7 van de raarste dingen die je kunt kopen met Crypto

Cryptocurrencies zijn de toegangspoort tot een wereldwijd gedecentraliseerd ecosysteem waar gebruikers volledige fiscale autonomie hebben om transacties uit te voeren met wie ze maar willen voor wat ze maar willen.

Dit in gedachten houdend, is het geen verrassing dat wat mensen kiezen om te kopen en verkopen onder de anonimiteit van openbare sleutels, nogal vreemd is.

Hier zijn een paar interessante aankoopopties die we hebben opgegraven:

1) Lapdansen:

Legends Room Koop Bitcoin

Afbeelding via Legends Room

Als je het gooien van $ 1-rekeningen vernederend vindt, kun je in de Legends Room in Vegas altijd je dansers een fooi geven in Bitcoin.

Voor degenen die er nog nooit van hebben gehoord, biedt de Legends Room exotische entertainers gekleed in luxe designerkleding. De dansers kunnen nu fooien van klanten accepteren in de vorm van digitale valuta met QR-codes die strategisch zijn geplaatst via tijdelijke tatoeages. Ze zeiden verder:

“The Legends Room volwassen entertainer-merk Bitcoin-geldautomaten bevinden zich ook in de 15.000 vierkante meter grote faciliteit op minder dan 1,6 km van de beroemde Las Vegas Strip, waar gasten veilig de status alleen voor leden kunnen kopen in The Legends Room on the Bittrex uitwisseling.”

Lapdances, donkere kamers en QR-gecodeerde tatoeages, handig geplaatst in gevoelige gebieden … klinkt als een geweldige manier om al uw Bitcoin in één sessie kwijt te raken.

Ik denk dat ik maar met geld blijf gooien.

2) Hitmen

Hitmen op Dark Web

In de ‘goede ouwe tijd’ van het Dark web was er vroeger een anonieme online marktplaats genaamd Silk Road. Bitcoin werd op Silk Road gebruikt om vrijwel elk goed of elke dienst te kopen waarvoor je zou worden gearresteerd omdat je het zelfs maar op een luchthaven noemt.

Het werd ook gebruikt voor het inhuren van huurmoordenaars; want als je iemand moet laten verdwijnen, zorg er dan voor dat je ervoor betaalt met een traceerbare valuta in een open en onveranderlijk grootboek.

Gelukkig hebben de autoriteiten hard opgetreden tegen deepweb-markten die huurmoordenaars te huur aanbieden, wat vermoedelijk leidt tot arrestaties voor degenen die betrapt worden op het plegen van transacties, en slapeloze nachten voor anderen wier “10.000 BTC om van mijn buurprobleem af te komen” nog steeds gestold is de blockchain.

3) Buttliften en liposuctie

bodySCULPT NYC Accepteert bitcoin

Afbeelding via Fotolia

Ja, een bedrijf voor plastische chirurgie genaamd BodySculpt accepteert nu Bitcoin.

Omdat niets het wannabe Instagram-model meer zegt dan een jongen of meisje die de hele dag Bitcoin heeft gedolven en het nu liever zou gebruiken om hun kont groter te maken.

Dit is ofwel een trieste poging om in te spelen op een trend, of het ergste geval van doelmarketing sindsdien alles op deze lijst

Zorg ervoor dat je wegloopt als ze alleen Monero accepteren.

4) Begrafenissen

Koop een begrafenis Bitcoin

Afbeelding via Fotolia

In wat lijkt op een nieuwe mislukte poging om millennials aan te spreken, Crescent Tide accepteert Bitcoin.

Is er een reden waarom iemand dit niet alleen met fiatgeld zou betalen??

De enige die ik kan bedenken is of ik probeerde mijn dood te vervalsen om verzekeringsgeld in te zamelen en niet wilde dat mensen erachter kwamen dat ik voor mijn eigen begrafenis had betaald (Crescent Tide zou iets kunnen zijn …)

5) Mammoet slagtanden

Voor slechts 23,24 BTC (~ $ 175.000) kunt u legaal ivoren slagtanden kopen bij een uitgestorven wollige mammoet

(Vertaling: ik probeer ivoren slagtanden te verkopen van een gezonde volwassen olifant die ik vorige week illegaal heb gepocheerd en ik heb een eenvoudig verkooppraatje nodig om dit uit handen te krijgen voordat de autoriteiten mijn huis binnenvallen).

6) Een doge-sweatshirt

DogeShirt met Bitcoin

Dit sweatshirt kost $ 59.

Om dat in perspectief te plaatsen: dat is 0,0078 BTC of 16.480 Doge-munten (als je een paar maanden wacht, kun je je vrienden vertellen dat je een sweatshirt hebt gekocht voor 1 miljoen Doge-munten).

7) Boekhoudkundig advies

PWC, het accountantskantoor waar niemand echt om gaf totdat ze de Oscars van vorig jaar verpestten door Warren Beatty de verkeerde envelop voor Best Picture te overhandigen, accepteert nu Bitcoin voor adviesdiensten.

We zullen weten hoe erg hun merk een klap heeft gekregen als ze later dit jaar besluiten een ICO te lanceren.

Bovendien is het vragen aan een accountantskantoor waar ik mijn cryptovaluta moet opslaan om belasting te vermijden, hetzelfde als aan een Blockbuster Store vragen hoe ik mijn Netflix-account kan instellen..

Gevolgtrekking

Deze 7 items krabben eigenlijk alleen maar aan de oppervlakte, maar zijn een interessant voorbeeld van de rare evolutie van de cryptomarkt en hoe ver we zijn gekomen van het gebruik van Bitcoin om drugs en huurmoordenaars te kopen, tot het kopen van sweatshirts, begrafenisdiensten en boekhouding advies.

Hoe grappig het ook is om fysieke bedrijven in de crypto-hype-trein te zien springen, het is ook een goed teken dat de reguliere cultuur langzaamaan de Blockchain-technologie en het nut van een gedecentraliseerde valuta in het dagelijks leven omarmt..

Uitgelichte afbeelding via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me