Mijnzwembaden in Monacoin: de beste plaatsen om MONA te mijnen

Dus u bent een mijnwerker en u wilt uw winstgevendheid vergroten? Het kan zinvol zijn om lid te worden van een mijnbouwpool.

Vandaag wil ik kijken naar de beste mijnzwembaden in Monacoin. Monacoin is de eerste Japanse cryptocurrency die is gemaakt in 2014. Het is behoorlijk populair in het land van de rijzende zon, maar niet zo bekend in het Westen.

Monacoin is gemaakt als een peer-to-peer gedecentraliseerd betalingsnetwerk en alternatieve valuta met behulp van het Scrypt-algoritme voor consensus. Het veranderde later de algoritmen vanaf blok 450.000 en gebruikt nu het Lyra2REv2-consensusalgoritme. Deze wijziging werd aangebracht om Monacoin ASIC-resistent te houden op dat moment.

Interessant genoeg kwamen er begin september 2018 geruchten naar voren over een ASIC-rig die in staat was om het Lyra2REv2-algoritme. Monacoin heeft nog geen hardfork uitgevoerd naar een ander algoritme, maar dat kan. Er zijn ook geen meldingen van toenemende netwerkproblemen, wat een duidelijk teken zou zijn dat ASIC-mijnwerkers de ruimte binnenkomen.

Pool Mining of Solo Mining Monacoin

Het is te vroeg om met zekerheid te zeggen, maar het ziet er zeker naar uit dat de ASIC-mijnwerkers hun tol eisen van de winstgevendheid van solo-mijnbouw Monacoin, zoals je hier kunt zien op WhattoMine.com. Als dat het geval is, zou ik solo mining niet aanbevelen (tenzij je een van deze Lyra2REv2 ASIC-rigs hebt), en in plaats daarvan zou je je inspanningen moeten concentreren op pool mining van Monacoin. U zult nog steeds niet winstgevend zijn, maar u zult in ieder geval regelmatig munten krijgen.

Zie je, met poolmining kun je je middelen combineren met die van andere mijnwerkers. Met al die rekenkracht gecombineerd, zal de mijnbouwpool vaker blokken vinden. En dan worden de blokbeloningen verdeeld over de mijnwerkers in de pool.

Koop nu Nicehash

Er zijn verschillende manieren waarop beloningen kunnen worden opgesplitst, maar aan het eind van de dag worden ze op de lange termijn allemaal gelijkwaardig. Met Mondacoin pool mining krijgt u regelmatiger munten, ook al is het maar een klein bedrag.

En hoewel de mijnbouw van Monacoin er op dit moment misschien niet winstgevend uitziet, als de cryptocurrency-markten weer stijgen en Monacoin een aanzienlijke prijsstijging ziet, zullen alle munten die je nu mijnt winstgevend zijn..

Hieronder ga ik door verschillende Monacoin-pools om te zien wat ze te bieden hebben en hoe ze zich onderscheiden van hun leeftijdsgenoten. Maar eerst wil ik een korte uitleg hebben van waar u op moet letten bij het kiezen van een mijnbouwpool van Monacoin, en in feite een mijnbouwpool voor elke munt.

Waar je op moet letten in een MONA-pool

Als je een van onze vorige artikelen hebt gelezen over het delven van andere munten, weet je dat de functies waarnaar je moet zoeken in mijnpools erg op elkaar lijken van munt tot munt. Met dat in gedachten geef ik je de verkorte versie, maar als je meer details nodig hebt over welke functies je moet zoeken in een mijnbouwpool, kun je het Bitcoin Gold-mijnbouwpoolstuk bekijken voor een meer gedetailleerde beschrijving van elke functie.

Vergoedingen: Hoe lager hoe beter. 1% is gemiddeld, maar als u een lagere vergoeding kunt krijgen, houdt u meer munten voor uzelf.

Server locatie: Dichterbij is beter. De pool moet in ieder geval servers hebben op hetzelfde continent als jij. Over het algemeen zijn de grotere pools globaal, dus dit wordt zelden een probleem.

Betrouwbaar: U wilt er zeker van zijn dat de pool u zal betalen, en dat zij u eerlijk zullen betalen voor de hashkracht die u aan de pool toevoegt. Bekijk enkele online recensies en kijk wat de gemeenschap denkt voordat je in een mijnbouwpool springt.

Uitbetalingsschema: Zoals ik hierboven al zei, zijn er verschillende uitbetalingsschema’s, maar op de lange termijn zijn ze allemaal gelijk aan hetzelfde aantal munten in uw portemonnee.

Uptime zwembad: Zoek naar een zwembad met een uptime die zo dicht mogelijk bij 100% ligt. Een pool die naar beneden is, is een pool die geen mijnbouw is.

Minimum uitbetaling: Lagere minima zijn altijd beter, omdat u hierdoor sneller wordt uitbetaald.

Pool Hash Power: Sommige mensen zoeken naar de hoogst mogelijke hashkracht, in de veronderstelling dat dit de pool is die de meeste blokken vindt. Dat is misschien waar, maar er zijn ook meer miners om de beloningen mee te delen. Erger nog, als iedereen de grootste mijnbouwpool kiest, wordt deze steeds groter en controleert hij uiteindelijk het netwerk. Dat is slecht voor de decentralisatie en slecht voor het netwerk. Blijf waar mogelijk bij mijnbouwpools die 25% of minder van het hashingvermogen van het netwerk hebben.

Beste mijnbouwzwembaden in Monaco

Nu u weet waar u op moet letten bij het kiezen van de juiste pools, gaan we eens kijken naar enkele van de beste pools waaraan u kunt deelnemen. Sommige van deze pools geven je de mogelijkheid om specifiek Monacoin te minen, terwijl andere je het mining-algoritme laten kiezen en zij de meest winstgevende munten laten kiezen..

