Beste Komodo-portefeuilles: Top 8 veiligste KMD-portefeuilles

Komodo (KMD) is een blockchain die al enige tijd bestaat en in 2016 werd gelanceerd met als doel een autonoom, onafhankelijk en gratis netwerk te worden.

Het is niet alleen gemaakt om de belangen van crypto-investeerders en ondernemers te dienen, maar ook voor de gemiddelde persoon die weg wil van de gecentraliseerde oplossingen. Het Komodo-ecosysteem is schaalbaar, interoperabel, adaptief en veilig en biedt end-to-end-oplossingen voor zowel ontwikkelaars als gebruikers.

Natuurlijk is het essentieel om een ​​plek te hebben om de Komodo-munt op te slaan, die de ticker KMD gebruikt. Het is ook belangrijk voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verzamelen van Komodo’s actieve gebruikersbeloning, wat vergelijkbaar is met staken voor KMD-tokens, en jaarlijks een equivalent van 5,1% betalen wanneer de beloning ten minste eenmaal per maand wordt geclaimd.

In dit artikel zullen we enkele van de beste Komodo-portefeuilles bespreken voor het veilig opslaan van KMD-tokens.

Top 8 KMD-portefeuilles

Voordat we in de wallets kunnen duiken, moeten we eerst kwalificeren waar we precies naar zoeken bij het sourcen van wallets.

Misschien wel het belangrijkste criterium is de beveiliging van de portemonnee. Maar we kijken ook naar gebruikerservaring, ondersteuning voor ontwikkelaars en feedback van de gemeenschap. Om een ​​redelijke selectie te kunnen presenteren, hebben we een reeks desktop-, mobiele en hardwareportefeuilles toegevoegd.

Laten we zonder verder oponthoud meteen beginnen met de beste portemonnees (volgorde van voorkeur).

Ledger Nano S (hardware)

De Ledger Nano S is de meest populaire harde portemonnee, bedoeld voor opslag van cryptocurrencies in een zo veilig mogelijke omgeving. Naast ondersteuning voor KND-tokens biedt de portemonnee ondersteuning voor honderden andere digitale activa, en gebruikers kunnen portefeuilles maken voor veel activa, allemaal in dezelfde hardware-portemonnee.

De Ledger Nano S wordt gebruikt door deze op de USB-poort van een pc aan te sluiten, en heeft ondersteuning voor Windows, Mac OS, Linux en het Chrome-besturingssysteem. Het is ook mogelijk om de Ledger met een Android-apparaat te verbinden door middel van een OTG-kabel.

Ledger Nano ATOM Portemonnee

Koop je Ledger Nano X in de officiële winkel

Een van de belangrijkste kenmerken van de Ledger Nano S is de beveiliging. De portemonnee bevat verschillende beveiligingsfuncties die bedoeld zijn om te voorkomen dat hackers toegang krijgen tot cryptocurrency die is opgeslagen in het Ledger.

Er is een apart gedeelte van de portemonnee voor opslag van gecodeerde privésleutels, en de portemonnee blijft te allen tijde offline en maakt alleen verbinding om transactie-informatie te verzenden.

Waarschuwing ​: Als u een hardware-portemonnee gaat kopen, moet u deze bij de officiële fabrikant kopen. Het risico bestaat dat er met externe verkopers wordt geknoeid.

Zelfs als een hacker verbinding zou kunnen maken met het apparaat, moet elke transactie worden bevestigd door het gebruik van fysieke knoppen op de Ledger, waardoor het voor een externe gebruiker onmogelijk wordt om een ​​transactie te voltooien en geld uit de Ledger te verzenden..

Een nadeel van het gebruik van de Ledger om KMD-tokens op te slaan, is het gebrek aan directe ondersteuning voor de Active User Reward. Er zijn echter een aantal oplossingen van derden die sinds december 2019 kunnen worden gebruikt, ervan uitgaande dat u zich geen zorgen maakt dat ze de beveiliging van uw Ledger-apparaat in gevaar brengen.

Er zijn momenteel twee Ledger-apparaten op de markt. Dit zijn zowel het instapmodel Ledger Nano S ($ 41) als de Ledger Nano X ($ 119). Hoewel de Nano S het prima zou kunnen doen, heeft het “X” -model een aantal indrukwekkende functies die het overwegen waard kunnen zijn.

De Ledger Nano X heeft bijvoorbeeld ondersteuning voor veel meer toepassingen dan het “S” -model. Dit betekent dat u niet altijd apps hoeft te verwijderen om meer munten toe te voegen. Het heeft ook ondersteuning voor meer cryptocurrencies en is bluetooth ingeschakeld.

