Beste Ontology-portefeuilles: Top 9 veiligste ONT- en ONG-opslagopties

Ontology (ONT) is een project dat een peer-to-peer-vertrouwensecosysteem creëert voor gegevensuitwisseling en samenwerking – en het heeft behoorlijk wat aandacht getrokken.

Meer specifiek bestaat de Ontology-infrastructuur als een systeemoverschrijdend, bedrijfstakoverschrijdend en toepassingsoverschrijdend ecosysteem. Net als andere blockchain-technologieprojecten is Ontology gedecentraliseerd en werkt het door het gebruik van een dual-token-systeem.

Die twee tokens zijn ONT en ONG. Het ONT-token is het transactietoken van het Ontology-netwerk, terwijl het doel van ONG vergelijkbaar is met het GAS-token van NEO, waardoor mensen in wezen transactiekosten kunnen verdienen wanneer ze helpen de blockchain operationeel te houden..

Als je de Ontology-blockchain gebruikt of gewoon investeert in ONT-tokens, heb je een portemonnee nodig voor opslag, en hieronder vind je een lijst met acht van de beste plaatsen om ONT en ONG op te slaan.

Top 8 ONT & ONG-portefeuilles

Voordat ik naar de topportefeuilles kan gaan die u kunt gebruiken, is het de moeite waard om precies op te merken welke criteria we gebruiken om deze portefeuilles te beoordelen.

Het komt neer op een aantal factoren, waaronder de beveiliging van de portemonnee, de ondersteuning voor ontwikkelaars, het gebruiksgemak en de functionaliteit. Natuurlijk kunnen er portefeuilles zijn die ONT ondersteunen die niet op deze lijst staan. Als u erover denkt ze te gebruiken, zorg er dan voor dat het een redelijke reputatie heeft bij de rest van de gemeenschap.

Met dat gezegd zijnde, laten we meteen in de topportefeuilles duiken (in volgorde van voorkeur).

Ledger-portefeuilles (hardware-portemonnee)

De Ledger Nano S staat bekend als een van de beste hardware wallets voor het opslaan van veel verschillende cryptocurrencies. In feite ondersteunt de Ledger meer dan 700 verschillende cryptocurrencies en is het een van de veiligste methoden om cryptocurrencies op te slaan en ze te beschermen tegen slechte actoren.

Hoewel de Nano S de meest betaalbare Ledger-wallets is, zijn er ook de Ledger Blue en de nieuwe Ledger X, die beide ook kunnen worden gebruikt om ONT en ONG op te slaan.

Ledger Nano Ontology-portemonnee

Koop je Ledger Nano X in de officiële winkel

The Ledger beschermt uw ONT / ONG op een aantal manieren tegen hackers en andere slechte actoren. Het apparaat heeft zowel digitale als fysieke ingangen nodig om transacties te voltooien, wat betekent dat het onmogelijk is om op afstand geld uit een Ledger te stelen.

Alle gegevens zijn gecodeerd en beveiligd met een pincode, en er wordt een volledige back-up van gemaakt. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u ONT / ONG verliest dat is opgeslagen op een Ledger. En u krijgt ook antimalwarecontroles om ervoor te zorgen dat het apparaat niet wordt gehackt.

Waarschuwing ​: Als u een grootboekapparaat gaat kopen, zorg er dan voor dat u het uit de officiële winkel haalt. Mogelijk hebben derden met het apparaat geknoeid.

De Ledger-portefeuilles bieden uitstekende beveiliging en combineren pincodes, codering en tweefactorauthenticatie van transacties door zowel digitale authenticatie als fysieke authenticatie te vereisen.

De Ledger Nano S heeft in 2018 verschillende prijsverlagingen ondergaan en heeft begin 2019 een prijs van slechts $ 59. De Ledger Nano X is het meer geavanceerde model en kost $ 119, terwijl de Ledger Blue je geavanceerde touchscreen-beveiliging biedt, maar een vrij fors prijskaartje van $ 269,99 heeft..

