BaseFEX Review: compleet Exchange-overzicht

BaseFEX is een nieuwe cryptocurrency futures-uitwisseling die handelaren de mogelijkheid biedt om crypto met hefboomwerking te verhandelen.

BaseFEX is gevestigd in Hong Kong en ontwikkelt hun handelsplatform al meer dan 2 jaar. Ze bieden een hefboomwerking tot 100x op een gebruiksvriendelijk maar geavanceerd product en hopen de status quo te kunnen uitdagen.

Maar kun je zo’n nieuwe uitwisseling echt vertrouwen?

In deze BaseFEX-recensie zullen we u alles geven wat we over deze uitwisseling hebben ontdekt. We zullen je ook geven enkele toptips waar u rekening mee moet houden wanneer u hier handelt.

Overzicht

BaseFEX opende officieel hun boeken in december 2018. Hoewel het team in Hong Kong is gevestigd, zijn ze in de Republiek der Seychellen geregistreerd als Base Investing Corporation met een bedrijfsnummer van 205276.

Het bedrijf wordt geleid door Jesse Wu (CEO) en Isaac Zeng (CTO). Ze beweren dat het de missie is van BaseFEX om de “meest betrouwbare, transparante en geavanceerde cryptocurrency-derivatenbeurs te zijn, en om de handel soepel, veilig en toegankelijk te maken voor handelaren over de hele wereld.”

Aangezien ze een cryptocurrency-derivatenbeurs ontwikkelen, willen ze onder andere BitMEX, Deribit en Prime XBT uitdagen.

Ze bieden een hefboomwerking op vier verschillende cryptocurrency-paren die helemaal tot 100x gaan. Dit is op enkele van de meer exotische cryptocurrency-paren die we zullen behandelen in de sectie asset support.

BaseFEX kan klanten van over de hele wereld meenemen en ze hebben hun site in 5 verschillende talen vertaald. Deze omvatten Engels, Japans, Koreaans, Chinees en Russisch.

Ondanks hun wereldwijde aanwezigheid zijn er echter enkele regio’s waar ze geen handelaren kunnen accepteren. Hieronder vallen landen als de Verenigde Staten van Amerika, Québec (Canada), Cuba, de Krim en Sebastopol, Iran, Syrië, Noord-Korea en Soedan..

BaseFEX hefboomwerking en marges

BaseFEX stelt hun klanten in staat om crypto op marge te verhandelen. Dit betekent dat ze posities op transacties kunnen invoeren die veel veelvouden groter zijn dan ze voor die posities hebben. De minimale marge die u hier kunt behalen is 1%.

BaseFEX-hefboomwerking

Handelen op marge impliceert handelen met geleend geld, wat een hefboomwerking impliceert. Dit betekent dat uw winsten / verliezen kunnen worden gemaximaliseerd door de hefboomfactor. Bij BaseFEX is deze maximale hefboomfactor 100x, wat hetzelfde is als die van hun concurrenten.

Waarschuwing ⚔️: Hefboomwerking is een tweesnijdend zwaard waarmee je kunt winnen en verliezen.

De exacte instrumenten die u bij BaseFEX verhandelt, zijn futures-producten. Dit zijn derivaten die inzetten op de prijs van het actief tegen een vooraf bepaalde prijs in de toekomst (expiratiekoers).

BaseFEX heeft ook typische “eeuwigdurende” futures. Dit zijn instrumenten die geen vervaldatum hebben en dagelijks in een nieuw contract worden gerold. Ze blijven open totdat ze worden gesloten door de handelaar. Deze zullen de spotprijs van het actief het dichtst volgen.

Margevereisten

Wanneer u in een futurescontract handelt, heeft u twee verschillende soorten margevereisten. Dit zijn de initiële marge en de onderhoudsmarge.

Deze starten bij 1% voor de initiële marge en 0,5% op de Base Maintenance Margin. Deze verschillen uiteraard naargelang het contract en de omvang van de totale functie. De onderstaande tabel bevat de exacte vereisten.

Bedrijfsmiddel Basisrisicolimiet (R) Marge basisonderhoud (M) Basis initiële marge (I)
BTCUSD 100 BTC 0,50% 1,00%
BNBXBT 20 BTC 0,50% 1,00%
HTXBT 20 BTC 0,50% 1,00%
OKBXBT 20 BTC 0,50% 1,00%

Zoals je kunt zien, beide ik & M zal in discrete stappen verschillen op basis van de grootte van de positie. Je zult meer marge moeten optellen, afhankelijk van de grootte van de positie – heel logisch.

