10 functies waarvan je niet wist dat ze in Shrimpy zaten

>

In de loop van de afgelopen 3 jaar zit Shrimpy boordevol functies. Sommige van deze functies zijn op het eerste gezicht misschien niet duidelijk. Onze missie is om portfoliobeheer gemakkelijk te maken voor elke cryptocurrency-investeerder. Dat betekent soms dat u enkele van de meer geavanceerde functies moet verbergen, zodat ze de interface niet onoverzichtelijk maken voor nieuwe investeerders.

In dit artikel zullen we de 10 geavanceerde functies delen waarvan je misschien niet wist dat ze beschikbaar waren in Shrimpy. Begin met het maximaliseren van uw portefeuillebeheer met deze 10 geavanceerde cryptohandelfuncties.

1. Maker’s evenwicht

Maker’s evenwicht is beschikbaar voor alle Shrimpy-klanten door de Vergoeding optimalisatie met maker trades instelling. Deze bevindt zich aan de Automatisering tabblad onder Toon meer instellingen aan de linkerzijde.

Indien ingeschakeld, begint Shrimpy automatisch met het uitvoeren van maker-transacties in plaats van met taker-transacties bij het opnieuw in evenwicht brengen van uw portefeuille.

Er zijn een paar voordelen aan het uitvoeren van maker-transacties in plaats van aan taker-transacties:

  1. Openstaande bestellingen worden geplaatst tegen een tarief dat voor u gunstiger is. In plaats van alleen de beste open order op de beurs op dat moment aan te nemen, plaatsen we een openstaande order tegen een betere prijs dan de huidige beste order op de beurs..

  2. Sommige beurzen bieden kortingen op transactiekosten voor makers. Hoewel niet alle beurzen deze kortingen aanbieden, kunnen de beurzen die wel kortingen bieden, uw kosten soms met wel 50% verlagen.

  3. Het plaatsen van makerorders werkt ook parallel met het Shrimpy “Smart Order Routing” -systeem. Dit systeem wordt later in dit artikel in meer detail besproken.

Hoewel het inschakelen van deze instelling de kosten van het opnieuw in evenwicht brengen van een portfolio kan verlagen, heeft het gebruik van deze instelling enkele nadelen. Dat zijn onder meer:

  1. Het opnieuw in evenwicht brengen van de balans van Maker duurt langer om transacties uit te voeren, omdat het afhankelijk is van andere marktdeelnemers om uw order uit te voeren. Het resultaat is dat het opnieuw in evenwicht brengen van het evenwicht tussen 30 minuten en 1 uur kan duren, afhankelijk van het aantal activa in uw portefeuille.

  2. Langzaam bewegende markten kunnen resulteren in niet-ingevulde openstaande orders gedurende langere tijd. Er is een bepaald punt waarop Shrimpy het zal opgeven en enkele transacties met nemerorders zal voltooien.

  3. Als de markt in de tegenovergestelde richting beweegt van de bestellingen die door Shrimpy worden geplaatst, is het mogelijk om een ​​slechtere koers te ontvangen. Echter, gemiddeld over de herschikkingen op de lange termijn, zouden de herschikkingen van de maker beter moeten presteren.

Tariefoptimalisatie

Ons team heeft een intelligente manier ontwikkeld om een ​​cryptocurrency-portfolio opnieuw in evenwicht te brengen door een combinatie van maker- en taker-transacties. We noemen deze nieuwe functie “Kostenoptimalisatie met Maker Trades”.

2. Gemiddelde kosten per dollar

Gemiddelde dollar-kosten (DCA) is een andere geavanceerde functie die beschikbaar is voor alle Shrimpy-gebruikers. DCA kan onder dezelfde worden ingeschakeld Toon meer instellingen uitbreiding als de Vergoeding optimalisatie met maker trades instelling.

Door DCA in te schakelen voor een portfoliostrategie, zal Shrimpy automatisch gestorte fondsen in de portefeuille verdelen wanneer er nieuwe fondsen worden gedetecteerd.

Het beste van deze functie is dat er geen invloed op de bestaande fondsen is. Op die manier wordt er geen volledige herbalancering uitgevoerd, alleen de nieuwe fondsen die in de portefeuille worden gestort, worden verhandeld.

