10 redenen waarom KuCoin in 2020 de nieuwe Binance wordt

>

De concurrentie tussen uitwisselingen is verhit. Vooral tijdens de laatste twee jaar van afnemend beleggerssentiment ten opzichte van cryptocurrencies. Beurzen zoeken hun weg naar elke centimeter marktaandeel. Vechten voor elke handelaar.

Binance heeft sinds januari 2018 grotendeels de wisselmarkt gedomineerd.Hoewel weinig andere beurzen in staat zijn geweest om het marktaandeel van deze reus weg te wrikken, kan het tij beginnen te verschuiven.

De wind van verandering komt eraan. 2020 gaat een storm brengen die sommige uitwisselingen van hun spel zal afwerpen, terwijl anderen de kracht krijgen die hun zeilen kan vullen en verder kan voortstuwen.

Een van de uitwisselingen waarvan we voorzien dat ze wat wind in hun zeilen zullen vangen, is KuCoin. KuCoin is sinds het allereerste begin in 2017 een belangrijke Binance-concurrent geweest. 2020 zou eindelijk het jaar kunnen zijn waarin KuCoin de nieuwe Binance wordt en de markt domineert.

We hebben een lijst samengesteld met 10 redenen waarom we denken dat KuCoin Binance in 2020 kan verslaan. Hoewel de kansen tegen hen zijn gestapeld, zien we dit als het underdog-verhaal van het decennium om in de gaten te houden in de cryptomarkt..

1. Toegankelijkheid

Binance werd ooit geprezen als de meest open cryptocurrency-uitwisseling op de markt. Het aanmeldingsproces was snel en eenvoudig en veranderde de manier waarop Amerikaanse investeerders op de altcoin-markt kwamen volledig. Die dagen zijn echter voorbij. Binance brak met het Amerikaanse klantenbestand om de nieuwe Binance.US-beurs te vormen. Deze nieuwe uitwisseling is vergelijkbaar met Coinbase en Kraken, als het gaat om KYC, verificatie en naleving van de regelgeving.

Het omslachtige proces van aanmelden voor een nieuwe uitwisseling, het verifiëren van uw account en het zijn uitgesloten als u in een van de 13 staten woont is op zijn zachtst gezegd onhandig.

Qua toegankelijkheid is KuCoin al de nieuwe Binance. Er is geen gemakkelijke uitwisseling om aan de slag te gaan dan KuCoin. Het duurt maar een paar minuten om u aan te melden en uw eerste transacties uit te voeren. Het snelle proces is aantrekkelijk voor veel crypto-gebruikers.

Hoewel KuCoin uiteindelijk gedwongen zal worden om zich aan dezelfde strikte regels te houden om in de VS te spelen, zal KuCoin een voordeel hebben zolang ze de aanpassing aan de Amerikaanse regelgeving uitstellen.


2. Diverse activaselectie

Zowel KuCoin als Binance hebben een grote selectie aan activa. Hoewel KuCoin risico’s heeft genomen op enkele van de kleinere activa op de markt, heeft Binance niet teruggeschrokken om gewaagde weddenschappen te sluiten op specifieke cryptocurrencies waarvan zij denken dat ze waarde zullen toevoegen aan hun gemeenschap.

Na de splitsing tussen Binance en Binance US is de toon met betrekking tot activabonnementen verschoven. Nu Binance US wordt gedwongen zich aan Amerikaanse regelgeving te houden, kan worden verwacht dat er minder activa op de beurs zullen worden genoteerd, waardoor het moeilijker wordt om te concurreren met de diverse selectie op KuCoin.

Als KuCoin blijft experimenteren met activabonnementen op hun beurs, kan het hen een duidelijk onderscheid blijven bieden als het gaat om crypto-gebruikers die beslissen waar ze willen handelen..

3. Indrukwekkende handelsinfrastructuur

Binance beweert dat ze 1,4 miljoen transacties per seconde kunnen verwerken. Dat is indrukwekkend en zeker iets om enthousiast over te zijn. Er zijn maar weinig beurzen die het aantal gebruikers en handelsactiviteiten zouden kunnen ondersteunen dat Binance momenteel dagelijks beheert, laat staan ​​tijdens piekactiviteit.

KuCoin heeft misschien nog geen vergelijkbare infrastructuur als Binance, maar ze hebben dag en nacht gewerkt om er te komen. In het afgelopen jaar heeft KuCoin consequent hun handelsinfrastructuur geüpgraded. Elke iteratie is beter dan de vorige.