U heeft ook de mogelijkheid om een ​​geïsoleerde of een cross margin-account te hebben bij BaseFEX. De geïsoleerde marge is de marge die van toepassing is op een bepaalde positie en is dus beperkt tot dat bedrag. De Cross-marge wordt gedeeld tussen uw openstaande posities en kan worden verrekend.

De standaardoptie op de beurs is de dwarsmarge. U kunt meer lezen over geïsoleerde / dwarsmarge-mechanica hier.

Is BaseFEX veilig?

Dit is misschien wel een van de belangrijkste vragen en is vooral relevant bij het gebruik van een nieuwe centrale.

Base FEX-beveiligingsverklaring

BaseFEX-beveiligingsverklaring & Bounty-programma

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het bepalen of je een marge-crypto-uitwisseling moet vertrouwen. Deze omvatten de manier waarop ze omgaan met hun marktrisico, muntrisico en de tools die ze gebruikers bieden om hun accounts te beschermen.

Laten we deze allemaal eens bekijken.

Beheer van munten

Aangezien BaseFEX te maken heeft met cryptocurrency, lopen ze constant het risico dat hackers deze munten proberen te exfiltreren. Daarom hebben ze prudente protocollen voor muntbeheer geïmplementeerd.

In feite is BaseFEX een van de weinige uitwisselingen die we hebben gezien die gebruik maakt van 100% koude opslag voor al hun munten. Dit betekent dat de munten veilig offline worden bewaard, weg van de dreiging van deze hackers.

Meestal zien we dat beurzen een beperkt percentage munten in “hete” opslag hebben voor uitbetalende klanten.

Als het gaat om de wallets die ze gebruiken om deze munten te beheren, zijn dit portefeuilles met meerdere handtekeningen met 5 van 7 configuraties. Dit betekent dat 5 van de 7 directeuren van BaseFEX de transactie moeten ondertekenen om geld te kunnen sturen.

Risicomanagement

Aangezien dit een futuresbeurs is met een hefboomwerking tot 100x, is er een groot marktrisico dat handelaren lopen, vooral als het gaat om liquiditeit..

Net als andere futures-beurzen heeft BaseFEX een liquidatiemotor. Hiermee worden die posities verwijderd die hun onderhoudsmarge hebben uitgeput (hierboven vermeld).

Ze exploiteren ook een zogenaamd “verzekeringsfonds”. Dit is een pool om die handelaren te beschermen die worden blootgesteld aan een late liquidatie die hoger is dan de faillissementsprijs van de positie van de handelaar. Dit verzekeringsfonds wordt aangevuld door de liquidaties die worden uitgevoerd boven de faillissementsprijs bij verlies van posities.

Waarschuwing ⚔️: Om liquidatie te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat uw posities goed zijn gefinancierd

Ten slotte is er een bijkomend risicobeheersysteem dat is ontworpen om de dreiging van “gesocialiseerde verliezen” te elimineren. Dit is door hun dynamische auto-deleveraging-systeem.

Dit is een systeem dat de posities die eigendom zijn van de tegengestelde handelaren automatisch deleverage maakt op basis van een winst- en leverage-rangschikking. Met andere woorden, de meer winstgevende en de hogere leveraged posities moeten eerst worden afgebouwd.

U kunt meer lezen over hun automatische schuldafbouwsysteem hier.

Gebruikersbeveiliging

Afgezien van de veiligheidsprocedures die op de beurs van kracht zijn, heeft BaseFEX gebruikers ook enkele tools ter beschikking gesteld om hun accounts individueel te beschermen.

Ten eerste hebben ze standaard beveiligingsopties voor tweefactorauthenticatie. Dit betekent dat voordat u zich kunt aanmelden bij uw account of opnames kunt autoriseren, u dit op uw telefoon moet bevestigen.

Dit is niet standaard ingeschakeld, dus u wilt dit misschien doen op het moment dat u uw account heeft aangemaakt. Om dit te doen, kunt u in uw accountbeheergedeelte doorgaan naar het gedeelte met tweefactorauthenticatie. Hier genereert u de QR-code die we hieronder hebben gepresenteerd.