Een DCA zal de gestorte fondsen strategisch toewijzen om te proberen de beoogde allocaties van elk van de activa in de portefeuille te bereiken. Op die manier zal aan het einde van de DCA elk activum zo dicht mogelijk bij de gewenste allocatie liggen.

Voordelen van het gebruik van een DCA-strategie zijn onder meer

  • Lagere vergoedingen als gevolg van minder frequente herschikkingen.

  • Minder belastbare handelsevenementen.

  • Portfolio bereikt beoogde allocaties met zo min mogelijk inspanning.

  • Fondsen kunnen periodiek op een wisselrekening of portefeuille worden gestort zonder de fondsen handmatig in de portefeuille te verhandelen.

Opmerking: DCA wordt ook geactiveerd wanneer fondsen naar een portefeuille worden overgemaakt. Een overboeking wordt gezien als een stortingsgebeurtenis, dus deze gelden worden opgehaald en in de portefeuille verdeeld.

DCA voor Crypto

Gemiddelde dollar-kosten (DCA) is een strategie die door beleggers wordt gebruikt om het neerwaartse risico van het in één keer op de markt plaatsen van grote sommen geld te verminderen.

3. Beheer meerdere uitwisselingen

Veel cryptohandelaren zijn voortdurend op zoek naar manieren om het risico te verminderen en hun blootstelling aan meer cryptocurrencies te vergroten. Door accounts met meerdere beurzen aan te maken, kunnen handelaren tegelijkertijd geld op meerdere wisselrekeningen beheren.

Zonder Shrimpy is het beheren van meerdere uitwisselingsaccounts een nachtmerrie. Het is een complex proces om in te loggen op elk account, handmatig transacties uit te voeren om portefeuilles toe te wijzen en continu elke exchange-account te controleren.

Met Shrimpy kunt u een onbeperkt aantal uitwisselingsaccounts verbinden. Er is Nee begrenzing.

Of je nu geld hebt op 12 verschillende beurzen of 31 Binance-accounts, ze kunnen allemaal worden gekoppeld aan één Shrimpy-account.

Elk Exchange-account dat u verbindt, kan worden bekeken via de vervolgkeuzelijst rechtsboven. Met deze vervolgkeuzelijst kunt u een account selecteren om te bekijken. Eenmaal geselecteerd, zijn de tabbladen dashboard, automatisering, geschiedenis en backtesting allemaal specifiek voor dat uitwisselingsaccount.

Dat betekent dat u aangepaste automatiseringen kunt maken voor elk van uw uitwisselingsaccounts. Elke automatisering kan op elke centrale tegelijkertijd onafhankelijk worden geautomatiseerd.

Opmerking: het tabblad Instellingen is het enige tabblad dat niet specifiek is voor een uitwisselingsaccount. Het beheert de instellingen voor uw hele Shrimpy-account. De andere tabbladen zijn echter specifiek voor elke individuele wisselrekening.

Multi-uitwisseling

Of je nu 1 Bittrex-account wilt koppelen of 25, het kan met Shrimpy. Elk uitwisselingsaccount dat u koppelt, wordt weergegeven in het vak dat ik heb gemarkeerd met de roze omtrek.

4. Automatiseer meerdere portfolio’s

Vergelijkbaar met de manier waarop elke Shrimpy-gebruiker meerdere uitwisselingsaccounts kan verbinden met één Shrimpy-rekening, kan elke uitwisselingsrekening meerdere portefeuilles hebben.

Op elke wisselrekening biedt Shrimpy een unieke geavanceerde functie waarmee beleggers meerdere portefeuilles kunnen toewijzen. Deze portefeuilles worden virtueel onderhouden door Shrimpy. Dat betekent dat uw beurs niets van deze portefeuilles weet.

Elke portefeuille die in Shrimpy wordt toegewezen, wordt volledig afzonderlijk behandeld. Portefeuilles kunnen tegelijkertijd met elkaar worden geautomatiseerd of helemaal niet. U kunt 1 portfolio een leider laten volgen, terwijl de andere wordt geautomatiseerd door een aangepaste strategie. Je zou 3 verschillende portefeuilles kunnen hebben en 3 verschillende leiders volgen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Opmerking: elke wisselrekening kan maximaal 5 verschillende portefeuilles hebben.

