Beste Bitcoin SV-portefeuilles: Top 7 veiligste plaatsen om BSV op te slaan

Bitcoin SV (Bitcoin Satoshi’s Vision of BSV) is de meest bekende vork van het Bitcoin Cash-netwerk dat plaatsvond in november 2018.

De ontwikkeling van het project werd overgenomen door het ontwikkelingsbedrijf nChain. Het werd in de beginperiode ook financieel ondersteund door CoinGeek-mijnbouw. Sinds de hardfork heeft Bitcoin SV de top 10 in marktkapitalisatie bereikt en heeft het een actieve community.

Er is dus behoefte aan veilige en beveiligde BSV-opslag.

In dit bericht geef ik je de zeven beste Bitcoin SV-portefeuilles en enkele toptips als het gaat om het veilig opslaan van BSV.

Top 7 Bitcoin SV-portefeuilles

Aangezien Bitcoin SV een vork van Bitcoin Cash is, die zelf een vork van Bitcoin is, waren er nogal wat wallets die gemakkelijk konden worden aangepast vanuit hun Bitcoin-codebasis. Er zijn ook tal van multi-valuta wallets van derden die ondersteuning bieden voor Bitcoin SV.

Onze selectie van de “beste” portemonnee is gebaseerd op factoren zoals veiligheid, bruikbaarheid, actieve ontwikkeling en gemeenschapsondersteuning. Hoewel er mogelijk andere wallets zijn die dit ondersteunen, moet u ervoor zorgen dat ze aan deze criteria voldoen.

Nu dat uit de weg is, zijn hier de zeven beste Bitcoin SV-portefeuilles.

Electrum SV (Desktop Portemonnee)

ElectrumSV vork van de bekende Bitcoin Electrum-portemonnee. Electrum werd in 2011 opgericht door Thomas Voegtlin en het is een van de meest gebruikte Bitcoin-portefeuilles.

Dit is een Hiërarchisch deterministisch (HD) Wallet, wat betekent dat het automatisch een hiërarchische structuur van privé / openbare adressen creëert.

Wat betekent dit?

In feite betekent dit dat als u een nieuw openbaar adres wilde gebruiken om uw Bitcoin SV te ontvangen, u één standaard master seed kunt gebruiken om het te genereren. U hoeft geen nieuwe persoonlijke / openbare sleutelcombinatie te maken.

ElectrumSV Portemonnee

De belangrijkste gebruikersinterface van de ElectrumSV Wallet

Houd nog steeds uw Bitcoin Cash van vóór november 2018 vast?

Dan kun je gebruik maken van de ElectrumSV muntsplitsfunctie. Hiermee kunt u de BSV veilig splitsen van de originele Bitcoin Cash-keten. U kunt dit lezen handige gids dat is door hen opgesteld.

Open source &# 128104; ‍&# 128187 ;: Dit is iets dat we erg leuk vinden aan de Electrum. Als een portemonnee open source is, kun je ervoor zorgen dat de code 100% veilig is. U kunt het code hier.

Iets anders dat u aan de portemonnee zult waarderen, is het feit dat de ElectrumSV is ondersteund door hardware wallets zoals KeepKey, Trezor en Ledger.

We weten allemaal dat hardwareportefeuilles enkele van de veiligste opslagopties op de markt zijn. Met deze ondersteuning betekent dit dat u uw sleutels op deze apparaten kunt bewaren en het ElectrumSV-programma kunt gebruiken om uw munten veilig en beveiligd te beheren.

Momenteel is de ElectrumSV-portemonnee alleen beschikbaar op Desktop-portemonnee. Je kunt het downloaden op Windows, MacOS en Linux.

Exodus (Desktop & Mobiel)

Exodus is een multi-valuta-portemonnee van derden die ondersteuning biedt voor Bitcoin SV. Dit is geweldig omdat het betekent dat u uw BSV samen met al uw andere cryptocurrency-activa kunt opslaan.

Exodus bestaat al sinds 2016 en heeft een behoorlijk goede staat van dienst in de cryptocurrency-gemeenschap. Het is gebouwd door twee bekende open source-ontwikkelaars en heeft geen aanvallen of hacks meegemaakt.

