Vertcoin Mining Pools: complete lijst met de beste pools

Vertcoin is gemaakt als een digitaal peer-to-peer betalingssysteem, waardoor het veel lijkt op bekende cryptocurrencies zoals Bitcoin en Litecoin.

Er is een groot onderscheidend verschil in Vertcoin dat het erg aantrekkelijk maakt voor individuen – het is ASIC-resistent. Hoewel de meeste mensen dit verschil misschien niet waarderen, denk ik van wel, aangezien je een artikel leest over Vertcoin-mijnpools. ASIC-weerstand maakt Vertcoin een ideale keuze voor de individuele liefhebber van thuismijnen.

Vertcoin is enigszins uniek omdat het trouw is gebleven aan de oorspronkelijke visie van cryptocurrencies, een financieel systeem dat eigendom was van de gebruikers, waarbij iedereen zijn eigen bank is..

Vertcoin heeft een marktkapitalisatie van $ 33,7 miljoen in augustus 2018 en één VTC is ongeveer $ 0,74. Dit is ver onder het hoogste punt ooit van $ 9,38 hit in december 2017. In feite is de prijs het hele jaar 2018 gedaald, samen met de bredere markt. Zelfs op deze lage niveaus blijft VTC een winstgevende munt voor mijnbouw.

Koop nu Nicehash

Vertcoin gebruikt een consensusprotocol waarvan u misschien nog nooit hebt gehoord, genaamd Lyra2REv2. Dit is een ASIC-bestendig protocol, dat past bij de missie van Vertcoin om gedecentraliseerd en vrij van ASIC-mijnbouw te blijven. Een factor waarmee u rekening moet houden bij het minen van VTC is dat het Lyra2REv2-protocol het beste werkt met Nvidia GPU’s.

Vertcoin Mijnbouwsoftware

Vertcoin Mijnbouwsoftware

Afbeelding via Fotolia

U kunt de populaire en betrouwbare gebruiken CCMiner software voor het minen van Vertcoin. Of, als u nieuw bent in mijnbouw en technisch niet geneigd bent, kunt u de Vertcoin Miner met één klik, wat in feite een grafische interface is van CCMiner. Je hashrate zal iets lager zijn met de One-click Miner, maar het is gemakkelijker in te stellen en het verschil is niet enorm, dus het is een compromis dat de moeite waard is om te maken.

Nadat u de software heeft gedownload, moet u beslissen welke mijnbouwpool u gaat gebruiken en heeft u ook een Vertcoin-portemonnee nodig. Het wordt aanbevolen om de Vertcoin Core portemonnee als je gaat mijnen.

Wat is een mijnbouwpool?

Je zou het alleen kunnen doen en mijn Vertcoin solo kunnen gebruiken, maar tenzij je een zeer krachtige rig hebt met 8 GPU’s, is er weinig kans om een ​​blok te vinden. Het gebruik van een mining-pool is veel beter, omdat u hiermee uw hash-kracht kunt combineren met die van veel andere gebruikers. Die gecombineerde kracht kan gemakkelijker blokken vinden en de blokbeloningen worden vervolgens verdeeld over alle mijnwerkers in de pool op basis van hun bijdrage aan de hashkracht van de pool.

Kortom, als je mijn mijn solo doet, vind je misschien al maanden geen blok, maar met een Vertcoin mining pool kun je elke dag een klein aantal munten krijgen.

Nu u weet hoe een mijnbouwpool u kan helpen, gaan we eens kijken naar de functies waarnaar u moet zoeken bij het kiezen van een Vertcoin-mijnbouwpool..

Waar u op moet letten in een Vertcoin-pool

Functies om naar te zoeken in mijnpools zijn vrij standaard van de ene munt naar de andere. Hier zijn de belangrijkste kenmerken waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Vertcoin-mijnbouwpool:

Betrouwbaar – U wilt uw verwerkingskracht niet alleen gebruiken om het zwembad met de beloningen weg te laten lopen. U heeft een betrouwbare pool nodig waarvan bekend is dat deze betrouwbaar betaalt.

Vergoedingen – De meeste mining-pools zullen een vergoeding vragen voor het gebruik van hun diensten, dit is om te betalen voor de poolservers en om een ​​kleine vergoeding te geven aan de pooleigenaren. Het is duidelijk dat lagere kosten beter voor u zijn, aangezien u meer van uw munten kunt houden, maar soms is het acceptabel om een ​​hogere vergoeding te betalen. P2Pool-mijnbouw heeft bijvoorbeeld geen kosten, maar kan lastig zijn om in te stellen en het is ook bekend dat het meer ongeldige blokken heeft.

Plaats – Waar de poolservers zich bevinden, is een belangrijke factor om te overwegen. U wilt servers zo dicht mogelijk bij uw locatie hebben. Hoe dichter bij de server, hoe lager de latentie en hoe groter de hash-kracht die u aan de pool levert. Dat betekent natuurlijk grotere uitbetalingen voor jou. Dus als u zich in Noord-Amerika bevindt, zoek dan naar een pool met Noord-Amerikaanse servers. Europeanen moeten Europese servers zoeken en Aziaten moeten Aziatische servers zoeken, bij voorkeur in hetzelfde land.