Meerdere portfolio’s

Met de recente release van de functie voor meerdere portfolio’s in de Shrimpy-applicatie, zullen veel gebruikers zich afvragen hoe ze meerdere portfolio’s kunnen gebruiken om een ​​robuuste strategie voor portfoliobeheer op te bouwen..

5. “Bedrag” in de tijdgrafiek

Een van de meer verborgen functies op Shrimpy is de mogelijkheid om op een item op het dashboard te klikken. Nadat je op een activum hebt geklikt, toont Shrimpy aanvullende gegevens over die specifieke cryptocurrency.

Er zijn een aantal verschillende soorten gegevens die in de zijbalk worden weergegeven. Een van de meest interessante voor veel investeerders is de grafiek die het bedrag weergeeft van een activum dat u in de loop van de tijd bezat.

Deze grafiek kan laten zien hoe u een activum in de loop van de tijd opbouwt.

6. Populaire troeven

In dezelfde zijbalk als de “Bedrag” -grafiek kunnen we ook wat andere leuke informatie vinden. Dit omvat statistieken over de populariteit van activa en de dominantie van activa.

De populariteit van activa vertelt ons welk percentage van de mensen op Shrimpy dit specifieke actief in hun portefeuilles hebben.

De dominantie van activa beschrijft welk percentage van het activum wordt toegewezen in de portfolio van de gemiddelde Shrimpy-gebruiker.

Lees meer over de populariteit van activa.

7. Slimme orderroutering

Het Shrimpy-team heeft onvermoeibaar gewerkt om van Shrimpy het gemakkelijkste platform te maken voor het beheren van een diverse cryptoportfolio. Als resultaat van deze missie zijn er talloze functies die diep in de technische implementatie van Shrimpy zijn verborgen.

Een van deze technische kenmerken die uniek is voor Shrimpy, is de ingebouwde slimme orderroutering. Elke herschikking op Shrimpy wordt uitgevoerd met behulp van onze geavanceerde slimme orderrouteringsengine.

Elke handelsmogelijkheid wordt in realtime zorgvuldig geëvalueerd. We berekenen elke mogelijke handelsroute in realtime om de meest optimale routes te bepalen bij het verhandelen van het ene activum voor het andere.

Het algoritme voor deze transacties wordt ingewikkeld als we nadenken over hoe dit wordt bereikt voor een diverse portefeuille. Dat zou immers betekenen dat elk mogelijk actief in uw portefeuille potentieel kan worden verhandeld naar elk ander actief. Dit kan mogelijk resulteren in honderden verschillende handelsparen die in realtime moeten worden geëvalueerd om de slimste beslissingen te nemen.

Dat is niet alles. We hebben deze functionaliteit ook beschikbaar gesteld via onze Developer API’s. Op die manier hoeven geen andere ontwikkelaars ooit het complexe werk van het samenstellen van een robuuste SOR-strategie te doorlopen.

SOR API’s

Slimme orderroutering is het proces waarbij automatisch wordt geprofiteerd van de beste prijs die beschikbaar is over meerdere marktparen om het resultaat van een order te optimaliseren.

8. Portfoliobeheer-API’s

Over API’s gesproken, alle Shrimpy-gebruikers hebben de mogelijkheid om hun portfolio te beheren via het "Portfoliobeheer-API’s ”. Merk op dat Shrimpy twee verschillende API’s aanbiedt. De Portfolio Management API’s zijn ontworpen voor individuen die hun portfolio beheren via Shrimpy. De Developer API’s hebben meer features en zijn bedoeld voor ontwikkelaars die complete cryptocurrency trading applicaties bouwen.

Met de Portfolio Management API’s kunnen beleggers hun portfoliostrategie automatiseren door in realtime toegang te krijgen tot informatie over hun portefeuille, herschikkingen uit te voeren en allocaties te wijzigen.

Trading Bots API

In de volgende secties wordt besproken hoe ontwikkelaars elke grote centrale kunnen integreren zonder zich ooit zorgen te hoeven maken over het onderhouden en schalen van de complexe infrastructuur die nodig is voor uitwisselingen.