Komodo OceanQT (desktop)

Dit is de native wallet voor Komodo, die niet alleen helpt bij het opslaan, verzenden en ontvangen van KMD-tokens, maar ook het perfecte voertuig biedt voor het uitzetten van KMD-tokens om de 5% Active User Reward te verdienen.

Komodo QT is gemaakt met de bekende QT-interface en heeft ondersteuning voor Windows-, Mac OS- en Linux-besturingssystemen. Daarnaast heeft deze wallet een verbeterde blokbelading en staat hij bekend om zijn hogere snelheden. Het was de eerste QT-portemonnee voor Zcash-vork volgens de Komodo-portemonnee-update.

Komodo Oceaan QT

Gebruikersinterface van de Komodo OceanQT Wallet. Beeld Bron

Je kunt de OceanQT-portemonnee krijgen in hun GitHub-opslagplaatsen die de laatste release. De portemonnee is ontwikkeld door ip-gpu en een Komodo-teamlid (Decker). Het is ook gebouwd op een behoorlijk robuuste codebasis en heeft een vergelijkbare gebruikersinterface als de kernclient van Bitcoin.

Open source &# 128104;&# 127996; ‍&# 128187 ;: De Komodo OceanQT-portemonnee is open source. Dit betekent dat u alle code in hun GitHub kunt verifiëren. Dit heeft ook het voordeel, aangezien het betekent dat externe ontwikkelaars de tijd hadden om de code te onderzoeken.

Bovendien ondersteunt de Komodo QT Wallet alle sidechains van Komodo. Het heeft ook ondersteuning voor jonge boompjes en “Z-transacties”. Dus qua functionaliteit is het best een handige portemonnee. Dat gezegd hebbende, is het als desktopportemonnee nog steeds niet zo veilig als een hardwareapparaat.

Verus Enhanced Agama (desktop)

De Komodo Agama wallet had in het verleden enkele problemen toen deze werd gehackt, maar die problemen zijn allang opgelost en de Komodo Agama-portemonnee is volkomen veilig. Deze portemonnee is oorspronkelijk ontwikkeld door het SuperNet-project, maar is later overgenomen door Komodo.

De portemonnee is beschikbaar voor Windows, Mac OS en Linux en kan niet alleen het KMD-token ondersteunen, maar kan ook worden gebruikt om alle munten van de zijketens in het Komodo-ecosysteem op te slaan. Gebruikers kunnen deze portemonnee ook gebruiken om de actieve gebruikersbeloning te claimen.

De portemonnee staat goed aangeschreven en wordt ondersteund door zowel de ontwikkelaars van Komodo als Verus. Het is herbouwd na de inbreuk op de beveiliging in 2019 en ik ben niet alleen volledig beveiligd, maar het is ook de portemonnee die wordt aanbevolen door het ontwikkelingsteam van Komodo. Naast het opslaan van KMD kan de portemonnee ook worden gebruikt om VRSC en ARRR op te slaan, evenals BTC, ETH en andere digitale activa.

Versus Agama Desktop

Versus Agama Desktop UI & Apparaatondersteuning. Afbeelding via Komodo

Gebruikers van de Verus Agama-portemonnee kunnen ook kiezen tussen native, full en basilisk-modi met behulp van meerdere digitale valuta’s zoals KMD, ZEC en BTC, evenals vele anderen. Gebruikers kunnen al deze verschillende cryptocurrencies in dezelfde portemonnee opslaan en gebruiken, en ook voor elk beveiligingsinstellingen kiezen.

  • Volledige modus: normale T-transacties, blockchain wordt gedownload. Dit is in feite een volledig knooppunt voor de munt die u kiest.
  • Basilisk-modus: normale T-transacties, geen blockchain-download. Dit is eigenlijk een Electrum-achtige portemonnee die in plaats van te vertrouwen op servers, vertrouwt op gedecentraliseerde knooppunten om blockchain-informatie op te halen en de transacties uit te zenden.
  • Native modus: privé Z-transacties, blockchain is gedownload (nog niet beschikbaar)

Zoals je zult zien op de Github-pagina voor deze portemonnee is deze nog in ontwikkeling en de ontwikkelaars raden aan om deze op eigen risico te gebruiken. Desalniettemin is het erg veilig en is het de aanbevolen portemonnee voor het Komodo-ecosysteem.

Toekomstige versies van de portemonnee zullen ook een gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) bevatten, evenals een gekoppelde activawissel (PAX) voor fiat-valutamunten. Deze beurzen zullen de atomic swap-functie van Komodo gebruiken, waardoor munten peer-to-peer kunnen worden uitgewisseld.