BaseFEX 2FA

Twee-factorenauthenticatie activeren op BaseFEX

Zodra dit is gegenereerd, moet u het synchroniseren met uw telefoon. U heeft een app nodig die dit voor u kan beheren. Misschien is uw beste gok de Google Mobile Authenticator.

Ten slotte beschikt BaseFEX ook over alle standaard coderingsprotocollen om communicatie te beschermen en te beveiligen. Ze hebben 256-bits SSL-codering op hun website die ervoor zorgt dat alle vertrouwelijke communicatie rechtstreeks naar hun servers wordt verzonden.

Let op? ️: Zorg er altijd voor dat u het browserhangslot ziet voordat u inlogt op BaseFEX

BaseFEX-vergoedingen

De vergoedingen die u bij de makelaar in rekening worden gebracht, zijn vooral relevant bij het omgaan met grote volumes op leveraged trades.

Dus, hoe werkt BaseFEX??

Ze hanteren een standaard “Maker-Taker” -vergoedingsmodel. Dit is waar degenen die markten maken (liquiditeit creëren) een lagere vergoeding in rekening worden gebracht dan degenen die liquiditeit uit de orderboeken halen. Hieronder ziet u de exacte tarieven bij BaseFEX:

Contract Maker vergoeding Taker-vergoeding Lange financiering Korte financiering
BTCUSD 0% 0,05% 0,0000% 0,0000%
BNBXBT 0% 0,05% 0,2063% -0,2063%
HTXBT 0% 0,05% 0,0100% -0,0100%
OKBXBT 0% 0,05% 0,0100% -0,0100%

Zoals u kunt zien, zullen zij u geen kosten in rekening brengen wanneer u liquiditeit uit hun boeken haalt. Voor de nemers brengen ze u echter 0,05% in rekening voor de transacties. Bij andere beurzen gaat dit ongeveer standaard.

U zult ook zien dat ze een “financieringsvergoeding” in rekening brengen. Dit is een financieringsvergoeding die wordt toegepast omdat u met geleend geld op de marge handelt. Dit wordt elke 8 uur in rekening gebracht, wat het financieringsinterval is.

Let op? ️: BaseFEX biedt bulkkortingen van 50% op vergoedingen voor die handelaren met een volume van meer dan $ 35 miljoen

Ten slotte, gezien het feit dat ze alleen een crypto-uitwisseling zijn, hoeft u geen stortings- / opnamekosten te betalen. De enige vergoeding die kan worden toegepast, is een willekeurige mijnwerkervergoeding die uw transactie op het netwerk wist.

Dekking van activa

In termen van activadekking biedt BaseFEX momenteel 4 verschillende soorten contracten. Dit zijn allemaal eeuwigdurende futures-contracten, maar ze hebben een aantal behoorlijk interessante activa. Hieronder staan ​​deze activa:

 • BTCUSD: De Bitcoin-prijs in USD
 • BNBXBT: Binance Coin Prijs in BTC
 • HTXBT: Huobi-tokenprijs in BTC
 • OKXBT: Okex-token in BTC

Zoals u kunt zien, hebben ze het standaardcontract voor Bitcoin, maar ze hebben ook de eigen tokens van de andere beurzen, waaronder Huobi, Binance en Okex..

Deze zijn allemaal verrekend in Bitcoin en er zijn redelijke volumeniveaus voor hen in hun boeken. Er zijn enkele specifieke limieten en contractspecificaties waarover u meer kunt lezen in hun documenten.

Helaas bieden ze geen andere crypto-derivaten aan.

Ze hebben Ethereum op hun homepage, maar ze lijken hier nog geen markt in te bieden. Ze beweren ook standaardfutures aan te bieden, maar alle bovenstaande contracten zijn eeuwigdurend. Misschien moeten deze nog worden toegevoegd, aangezien de uitwisseling nog splinternieuw is?

BaseFEX-registratie

Als je je bij de beurs wilde registreren, ga je naar de aanmeldingspagina. Het enige wat ze van u nodig hebben om een ​​account aan te maken, is een e-mailadres en een bijnaam. Hieronder staat het formulier:

Basis FEX-registratieformulier

Registratieformulier bij BaseFEX

Zodra u op verzenden klikt, sturen ze u een bevestigingscode naar het opgegeven e-mailadres. U moet dit invoeren voordat uw account volledig wordt geactiveerd.