9. Uitwisseling van leiders

Een andere verborgen functie die beschikbaar is voor alle leiders, is de mogelijkheid van Shrimpy om op afstand het uitwisselingsaccount van een leider te volgen voor transacties en die transacties naar volgers op Shrimpy te sturen.

Dit betekent dat leiders hun strategie voor Shrimpy niet hoeven te implementeren. Ze konden handmatig handelen op de beurs, hun strategie automatiseren met een andere handelsbot of geavanceerde signalen gebruiken om hun handel te automatiseren.

Hoe de transacties ook worden uitgevoerd, Shrimpy ziet de wijzigingen rechtstreeks op de beurs en stelt volgers op Shrimpy in staat om dezelfde wijzigingen in hun portefeuilles door te voeren..

Deze functie is standaard ingeschakeld voor alle Shrimpy-leiders, dus er zijn geen acties die leiders hoeven te ondernemen. Het betekent gewoon dat er meer manieren zijn om een ​​portfoliostrategie buiten Shrimpy te automatiseren en toch die wijzigingen naar volgers te sturen.

Leader Trading

Sociale leiders kunnen nu handelsbots van derden gebruiken om hun portefeuille te beheren. Elke keer dat de bot handelt op het uitwisselingsaccount van de leider, zal Shrimpy automatisch de wijzigingen detecteren en de portefeuilles bijwerken voor alle volgers.

10. IP-witte lijst

De laatste geavanceerde functie die we zullen noemen, is IP-whitelisting.

IP-whitelisting is een manier voor Shrimpy-klanten om de cryptocurrency-uitwisseling te vertellen tot welke IP’s ze toegang willen hebben tot hun accounts. Ons team heeft deze functie onderaan deze lijst geplaatst omdat deze het meest genuanceerd is.

Om de functie te laten werken, moet u alle 4 IP’s van Shrimpy in de centrale plaatsen. Deze 4 IP-adressen worden geleverd in het Instellingen tabblad onder Algemeen.

Bij het aanmaken van een nieuwe API-sleutel op een centrale, kunnen deze 4 IP’s in de centrale worden ingevoerd als verdere bescherming voor toegang tot uw Exchange-account met de aangemaakte API-sleutels.

Shrimpy stuurt dan alleen verzoeken naar uw uitwisselingsaccount vanaf die specifieke IP’s.

Merk op dat de verstrekte IP’s eigendom zijn van Shrimpy. Het zijn geen IP’s die eigendom zijn van de investeerder (jij). Als de belegger zijn eigen IP’s in de uitwisseling plaatst bij het maken van API-sleutels, heeft Shrimpy geen toegang tot de beleggersaccount omdat we niet de eigenaar zijn van de IP’s die in de uitwisseling zijn ingevoerd.

IP-witte lijst

IP Whitelisting is een functie die exchanges gebruiken om de toegang tot uw cryptocurrency exchange-account te beperken.

Conclusies

Shrimpy voegt constant functies toe, dus sommige functies kunnen verloren gaan in de mix. Hopelijk helpt dit artikel om enkele van de meer geavanceerde functies te presenteren die je misschien nog niet eerder in Shrimpy hebt gezien.

Terwijl we doorgaan met het ontwikkelen van nieuwe functies, zullen we blijven toevoegen aan de lijst, zodat iedereen een verwijzing heeft naar enkele van de meer geavanceerde functies.

Extra goede resultaten

Cryptocurrency Trading Bots – De complete gids

Threshold Rebalancing voor Crypto Portfolio Management

Crypto-gebruikers die diversifiëren, presteren beter

Python-scripts voor crypto-handelsbots

Script voor Bitcoin Price Live Ticker (met behulp van websockets)

Ons sociale handelsplatform

Garnaal is een sociaal handelsplatform voor cryptocurrency. Het is ontworpen voor zowel professionele als beginnende handelaren om meer te weten te komen over de groeiende crypto-industrie. Op Shrimpy kunnen gebruikers de portefeuilles en handelsstrategieën van andere handelaren kopiëren.

Volg ons op Twitter en Facebook voor updates en stel eventuele vragen aan onze geweldige, actieve gemeenschappen op Telegram & Onenigheid.

Bedankt voor het langskomen!

Het Shrimpy-team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me