Uitbetalingsschema – Dit is iets waar u naar moet kijken en moet beslissen hoe belangrijk het voor u is. Er zijn veel verschillende uitbetalingsschema’s die worden aangeboden door mijnbouwpools. Sommige zijn meer gericht op geluk, terwijl anderen proberen om uitbetalingen zo eerlijk mogelijk te maken op basis van bijgedragen hasjkracht. Pay per Share (PPS) en Pay per Share Plus (PPS +) zijn twee populaire schema’s die het mijnwerkersrisico wegnemen, aangezien de pool een vast bedrag betaalt voor elk opgelost aandeel. Een ander populair uitbetalingsschema is Pay Per Last N Shares (PPLNS), waarbij de betaling wordt gedaan als een percentage van de aandelen die ze bijdragen aan het totale aantal aandelen (N)..

Minimum uitbetaling – Het is niet enorm, maar het minimale uitbetalingsbedrag kan belangrijk voor je zijn, vooral als je niet veel hasjkracht bijdraagt. Een kleinere minimumuitbetaling kan betekenen dat u om de paar dagen wordt uitbetaald, maar een grotere minimumuitbetaling kan betekenen dat u enkele weken moet wachten om uitbetaald te worden.

Pool Hash Power – Dit is een lastige. Enerzijds wil je de populaire pool met de meeste hasjkracht vinden, want daar zullen de meeste blokken worden gevonden. Aan de andere kant wil je centralisatie vermijden, dus elke keer dat een mining pool meer dan 25% van de hash-kracht heeft, is het een goed idee om een ​​andere pool te kiezen. Dit bevordert de decentralisatie en houdt het netwerk sterker en veiliger.

Uptime – Als u de uptime van het zwembad kunt vinden, moet u er een vinden met een uptime die zo dicht mogelijk bij 100% ligt. Zeker meer dan 95%. Je kunt niet mijnen als de poolservers niet werken.

Vertcoin Mining Pools voor 2019

Omdat Vertcoin zo’n populaire munt is voor thuiswerkers, is er geen tekort aan beschikbare pools. Dus ik zal ze niet allemaal opsommen, maar ik zal je een goede selectie van keuzes geven.

MiningPoolHub

MiningPoolHub is momenteel de meest populaire Vertcoin-mijnpool, met 31,2% van de pool-hash-snelheid. Dat is een beetje hoog, maar Vertcoin is behoorlijk gedecentraliseerd en heeft zich in het verleden gevorkt om te voorkomen dat een botnet meer dan 50% van de hash-stroom van het netwerk controleert.

Miningpoolhub Statistieken Vertcoin

Vertcoin Miningpoolhub Statistieken

Er zijn wereldwijde servers en de mijnvergoeding is standaard 0,9%. De minimale uitbetaling is slechts 0,1%, waardoor dit een goede keuze is voor thuiswerkers.

AHashPool

AHashPool – Dit is de op een na populairste Vertcoin-mijnpool, met 22% van de poolhash-rate. Er is hier een vergoeding van 1% voor mijnbouw. Servers zijn wereldwijd gevestigd. De uitbetalingen zijn hier een beetje anders, aangezien de pool alleen in BTC uitbetaalt. Er is een minimale uitbetaling van 0,003 BTC en uitbetalingen worden eens per 24 uur gedaan. De pool schakelt ook automatisch over, dus als u Lyra2REv2 mijnbouwt, zal de pool de munt delven die het meest winstgevend is.

Zergpool

Zergpool – Zodra u onder de bovenste twee Vertcoin-mijnpools komt, zult u zien dat de hash-tarieven veel lager zijn. In het geval van Zergpool is dit ongeveer 2% van de hasj-snelheid. Het goede nieuws is dat Zergpool een zeer lage mijnwerkersvergoeding van 0,5% heeft.

Zergpool Vertcoin Pool Statistieken

ZergPool Lyra2v2 Statistieken over de afgelopen 30 dagen

Betalingen worden elke 12 uur gedaan voor saldi van meer dan 0.0001 BTC-equivalent. U kunt alleen Vertcoin minen, of u kunt automatisch schakelen gebruiken om de meest winstgevende munt te minen.

EasyMine

EasyMine – Deze pool is qua grootte vergelijkbaar met Zergpool en controleert ongeveer 2% van de hash-snelheid. Het is uniek omdat het merge mining mogelijk maakt, waarbij u zowel Vertcoin als Unitus tegelijkertijd kunt minen. De mining fee is 0,5% voor Vertcoin en 1% voor Unitus. Uitbetalingen worden elke 12 uur gedaan en er is geen minimum.

Easymine Vertcoin-zwembaden

Overzicht van Easymine Vertcoin Pool

Er zijn nogal wat andere mijnbouwpools van Vertcoin, maar de meeste hebben minder dan 100 actieve mijnwerkers, en in sommige gevallen gebruiken minder dan 10 of zelfs geen mijnwerkers de pool. Als je een completere lijst wilt zien, is er een hier.

Conclusie

Vertcoin is een aantrekkelijke munt voor thuiswerkers, aangezien het nog steeds winstgevend is om de munt met uw GPU te minen. En de Vertcoin-ontwikkelaars zijn vastbesloten om dat zo te houden, dus theoretisch zou je Vertcoin moeten kunnen blijven minen met een thuiscomputer zolang het netwerk en de munt bestaan..

Als je net begint met cryptocurrency mining, lijkt Vertcoin een goede keuze, vooral omdat het een grafische interface biedt in zijn One-click Vertcoin Miner.

Uitgelichte afbeelding via Fotolia & Vertcoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me