Gesloten bron &# 128274 ;: In tegenstelling tot Electrum is Exodus geen open source. Het is echter opgebouwd uit een aantal verschillende open source-bibliotheken en er zijn bepaalde extensies die open source zijn. Je kunt hun zien GitHub hier.

In tegenstelling tot de ElectrumSV-portemonnee hierboven, biedt de Exodus-portemonnee ook ondersteuning voor mobiele apparaten. Dit betekent dat het een leuk alternatief kan zijn voor gebruikers die onderweg toegang moeten hebben tot hun BSV.

Het wordt zowel ondersteund op Apple iTunes als op Android. De mobiele versies ondersteunen minder munten dan de desktop, hoewel ze beide kunnen worden gebruikt met BitcoinSV. De beoordelingen in beide app-winkels waren overweldigend positief.

Exodus mobiele app

iTunes en Google Play Store Beoordelingen voor Exodus Mobile

Iets anders dat u zult waarderen aan de Exodus-portemonnee, is de ingebouwde uitwisselingsfunctie. Door het gebruik van een Shapeshift-integratie, kunt u uw BSV eenvoudig omzetten naar andere munten / tokens en vice versa.

De Desktop-portemonnee is vrij eenvoudig te gebruiken en is goed ingedeeld en intuïtief. U kunt eenvoudig uw portefeuille volgen, uw transacties / adressen volgen en een back-up van uw portemonnee maken. Exodus heeft ondersteuning voor Windows-, Mac- en Linux-apparaten.

Ten slotte zult u blij zijn te weten dat Exodus ook ondersteuning biedt voor Trezor-apparaten. Dit betekent in feite dat u uw privésleutels van Bitcoin SV op uw Trezor kunt opslaan en vervolgens de Exodus-portemonnee kunt gebruiken als de “client” van uw keuze. U kunt meer lezen over hoe u dat moet doen hier.

Atomic Wallet (mobiel & Bureaublad)

Dit is een van de meest populaire portefeuilles van derden die momenteel op de markt zijn. Afgezien van ondersteuning voor Bitcoin SV, kan de Atomic-portemonnee meer dan 500 munten en tokens opslaan.

De portemonnee is 100% veilig en is open source. U kunt hun GitHub hier. Dit is ook een portemonnee voor meerdere apparaten die ondersteuning biedt voor desktop- en mobiele versies.

Iets dat behoorlijk netjes is aan de Atomic Wallet, is hun atomaire swap-functionaliteit. Dit betekent dat u eenvoudig munten van verschillende ketens kunt wisselen zonder tussenkomst van een derde partij. Dit is echter vrij beperkt en is alleen beschikbaar voor BTC, LTC en QTUM.

De Atomic Wallet heeft ook een ingebouwde uitwisselingsfunctie met hun Shapeshift / Changelly-integratie. Dit betekent dat u uw BSV gemakkelijk kunt inwisselen voor een andere munt met behulp van hun externe service.

Fiat Aankoop &# 128184 ;: U kunt Bitcoin SV daadwerkelijk kopen met fiat-valuta met behulp van de Atomic Wallet. Ze hebben een simplex-integratie die creditcards accepteert.

Qua mobiele ondersteuning is de Atomic Wallet momenteel alleen beschikbaar in Android. Er zijn echter plannen om een ​​iOS-versie in de pijplijn uit te brengen. De recensies voor de Android-app zijn redelijk positief.

Atomic Wallet UI

Atomic Wallet Desktop en Mobile Wallet-versies

De desktopversie van de Atomic Wallet is echt vrij intuïtief en overzichtelijk. U kunt uw BSV en alle andere munten in uw portefeuille gemakkelijk beheren. U kunt dit ook synchroniseren met uw mobiel.

De desktopportemonnee wordt momenteel ondersteund op Windows, MacOS, Ubuntu, Debian en Fedora – dus een behoorlijke selectie.

Coinomi (mobiel & Desktop Portemonnee)

Coinomi is een andere multi-valuta portemonnee van derden die als een van de eerste in 2014 werd gelanceerd. Het ondersteunt meer dan 380 tokens en munten.

