Belacoin Review: Crypto verdienen door afbeeldingen te delen op Belacam

De wereld van sociale media staat op het punt te worden verstoord door een nieuwe golf van blockchain-gebaseerde projecten.

De huidige giganten van de industrie vertrouwen op gecentraliseerde platforms die hun gebruikers en makers van inhoud heel weinig bieden voor hun inspanningen; desondanks behouden apps zoals Instagram en Snapchat een trouwe aanhang die enige overredingskracht zal vergen om over te schakelen naar een ander platform.

Belacam, dat is gebaseerd op de Bela (BELA) blockchain, heeft tot doel een gedecentraliseerd alternatief te bieden dat zijn gebruikers direct beloont voor hun inspanningen.

Wat is Belacoin?

Belacoin (BELA) werd oorspronkelijk in 2014 gecreëerd als liefdadigheidsmunt voor organisaties die gespecialiseerd zijn in het helpen van kinderen. Een percentage van het circulerende aanbod werd gedoneerd aan verschillende organisaties en gebruikt in een Bela-kraan om te proberen de distributie van de munt uit te breiden.

Dit idee is nooit echt van de grond gekomen en het project veranderde de focus in 2016 na de Ambia Fonds nam de ontwikkeling van Belacoin over. Een rebranding volgde samen met updates voor de Bela-wallets. Het team richtte zich ook op het aantrekken van zowel toegewijde als onafhankelijke mijnwerkers om de blockchain te helpen beveiligen.

Ambia Fund Investering

Oorspronkelijk gebaseerd op Litecoin, gebruikte Belacoin het Dark Gravity Well-moeilijkheidsaanpassingsalgoritme en beschikte over een snelle bloktijd en was in staat om technologische vooruitgang zoals SegWit en het Lightening Network over te nemen.

Als gevolg hiervan was Bela in staat om snelle peer-to-peer-transacties mogelijk te maken en dit hielp het Belacam-team aan te trekken dat op zoek was naar een geschikt netwerk dat hun sociale mediaplatform kon ondersteunen..

Om de groei van het Belacam-platform te vergemakkelijken, wordt BELA omgevormd tot een ERC-20-token om het naadloos te integreren in een reeds bestaande infrastructuur.

Wat is Belacam?

Belacam is een platform waarmee gebruikers zowel plaatjes als gifs kunnen delen en in BELA beloond kunnen worden voor het uploaden van inhoud. Bovendien kunnen makers van inhoud ook BELA ontvangen voor elke like die hun afbeeldingen krijgen en kunnen gebruikers hun geld opnemen of deze gebruiken om de foto’s van andere gebruikers leuk te vinden.

Het platform zal op dezelfde manier werken als Steemit en gebruikers zullen zowel hun vrienden en favoriete persoonlijkheden als organisaties en andere makers van inhoud kunnen ontmoeten en belonen..

Belacam-registratie

Het team achter Belacam werkt samen met het Ambia Fund-team en de twee partijen willen een uniek sociaal platform creëren dat een substantiële markt van app-gebruikers voor het delen van foto’s aanboort..

Hoe levensvatbaar is het project?

Sociale media spelen een grote rol in de huidige samenleving, met Snapchat die steeds dichterbij komt 200 miljoen gebruikers terwijl Instagram bijna 800 miljoen. De sector voor het delen van afbeeldingen kan voor Belacam zeer lucratief blijken te zijn en Steemit heeft aangetoond dat gedecentraliseerde sociale mediaprojecten zeker succesvol kunnen zijn.

Hoewel de reguliere platforms enorme aantallen gebruikers hebben vergaard, belonen ze makers van inhoud niet rechtstreeks en gaan ze ofwel onbetaald uit of schakelen ze de hulp in van sites van derden om sponsors of advertentiepartners te vinden. Door makers van inhoud in staat te stellen rechtstreeks te worden beloond door andere gebruikers van het platform, heeft Belacam het potentieel om de huidige markt te verstoren en een aanzienlijk aantal jonge, cryptovriendelijke gebruikers aan te trekken..

Belacam wordt ook nauwlettend gevolgd door het Ambia Fund, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van start-ups met cryptocurrency, en het Ambia-team heeft achter de sourcing van programmeurs en ontwerpers gestaan, naast het beheer van de media- en PR-campagnes van het project..

Bela wordt ook ondersteund door Live Bela LLC, het bedrijf achter de cryptocurrency met het hoofdkantoor in Charlottesville, VS. Ze blijven volledig conform en Live Bela LLC is geregistreerd bij de Amerikaanse overheid en behoudt het Delaware LLC-bestandsnummer: # 6507095.

Live Bela onderhoudt en ontwikkelt de broncode, softwareprojecten en plug-ins van Bela en is ook betrokken bij het opbouwen van de gemeenschap.