Let op? ️: Deze code vervalt binnen 10 minuten

Voor degenen onder u die privacybewust zijn, zult u blij zijn te weten dat BaseFEX een anonieme uitwisseling is. Ze vereisen niet dat u KYC invult of identificerende documentatie indient.

Dit is in tegenstelling tot andere futures-beurzen zoals WCX of brokers zoals 24option, waarvoor gebruikers uitgebreide documentatie moeten sturen.

BaseFEX Testnet

Iets wat we vonden was best een leuke bijkomstigheid was het feit dat BaseFEX een testnet platform aanbiedt op testnet.basefex.com. U kunt dit zien als een demo-account die bij andere makelaars wordt aangeboden.

Dit is geweldig omdat u hiermee op een niet-bedreigende manier op het BaseFEX-platform kunt handelen zonder echt geld te riskeren. Ze geven u demo-fondsen van 10BTC waarmee u uw handel kunt oefenen.

Hoewel het testnet via een apart subdomein loopt, heeft het nog steeds dezelfde features en functies als het live account platform. Daarom krijgt u precies het gevoel hoe het eruit zou zien als u handelt met het live-account.

Over het BaseFEX-platform gesproken, laten we naar de buik van het beest gaan …

BaseFEX-platform

Het handelsplatform is eigenlijk vrij geavanceerd maar toch relatief intuïtief en gebruiksvriendelijk. Je kunt zien dat de ontwikkelaars veel tijd hebben besteed aan het focussen op de gebruikersinterface van het platform.

Hieronder ziet u het webgebaseerde platform. Aan de linkerkant heb je de verschillende markten waar je tussen kunt schakelen. Rechts hiervan heb je je grafieken. Zoals veel beurzen maakt BaseFEX gebruik van handelssoftware van derden van tradingview.

BaseFEX-handelsplatform

Gebruikersinterface van BaseFEX-handelsplatform

Tradingview-grafieken zijn bij veel handelaren goed bekend en bevatten een reeks technische analysehulpmiddelen en onderzoeken. U kunt ook schakelen tussen de prijsgrafiek en de marktdieptegrafiek om een ​​duidelijker beeld van de markt te krijgen.

Onder de grafieken kunt u de hefboomwerking die u wilt aangaan aanpassen. Daarnaast beschik je over je bestelformulieren, orderboek en recente bestellingen. Onder al deze vindt u uw recente transacties, openstaande orders en openstaande posities.

Ordertypes

BaseFEX geeft u wat maatwerk in hoe u uw bestellingen op hun platform kunt plaatsen.

Ten eerste kunt u naast de bestelling de hoeveelheid hefboomwerking voor de posities aanpassen. Wanneer u deze parameters aanpast, ziet u de liquidatieprijs, actieve marge en invoerprijs.

Basis FEX-bestelformulieren

BaseFEX-bestelformulieren

Hiernaast heb je de bestelformulieren waar je verschillende bestellingen kunt plaatsen. Deze omvatten het volgende:

 • Marktorder: Dit zijn orders die worden uitgevoerd tegen de marktkoers en dienen te worden uitgevoerd op het moment dat u ze heeft geplaatst
 • Limietorder: Dit zijn orders die u op een bepaald niveau plaatst dat mogelijk afwijkt van de marktprijs. Deze kunnen boven of onder de prijs zijn en worden pas uitgevoerd als de markt deze niveaus bereikt. Hoe lang deze order open blijft, hangt af van de levensduur van de order. Er zijn drie verschillende varianten bij BaseFEX:
  1. Goed tot geannuleerd: Deze bestellingen worden opengelaten zolang de handelaar besluit ze daar achter te laten. Ze hebben een onbepaalde volgorde live
  2. Vul of dood: Hiermee wordt de order ofwel volledig uitgevoerd tegen de prijs die is gekozen, ofwel wordt deze helemaal niet uitgevoerd (geen deelorders). De bestelling wordt dan geannuleerd.
  3. Onmiddellijk of Annuleren: Hier wordt de bestelling geheel of gedeeltelijk onmiddellijk uitgevoerd, terwijl de bestellingen die niet onmiddellijk worden uitgevoerd, worden geannuleerd. Dit verschilt voornamelijk van de “Fill or Kill” doordat deelbestellingen worden geaccepteerd.

  Je hebt ook aanvullende limietbestellingsparameters in de zin dat je een ‘alleen plaatsen’-bestelling kunt selecteren. Dit wordt niet direct op de markt uitgevoerd zodat je de makerskorting kunt krijgen.

