Vertcoin Mining Pools: Komplett liste over de beste bassengene

Vertcoin ble opprettet som et digitalt peer-to-peer-betalingssystem, noe som gjør det ganske likt velkjente kryptovalutaer som Bitcoin og Litecoin.

Det er en stor forskjell i Vertcoin som gjør den veldig attraktiv for enkeltpersoner – den er ASIC-resistent. Selv om de fleste kanskje ikke setter pris på denne forskjellen, antar jeg at du gjør det, siden du leser en artikkel om Vertcoin gruvedrift. ASIC-motstand gjør Vertcoin til et ideelt valg for den enkelte husdriftentusiasten.

Vertcoin er noe unikt, siden det har vært tro mot den opprinnelige visjonen om kryptovalutaer, som var et finansielt system eid av brukerne, der alle er deres egen bank.

Vertcoin har en markedsverdi på $ 33,7 millioner per august 2018, og en VTC er omtrent $ 0,74. Dette er langt under all-time-høyden på $ 9,38-hit i desember 2017. I utgangspunktet har prisen sunket lavere gjennom hele 2018 sammen med det bredere markedet. Selv på disse lave nivåene er VTC fortsatt en lønnsom mynt for gruvedrift.

Kjøp Nicehash nå

Vertcoin bruker en konsensusprotokoll du kanskje ikke har hørt om, kalt Lyra2REv2. Dette er en ASIC-motstandsdyktig protokoll, som er i tråd med Vertcoins oppdrag å forbli desentralisert og fri for ASIC-gruvedrift. En faktor å ta hensyn til når gruvedrift av VTC er at Lyra2REv2-protokollen fungerer best med Nvidia GPUer.

Vertcoin Mining Software

Vertcoin Mining Software

Bilde via Fotolia

Du kan bruke det populære og pålitelige CCMiner programvare for gruvedrift Vertcoin. Eller hvis du er ny innen gruvedrift og ikke er teknisk tilbøyelig, kan du bruke Ett-klikk Vertcoin Miner, som i utgangspunktet er et grafisk grensesnitt for CCMiner. Hashratet ditt blir litt lavere med One-click Miner, men det er lettere å sette opp og forskjellen er ikke stor, så det er et kompromiss som er verdt å gjøre.

Når du har lastet ned programvaren, må du bestemme hvilket gruvebasseng du skal bruke, og du trenger også en Vertcoin-lommebok. Det anbefales at du bruker Vertcoin Core lommebok hvis du skal bryte.

Hva er et gruvebasseng?

Du kan gå alene og solo Vertcoin, men med mindre du har en veldig kraftig rigg med 8 GPUer, er det liten sjanse for å finne en blokk. Å bruke et gruvebasseng er langt bedre da det lar deg kombinere hashkraften din med mange andre brukere. Den kombinerte kraften kan lettere finne blokker, og blokkbelønningene fordeles deretter mellom alle gruvearbeiderne i bassenget basert på deres bidrag til bassengets hashkraft.

Kort sagt, hvis du solo mine, kan du ikke finne en blokk i flere måneder, men med et Vertcoin gruvebasseng kan du få en liten mengde mynter hver dag.

Nå som du vet hvordan et gruvebasseng kan hjelpe deg, la oss se på funksjonene du bør se etter når du velger et Vertcoin gruvebasseng.

Hva du skal se etter i et Vertcoin-basseng

Funksjoner å se etter i gruvedrift er ganske standard fra en mynt til en annen. Her er hovedfunksjonene du vil vurdere når du velger et Vertcoin gruvebasseng:

Troverdig – Du vil ikke bruke prosessorkraften din bare for å la bassenget gå bort med belønningene. Du trenger et pålitelig basseng som er kjent for å betale pålitelig.

Avgifter – De fleste gruvebassenger vil kreve et gebyr for å bruke tjenestene deres, dette er for å betale for bassengserverne, og for å gi litt liten kompensasjon til bassengeiere. Åpenbart er lavere avgifter bedre for deg siden du får beholde flere av myntene dine, men noen ganger er det akseptabelt å betale et høyere gebyr. For eksempel har P2Pool-gruvedrift ingen avgifter, men kan være plagsomt å installere, og er også kjent for å ha flere ugyldige blokkeringer.

plassering – Hvor bassengserverne er plassert er en viktig faktor for deg å vurdere. Du vil ha servere plassert så nær posisjonen din som mulig. Jo nærmere serveren er jo lavere ventetid og jo større hashkraft vil du gi bassenget. Selvfølgelig betyr det større utbetalinger for deg. Så hvis du er i Nord-Amerika, se etter et basseng med nordamerikanske servere. Europeere bør se etter europeiske servere og asiater bør se etter asiatiske servere, helst i samme land.