Belacam USP's

De interactie tussen Bela en Belacam zal van vitaal belang zijn omdat mensen Bela nodig hebben om te betalen voor speciale functies in Belacam en naarmate het platform in populariteit toeneemt, zal de vraag naar Bela toenemen. Contentmakers zullen ook Bela ontvangen van zowel volgers als adverteerders en wanneer ze ervoor kiezen hun inkomsten in te wisselen voor andere valuta’s, zal dit helpen om een ​​aanzienlijk handelsvolume voor Bela te creëren, en op zijn beurt zal het helpen om meer grip te krijgen..

Naast het Belacam-platform ondersteunt Bela ook Bella schaken, een Android-app waarmee gebruikers tegen een aantal tegenstanders kunnen schaken en BELA kunnen ontvangen als beloning voor het winnen.

Is BELA de moeite waard om in te investeren?

Het BELA-token heeft het onlangs moeilijk gehad, omdat het door de neergang van de markt het overgrote deel van zijn waarde heeft verloren. Na een piek op een prijs van ongeveer $ 0,52 in januari, handelt BELA momenteel tegen een prijs van $ 0,09 en behoudt het een marktkapitalisatie van ongeveer $ 4 miljoen. Op zijn hoogtepunt was het meer dan $ 20 miljoen waard en het team heeft wat werk te doen om weer investeringen in het project aan te trekken.

Er zijn een aantal ontwikkelingen in de pijplijn en het Bela-team heeft besloten om BELA over te schakelen naar een ERC-20-token en een Proof-of-Stake consensusalgoritme op te nemen. De belangrijkste doelstellingen zijn om echte dagelijkse gebruikers te stimuleren en ook om afstand te nemen van meer gecentraliseerde mijnbouwpools. Deze verschuivingen zijn ook gericht op het verbeteren van de interoperabiliteit met ERC-20-tokens die goed zijn geïntegreerd met uitwisselingen en hardwareportefeuilles.

De ruil is gepland voor de komende weken en elke oude BELA zal worden ingewisseld voor een ERC20 BELA in een verhouding van 1: 1.

Het Belacam-platform is ook in ontwikkeling en de Gamma-versie staat op het punt te worden gelanceerd. Testtoepassingen werden uitgevoerd tussen 29 januari en 20 februari en de geselecteerde personen hebben sindsdien Belacam Gamma getest met de release gepland voor Q2 van dit jaar.

Gamma-platform van Belacam

Zoals bij elk blockchain-gebaseerd project hangt er veel af van hoe het team erin slaagt de ontwikkelingen bij te houden en ook hun concurrenten voor te blijven. De gedecentraliseerde sociale mediasector kan moeilijk te navigeren zijn, en hoewel Steemit een succes is gebleken, heeft Indahash slecht gepresteerd, terwijl het team achter Props-project de lancering van hun videodeelplatform heeft moeten uitstellen..

Het bouwen van een sterk platform voor sociale media kost tijd, ook al kunnen deze projecten hun gebruikersbestand in een bijna exponentieel tempo laten groeien.

Er bestaat ook de mogelijkheid dat Belacam niet goed wordt ontvangen door het grote publiek, aangezien platforms zoals Instagram en Snapchat hun gebruikers stevig vasthouden. Het succes van Belacam hangt sterk af van het feit dat het model voor het delen van inkomsten uit tokens zichtbaarder wordt en dat dagelijkse gebruikers meer gewend raken aan het uitwisselen van waarde via tokens. Het project kan zichzelf zwaar promoten bij de cryptocurrency-gemeenschap en zichzelf van daaruit opbouwen, vergelijkbaar met de manier waarop Steemit heeft gewerkt.

Tot dusver lijkt het project een aantal positieve functies te bevatten en Belacam bevat een schone en intuïtieve interface en interactieve functies zoals een scorebord met de gebruikers die de meeste likes hebben gegeven binnen een periode van 24 uur.

Door een groot aantal vind-ik-leuks op de site weg te geven en op het scorebord te komen, zullen gebruikers hun profiel laten zien aan duizenden andere gebruikers. Functies zoals deze kunnen gebruikers stimuleren om op het platform te communiceren.

De Belacam-applicatie kan potentieel winstgevend blijken te zijn voor houders van BELA, aangezien applicaties zoals Instagram en Snapchat enorme aantallen gebruikers trekken, terwijl Facebook en Twitter ook veel afbeeldingen delen en immens populair zijn..

Door blockchain-technologie te gebruiken om snelle betaling en beloningen voor het leuk vinden en delen van inhoud mogelijk te maken, heeft Belacam alle mogelijkheden om een ​​deel van de markt voor zichzelf te veroveren. Met een huidige marktwaardering van ongeveer $ 4 miljoen, biedt BELA ook voldoende ruimte om te groeien en biedt het investeerders de mogelijkheid van aanzienlijk gezonde rendementen.

Afbeeldingen via livebela.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me