8 dingen die u kunt bouwen met de Universal Trading API’s

>

Ontwikkelaars in de crypto-ruimte worden geconfronteerd met een probleem. De markt is verstrooid doordat elk ontwikkelingsteam zijn eigen ecosysteem probeert te creëren. Duizenden individuele ontwikkelteams maken unieke software die niet goed integreert met andere software. Beurzen zijn een goed voorbeeld in de markt. Elke crypto-uitwisseling heeft een compleet andere set API’s geïmplementeerd. Elk met hun eigen valkuilen, regels en beperkingen. Uitwisselingen hebben geen samenhangende structuur voor hoe ze zijn ontworpen. Ontwikkelaars moeten complexe API’s onderhouden die een mijnenveld zijn van schijnbaar willekeurige implementatieschema’s, onverwachte lijsten of verwijderingen van activa en beperkingen die zelfs eenvoudige applicaties vereisen om een ​​farm van honderden servers te beheren.

Om de wereldwijde acceptatie van cryptocurrency-handel te vergemakkelijken, heeft ons team aangekondigd dat we de touwtjes in handen zullen nemen om dit probleem op te lossen. Dit begon met de release van onze Universal Exchange API’s. Met deze API’s kan iedereen robuuste applicaties bouwen die schaalbaar zijn door de complexiteit van uitwisselingsintegratie, activabeheer, eindeloze serverschaling, handelslogica, onderhoud en gegevensverzameling te elimineren. Zonder moeite kunnen ontwikkelaars handelsfunctionaliteit in hun applicaties integreren en opschalen naar miljoenen dagelijkse transacties.

In een poging om ideeën op te doen over hoe deze API’s kunnen worden gebruikt, hebben we een korte lijst samengesteld met verschillende applicaties die u op dit moment zou kunnen ontwikkelen met de Shrimpy API. Deze ideeën kunnen door iedereen worden overgenomen of aangepast. Ga aan de slag met deze ideeën of bedenk uw eigen ideeën die niet op de lijst staan.

Trackers

1) Portfolio-tracker

Portfolio-trackingtoepassingen zijn een noodzaak voor iedereen die geïnteresseerd is in de cryptomarkt. Het probleem is dat er talloze uitwisselingen zijn die veel tijd vergen om te integreren. Shrimpy lost dit probleem op door de uitwisselingsintegraties en gegevensverzameling te beheren, zodat u zich kunt concentreren op de ontwikkeling van de applicatie. Koppel uitwisselingsaccounts en verzamel gemakkelijk gegevens voor uw gebruikers. In plaats van uw gebruikers te verplichten om handmatig transacties in te voeren, kan Shrimpy hun wisselrekeningen volgen en automatisch activasaldi bijwerken.

Gebruik deze functie om handelsprestaties te evalueren, de accumulatie van activa in de loop van de tijd aan te tonen of eenvoudig een diverse portefeuille te volgen die over beurzen verspreid is.

2) Market Tracker

Nog eenvoudiger dan portfoliotracker is het idee om simpelweg de markt te volgen. Ongeacht uw handels- of portfoliostrategie, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de trends in de markt. Een eenvoudige markttracker is eenvoudig te maken met Shrimpy. Vraag eenvoudig gegevens op voor elke uitwisseling en Shrimpy zorgt voor het verzamelen van deze gegevens.

Handelstools

3) Handelssignalen

Crypto-signaalgroepen zijn de afgelopen jaren populair geworden. Mensen zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om geld te verdienen in deze volatiele markt. Hoewel veel van deze signaalgroepen geen marktgegevens of automatisering integreren, kan dat allemaal veranderen door te profiteren van de Shrimpy Universal Exchange API. Verzamel snel gegevens van uitwisselingen en evalueer de markt. Verspreid signalen naar uw gebruikers op basis van aangepaste vereisten. Het is eenvoudig om aan de slag te gaan, maar biedt de nodige inzichten waarmee u uw app onderscheidt van de andere signaalgroepen.

4) Identificatie-instrument voor arbitrage

De huidige staat van cryptocurrency-markten heeft geleid tot veel arbitragemogelijkheden. De uitdaging zit hem echter in het samenvoegen van uitwisselingsspecifieke gegevens om te bepalen waar de kansen bestaan. Met de Universal Exchange API van Shrimpy kunnen ontwikkelaars nu hun tijd besteden aan het ontwikkelen van daadwerkelijke tools voor arbitrage in plaats van middelen te besteden aan het verzamelen van de benodigde gegevens.

5) Handelen in mobiele app

Hoewel het volgen van een portefeuille een complex probleem is, is het bouwen van een applicatie die op meerdere beurzen kan handelen een heel ander beest. Handelen vereist complexe logica, geavanceerde infrastructuur en consistentie tussen beurzen. Shrimpy vereenvoudigt dit probleem met de API’s, zodat de logica en complexiteit worden geabstraheerd van de applicatieontwikkeling. Hierdoor kunt u zich concentreren op uw belangrijkste toepassingsfuncties, terwijl u de handelscomplexiteit aan Shrimpy ontlast.