  Ze hebben ook de ‘alleen verminderen’ die alleen zal worden gereduceerd tot een huidige positie die u heeft en er niet aan toevoegt. Als de order uw positie zou verhogen, wordt deze naar beneden bijgesteld of geheel geannuleerd.

  Momenteel konden we geen stoporders op hun bestelformulier zien. Dit betekent dat u niet meer betrokken risico’s kunt plaatsen om stopverliezen te verminderen of winst te nemen. Ze lijken dit te vermelden in hun documenten dus misschien is dit onderweg.

  Pro-tip ✔️: U kunt limietorders die niet op de markt zijn, gebruiken als een quasi “stop loss” of “take profit”

  Financiering / opname

  Ervan uitgaande dat u tevreden was met het platform van de demo-run, moet u een account financieren om te beginnen met handelen. Zoals we hebben vermeld, is dit een uitwisseling met alleen Bitcoin, wat betekent dat ze geen fiat-valuta accepteren.

  Dit betekent dat als u geld op uw account wilt storten, u een fiat gateway-crypto-uitwisseling moet gebruiken om uw Bitcoin te krijgen. Deze omvatten onder meer Kraken of Bitstamp.

  Zodra u uw Bitcoin heeft, moet u naar uw portefeuillegedeelte op de beurs gaan en op “storten” klikken. Dit zal je unieke portemonnee bij BaseFEX openen in zowel QR-code als stringvorm.

  BaseFEX Bitcoin-storting

  Financiering van uw Bitcoin-stortingsadres

  Opmerking? ️: Het minimale stortingsbedrag is 0.0001BTC en wordt na 1 bevestiging gecrediteerd

  Opnemen is net zo eenvoudig. U gaat door naar het opnamegedeelte waar u het adres van uw offline portemonnee kunt invoeren. Ze zullen u de vergoeding aanbieden die van toepassing is op de opname, de netwerkvergoeding.

  Nadat u uw opnameverzoek heeft ingediend, moet u dit eerst goedkeuren in een bevestigingsmail die naar u wordt verzonden.

  Aangezien ze 100% van hun munten gekoeld bewaren, moet uw opnameverzoek handmatig worden ingevuld. Daarom moet u er wat tijd in rekenen voordat ze dit voltooien.

  Opmerking? ️: Uitbetalingen worden elke dag om 07:00 UTC verwerkt, dus zorg ervoor dat u deze eerder heeft ingediend

  Klantenservice

  Voor die mensen die slechte klantenondersteuning van beurzen hebben ervaren, zult u begrijpen dat dit uw handelservaring kan maken of breken.

  Dus, hoe werkt BaseFEX??

  Aangezien ze KYC niet hoeven in te vullen voor hun handelaren, maakt het veel tijd vrij die het ondersteunend personeel kan besteden aan belangrijkere accountvragen.

  Ze beweren een toegewijd ondersteuningsteam te hebben dat 24/7 werkt om de zorgen van handelaars weg te nemen. Ze zijn te bereiken via een aantal media, waaronder de volgende:

  Helaas is er geen speciale telefoonlijn of chatfunctie op de centrale. Misschien is dit iets dat ze ergens later kunnen implementeren.

  We wilden de effectiviteit van het klantenserviceteam testen, dus hebben we contact met ze opgenomen via hun ondersteuningsmail. We hadden een algemene vraag over de soorten bestellingen en ze reageerden binnen een uur – behoorlijk efficiënt en behulpzaam.

  Pro-tip? ️: Algemene vragen worden veel effectiever beantwoord in hun FAQ-sectie

  BaseFEX API

  Voor die ontwikkelaars onder u, zult u blij zijn te weten dat BaseFEX volledige API-functionaliteit biedt. Hiermee kunt u scripts en bots ontwikkelen die algoritmisch crypto verhandelen.

  Ze bieden een volledige REST API en een WebSocket-streamingverbinding. U kunt alle ontwikkelaarsdocumenten hiervan op de officiële pagina bekijken BaseFEX GitHub.

  Om de API te kunnen gebruiken, moet u uw API-sleutel ophalen. Dit is toegankelijk in uw accountbeheergedeelte. U gaat naar het tabblad “API-sleutels”. U krijgt het onderstaande te zien:

  BaseFEX API-sleutel

  De API-sleutel en geheime zin genereren

  Hier kunt u de naam van de API-sleutel kiezen en of u deze sleutel aan slechts één IP-adres wilt binden. Dit voorkomt dat hackers of andere gebruikers handelen op uw account als ze toegang hebben tot uw sleutel.