Dit is ook geen uitputtende lijst en er kunnen andere pools zijn die niet zijn opgenomen met een redelijke hashingkracht van Monaco.

VipPool.net

Niet verrassend voor een munt die zichzelf factureert als de eerste cryptocurrency gemaakt in Japan, VipPool.net is de grootste mijnbouwpool van Monacoin en is gevestigd in Japan. De pool regelt iets minder dan 50% van het hashvermogen op het netwerk.

VIPPool MONA-statistieken

VIPPool Monacoin Poolstatistieken (vertaald)

Voor zover ik kan nagaan, zijn er geen mining-kosten bij VipPool.net, maar tenzij je Japans kunt lezen, moet je een andere pool kiezen, aangezien de VipPool.net-website alleen in het Japans is. Dat is echter oké, want met bijna 50% van de hashkracht zou je toch een andere pool willen kiezen.

MiningPoolHub

MiningPoolHub is momenteel de op een na populairste mijnbouwpool van Monacoin, met ongeveer 25% van de hash-snelheid van de pool. Dat is een beetje hoog, maar Monacoin is behoorlijk gedecentraliseerd, en gezien het aantal pools dat bij de mijnbouw betrokken is, is het waarschijnlijk ok om er doorheen te mijnen.

Monacoin Miningpoolhub Stats

Statistieken van de MONA-pool van MiningPool Hub

Er zijn wereldwijde servers en de mijnvergoeding is standaard 0,9%. De minimale uitbetaling is slechts 0,1%, waardoor dit een goede keuze is voor thuiswerkers. Het ondersteunt ook schakelen tussen meerdere algoritmen, en desgewenst overschakelen naar de meest winstgevende munt in het algoritme. En u kunt uitbetalingen krijgen in elke munt die u maar wilt, zelfs als u Monacoin mijnbouwt.

F2Pool

F2Pool is een van de grootste geïntegreerde mijnbouwpools ter wereld, en het is ook de op twee na grootste mijnbouwpool van Monacoin, die ongeveer 15% van de hashingkracht beheert. Dat maakt het eigenlijk een redelijk goede keuze, omdat je helpt om het netwerk te decentraliseren. Het is ook een teken dat ASIC’s nog niet zo veel voorkomen in Lyra2REv2-mijnbouw, omdat F2Pool in China is gevestigd en normaal gesproken erg sterk wordt beïnvloed door ASIC-mijnwerkers.

F2Pool Mona Stats

Monacoin Mijnbouwstatistieken en F2Pool Pool-verbindingen

Een echt negatief aspect van F2Pool is de hoge mijnvergoeding van 4%. Het is ook niet de beste keuze als je anoniem wilt blijven, omdat je een account moet registreren om te minen bij F2Pool. Aan de positieve kant is de minimale uitbetaling bij F2Pool slechts 10 MONA en ze betalen één keer per dag uit.

ZPool

Zpool.ca is een grote pool die tientallen algoritmen en meer dan 100 verschillende munten ontgint. Hoewel u betaling in MONA kunt aanvragen, en het minimum slechts 0,05MONA is, kan het nog steeds even duren voordat u wordt betaald, aangezien het zwembad mogelijk moet wachten tot een Monacoin-blok is gevonden voordat betalingen kunnen worden gedaan.

Ze garanderen momenteel alleen BTC-betalingen en je kunt Monacoin minen, maar je kunt desgewenst in Bitcoin worden betaald. Merk op dat je bij Zpool het algoritme kiest en Zpool beslist welke munt in het algoritme het meest winstgevend is om te minen. Dit betekent dat je misschien niet altijd Monacoin aan het minen bent als je Lyra2REv2 aan het minen bent, omdat er 13 verschillende munten zijn met dat algoritme en Monacoin zelden de meest winstgevende is.

ZPool Lyra2REv2 Poolstatistieken

Lyra2REv2 Mijnbouwpoolstatistieken bij ZPool

De pool mining-vergoeding is een redelijke 1,25% en er zijn wereldwijde servers, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de locatie. Het hashvermogen varieert naarmate de pool van muntstuk naar muntstuk verandert, maar is over het algemeen 10% of minder.

Aapool.org

Aapool.org is een kleinere mijnbouwpool in Monaco met ongeveer 5% van de hashkracht. De mining fee is een beetje aan de hoge kant met 2%, maar de minimale uitbetaling van 0.1MONA is goed. Ze hebben wereldwijde servers, dus voor iedereen toegankelijk.

AAPool Monacoin Mijnbouwpoolstatistieken

AAPool Monacoin Informatie / i>

De informatie op de website is een beetje schaars, dus als u niet bekend bent met het opzetten van mining-software, is Aapool.org misschien niet uw beste keuze.

Conclusie

Monacoin heeft zijn wortels in Japan, maar op basis van de mijnbouwpoolactiviteit heeft het zijn vleugels uitgeslagen. Hoewel het ernaar streeft ASIC-resistent te blijven, lijkt er enige vooruitgang te zijn geboekt door de ASIC-fabrikanten om een ​​rig te maken die het Lyra2REv2-algoritme kan minen, wat betekent dat we binnenkort een vork van Monacoin kunnen zien, of een andere algoritmeverandering.

De munt is momenteel niet winstgevend met behulp van uw GPU, maar met de prijs die vanaf begin 2018 ernstig is gedaald, is er slechts een kleine rally nodig om de munten die vandaag worden gedolven in de toekomst behoorlijk winstgevend te maken..

Er zijn tal van goede mijnpools in Monacoin om uit te kiezen, dus er is geen reden om niet te beginnen met het delven van de eerste Japanse cryptocurrency.

Uitgelichte afbeelding via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me