Utbetalingsordning – Dette er noe du må se på og bestemme hvor viktig det er for deg. Det er mange forskjellige utbetalingsordninger som tilbys av gruvebassenger. Noen er mer rettet mot flaks, mens andre ser ut til å gjøre utbetalinger så rettferdige som mulig basert på bidratt hashkraft. Pay per Share (PPS) og Pay per Share Plus (PPS +) er to populære ordninger som fjerner gruvearbeiderrisiko da bassenget betaler en flat betaling for hver løste aksje. En annen populær utbetalingsordning er Pay Per Last N Shares (PPLNS) der betaling utføres som% av aksjene de bidrar til totalt aksjer (N).

Minimum utbetaling – Det er ikke veldig viktig, men det minste utbetalingsbeløpet kan være viktig for deg, spesielt hvis du ikke bidrar med mye hashkraft. En mindre minimumsutbetaling kan bety å få betalt noen få dager, men en større minimumsutbetaling kan bety at du må vente i flere uker for å få utbetalt.

Basseng Hash Power – Dette er vanskelig. På den ene siden vil du finne det populære bassenget med mest hasjkraft, for det er her du finner flest blokker. På den annen side vil du unngå sentralisering, så når som helst et gruvebasseng har mer enn 25% av hashkraften, er det lurt å velge et annet basseng. Dette vil fremme desentralisering og holde nettverket sterkere og sikrere.

Oppetid – Hvis du finner oppetid for bassenget, bør du finne en med oppetid så nær 100% som mulig. Absolutt større enn 95%. Du kan ikke gruve hvis basseng-serverne er nede.

Vertcoin Mining Pools for 2019

Da Vertcoin er en så populær mynt for gruvearbeidere, mangler det ikke tilgjengelige bassenger. Så jeg vil ikke liste opp dem alle, men jeg vil gi deg et godt utvalg av valg.

MiningPoolHub

MiningPoolHub er for tiden det mest populære Vertcoin gruvebassenget, med 31,2% av bassenghastigheten. Det er litt høyt, men Vertcoin er ganske desentralisert, og har forked tidligere for å unngå et botnet som kontrollerer mer enn 50% av nettverkets hashkraft.

Miningpoolhub Stats Vertcoin

Vertcoin Miningpoolhub Statistikk

Det er globale servere, og gruvedriften er 0,9%. Minimumsutbetalinger er bare 0,1%, noe som gjør dette til et godt valg for hjemmearbeidere.

AHashPool

AHashPool – Dette er det nest mest populære Vertcoin gruvebassenget, med 22% av bassengets hashrate. Det er 1% avgift for gruvedrift her. Servere er globalt lokalisert. Utbetalingene er litt forskjellige her, da bassenget bare utbetales i BTC. Det er minimum 0,003 BTC-utbetalinger, og utbetalingene utføres hver 24. time. Bassenget gjør også automatisk bytte, så hvis du bryter Lyra2REv2, vil bassenget bryte ut hvilken mynt som er mest lønnsom.

Zergpool

Zergpool – Når du kommer under de to øverste Vertcoin gruvebassengene, vil du finne hash-prisene er mye mindre. I tilfelle av Zergpool er det omtrent 2% av hashhastigheten. Den gode nyheten er at Zergpool har en veldig lav gruvearbeid på 0,5%.

Zergpool Vertcoin Pool Statistikk

ZergPool Lyra2v2 Stats de siste 30 dagene

Betalinger gjøres hver 12. time for saldoer som tilsvarer 0,0001 BTC. Du kan bare utvinne Vertcoin, eller du kan bruke automatisk bytte for å bryte den mest lønnsomme mynten.

EasyMine

EasyMine – Dette bassenget har samme størrelse som Zergpool, og kontrollerer omtrent 2% av hashhastigheten. Det er unikt ved at det tillater sammenslåing av gruvedrift der du kan gruve både Vertcoin og Unitus samtidig. Gruveavgiften er 0,5% for Vertcoin og 1% for Unitus. Utbetalinger skjer hver 12. time, og det er ikke noe minimum.

Easymine Vertcoin-bassenger

Oversikt over Easymine Vertcoin Pool

Det er ganske mange andre Vertcoin gruvebassenger, men de fleste har mindre enn 100 aktive gruvearbeidere, og i noen tilfeller er det mindre enn 10 eller til og med ingen gruvearbeidere som bruker bassenget. Hvis du vil se en mer fullstendig liste, finnes det en her.

Konklusjon

Vertcoin er en attraktiv mynt for hjemmearbeidere siden det fortsatt er lønnsomt å gruve mynten med GPUen din. Og Vertcoin-utviklerne er forpliktet til å holde det på den måten, så teoretisk sett bør du kunne fortsette å gruve Vertcoin med en hjemme-datamaskin så lenge nettverket og mynten eksisterer..

Hvis du nettopp har kommet i gang med kryptokurvering, virker Vertcoin et godt valg, spesielt siden det tilbyr et grafisk grensesnitt i Vertcoin Miner med ett klikk.

Utvalgt bilde via Fotolia & Vertcoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me