Of u nu van plan bent honderden of miljoenen transacties per dag uit te voeren, Shrimpy is gebouwd om het enorme volume aan te kunnen dat handelsapplicaties kunnen genereren.

Handelen in bots

6) Op indicatoren gebaseerde handelsbot

Met duizenden gratis handelsstrategieën die online beschikbaar zijn, is op indicatoren gebaseerde handel een steeds populairdere oplossing die door veel handelaren wordt gebruikt. Als zodanig kan het integreren van deze verschillende handelsindicatoren een complex en tijdrovend proces zijn, vooral bij het maken van aanpassingen voor elke beurs en hun handelsinfrastructuur. De Universal Exchange API van Shrimpy verzamelt alle noodzakelijke marktgegevens en inputs die nodig zijn voor indicatoren, waardoor het eenvoudig te integreren is met trading tool-applicaties van derden, zoals TradingView.

7) AI-gedreven geautomatiseerde handelsbot

Naarmate de kunstmatige intelligentie-technologie blijft verbeteren, zullen cryptocurrency-markten onvermijdelijk AI overnemen en integreren in het besluitvormingsproces. AI-productontwikkelingsteams zijn van nature bezig met het maken van algoritmische handelsrobots. Door een enkel punt van integratie met uitwisselingen te bieden, stelt Shrimpy’s Universal Exchange API ontwikkelaars in staat zich te concentreren op het creëren van innovatieve cryptohandelproducten.

8) Geautomatiseerde Crypto Index Bot

Met de Universal Exchange API van Shrimpy kunt u uw geautomatiseerde rebalancing-strategie creëren, vergelijkbaar met die van Shrimpy! De API biedt handige eindpunten voor ontwikkelaars om hun aangepaste cryptocurency-indices te maken op basis van hun aangepaste toewijzings- en herschikkingsinstellingen.

Afronden

Het integreren van beurshandel is nog nooit zo eenvoudig geweest! Bouw de toekomst van cryptocurrency-handel.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van wat ontwikkelaars kunnen bouwen met Shrimpy’s Universal Exchange API. We hopen dat dit handelaren, ontwikkelaars en gepassioneerde gebruikers zal stimuleren om door te gaan met het maken van innovatieve cryptoproducten en de basis te worden voor toekomstige acceptatie. Neem gerust rechtstreeks contact op met het team Telegram – We zijn verheugd om samen te werken met teams die geïnteresseerd zijn in het voortbouwen op onze API’s!

Het Shrimpy-team

Over Shrimpy

Shrimpy is een geautomatiseerde cryptohandel & portfoliobeheertool waarmee gebruikers hun cryptoasset-portfoliostrategie kunnen automatiseren als een traditioneel indexfonds.

Garnaal voor consumenten

Gebruikers kunnen een aangepaste cryptocurrency-portfolio configureren en een passieve beheerstrategie implementeren, waardoor het gedoe van actief handelen in cryptovaluta wordt weggenomen.

De kernversie van Shrimpy bevat volledig geautomatiseerde handels-, indexerings- en rebalancing-functies voor ALLE gebruikers. Shrimpy biedt ook een maandelijks premium-abonnement aan voor $ 8,99 / maand. Het premium-abonnement omvat:

Shrimpy Social: Volg, communiceer en deel strategieën met andere Shrimpy-handelaren.

Shrimpy Insights: Lees hoe andere Shrimpy-gebruikers hun cryptoportfolio samenstellen en beheren.

Geavanceerde backtesting: Een robuuste backtesting-tool voor het evalueren van aangepaste cryptocurrency-portfolio & strategieën.

Shrimpy webapplicatie: Shrimpy – Beheer van cryptocurrency-portfolio’s

Shrimpy’s Crypto Trading API voor ontwikkelaars

Naast de consumentenapp biedt Shrimpy ook een handels-API voor ontwikkelaars die schaalbare beurshandelfunctionaliteit in hun app willen integreren..

De Universal Exchange API van Shrimpy is gemaakt als een cloudgebaseerde oplossing om verschillende obstakels voor crypto-ontwikkelaars aan te pakken, waaronder Beurshandel, Productschaalbaarheid, en Gebruikersbeheer. Met de API van Shrimpy in de hand zijn ontwikkelaars niet beperkt in omvang als het gaat om het creëren van het volgende tijdperk van baanbrekende producten die de toekomst van crypto vorm zullen geven.

De API van Shrimpy is een cryptocurrency-handels-API die gemakkelijk compatibel is met alle volgende beurzen en hun API-eindpunten: Binance API, CoinbasePro API, Bittrex API, Kraken API, Gemini API, Poloniex API, Huobi API, KuCoin API, Bibox API, BitMart API en HitBTC API. In plaats van alle verbindingen met elke beurs te moeten beheren, kunnen gebruikers eenvoudig gebruikmaken van Shrimpy’s bestaande crypto-beurshandelinfrastructuur en zich concentreren op daadwerkelijke productontwikkeling.

Shrimpy Crypto Trading API: Garnaal | Crypto Trading API’s voor ontwikkelaars

Aanvullende links

Telegram

Twitter

Facebook

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me