Best Verge Mining Pools: waar u uw XVG kunt ontginnen

Verge is een andere op privacy gerichte cryptocurrencies, gericht op privacy en anonimiteit voor zijn gebruikers.

Verge maakt zijn anonimiteit mogelijk door zijn blockchain te bouwen bovenop Tor- en I2P-services die dienen om de persoonlijke gegevens van gebruikers te verbergen, zoals hun IP-adres en geolocatie.

Iets anders dat interessant en uniek is aan Verge, is het consensusalgoritme voor proof-of-work. In tegenstelling tot veel andere cryptocurrencies, gebruikt het een combinatie van verschillende algoritmen. Met al deze consensusalgoritmen kunnen gebruikers Verge nog steeds minen op de GPU van hun thuiscomputer. Dit is een enorme bonus en dit soort thuismining werkt erg goed als je je hasjkracht combineert in een Verge-miningpool.

Maar bij welke pools kun je het beste aansluiten?

In dit bericht zullen we enkele van de meest winstgevende Verge-mijnpools bekijken en u alles geven wat u moet weten over het kiezen van de beste pools..

Overzicht Verge Mining

Verge mining stelt de miners in staat om beloningen te verdienen voor het beveiligen van het Verge-netwerk en blokken en transacties te valideren. Het is ook hoe nieuwe Verge-tokens worden gemaakt. Hoewel Verge 5 verschillende algoritmen gebruikt voor mijnbouw, zijn het allemaal Proof-of-Work-algoritmen. Verge koos ervoor om PoW te gebruiken omdat dit wordt beschouwd als het meest veilige consensusprotocol.

Koop nu Nicehash

Het miningproces gebruikt de verwerkingskracht van een computer om een ​​moeilijk cryptografisch probleem op te lossen. Wanneer het probleem is opgelost, wordt een nieuw blok ontdekt en worden alle transactiegegevens in dat blok gevalideerd.

Het maken van blokken beloont de mijnwerkers ook met nieuwe Verge-tokens. Omdat verschillende algoritmen ASIC-resistent zijn, kan Verge nog steeds worden gedolven met een standaard GPU. Naast een grafische kaart hebben mijnwerkers ook een Verge-portemonnee en gespecialiseerde mijnsoftware nodig.

Verge consensus-algoritmen

De meeste cryptocurrencies gebruiken slechts één consensusprotocol, dus Verge is enigszins uniek omdat het mijnbouw met vijf verschillende algoritmen mogelijk maakt. De algoritmen die door Verge worden ondersteund, zijn Scrypt, X17, Lyra2rev2, myr-groestl en blake2s.

Merk op dat het Scrypt-algoritme wordt gedomineerd door ASIC-rigs en niet echt geschikt is voor thuismining. De meeste andere algoritmen werken het beste met Nvidia-kaarten, met uitzondering van myr-groestl die het beste presteert met AMD-kaarten. Een andere mogelijkheid is om Ethereum en Verge dubbel te minen, aangezien de Claymore Miner dual mining van Blake2s-algoritmetokens ondersteunt.

Pool Mining Verge

Omdat ik vermoed dat de meesten van jullie geen ASIC-rigs vanuit je huis runnen, zul je de mijne liever poolen dan de mijne solo. Met poolmining kunt u uw computerbronnen bundelen met andere mijnwerkers over de hele wereld, waardoor het gemakkelijker en sneller wordt om blokken te vinden en beloningen te verdienen. Pool mining is erg populair voor munten die niet afhankelijk zijn van ASIC-rigs.

Wat is Verge Mining

Afbeelding via Fotolia

Solo mining, zoals je misschien uit de naam kunt raden, doe je op eigen houtje, en dit maakt het onwaarschijnlijk dat je genoeg hasjkracht hebt om heel snel een blok te vinden. Het voordeel van solo-mining is dat je de beloning niet hoeft te delen, maar het nadeel is dat het maanden kan duren voordat je een beloning krijgt..

Door bij een mijnbouwpool te blijven, kun je elke dag een kleine beloning ontvangen.

Voordat je een pool kiest, heb je een Verge-portemonnee nodig, omdat de mining-pools een wallet-adres nodig hebben om je Verge naartoe te sturen. Jij kan download Core Wraith Wallets voor Windows, Linux en OSX of bewaar je Verge privé op je mobiel met de Verge Tor wallet.

Nu kunt u aan de slag gaan met het kiezen van een Verge-mijnbouwpool. Zoals ik hierboven al zei, zijn de meeste algoritmen het beste voor Nvidia-kaarten, maar AMD-kaarten kunnen het myr-groestl-algoritme gebruiken. En het Scrypt-algoritme kan het beste worden vermeden, omdat het wordt gedomineerd door ASIC-rigs.