Als deze inspanning doorgaat, verwachten we dat KuCoin het komende jaar vergelijkbare orderuitvoering en verwerkingskracht zal bereiken als Binance. Dit geeft KuCoin voldoende snelheid om tegen Binance te concurreren.

Met snellere orderuitvoering, minder uitvaltijd en minder fouten, zal KuCoin zijn gebruikersbestand blijven uitbreiden.

4. Handelskosten

Toen Binance hun innovatieve handelskostenniveaus die het BNB-token gebruikte om vergoedingen te verlagen en de rente te stimuleren, voelde het alsof een nieuwe bedrijfsstrategie was geboren. Kort daarna kondigde KuCoin interessant aan eigen verhandelingsvergoedingsmechanismen. Handelaren kunnen handelsvergoedingen met korting krijgen bij het aanhouden van saldi van KCS.

Hoewel Binance van oudsher enkele van de laagste handelskosten op de markt ondersteunde, is KuCoin niet ver weg. Beide uitwisselingen hebben unieke ideeën over hoe gebruikers prikkels kunnen bieden via hun uitwisseltokens. Naarmate KuCoin groeit, verwachten we dat KCS grip zal krijgen onder cryptohandelaren, waardoor de acceptatie en het gebruik op de beurs toenemen.

5. De Underdog

Iedereen houdt van een goed underdog-verhaal. Het gevoel tegen alle verwachtingen in te slagen, geeft ons het gevoel dat we ook een kans hebben om het ooit groot te maken.

Mensen staan ​​in de hoek van KuCoin omdat ze de passie en het potentieel voor grootsheid zien. We twijfelen er niet aan dat ze zullen blijven proberen om de leidende exchange te worden, zelfs als de chips tegen hen worden gestapeld.

KuCoin heeft alles in zich om een ​​underdog te worden. De rivaliteit is dik, waardoor KuCoin scrappy en vastberaden is. Ze vinden vaak creatieve nieuwe manieren om te concurreren, omdat ze meer werk moeten doen met minder middelen.

Handelaren in de KuCoin-gemeenschap kunnen de wens van KuCoin ruiken. Ze zijn klaar om te doen wat nodig is om te winnen. KuCoin is bereid om grotere spelen te maken om de leidende uitwisseling te worden.

Omdat Binance het groot heeft gemaakt, kunnen we zien dat ze voorzichtiger en berekenend worden wanneer ze wijzigingen aanbrengen in de manier waarop ze werken. kuCoin, aan de andere kant, kan het zich veroorloven om risico’s te nemen en groots te schieten.

6. Krachtige gemeenschap

KuCoin heeft het gevoel van een grassroots-beweging die resoneert met veel crypto-gebruikers. Mond-tot-mondreclame is een van de krachtigste marketingtools die door KuCoin wordt gebruikt. De persoonlijke branding die ze hebben opgebouwd, heeft handelaren opgewonden omdat ze zich eindelijk gehoord voelen.

De KuCoin-gemeenschap is anders dan alles wat we ooit hebben gezien. Hun gemeenschap is meer dan een stel handelaars. Elke persoon gelooft echt in de KuCoin-missie. Hoewel de slogan ‘People’s exchange’ misschien een merkspel was, waren ze perfect bij deze. De uitwisseling is echt de uitwisseling van de mensen geworden. Dit is voor KuCoin uitgegroeid tot een internationale beweging.

Door organisch te blijven groeien door mond-tot-mondreclame, zet KuCoin zichzelf op om het krachtigste klantenbestand te hebben wanneer de markt bullish begint te worden. Een persoonlijke verwijzing kan snel iemand die nieuw is op de cryptomarkt beïnvloeden om zich aan te melden voor de uitwisseling, zonder de concurrentie te verkennen.

7. Liquiditeit

De recente updates van de handelsinfrastructuur zorgden niet alleen voor een snellere orderuitvoering en betrouwbaardere handel, maar het bracht ook liquiditeit. De orderboeken van KuCoin worden steeds liquider naarmate grotere instellingen en handelaren hun weg naar de beurs vinden.

Na de recente afsplitsing van Binance van hun internationale beurs naar een Amerikaanse en niet-Amerikaanse beurs, verwachten we een dip in de liquiditeit die op deze twee beurzen wordt geboden. Het versplinterde Binance-volume en de verminderde liquiditeit kunnen klanten ertoe aanzetten om op zoek te gaan naar nieuwe uitwisselingen zoals KuCoin. Deze grote migratie zal meer liquiditeit aan de beurs toevoegen en de handelservaring verder versterken.

