Alles wat u moet weten over de OmiseGo Airdrop van vorig jaar

In juli had het nu populaire op Ethereum gebaseerde platform OmiseGo een grootschalige airdrop, waarbij vijf procent van alle tokens kosteloos in het wild werd vrijgegeven.

Tegenwoordig zijn OmiseGo- of OMG-tokens handel voor maximaal $ 20 per perstijd. Deze airdrop stuitte echter op grote verwarring en veel oplichters maakten van de gelegenheid gebruik om zich op nietsvermoedende slachtoffers te richten die niet begrijpen hoe airdrops werken..

IQ Option Trade OmiseGo

Aangezien de airdrop enkele maanden geleden is afgelopen, laten we eens kijken wat er is gebeurd en wat u moet doen als u denkt dat u recht had op iets van de airdrop.

OMG en de toekomst van peer-to-peer-uitwisselingen

Dus wat is OmiseGo (uitgesproken als Oh-Me-Seh-Go)? Het zal een … zijn plasma netwerkgestuurd, snel en betaalbaar peer-to-peer-systeem om vrijwel elke waarde onmiddellijk uit te wisselen. Dit kan fiatvaluta, cryptovaluta, airline miles of iets anders zijn dat het netwerk uiteindelijk zal ondersteunen.

Houders van OMG-tokens kunnen het innovatieve proof-of-stake-model gebruiken om regelmatig transactiekosten te verdienen. Raadpleeg hun functionaris voor meer informatie over OMG website en wit papier.

Wat is een Airdrop?

Aangezien er veel verwarring bestaat over wat een airdrop eigenlijk is, laten we eens kijken naar wat ze zijn en hoe ze werken.

Een airdrop is een methode om ERC-20-tokens weg te geven aan mensen die Ethereum in een geschikte portemonnee hebben. Doorgaans hebben airdrops een minimum saldo nodig om in aanmerking te komen. Meestal is dit 0,1 Ether. De reden waarom ze een minimum hebben, is om het risico te verkleinen dat tokens worden verzonden naar adressen die effectief dood zijn.

De groep die een airdrop verspreidt, zal de blockchain scannen op alle adressen die genoeg Ether bevatten. Vervolgens geven ze, op basis van de hoeveelheid Ether die ze bevatten, meestal een bepaald aantal tokens per Ether uit.

Andere airdrops sturen gewoon een vast aantal tokens naar elk adres dat in aanmerking komt. Onlangs gaf het INSP-project bijvoorbeeld elk in aanmerking komend adres 777 tokens.

Om airdrop te ontvangen, hoeft u niet uw openbare adres of, belangrijker nog, privésleutels op een website in te voeren. Airdrops worden automatisch uitgevoerd door de blockchain te scannen op geschikte adressen.

Veel fraudeurs maken graag gebruik van de verwarring die airdrops met zich meebrengen en zullen phishing-websites maken die erop gericht zijn de privésleutels van slachtoffers te stelen, om zich “aan te melden” voor de airdrop. Het spreekt voor zich dat u uw privésleutels nooit aan een website of persoon mag geven.

Komt u in aanmerking voor de Airdrop?

Omise Go Airdrop Geschiktheid

Afbeelding via Fotolia

Om in aanmerking te komen voor de OMG-airdrop, zou je minimaal 0.1 Ether in een geldige Ether-portemonnee moeten hebben. Dit betekent dat als je geld op een exchange of zoiets als Coinbase had, je de airdrop niet zult ontvangen. In plaats daarvan zou de centrale die je Ether vasthoudt, het krijgen en jij niet.

Ten tweede vertrouwen airdrops meestal op wat een momentopname wordt genoemd. Dit betekent dat ze een heel specifiek blok of een tijd instellen waarop ze hun airdrop kunnen baseren.

Om je te kwalificeren, moet je de minimale hoeveelheid Ether op dat specifieke blok vasthouden. Als je daarna je Ether na dat blok hebt verkocht of verhandeld, kom je nog steeds in aanmerking voor de airdrop.

De momentopname voor OMG is gemaakt op blokhoogte 3988888. Dat blok vond plaats op 7 juli 2017 om 16:36 UTC.

Hoe u kunt controleren of u de Airdrop heeft ontvangen

Als u niet zeker weet of u de airdrop heeft ontvangen, maar u wilt dit controleren, kunt u dat het gemakkelijkst doen door uw portemonnee te openen voor een dienst als myetherwallet.com (als je toegang wilt tot de tokens) of Etherscan.io (als je gewoon de balans wilt zien). Houd er rekening mee dat als u een site als MyEtherWallet gebruikt, u uw privésleutels of een wachtwoordzin van 12 woorden moet indienen.

Zorg ervoor dat u zich op de juiste site bevindt en niet op een phishing- of scamsite. Zodra u zeker weet dat u op de juiste site bent, kunt u uw gegevens invoeren en toegang krijgen tot uw portemonnee. Nadat u zich hebt aangemeld bij de service, kunt u uw tokensaldi controleren.

Daar zou je het OMG-saldo en eventuele andere airdrops moeten zien die je mogelijk hebt ontvangen. Streamr deed bijvoorbeeld niet zo lang geleden een airdrop, en dus heb je mogelijk onder andere DATAcoins die vorig jaar zijn opgetreden.

Wees altijd voorzichtig bij het omgaan met Airdrops

Een belangrijke boodschap om dit alles weg te nemen, is dat airdrops altijd automatisch gebeuren. U mag nooit, nooit uw privésleutels of privégegevens verstrekken aan iemand die beweert de leiding te hebben over een airdrop.

Phishing-sites zijn overal, omdat de cryptocurrency-ruimte nog grotendeels ongereguleerd is. Daarom is het aan u om de veiligheid van uw investeringen te waarborgen.

Uitgelichte afbeelding via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me