OWallet (Desktop Wallet)

De OWallet is Ontology’s officiële desktopportemonnee en wordt geleverd in versies voor Windows, Linux en Mac OS. Het is een uitgebreide desktopportemonnee die niet alleen standaard portemonneebeheer mogelijk maakt, maar ook gedeeld portefeuillemanagement via multi-signature technologie. Daarnaast kan het ook communiceren met hardwareportefeuilles zoals de Ledger en Trezor om de meest veilige ervaring te bieden.

Met de portemonnee kunnen gebruikers natuurlijk ONT-tokens verzenden en ontvangen. Het ondersteunt ook de opslag van ONG-tokens en het inwisselen van ONG-tokens. Bovendien wordt het geleverd met ondersteuning voor de ONT-ID.

Degenen die hun ONT-tokens willen inzetten, kunnen dit doen via de OWallet, omdat deze ondersteuning biedt voor uitzetten en voor het beheer van ringautorisatie. En de portemonnee is geïntegreerd met Changelly en Cryptonex voor naadloze crypto-uitwisseling door de portemonnee heen.

Ontologie Owallet

De gebruikersinterface van de Ontology Owallet

Toekomstige releases van de OWallet zullen naar verwachting aanvullende dApp-integraties bevatten, inclusief de voorziening voor slimme contractcompilatie, aanroep en andere uitgebreide services die nuttig zullen zijn voor dApp-ontwikkelaars.

Opgemerkt moet worden dat de installatie en het gebruik van de portemonnee niet de gemakkelijkste is, en Owallet is misschien niet geschikt voor beginnende gebruikers van cryptocurrency. Tijdens de installatie biedt de portefeuille geavanceerde functies, zoals het selecteren van het Keystone-bestandspad. Zodra de portemonnee is ingesteld, zien gebruikers details over het adres van de portemonnee, openbare sleutel, ONT- en ONG-activasaldo, ONT-balansprijs in USD en meer.

Het is ook belangrijk op te merken dat de OWallet open source is. Waarom is dit belangrijk? Het betekent dat de code openstaat voor publieke controle door mensen in de gemeenschap. U kunt alle broncode voor de portefeuille bekijken in het openbare GitHub of Ontology.

ONTO (mobiele portemonnee)

De OP portemonnee is de officiële mobiele portemonnee voor het Ontology-project. Het is een gedecentraliseerde portemonnee-client die een aanslag is op het Ontology-ecosysteem. Hiermee kunt u niet alleen ONT en ONG verzenden, ontvangen en opslaan, het stelt gebruikers ook in staat om hun eigen digitale identiteit op de Ontology-blockchain te creëren. En dit alles wordt geleverd met beveiliging en privacybescherming via een reeks cryptografische algoritmen.

Een van de beveiligingsvoordelen van het gebruik van de ONTO mobiele portemonnee is dat de portemonnee uw gegevens niet bewaart. Al uw gegevens, inclusief eventuele autorisatie- en authenticatiegegevens, worden alleen lokaal op uw eigen apparaat opgeslagen. Dit voorkomt toegang tot uw gegevens door derden, tenzij u toestemming geeft voor dergelijke toegang.

Naast de ondersteuning voor ONT-activa, is de portemonnee ook ontworpen om ook ETH-, NEO- en KLAY-activa op te slaan. Dit geeft de portemonnee-gebruikers extra flexibiliteit. En gebruikers kunnen Ontology dApps rechtstreeks via de portemonnee-interface ontdekken.

ONTO Wallet Ontology

Schermafbeeldingen van de ONTO-portemonnee in iTunes

Over portemonnee-interface gesproken, de ONTO-portemonnee is onlangs opnieuw ontworpen en het resultaat is een strak uiterlijk en een gebruiksvriendelijke portemonnee. Elke functie wordt op een duidelijke en gemakkelijk te begrijpen manier gepresenteerd, en zelfs beginnende liefhebbers van cryptocurrency zullen de ONTO-portemonnee intuïtief en gemakkelijk te gebruiken vinden..