  Nadat u de aanmaak heeft goedgekeurd, krijgt u zowel uw API-sleutel als uw privésleutel te zien. Beide zijn vereist om een ​​autorisatietoken voor API-toegang te maken.

  Waarschuwing ⚠️: Uw privésleutel wordt slechts één keer gegenereerd en één keer weergegeven. Schrijf het op en bewaar het op een veilige plek

  Voor de rest van het proces moet u een toegangstoken genereren. Je kunt de instructies volgen die in hun GitHub worden gepresenteerd, omdat het behoorlijk ingewikkeld is en codeerervaring vereist.

  BaseFEX-verwijzingen

  Als u op BaseFEX heeft gehandeld en u vindt uw ervaring best prettig, dan kunt u deze altijd aanbevelen aan vrienden en volgers.

  Waarom zou u er niet voor worden betaald??

  BaseFEX geeft u verwijzingscommissies voor de handelaren die u hun kant op stuurt. Deze commissie is gebaseerd op de totale handelscommissies die door de beurs worden verdiend. Het is ook gelaagd en zal toenemen naarmate uw handelaren meer volume hebben.

  Als u deze mensen naar BaseFEX wilt verwijzen, heeft u uw affiliate-link nodig. Dit is ook in uw klantengebied. Hier kunt u ook het bedrag aan commissie zien dat u heeft gegenereerd en het niveau van doorverwijzing waarop u zich bevindt.

  BaseFEX API-sleutel

  Affiliate-link verkrijgen op BaseFEX

  Er is ook een aangesloten dashboard waar u kunt zien hoe u presteert in vergelijking met sommige andere handelaren op het platform. Als u mensen gaat doorverwijzen, moet u ervoor zorgen dat u de T leest&Cs voordat je het doet.

  Gebieden voor verbetering

  Hoewel er veel was dat we erg leuk vonden aan BaseFEX, moeten we wijzen op enkele gebieden waarvan we denken dat ze kunnen worden verbeterd.

  Ten eerste hebben ze een beperkte activadekking. Hoewel ze exotische BTC-paren aanbieden, hebben ze geen van de andere meer gangbare cryptocurrencies zoals Ripple (XRP) en Ethereum (ETH).

  Ten tweede is er nog geen mobiele app op de beurs. Dit betekent dat als u buiten uw bureau wilt handelen op BaseFEX, u de mobiele browser moet gebruiken die verre van ideaal is voor een cryptoplatform..

  Bovendien is hun bestelfunctionaliteit nog vrij beperkt. Dit kan veranderen wanneer de meer geavanceerde stopverliezen en andere parameters worden geïmplementeerd die ze in hun ondersteuningsdocumenten noemden.

  Ten slotte zijn ze nog steeds een gloednieuwe beurs, wat betekent dat ze niet per se een ‘trackrecord’ hebben. Dit is natuurlijk een catch 22-situatie waarin alle uitwisselingen zich misschien bevonden toen ze begonnen. Zolang ze een efficiënte operatie runnen, kunnen ze deze reputatie opbouwen.

  Gevolgtrekking

  Uiteindelijk bleek uit onze BaseFEX-beoordeling dat ze een vrij aantrekkelijke beurs waren die de status quo op de cryptoderivatenmarkten zou kunnen uitdagen..

  Ze hebben redelijke vergoedingen en een gebruiksvriendelijk platform. Ze hebben dit ook aangevuld met een prudent muntbeheerprotocol en sterke handelsrisicobeheersystemen die gesocialiseerde verliezen voorkomen.

  Er zijn natuurlijk verbeterpunten, maar de uitwisseling is nog nieuw en het is waarschijnlijk dat ze deze veranderingen gemakkelijk kunnen doorvoeren.

  Dus zijn BaseFEX het echt waard??

  We moedigen u aan om uw eigen onderzoek te doen, maar als u op zoek bent naar een relatief intuïtieve futures-uitwisseling met een aantrekkelijke hefboomwerking, moet u deze overwegen.

  Waarschuwing ⚡️: Handelen met hefboomwerking is riskant. Zorg voor adequaat risicobeheer

  Uitgelichte afbeelding via BaseFEX

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me