Een van de belangrijkste voordelen van Coinomi is de privacy die de portemonnee biedt. Wanneer u BSV verzendt met behulp van de portefeuille, verbergt deze het IP-adres dat u gebruikt om verbinding te maken met hun servers.

Net als de Atomic Wallet heb je ook de uitwisselingsfunctie. Ze hebben integraties met zowel Changelly als Shapeshift, wat betekent dat u uw Bitcoin SV kunt ruilen voor andere cryptocurrency.

Dit is ook een portemonnee voor meerdere apparaten en heeft in tegenstelling tot de Atomic Wallet ook ondersteuning voor de iOS-apparaten. De recensies voor de portemonnee in zowel de iTunes store als Google Play zijn beide behoorlijk positief.

Coinomi BitcoinSV

Coinomi Wallet-apparaatondersteuning

De gebruikersinterface op de Desktop-applicatie is ook vrij intuïtief en gemakkelijk te navigeren. Je hebt snel en gemakkelijk toegang tot al je munten en je kunt tussen de talrijke functies van de portemonnee schakelen. De portemonnee wordt ondersteund op MacOS, Linux en Windows.

Het enige nadeel van de Coinomi-portemonnee is dat deze geen open source is. Dit betekent dat u de code niet kunt observeren en ervoor kunt zorgen dat deze 100% boven boord is. Er zijn echter geen incidenten voor de portemonnee in zijn vijfjarige geschiedenis.

CentBee (mobiele portemonnee)

Net als ElectrumSV, de Centbee portemonnee is exclusief ontworpen voor Bitcoin SV. Het is een portemonnee voor alleen mobiel die BSV naar de massa probeert te brengen met snelle en gemakkelijke betalingen.

CentBee heeft een aantal krachtige ondersteuning en ze worden ondersteund door Ayre Ventures en CoinGeek (dezelfde bedrijven die Bitcoin SV steunden). Dit heeft ongetwijfeld geholpen bij de ontwikkeling van de portemonnee.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Centbee-portemonnee is de functionaliteit en het gebruiksgemak. U kunt eenvoudig BSV naar vrienden en familie sturen tegen relatief minimale kosten.

Adoptie door verkopers &# 128184 ;: Centbee probeert ook de acceptatie van Bitcoin SV door verkopers te vergroten. Dit is via hun wereldwijde betalingssysteem “ScanPay”. Zodra dit is gelanceerd, wordt het gemakkelijker om BSV-betalingen te doen op het verkooppunt en online.

De Centbee Bitcoin SV-portemonnee is op beide beschikbaar iOS en Android-apparaten. De recensies lijken behoorlijk behoorlijk en ze hebben 3,9 sterren in iTunes en 4,2 in Google Play.

Een nadeel van de portemonnee is echter dat het geen open source is, dus je kunt de code niet verifiëren. Gezien het feit dat het echter behoorlijk gerenommeerde oprichters en ondersteuners heeft, is het onwaarschijnlijk dat het oneerlijk is – hoewel bescherming tegen hackers niet zeker is.

Edge Wallet (mobiel)

Edge Wallet is een andere mobiele cryptocurrency-portemonnee. In tegenstelling tot de Centbee is de Edge Wallet een portemonnee voor meerdere valuta’s, wat betekent dat u naast BSV nog eens 21 verschillende munten / tokens kunt opslaan.

Edge Wallet werd voor het eerst opgericht in 2014, maar heette vroeger Airbitz. Het kreeg zijn nieuwe naam in februari 2018.

Als het om bruikbaarheid gaat, is de Edge Wallet ontworpen om ongelooflijk intuïtief te zijn. U kunt eenvoudig transacties verzenden / ontvangen en uw hoofdportefeuille inzien.

Net als veel van de andere wallets hierboven, is er ook een uitwisselingsfunctie waarmee u uw Bitcoin SV kunt ruilen voor een van de andere ondersteunde munten. U kunt uw fiat ook gebruiken om munten te kopen met deze ingebouwde functie.

Wachtwoord herstel &# 128275 ;: De Edge Wallet heeft een unieke manier om uw wachtwoord te herstellen als u dit kwijtraakt. In plaats van zaadwoorden kunt u twee beveiligingsvragen en uw e-mailadres gebruiken om het te herstellen. Zorg ervoor dat deze uniek zijn.