Hoewel de portemonnee kan worden gebruikt om een ​​ONT-ID aan te maken en te beheren, is die ID op geen enkele manier met de portemonnee verbonden. Er zijn verschillende functionele modules die de portemonnee en de ONT-ID beheren. De portemonnee helpt dus bij het beheren van activa, terwijl de ID autorisaties, authenticaties en identiteit omvat.

Open source &# 128104;&# 127996; ‍&# 128187 ;: Hoewel ONTO misschien wel de meest gebruikte portemonnee voor Ontology is, is het geen open source. Dit betekent dat u de robuustheid van de code niet onafhankelijk kunt verifiëren.

We moeten ook opmerken dat de ONTO-portemonnee enkele transactielimieten heeft. Om te beginnen moeten alle ONT-transacties een geheel getal zijn, dus de minimale ONT-transactie is 1 ONT. In het geval van het ONG-utility-token is de minimumtransactie 0,0000000001 ONG.

De ONTO mobiele portemonnee wordt geleverd in versies voor zowel Android- als iOS-apparaten. Het wordt ook vermeld in het Itunes winkel waar u enkele gebruikersrecensies kunt bekijken. Veel gebruikers klaagden over bugs in de gebruikersinterface. Hoewel wat bemoedigend was, was dat de ontwikkelaars hen opvolgden.

Exodus portemonnee

De Exodus-portemonnee is een portemonnee voor meerdere valuta’s van derden die Ontology ondersteunt. Het ondersteunt ook meer dan 100 andere cryptocurrencies en is beschikbaar voor desktop, Macbook en op mobiele apparaten. Net als de OWallet en ONTO worden de privésleutels gecodeerd en op het apparaat bewaard.

Exodus is ook een vrij gevestigde portemonnee die in 2016 is ontwikkeld. Het is populair in de gemeenschap vanwege de simplistische gebruikersinterface. De portemonnee werd ook ondersteund door enkele bekende cryptopioniers zoals Roger Ver en Erik Voorhees.

Als je andere cryptocurrencies op de Exodus gaat opslaan en je hebt een Trezor-hardwareapparaat, dan zul je blij zijn te weten dat dit wordt ondersteund op Exodus. U kunt al uw privésleutels op de Trezor opslaan en vervolgens de Exodus-portemonnee gebruiken om uw munten te beheren.

Exodus Wallet Ontology

De Exodus USP’s en de belangrijkste gebruikersinterface

Een andere mooie eigenschap van Exodus is de uitwisselingsfunctionaliteit. Via een ingebouwde ShapeShift-integratie kunt u uw ONT inwisselen voor andere ondersteunde cryptocurrencies. Het voordeel hiervan is dat u uw munten niet naar een gecentraliseerde beurs hoeft te sturen om de conversie uit te voeren. U kunt het daar doen vanuit het gemak van de portemonnee.

Iets anders dat u misschien op prijs stelt met wallets van derden zoals Exodus, is dat ze klantenondersteuning bieden. Er zijn niet alleen meer dan 100 verschillende artikelen die u helpen de portemonnee te gebruiken, maar u kunt ook tickets bij het team loggen en zij zullen proberen binnen 1-2 dagen contact met u op te nemen..

Als het om broncode gaat, is Exodus niet 100% open source. Er zijn echter een aantal modules die ze hebben opengesteld voor de gemeenschap om te onderzoeken. En er hebben zich geen beveiligingsincidenten voorgedaan bij Exodus sinds de oprichting meer dan 4 jaar geleden. Hetzelfde kan niet gezegd worden voor een aantal andere wallets van derden.

Guarda Wallet (meerdere apparaten)

Guarda is hard op weg een van de meest populaire portefeuilles met meerdere valuta te worden. Het is uiterst gebruiksvriendelijk en biedt naast het opslaan van ONT / ONG in deze wallet ondersteuning voor meer dan 45 verschillende cryptocurrencies en meer dan 1.000 tokens. Het is ook handig dat het beschikbaar is voor veel verschillende platforms, waardoor gebruikers de meeste flexibiliteit hebben op het apparaat dat ze willen gebruiken om hun munten op te slaan en er toegang toe te krijgen..