Naarmate de markt bullish wordt, zullen we de liquiditeit bij elke belangrijke beurs zien stijgen. Aangezien KuCoin wereldwijde liquiditeit op hun beurs biedt, in plaats van hun liquiditeit over meerdere regionale beurzen te verdelen, zullen internationale instellingen zich meer op hun gemak voelen bij het idee om KuCoin te gebruiken.

8. Ondersteuning voor handelsdiensten

Een van de belangrijkste tekenen van succes voor een cryptocurrency-uitwisseling is het aantal integraties met tools van derden, handelsbots en analytische software. Hoewel bijna elke grote service uitwisselingen zoals Binance ondersteunt, wint KuCoin terrein als het gaat om het aantal integraties.

Het komende jaar verwachten we dat elke grote service zich haast zal maken om KuCoin te integreren. Dit zal KuCoin verder versterken als een integraal onderdeel van het cryptocurrency-ecosysteem. Een belangrijke beurs worden voor handelaren die arbitragestrategieën, hoogfrequente handelsalgoritmen en portefeuillebeheeroplossingen uitvoeren.

9. Robuuste beveiliging

Voor zover we weten, is KuCoin nooit gehackt. Hoewel dat niet betekent dat de uitwisseling nooit zal worden gehackt, of dat u uw activa op de uitwisseling moet houden, is het nog steeds indrukwekkend.

Binance is daarentegen meerdere keren gehackt. De meest gepubliceerde hacks van de afgelopen twee jaar zijn de volgende 3 evenementen.

Deze consistente hacks zouden voor de meeste handelaren in cryptocurrency zorgelijk moeten zijn. Hoewel Binance beweert een van de meest geavanceerde beveiligingssystemen te hebben, suggereert hun staat van dienst anders.

Het piepende schone record van KuCoin is geruststellend. Naarmate de markt weer volatiel wordt, zullen nieuwe cryptocurrency-gebruikers worden aangetrokken tot uitwisselingen die in het verleden geen aanvaringen met hackers hebben gehad.

10. Een veranderend landschap

2020 kan het jaar zijn dat cryptocurrency sterker dan ooit herleeft. Dit biedt een nieuwe kans voor uitwisselingen om uit de gratie van het publiek te komen en te vallen. KuCoin zal zijn kans hebben om vooruit te duwen, een beweging aan te drijven en hun plaats op het wereldtoneel in te nemen.

De toekomst is niet bepaald. Middelgrote beurzen zoals KuCoin zullen goed gepositioneerd zijn om te schalen als ze afgemeten risico’s nemen, experimenteren met nieuwe strategieën en creatieve pogingen om hun uitwisseling te hacken ondermijnen.

Met de juiste strategie kunnen we zien dat 2020 de opkomst van KuCoin is.

Conclusies

De cryptocurrency-markt zal de komende jaren blijven groeien. Deze uitbreiding biedt nieuwe kansen voor beurzen om hun plaats op de markt te vinden. KuCoin heeft een uniek merk en een unieke cultuur opgebouwd die door geen enkele andere uitwisseling wordt geëvenaard. Hoewel Binance een dominante kracht is geweest, denken we dat KuCoin binnenkort een kans zal hebben om een ​​formidabele tegenstander van Binance te worden. De basis is gelegd, dus het is gewoon een kwestie van geduld en timing.

We kijken uit naar weer een spannend jaar waarin we KuCoin, Binance en elke andere belangrijke uitwisseling ondersteunen Garnaal.

Extra lezen

Binance Review – Beste voor cryptohandel?

KuCoin Review 2019 – Is het veilig voor cryptocurrency-handel?

Kraken Review – Is het gehackt?

Bittrex-recensie 2019 – Is het de beste crypto-uitwisseling?

Garnaal is een handelsbot die het beheer van cryptoportefeuilles vereenvoudigt. Door uw uitwisselingsaccount aan Shrimpy te koppelen, worden handige handelsfuncties ontgrendeld die u kunnen helpen bij het automatiseren van uw cryptostrategie. Probeer het vandaag nog uit!

Shrimpy’s Universal Crypto Exchange API’s zijn de enige uniforme API’s voor crypto-uitwisselingen die specifiek zijn ontworpen voor applicatieontwikkelaars. Verzamel real-time handels- of orderboekgegevens, beheer gebruikersuitwisselingsaccounts, voer handelsstrategieën uit en vereenvoudig de manier waarop u verbinding maakt met elke beurs.

Volg ons op Twitter en Facebook voor updates en stel eventuele vragen aan onze geweldige, actieve gemeenschappen op Telegram & Onenigheid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map