Arcadier kondigt de lancering aan van zijn Token Generation Event (TGE)

SINGAPORE, november 2018 – Arcadier, een online marktplaatsbouwer met hoofdkantoor in Singapore, heeft de lancering aangekondigd van zijn Token Generation Event (TGE) Presale voor Project ArcadierX, Arcadiers blockchain-verbeterde marktplaatsplatform.

Arcadier wil onveranderlijkheid, transparantie en decentralisatie introduceren in de wereldwijde B2B- en B2C-e-commercemarkten, terwijl het vertrouwen wordt vergroot door middel van blockchain. Arcadier is van plan om in het derde kwartaal van 2019 US $ 25 miljoen op te halen. Tot op heden hebben ze al $ 1 miljoen opgehaald via een onderhandse verkoop.

De TGE-voorverkoop van ARCX-tokens begint om arcadierx.io vanaf 1 december 2018, en zal worden gebruikt om de ontwikkeling van Project ArcadierX te financieren; vijf blockchain-initiatieven die het huidige Arcadier-marktplaatsplatform zullen verbeteren. Het huidige ecosysteem van meer dan 7.000 wereldwijde marktplaatsen uit meer dan 170 landen zal het onmiddellijke lanceerplatform van ArcadierX zijn, met de bedoeling de blockchain-mogelijkheden uit te breiden ten voordele van de bredere e-commerce-industrie..

De heer Dinuke Ranasinghe, Chief Executive Officer van Arcadier, zei: “We zien blockchain als een natuurlijke evolutie van onze kernactiviteit, namelijk het helpen van verkopers en kopers van e-commerce om verbinding te maken op wereldwijde online marktplaatsen en met vertrouwen te handelen. Als wereldleider in ons segment hebben we ons altijd gericht op technologie om de effectiviteit en efficiëntie van onze services te vergroten, en we zijn van mening dat de voordelen van blockchain kunnen helpen om e-commerce naar een hoger niveau te tillen. ”

Deze ontwikkeling komt voort uit een reeks belangrijke zakelijke overwinningen voor Arcadier. Ze zijn onlangs gekozen door het Bureau voor Projectdiensten van de Verenigde Naties (UNOPS) om de Marktplaats van Defeat-NCD (niet-overdraagbare ziekten) te bouwen en te exploiteren; waar Arcadier 100 hulpbronnenarme landen zal helpen toegang te krijgen tot NCD-benodigdheden, medicijnen en diagnostiek via een wereldwijde, particuliere online marktplaats.

Eerder dit jaar hebben ze ook een Memorandum of Understanding (MOU) ondertekend met de Cross River State-regering van Nigeria, om een ​​B2B-marktplaats te bouwen en te ontwerpen waar cacaobonenboeren hun producten kunnen verkopen aan kopers over de hele wereld..

Met meer dan 5 miljoen verschillende product- en service-SKU’s van de meer dan 7.000 online marktplaatsen wereldwijd, wil Arcadier Hub, een op blockchain gebaseerde gedecentraliseerde voorraadapplicatie en een van de twee fundamentele blockchain-oplossingen in Project ArcadierX, een gedecentraliseerd netwerk van wereldwijde voorraden creëren op alle e-commerce-marktplaatsen van Arcadier, waar verkopers nu gemakkelijk hun producten op meerdere sites kunnen vermelden. Marktplaatsbeheerders en verkopers kunnen dan sneller toegang krijgen tot een grotere productvariatie van over de hele wereld, waardoor hun relevantie voor consumenten in een drukke e-commercemarkt toeneemt.

Een andere fundamentele oplossing is Arcadier Trust, een op blockchain gebaseerde vertrouwensapplicatie, die erop gericht is om snel en betrouwbaar vertrouwen tussen kopers en verkopers te vestigen. Reputatie, afgeleid van een vertrouwensscore met beoordelingen en recensies, kan worden beoordeeld door iedereen in het Arcadier blockchain-ecosysteem, geport en gedeeld via e-commerce-sites van derden.

Blockchain zal ook zorgen voor de zekerheid van herkomst bij transacties, kopers helpen om de bronnen van de producten die ze kopen te bevestigen en transparantie en verantwoording in de toeleveringsketen bieden. Dit is vooral belangrijk bij B2B- en B2G-transacties, met hun grote volumes en zorgen over sourcing en de toeleveringsketen.

Arcadiers Blockchain wordt geadviseerd door een team van wereldwijde technologieadviseurs met diepgaande expertise op het gebied van e-commerce, digitalisering, blockchain en governance. Dit omvat betalingen en SaaS-expert Sridhar Nagarajan, blockchain- en cryptocurrency-expert, Dunstan Teo, blockchain en digitale strateeg Bradley C Hughes, evenals professor Lawrence Loh, die de hoofdfacilitator is van het nationale technologieplan van Singapore..

De heer Ranasinghe voegde eraan toe: “De markteconomie zal de komende jaren groeien tot miljarden dollars, en we zien technologie en blockchain als een belangrijke factor voor efficiënte en effectieve schaalvergroting. Ons blockchain-verbeterde marktplaatsplatform kan helpen bij het oplossen van de problemen van vindbaarheid, vertrouwen en inhoud waarmee e-commerce verkopers en marktplaatsbeheerders in deze drukke ruimte worden geconfronteerd, en we willen hen de tools kunnen bieden die ze nodig hebben om te slagen. Hun succes is tenslotte ons succes. “

Arcadier onderzoekt al enige tijd de voordelen van blockchain voor marktplaatsen. In augustus van dit jaar kondigde Arcadier een samenwerking aan met de Blue Whale Foundation, een op arbeiders gericht gedecentraliseerd ecosysteem voor de freelancegemeenschap, waar Blue Whale Foundation utility-tokens (BWX) kunnen worden gebruikt door markten op Arcadier, en waar scheidsrechters van producten kunnen worden gebruikt. verkocht op de markt om BWX-tokens te verdienen.

Over Arcadier

Arcadier is ‘s werelds snelst groeiende SaaS-marktplaatsbouwer (Software-as-a-Service) en is de erkende wereldleider op het gebied van multi-vendor marktplaatstechnologie. Arcadier werd in 2013 in Singapore opgericht door senior PayPal-managers en beheert meer dan 7000 online marktplaatsen in meer dan 170 landen. Arcadier stelt startende ondernemers, bedrijven en gemeenschappen in staat om eenvoudig hun eigen white-label marktplaatsen te bouwen.

Het Arcadier-platform ondersteunt verschillende marktideeën voor e-commerce en deeleconomie; van detailhandel tot professionele diensten en verhuur van soorten ruimte-marktplaatsen. Arcadier heeft onlangs ook een product voor de beursmarkt gelanceerd, Exzbit, specifiek voor de MICE-industrie.

https://www.arcadier.com

https://www.arcadierx.io

Uitgelichte afbeelding via Arcadier

De publicatie van een betaald persbericht op deze pagina mag niet worden gezien als een goedkeuring door het Coin Bureau. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze geld in een bedrijf of dienst investeren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me