Guarda Portemonnee ONT

Guarda Wallet-gebruikersinterface en apparaatondersteuning

Guarda heeft zich niet alleen gericht op de beveiliging van gebruikersmunten, maar ook op het gebruiksgemak van de portemonnee. Beide zijn belangrijk. Zonder beveiliging zal niemand de portemonnee willen gebruiken om iets op te slaan, maar zonder gebruiksgemak zal niemand cryptocurrencies voor wat dan ook willen gebruiken. En daarom vindt u zowel gebruiksgemak als veiligheid met de Guarda-portemonnee.

Bekijk bovendien deze lijst met functies:

  • Niet-bewarende portemonnee met back-upversleuteling van sleutels;
  • Een van de breedste soorten ondersteunde cryptocurrencies en tokens, en er worden er steeds meer toegevoegd;
  • Kies uit web-, desktop-, mobiele en Chrome-extensies;
  • Integreert met de Ledger-hardwareportefeuille voor extra veiligheid;
  • Valuta-specifieke functies voor ondersteunde munten en een ingebouwde ERC-20 tokengenerator;
  • Ingebouwde uitwisselingsservice en crypto-aankoopmogelijkheden;
  • 24/7 klantenondersteuning, met de snelste reactietijd van elke portemonnee.

Natuurlijk hebben veel mensen die ONT-tokens bezitten ook andere tokens, wat het multi-valuta-aspect van de portemonnee geweldig maakt. Bovendien is de Guarda-portemonnee populair en zeer gerespecteerd in de cryptocurrency-industrie.

O3 (Desktop & Mobiele portemonnee)

De O3 portemonnee is speciaal gemaakt voor de NEO- en Ontology-blockchains en is verkrijgbaar in zowel mobiele (Android / iOS) als desktop (Windows / MacOS) versies. Het is extreem veilig en stelt gebruikers in staat om verbinding te maken met de dApps op beide platforms zonder hen te dwingen hun privégegevens met derden te delen.

O3 Wallet Ontology

O3 Mobile Wallet in het Google Play Store

Met de O3-portemonnee kunnen gebruikers ook vanuit de portemonnee handelen door middel van de integratie met de Switcheo DEX. En gebruikers kunnen ONT rechtstreeks vanuit de portemonnee kopen met behulp van cryptocurrencies of een creditcard.

Een extra functie van de portemonnee is een ingebouwde nieuwsfeed die ONT- en NEO-eigenaren op de hoogte houdt van het laatste Ontology- en NEO-nieuws.

Cyano (webportemonnee)

De Cyano portemonnee is een webgebaseerd opslagapparaat met extensies voor zowel de Chrome- als Firefox-webbrowser. Het maakt het gemakkelijk voor iedereen met webtoegang en een van die twee browsers om hun Ontology-portemonnee te maken met een gecodeerde privésleutel. Zodra de portemonnee is gemaakt, kunnen gebruikers inloggen met de privésleutel, met de geheugenzin die is gemaakt tijdens het maken van de portemonnee, of via een opgeslagen account.

Cyano heeft ook ondersteuning voor zowel de Ledger- als de Trezor-hardwareportefeuilles, waardoor het veel veiliger is dan alleen de browsergebaseerde extensies.

De portemonnee wordt geleverd met ONT ID-ondersteuning, evenals Ontology dAPI-ondersteuning. U kunt ook eenvoudig schakelen tussen het Ontology-mainnet en het testnet, of zelfs de wallet gebruiken met privé Ontology-netwerken. En het heeft ondersteuning voor meerdere accounts of meerdere ONT-ID’s.

