MasterNodes: Hva du trenger å vite for å få passiv inntekt

Det er ingenting som er så etterspurt som en investering som betaler deg en vanlig inntektsstrøm. Det være seg gjennom utbytte, renter eller andre måter, forestillingen om forutsigbar inntjening er veldig forlokkende.

Inntil konseptet med masternode-hosting ble introdusert, krevde å tjene penger gjennom kryptovalutaer å holde eiendelen selv og håpe på prisøkning. Selv om det var mulig lukrativt, var det også ganske risikabelt med tanke på at prisen kunne falle.

IQ Option Trade kredittkort

Imidlertid, med masternode-hosting, er regelmessige kryptovalutaavkastninger som er relativt stabile nå en realitet. Hvis du ikke er helt klar over hva en masternode er, vil vi ta deg opp i farten i dette omfattende innlegget.

Hva er en MasterNode

Masternode

Bildekilde: Lysbildefremvisning

En masternode er i utgangspunktet en server på et desentralisert nettverk. Denne masternoden vil fullføre handlinger som vanligvis ikke er mulig med de andre nodene i nettverket. Dette kan være funksjoner som direkte transaksjoner eller private transaksjoner.

Disse masternodene kan være relativt kompliserte og dyre å kjøre, og er derfor ikke alltid åpne for de vanlige nodoperatørene. Imidlertid blir de belønnet for å betjene masternoden med en prosentandel av blokkbelønningen. Disse utbetalingstidene vil variere i henhold til den aktuelle kryptovalutaen.

Den viktigste fordelen med masternode-alternativet er at de som driver dem, er i stand til å tjene kryptovalutaer kontinuerlig uten å måtte involvere seg i å faktisk gruve myntene. Selv om å sette opp en masternode kan være dyrt, er det mye enklere enn å måtte sette opp gruverigg.

“Kostnaden” for å kjøre en masternode er egentlig bare å sette en stor beholdning av mynter i nettverket som vil gi operatøren statusen til masternoden. Selv om dette kan være ganske betydelig, satset de, og operatøren kan alltid hente ut og selge dem hvis han vil.

Mange tror kanskje at dette høres ut som en POS-mynt hvor man tjener en inntekt basert på et visst beløp. Selv om begge lar deg tjene krypto regelmessig, brukes masternoder også med Proof-of-Work (PoW) mynter.

Så du kan nå være interessert i å sette dine egne mynter og sette opp en masternode. Det viktigste er imidlertid hvor lønnsomt dette sannsynligvis vil være for deg.

Hva kan en Masternode-operatør tjene?

Det er en rekke faktorer som vil påvirke inntektene dine som masternode. Disse inkluderer den spesielle mynten som er valgt, prisøkningen i den mynten og den spesifikke protokollen.

Masternoden vil kreve at operatøren ser seg rundt og finner myntene som tilbyr det mest potensielle månedlige avkastningen. Imidlertid er en av de viktigste delene av ligningen den forventede økningen av mynteprisen.

På grunn av det faktum at du setter disse myntene, er du fortsatt utsatt for prisøkningen i beholdningen din. Dessuten, gitt at du tjener avkastningen i selve kryptomynten, er fiat-avkastningen på investeringen også variabel.

Dette betyr at selv om man uten tvil vil betjene en masternode basert på den potensielle faste avkastningen, vil de også måtte vurdere sitt syn på prisframskrivningene. Mynter som har størst potensiale for dette kan gi større avkastning til masternoden i det lange løp.

Velge de riktige myntene

Når det er sagt, hvis du ønsker å finne ut hvilke mynter som gir den mest attraktive avkastningen for tiden for masternoden, kan du ta en titt på et sammenligningsside som masternodes Pro. Nedenfor er skjermbilde av de mest lønnsomme myntene i skrivende stund.

Skjermbilde av Masternodes.pro nettsted

Bildekilde: masternodes.pro

Som du kan se, har NUMUS (NMS) mynten den høyeste avkastningen enn en kan tjene. Hvis vi skulle se nærmere på myntens avanserte statistikk, ville vi se nøyaktig hva det ville koste oss så vel som avkastningen vår..