Hier zijn enkele keuzes van verge mining-pools voor elk algoritme:

Scrypt

Als je gewoon koppig bent of een andere reden hebt om voor het Scrypt-algoritme te gaan, is dat een zeer goede mijnbouwpool CoinFoundry. Het is niet de grootste mijnpool, maar wel groot genoeg om regelmatig en redelijk snel blokken te vinden.

XVG Coinfoundry Stats voor Scrypt

Coinfoundry XVG Scrypt Pool Stats

Het heeft ook een lage vergoeding van 0,75%, wat beter is dan de meeste. Er zijn servers over de hele wereld en de uptime is 100%. Andere Scrypt-mijnpools voor Verge zijn onder meer:

X17

Je kunt CoinFoundry ook gebruiken om de mijne Verge te poolen met het X17-algoritme. Als u echter een meer populaire optie wilt, kunt u ervoor kiezen Suprnova.cc in plaats daarvan. Dit is een populaire pool voor veel verschillende munten en wordt goed vertrouwd in de cryptocurrency-gemeenschap.

Suprnova XVG X17 Mijnbouwpool Stats

Suprnova XVG X17 Mijnbouwpool Stats

Ze hebben een iets hogere vergoeding van 1%, maar hebben ook wereldwijde servers en 100% uptime. Je kunt Suprnova ook gebruiken om te minen op het Myr-Groestl-algoritme. Andere populaire X17-miningpools voor Verge zijn onder meer:

Myr-Groestl

Dit is voor degenen die er zijn met AMD-kaarten in hun computers. Een van de beste mining-pools voor dit algoritme is IDCray, dat is gevestigd in China, maar heeft servers over de hele wereld.

IDCray Myr-Groestl Verge Mining pool statistieken

IDCray Myr-Groestl Verge Mining pool statistieken

Ze hebben ook de standaardvergoeding van 1% en een van de grootste myr-groestl-mijnpools voor Verge. IDCray ondersteunt ook andere Verge-hash-algoritmen op zijn pools, zoals Lyra2rev2. Er zijn een aantal andere opties als u mijnen wilt met een pool die niet in China is gevestigd:

Lyra2rev2

Als u het Lyra2rev2-algoritme gebruikt, heeft u een aantal alternatieven, waarvan sommige dezelfde pools zijn die hierboven worden vermeld. Een ander zwembad is de Block Masters zwembad, wat interessant is omdat het een superlage vergoeding heeft van slechts 0,25%.

Block Masters Lyra2rev2 Poolstatistieken

Block Masters Lyra2rev2 poolstatistieken over de afgelopen 30 dagen

Het heeft ook een vrij groot aantal miners en hash-snelheden en wereldwijde servers. Ik heb geen uptime-informatie kunnen vinden, maar het is een favoriete site onder Verge-mijnwerkers, dus u kunt er zeker van zijn dat deze op of bijna 100% is. Enkele andere opties voor het minen van Verge met Lyra2rev2 zijn:

Blake2s

Last but not least komen we bij het blake2s-algoritme. Een van de meest populaire mining-pools voor dit algoritme is de Verge Blake2s CryptoCartel mijnbouw zwembad.

CryptoCartel Blake2S Verge Mining Pool Statistieken

CryptoCartel Blake2S Verge Mining Pool Statistieken

Het heeft een lage mijnvergoeding van 0,5% en duizenden mijnwerkers, dus je weet dat er genoeg blokken zullen worden gevonden. Er is geen registratie vereist op de site, waardoor uw privacy wordt gehandhaafd. Als je ergens anders wilt minen, ondersteunen deze sites ook blake2s Verge-mining:

Gevolgtrekking

Op privacy gerichte munten zijn het afgelopen jaar steeds populairder geworden, en Verge stijgt samen met andere populaire privacymunten. Met de RSK-technologie die eind 2018 komt, zal Verge de enige op privacy gerichte cryptocurrency zijn die ook slimme contracten kan afsluiten. Dat zou de munt een boost moeten geven.

Vanuit het perspectief van thuismijnen is het een geweldige munt omdat je er tussen vijf verschillende algoritmen voor kunt kiezen. Hoewel Scrypt niet echt geschikt is, zijn de andere vier dat wel, dus zelfs als er een zou worden ingehaald door ASIC-mijnwerkers, zou er nog steeds voldoende ruimte zijn voor de thuiswerker.

Met privacy, anonimiteit en hoge transactiesnelheden, heeft Verge behoorlijk wat te bieden en zou het een van de munten kunnen zijn die uiteindelijk een topkandidaat worden voor reguliere dagelijkse transacties. Het is te vroeg om dat te zeggen, maar thuis wat mijnen als je je computer toch niet gebruikt, zal zeker geen kwaad.

Uitgelichte afbeelding via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me