Agama Mobile (mobiele portemonnee)

De Komodo Agama Mobile-portemonnee is uitgebracht in november 2018 en is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten. De iOS-versie staat op TestFlight, maar accepteert momenteel geen nieuwe bètatesters. Gebruikers kunnen hun KMD in de portemonnee inzetten om de 5% actieve gebruikersbeloning te verdienen.

Agama mobiele portemonnee

Agama Mobile Wallet voor Komodo. Afbeelding via Komodo Twitter

De portemonnee is in bèta en het is een beetje zorgwekkend om te zien dat er sinds mei 2019 geen updates zijn geweest, waardoor we ons afvragen of de portemonnee actief blijft in ontwikkeling.

Dat gezegd hebbende, zijn er geen negatieve rapporten over de mobiele portemonnee, en het blijft een van de betere keuzes voor degenen die hun KMD op een mobiel apparaat willen opslaan in plaats van op een desktopcomputer..

ZelCore (Desktop & Mobiel)

ZelCore factureert zichzelf als een one-stop-platform voor al uw crypto-bewaarbehoeften. “ZelCore is een multi-assetplatform en -portemonnee, gratis te gebruiken door iedereen, met de beste quick-swap-uitwisselingen. ZelCore + ontgrendelt geavanceerde handelsfunctionaliteit met API-integraties voor de beste beurzen. ” + TradingView.

De portemonnee biedt ondersteuning voor KMD en meer dan 200 andere activa, waardoor het een goede keuze is voor degenen die weten dat ze opslag nodig hebben voor meer dan alleen KMD-tokens. De portemonnee heeft ook ondersteuning voor meerdere accounts en gecodeerde portefeuilles allemaal op hetzelfde apparaat.

Hierdoor kunnen gebruikers hun privacy behouden terwijl ze al hun bezittingen op hetzelfde apparaat en in dezelfde portemonnee opslaan. ZelCore bewaart of verzendt geen gebruikersgegevens op afstand. Alle privésleutels blijven op uw apparaten. Uw sleutels = uw vermogen. &# 128273;

ZelCore Portemonnee Komodo

De gebruikersinterface van het Zelcore Platform. Afbeelding via ZelCore

Een andere handige functie van de ZelCore-portemonnee is de integratie van ruilbeurzen in de desktop- en mobiele versies van de portemonnee. Hierdoor kunnen gebruikers snel en eenvoudig wisselen tussen cryptocurrencies.

Degenen met meer geavanceerde handelsbehoeften kunnen ZelCore + bekijken, waarmee belangrijke beurzen zoals Binance, Kraken en Bittrex kunnen worden geïntegreerd. Het nadeel van de ZelCore + -portemonnee is dat deze niet gratis is.

Abonnementen beginnen bij $ 9,99 per maand in gelijkwaardige cryptocurrency, met 10% korting voor betalen in ZelCash en extra kortingen voor abonnementen van 3, 6 en 12 maanden. Degenen die een abonnement van 12 maanden krijgen en met ZelCash betalen, betalen het equivalent van $ 7,65 / maand.

Atomic Wallet (Desktop & Mobiel)

De atomaire portemonnee staat bekend als een portemonnee met meerdere valuta’s die de opslag en het gebruik van Komodo, Bitcoin, Ethereum, XRP en meer dan 300 tokens in één interface mogelijk maakt..

En er worden steeds meer activa toegevoegd terwijl de ontwikkelaars de Atomic-portemonnee blijven verbeteren door zowel nieuwe activa als nieuwe functies toe te voegen. Uiteraard vormt beveiliging de kern van de portemonnee, met alle privésleutels die op uw eigen apparaat worden bewaard en gecodeerd.

Atomic Wallet Komodo

Belangrijkste voordelen van de Atomic Wallet

De desktopversie van Atomic is beschikbaar voor Windows en Mac OS, en heeft ook versies voor Ubuntu, Debian en Fedora. Er zijn mobiele versies beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten. Atomic wallet is uitgegroeid tot een van de meest veilige niet-bewarende wallet-oplossingen die er zijn.

Notitie ​: De Atomic Wallet is niet volledig open source. Dit betekent dat de code achter de portemonnee niet is doorgelicht door de ontwikkelaarsgemeenschap. Er zijn echter bepaalde open source-repositories.