Som du kan se, for å kunne betjene denne masternoden, må du ha 5000 NMS-tokens. Til nåværende markedspriser er det omtrent $ 32539. Med disse 5000 NMS stakes, ville du tjene 82 NMS daglig, som tilsvarer $ 534 daglig inntekt.

NUMUS Coin returnerer Masternode

Bildekilde: masternodes.pro

Du kan derfor se hvorfor den årlige avkastningen for denne mynten er så høy. Selv om dette virkelig virker attraktivt, må du ta et syn på retningen til NUMUS i løpet av det neste året. Mynten virker ganske upålitelig med veldig tynne volumer som vist på Coinmarketcap.

Masternode mynter å vurdere

Selv om mynter med lavere markedsverdi kan gi deg svært attraktive avkastninger, er de mye mindre stabile og dermed ikke så pålitelige som en av de mer etablerte myntene på markedet..

Bindestrek

Det er en masternode som for øyeblikket er i topp 20 mynter, og det er Dash. Dette gjør det til en av de mest populære myntene å operere som masternode. Operasjonene til masternoden i Dash er de som inkluderer “PrivateSend” og “InstantSend”.

Imidlertid, gitt etterspørselen, er det å kjøre en masternode på Dash en av de dyreste, med 1000 Dash som kreves for å bli staked. Dette er omtrent $ 600 000 ved pressetid. Dette gjør også avkastningen over året ganske liten med bare 7% for tiden.

Dette har imidlertid fordelen av å kunne ta viktige styringsbeslutninger når du stemmer om oppdateringer i Dash-nettverket. Disse masternodene har evnen til å forme utvikling fremover.

Hvis du var interessert i mer informasjon om hvordan du kan bli involvert i en Dash-masternode, kan du besøke tjenestemannen nettsted.

VEChain

VEChain er en blockchain-løsning som ønsker å løse problemet med globale forfalskninger og forfalskede varer. De ønsker å spore forsyningskjeden slik at opprinnelsen til de aktuelle varene kan bekreftes rett tilbake til den pålitelige produsenten.

Dette kan brukes som en forsyningskjedesporingsløsning for en rekke produkter, inkludert landbruk og luksusvarer. De ønsker å bygge et tillitsfritt og distribuert økosystem for virksomheter for å bekrefte ektheten av krav.

Kostnaden for å kjøre en masternode på VEChain er for tiden 10.000 VEN-tokens, som er omtrent $ 42.000.

PIVX

PIVX-personvernmynten er en annen interessant kryptovaluta som du kanskje vil vurdere å kjøre en masternode for. Dette prosjektet er unikt ved at det er en av de eneste personvernmyntene som driver en POS-konsensusalgoritme.

PIVX Coin vil bruke masternoden for å øke hastigheten på transaksjonshastigheten, samt gjøre personvernet sikrere. Det er også veldig interessant fordi belønningen ikke er statisk og vil bli bestemt av nettverket.

Hvis du ønsket å betjene en PIVX-masternode, må du satse 10.000 PIVX-tokens, som til dagens priser er omtrent $ 56.000. Selv om det er ganske kostbart, har dette også fordelen av at styringsbeslutninger blir stemt frem av masternodene.

Hvis du ønsker å betjene en PIVX-masternode, trenger du 24 timers oppetid på serverne dine samt en dedikert IP-adresse. Det er mye mer informasjon om PIVX-masternodene på deres nettsted.

Kjører en MasterNode

Nå som du har en ide om hvordan en masternode fungerer, kan du være interessert i å være vert for din egen. Likevel, hvordan ville du nøye deg med dette?

Å sette opp din egen masternode kan være ganske komplisert prosedyre som krever litt kjennskap til Linux-skallkommandoer. Dette er nødvendig for å sette opp klientprogramvaren på maskinene.

Hvis dette er noe du ikke føler deg helt komfortabel med, er det andre enklere alternativer. En av dem er å benytte seg av tredjeparts hostingtjenester. Disse vil imidlertid kreve månedlige utgifter som kan spise inn i avkastningen.

Uansett hvilken rute du tar, kan det å kjøre en masternode være et attraktivt alternativ til å bare holde myntene dine. Det vil gi den ekstra fordelen av at pengene dine jobber for deg og gir deg cryptocoins mens du sover.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me