritme:

Groestl Mining Pools

Skein Mining Pools

Scrypt Mining Pools

SHA256 Gruver

Qubit Mining Pools

Merk at DigiHash er den første gruvedriften som er oppført for hver algoritme. Dette er av design fordi DigiHash støttes av Digibyte Foundation, og en del av belønningen går tilbake til å vedlikeholde nettverket. Mange unngår å bruke bassenget, men på grunn av 5% gruveavgift som er vurdert.

Vær også oppmerksom på at for å kunne gruve i visse bassenger, må du optimalisere gruvearbeiderne med Myriad-Groestl, som er DGB-algoritme. Det er også den mest lønnsomme måten å utvinne Digibyte for tiden. Du kan få de optimaliserte gruvearbeiderne på The Blocks Factory

AMD – http://theblocksfactory.com/sgminer-5-0-1-windows-gr.zip

Nvidia – http://theblocksfactory.com/ccminer-1.2-myr-gr.zip

Fordi jeg har et Nvidia-kort, bruker jeg MiningField med Skein-algoritmen for resten av denne opplæringen.

Lag din første arbeider

Det første du åpenbart trenger å gjøre er å registrere en konto hos MiningField og deretter logge inn. Deretter skal du opprette din første arbeider. Gå til lenken “Min konto” til venstre, klikk på den og klikk deretter “Mine arbeidere” for å begynne å opprette en ny arbeider.

Opprette Digibyte Minearbeider

Opprette Digibyte Minearbeider

Gå til bunnen av MiningField-siden, så ser du skjemaet med tittelen “Legg til ny arbeider”. Skriv inn ønsket arbeidernavn og arbeiderpassord og klikk på knappen “Legg til ny arbeider”. Du har nå en arbeider i gruvebassenget (du vil se det i “Arbeidskonfigurasjon” til høyre) og er klar til å laste ned og sette opp gruvedriftprogramvaren.

Legge til din Digitbyte-arbeider

Legge til din Digitbyte-arbeider

Last ned og konfigurer gruvedriftprogramvare

Deretter må du laste ned programvare for gruvedrift. Hvis du har et Nvidia-kort, er det best at du bruker det CCMiner, men hvis du har et AMD-kort, så Claymore gruvearbeider er best. Du kan laste ned en av dem fra GitHub. Når du har lastet ned den riktige zip-mappen for gruvedrift, må du pakke den ut til en mappe på PCen.

Laste ned gruvedriftprogramvare (CC Miner)

Laste ned gruvedriftprogramvare (CC Miner)

Deretter må du opprette konfigurasjonsfilen for CCMiner som forteller den hvor gruvedriften er og kontoinformasjonen din der. Denne filen lagres som en .bat-fil, men du oppretter den ved hjelp av Notisblokk, så den er ikke så komplisert. Gå videre og åpne Notisblokk. Nå kan du kopiere og lime inn følgende informasjon, og erstatt “brukernavn” med brukernavn, arbeider med arbeidernes navn og “passord” med passordet ditt..

ccminer-x64 –algo = skein -o stratum + tcp: //eu.miningfield.com: 3398 -u brukernavn.arbeider -p ditt passord

Eksempel: brukernavn.arbeider

“Brukernavn” er brukernavnet du opprettet på Miningfield da du registrerte deg, og “arbeider” er navnet på arbeideren du opprettet tidligere i denne veiledningen.

Endre deretter URL-en til noen av Stratum-portene som er oppført på MiningField-nettstedet.

Eksempel: “url”: “stratum + tcp: //us.miningfield.com: 3397”

Til slutt lagrer vi .bat-filen i samme mappe der du hentet gruvedriftprogramvaren.

Å lage en. bat-fil, er det bare å åpne notisblokk og lagre filen i samme mappe som gruvedriftprogramvaren din med .bat-utvidelse (endre “lagre som type” fra tekst til alle filer. Filnavnet kan være hva som helst, men må inkludere .bat-utvidelsen). Klikk “Lagre”.

Lagre .bat-filen i samme katalog

Lagre .bat-filen i samme katalog

Start gruvedrift

Kjør .bat-filen du opprettet, som starter CCminer-applikasjonen, og hvis alt er riktig konfigurert, begynner du å se linjene som begynner “akseptert” og slutter “ja!”. Det betyr at du bryter og mottar DGB.

Gruvedrift DGB i kommandolinjen

Gruvedrift DGB i kommandolinjen

Konklusjon

Digibyte-gruvedrift er en utmerket måte å komme i gang med kryptovaluta-gruvedrift fordi det er en av få toppmynter som fremdeles kan utvinnes ved hjelp av GPU og CPU på din egen datamaskin. Det er også en utmerket mynt å bryte fordi gruvedrift-applikasjonen kan kjøre uten at datamaskinen bremser. Dette betyr at du kan fortsette å jobbe i andre programmer, noe som ikke alltid er sant når du utvider kryptovalutaer.

Så nå som du er klar for gruvedrift med GPUen din, kan du også være interessert i å vite at MiningField-bassenget også vil tillate deg å bryte med CPUen din. Jeg har ikke tatt med instruksjoner skjønt, fordi de fleste ikke synes CPU-gruvedrift av Digibyte er lønnsomt.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me