De Edge Wallet is beschikbaar op zowel iOS als Android en er lijken redelijk redelijke recensies te zijn voor de apps in beide respectievelijke winkels (respectievelijk 4.1 starts en 4.0 sterren).

EdgeWallet BSV

Edge Wallet Screenshots in de Apple Itunes winkel

Iets dat de beveiligingsbewuste onder hen zal waarderen, is dat de portemonnee volledig open source is. Dit betekent dat u door kunt gaan naar hun GitHub en zorg ervoor dat de code schoon en veilig is.

Guarda Wallet (meerdere apparaten)

We kunnen geen lijst met portemonnees van derden geven zonder de Guarda Portemonnee. Net als de andere bovenstaande wallets ondersteunt het een overvloed aan munten / tokens.

Het bedrijf Guarda is gevestigd in Estland en ontwikkelt een groot aantal aanverwante producten. Ze hebben ook een vergunning in het land om een ​​crypto-uitwisselingsbedrijf te exploiteren met een FIU-licentie (reg.FVR000109).

Naast ondersteuning voor Bitcoin SV, kan de Guarda maximaal 10.000 tokens van meer dan 40 ketens opslaan. U kunt de volledige lijst met alle munten hier.

Net als alle andere wallets van derden hierboven, heb je een ingebouwde ruilfunctie waarmee je je Bitcoin SV kunt ruilen voor andere munten of fiat. U kunt zelfs hun fiat-uitwisseling gebruiken om BSV rechtstreeks in de portemonnee te kopen.

Guarda BSV Portemonnee

Ondersteuning voor meerdere apparaten voor de Guarda-portemonnee

Er is een reeks apparaten waarop u de Guarda-portemonnee kunt gebruiken. Ze hebben een webportemonnee, een desktopportemonnee (Windows, Mac & Linux), mobiele wallets (iOS en Android) en zelfs een Chrome-extensie.

Notitie ​: Webportefeuilles zijn niet de veiligste om te gebruiken. Dit vanwege het risico op phishing door hackers. Kies liever voor een van de andere wallets hierboven.

Gebruikers lijken een behoorlijk behoorlijke ervaring te hebben met het gebruik van de Guarda mobiele apps. In de Itunes winkel net als de Google Play Store, ze hebben respectievelijk 4,2 en 4,3 sterren.

De beste feedback die de Guarda-portemonnee van de Bitcoin SV-gemeenschap heeft gekregen, is hun niveau van klantenondersteuning. Inderdaad, in alle app-winkels en online forums waren ze behulpzaam en betrokken bij de gebruikers.

Ten slotte is de Guarda-portemonnee open source. Dus, net als bij sommige van de andere wallets hierboven, kun je in hun codebasis duiken en ervoor zorgen dat je er tevreden mee bent.

Gevolgtrekking

Daar heb je het, de top 7 beste plaatsen om je Bitcoin SV op te slaan.

Aan het eind van de dag hangt de portemonnee die u besluit te gebruiken af ​​van uw eigen individuele voorkeuren en gebruiksscenario’s.

De beste optie vanuit het oogpunt van beveiliging is om een ​​hardware wallet zoals Ledger of Trezor te gebruiken in combinatie met de ElectrumSV of de Exodus wallet. Hierdoor blijven uw sleutels in een koude opslagomgeving.

Dit vereist natuurlijk een beetje een unieke installatie en is misschien niet voor iedereen geschikt.

Als alternatief kunt u kiezen voor de veilige en beveiligde opties die Exodus biedt als een zelfstandige oplossing of een van de andere 3 verschillende multi-valuta portefeuilles van derden.

Ongeacht met welke BSV-portemonnee u besluit te gaan, u moet ervoor zorgen dat u de beveiliging van de portemonnee volgt. Maak back-ups van sleutels, download geen kwaadaardige bestanden, vermijd het afbreken van portefeuilles.

En, belangrijker nog, vertel niemand over uw crypto-bezit …

Als je een fan bent van Bitcoin Satoshi’s Vision, wees dan zoals Satoshi en HODL je munten in het geheim!

Beste plaatsen om BSV te kopen

  • Huobi
  • Bittrex
  • Poloniex

Uitgelichte afbeelding via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me