De naam van de portemonnee komt van het feit dat het atomaire swaps ondersteunt, wat is opgenomen als een manier om gebruikers gemakkelijk tussen cryptocurrencies te laten schakelen zonder buitensporige kosten te maken. Met de portemonnee kunt u ook rechtstreeks vanuit de portemonnee cryptocurrencies kopen met EUR, USD en andere lokale valuta via ShapeShift, Changelly of ChangeNOW.

KMD-houders zullen ook blij zijn te weten dat de portemonnee kan worden gebruikt voor staking om de Active User Reward te ontvangen.

Coinomi (Desktop & Mobiel)

Een andere multi-valuta-portemonnee van een derde partij die u misschien wilt overwegen, is Coinomi. Dit ondersteunt meer dan 1.170 andere crpyptocurrencies, waaronder Komodo. Ze hebben ook een desktop- en mobiele versie van het apparaat ontwikkeld die beschikbaar is op Windows, MacOS, Linux, iOS en Android.

Coinomi is opgericht in 2014 en heeft sindsdien een relatief schone staat van dienst op het gebied van beveiliging. Het is ook Segwit ingeschakeld en heeft meer dan 168 fiat-valuta-representaties van de cryptocurrency die je in je portemonnee hebt.

Hoewel Coinomi cold staking ondersteunt voor een aantal assets, lijkt het er momenteel niet op dat je dat met KMD kunt doen. Dus als u op zoek bent naar rendement op de KMD die u bezit, moet u een van de eerder genoemde wallets overwegen.

Coinmomi Komodo

Coinomi Wallet-gebruikersinterface op desktop & Mobiel

Dat gezegd hebbende, iets anders dat Coinomi biedt, is een ingebouwde uitwisselingsfunctie. Hiermee kun je je andere Komodo ruilen in ruil voor een van de andere ondersteunde cryptocurrencies. Bovendien kunt u via fiat-uitwisselingsintegratie rechtstreeks met een creditcard crypto in de portemonnee kopen.

Notitie &# 128179 ;: Als u uw kaart gaat gebruiken, wilt u wellicht kennis nemen van de kosten. Deze zijn echt vrij hoog vanwege de kosten die externe betalingsproviders in rekening brengen.

Iets anders dat u ook bij Coinomi krijgt en die u misschien niet krijgt bij sommige van de open source-portefeuilles, is klantenondersteuning. Ze beweren dat ze 24/7/365 ondersteuning hebben die u kunt bereiken via hun speciaal portaal.

Komodo papieren portemonnee

Een andere veilige methode voor het opslaan van KMD-tokens in een papieren portemonnee. Een gecodeerde papieren portemonnee is de veiligste methode om cryptocurrency op te slaan. Papieren portemonnees zijn echter niet voor iedereen weggelegd. Als u uw privésleutels niet goed opslaat in de papieren portemonnee, kunt u ze en uw KMD-tokens kwijtraken.

De papieren portemonnee moet ook fysiek veilig worden bewaard. Iedereen die weet wat het is, kan uw tokens voor zichzelf nemen. Of een ramp zoals een brand of overstroming kan de papieren portemonnee vernietigen als deze niet veilig wordt bewaard. Ten slotte is het niet mogelijk om de actieve gebruikersbeloning te verzamelen voor KMD-tokens die zijn opgeslagen in een papieren portemonnee.

Gevolgtrekking

We hebben veel in dit stuk behandeld, maar er blijft een heel belangrijke vraag: welke Komodo-portemonnee is het beste om te gebruiken? Dat is geen vraag die maar één antwoord heeft. Elke gebruiker is anders, heeft andere eisen en wensen.

Degenen die Komodo als transactionele valuta willen gebruiken, kunnen het beste worden bediend met een mobiele portemonnee of een online portemonnee. Als u de actieve gebruikersbeloning wilt behouden en innen, is een desktopportemonnee misschien het beste. En als u een klein fortuin in KMD opslaat, kunt u het beste een hardware wallet aanschaffen.

Ongeacht welke portemonnee je krijgt, zorg ervoor dat je wallet security 101 oefent. Maak altijd back-ups van je zaden en bewaar deze seed-woorden (of papieren portemonnees) op een veilige locatie. Als u een desktopportemonnee gebruikt, download dan geen verdachte bestanden en zorg ervoor dat u antivirussoftware installeert.

Last but not least: de risico’s die voortvloeien uit fysieke overvallen zijn reëel wanneer u veel KMD vasthoudt. Niemand hoeft te weten hoeveel cryptocurrency je hebt, zo HODL dat in het geheim. &# 128521;

Beste plaatsen om KMD te kopen

  • Binance Exchange
  • Bittrex
  • Huobi

Uitgelichte afbeelding via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me