Cobo (mobiele portemonnee)

Het idee voor de Cobo portemonnee gaat helemaal terug naar 2017, en in maart 2018 was er een functionerende Cobo-portemonnee uitgebracht. Sindsdien is het ontwikkelingsteam achter de portemonnee niet gestopt met werken en voegt het regelmatig nieuwe functies en ondersteuning voor nieuwe munten toe. Het leuke van de Cobo-portemonnee is dat deze gespecialiseerd is voor gebruik met uitzetten van munten, en dat geldt ook voor ONT.

Voordelen Cobo Wallet

Belangrijkste voordelen van de Cobo-portemonnee

Momenteel heeft Cobo ondersteuning voor meer dan 20 verschillende blockchains en meer dan 700 tokens. De ondersteuning reikt verder dan de Ontology-keten tot EOS, Tron, Ethereum, NEO en vele anderen. Vanwege zijn ondersteuning voor het uitzetten van munten heeft Cobo een behoorlijke reputatie opgebouwd en wordt het beschouwd als een van de betere beschikbare portefeuilles met meerdere valuta’s.

Cobo heeft ook de Cobo Vault uitgebracht, een hardwareapparaat dat wordt gebruikt om cryptocurrency offline op te slaan voor de best mogelijke beveiliging. Met duurzaamheid van militaire kwaliteit, een coderingschip van bankkwaliteit en meerdere handtekeningen voor extra beveiliging is dit waarschijnlijk het enige hardwareapparaat dat u ooit nodig zult hebben voor het opslaan en uitzetten van ONT / ONG.

Clay (mobiele portemonnee)

Klei is een interessante nieuwe portemonnee die niet alleen multi-valuta en multi-blockchain is, maar ook meerdere uitwisselingsportefeuilles ondersteunt. Dit maakt een gemakkelijke overdracht van activa mogelijk, niet alleen tussen gebruikers, maar ook tussen de verschillende uitwisselingsportefeuilles van een individu. Het maakt het gemakkelijk voor gebruikers om deel te nemen aan arbitrage, deel te nemen aan ICO’s en om de dApps van veel verschillende blockchains te gaan gebruiken.

De portemonnee is gelanceerd door hetzelfde Zuid-Koreaanse team dat Coinmanager heeft ontwikkeld en ONT-ondersteuning heeft toegevoegd in september 2018. Het kwam van een investering door de blockchain-accelerator Hashed, een van de grootste en meest betrouwbare investeerders in de blockchain-industrie..

Clay biedt beveiliging door alle gegevens lokaal op te slaan en de portemonnee-applicatie is niet toegankelijk op geroote apparaten. Voor extra veiligheid werkt Clay met Touch ID of Face ID, waardoor de portemonnee vergrendeld blijft voor iedereen behalve de daadwerkelijke eigenaar.

Conclusie

Daar heb je het, de top 9 beste Ontology-portefeuilles op de markt. Welke portemonnee u kiest, hangt in grote mate af van uw persoonlijke voorkeuren.

U kunt de beveiliging van een hardwareportefeuille niet echt verslaan als een grootboek. Als u gratis een iets meer functionele portemonnee wilt, kunt u natuurlijk de Exodus-portemonnee overwegen. Je zou ook kunnen kiezen voor de ONTO mobiele portemonnee, aangezien de meeste van de community het niet bij het verkeerde eind kunnen hebben.

Welke portemonnee u ook gebruikt, zorg ervoor dat u wallet security 101 toepast. Als u een desktop wallet gebruikt, zorg er dan voor dat u geen bijlagen downloadt en dat u uw antivirusprogramma’s up-to-date houdt. Maak ook een back-up van al je zaden en bewaar ze op een veilige locatie.

Ten slotte, als u een mobiele portemonnee gebruikt, moet u zich bewust zijn van de risico’s voor fysieke beveiliging die voortkomen uit diefstal enz. Hodl uw ONT in het geheim en het komt goed. &# 128521;

Beste plaatsen om ONT te kopen

  • Binance Exchange
  • Huobi

Uitgelichte afbeelding via Shutterstock

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me