Binance Coin Wallets: Top 10 veiligste plaatsen om BNB op te slaan

De Binance Coin heeft een lange weg afgelegd sinds de ICO. Het BNB-ecosysteem imiteert het succes van de Exchange zelf en groeit snel.

Binance Coin wordt niet alleen op grote schaal gebruikt op Binance als een liquiditeitstoken, maar de BNB-blockchain wordt een platform bij uitstek voor ontwikkelaars om op voort te bouwen. De mainnet-schakelaar heeft de sluizen van adoptie geopend.

Met al deze interesse in BNB heeft u natuurlijk een veilige plek nodig om het op te slaan.

In dit stuk ga ik je de top 10 beste Binance Coin-portefeuilles geven en je enkele toptips geven om BNB veilig op te slaan.

Top 10 Binance-muntenportefeuilles

Voordat je in de BNB-portemonnees duikt, is het de moeite waard te vermelden dat BNB vroeger een ERC-20-standaardtoken was. Dit betekent dat u het in elke Ethereum-compatibele portemonnee kunt opslaan.

Met de overstap naar een native Binance Coin-blockchain werd BNB de BEP2-standaard. Wallet-ondersteuning voor BEP2 is niet zo uitgebreid als die van Ethereum, maar het is nog steeds behoorlijk indrukwekkend. Bovendien betekent dit ook dat als je een munt hebt die BEP2 is, deze kan worden ondersteund op de onderstaande portefeuilles.

Ten slotte is mijn selectie van de “beste” wallets gebaseerd op een aantal factoren, waaronder bruikbaarheid, ondersteuning voor ontwikkelaars en natuurlijk veiligheid. Er kunnen portemonnees zijn die ik niet noem, dus als u overweegt ze te gebruiken, zorg er dan voor dat ze zijn gekocht bij de community.

Met dat gezegd zijnde, laten we eens kijken naar de portemonnees (in volgorde van voorkeur).

Ledger Nano S (hardware portemonnee)

Dit is de meest populaire hardware-portemonnee voor cryptocurrency op de markt en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. De Ledger Nano S is de beste als het om beveiliging gaat, en hij is ook nog eens gemakkelijk te gebruiken. U kunt hier niet alleen uw BNB opslaan, maar de portemonnee met meerdere valuta’s ondersteunt honderden verschillende altcoins, en er worden er steeds meer toegevoegd.

Een ander ding dat gebruikers leuk vinden aan de Ledger Nano S is het gebruiksgemak. U kunt hem gewoon in de USB-poort van uw computer steken en aan de slag gaan. En het is ontworpen om te worden gevoed door de computer wanneer deze is aangesloten, dus het is niet nodig om ooit een batterij te vervangen.

De veiligheid van uw geld wordt gegarandeerd door alle privésleutels offline op te slaan, waar ze nooit toegankelijk zijn voor hackers. De Ledger Nano S geeft je de gemoedsrust dat je munten veilig blijven.

Ledger Nano BNB Portemonnee

Koop je Ledger Nano X in de officiële winkel

Extra veiligheid is ingebouwd door te vereisen dat alle transacties worden bevestigd door op twee fysieke knoppen op het apparaat te drukken, waardoor het voor iemand onmogelijk wordt om op afstand toegang te krijgen tot uw portemonnee en transacties uit te voeren.

Top Tip &# 128175 ;: Als u een hardwareapparaat gaat kopen, koop dit dan op de officiële site. Het kopen van hardwareapparaten van derden is riskant omdat ze mogelijk met het apparaat hebben geknoeid

In het geval dat de Ledger Nano S verloren gaat, kunt u met de pincodemogelijkheden elke BNB die op het apparaat was opgeslagen, herstellen. Zorg ervoor dat u uw 24-woord mnemonische zin opneemt en bewaar deze op een veilige plaats voor het geval u uw portemonnee op elk moment moet herstellen.

Het enige nadeel van de Ledger Nano S is dat het niet gratis is, maar als u honderden of mogelijk duizenden dollars aan BNB en andere cryptocurrencies opslaat, is het het prijskaartje van $ 41 meer dan waard..

Natuurlijk is er ook een iets duurder model, de Ledger Nano X, dat $ 119 kost. Dit heeft bluetooth-ondersteuning, toegevoegde munten en opslagruimte voor veel meer cryptocurrency-apps – dus je hoeft geen apps te verwijderen zoals op de Nano S.

Trezor Model T

De tweede meest populaire hardware wallet is momenteel het Trezor-apparaat. Dit is ontwikkeld door een bedrijf genaamd Satoshi labs dat is gevestigd in Praag, Tsjechië. Het model T is de iets duurdere Trezor die € 149, – kost.

Helaas ondersteunt het goedkopere Trezor Model One het op BEP2 gebaseerde BNB-token niet. Dat gezegd hebbende, heeft de Model T een aantal echt handige functies die u niet krijgt in het standaardmodel. Deze omvatten een touchscreen kleurenscherm voor een meer naadloze gebruikerservaring.

Trezor Model T Binance munt

Wat krijg je met de Model T Trezor. Afbeelding via Trezor

Net als de Ledger ondertekent het Trezor-apparaat alle transacties daar op het apparaat en stelt het nooit bloot aan uw pc. Dit betekent dat het zich in een “koude opslag” -omgeving bevindt. Om met uw pc te communiceren, gebeurt dit met een USB-kabel die vervolgens wordt aangesloten op de Trezor-brug.

In tegenstelling tot de Ledger kunt u uw BNB echter niet beheren met de Trezor wallet-software. Het werkt in combinatie met de Trust Wallet (die we hieronder behandelen). Uw privésleutels worden op het apparaat opgeslagen, maar uw munten worden beheerd met de Trust Wallet.

Het is om deze reden dat de Trezor minder de voorkeur heeft boven het Ledger-apparaat. Ik geef er de voorkeur aan om al mijn cryptocurrencies op één plek te beheren via de Ledger live-applicatie. Als u echter een veilige hardware wallet wilt met een kleurenscherm en ondersteuning voor meer dan 1.000 munten en tokens, dan is de Trezor Model T het overwegen waard..

The Trust Wallet (mobiele portemonnee)

Trust Wallet is de officiële cryptocurrency-portemonnee van Binance, dus je weet dat het goed werkt met BNB-munten. Afgezien daarvan heeft het ook ondersteuning voor Ethereum en bijna alle ERC-20-tokens. De Trust Wallet ondersteunt ook alle andere toonaangevende cryptocurrency-protocollen, dus het kan worden gebruikt om Bitcoin (BTC), Ripple (XRP), Tron (TRX), Monero (XLM) en vele anderen op te slaan.

De portemonnee is alleen beschikbaar in een mobiele interface voor Android- en iOS-gebruikers. Sommige gebruikers willen misschien opmerken dat de code om veiligheidsredenen open source is voor Android-apparaten, maar closed source is voor iOS-apparaten. In beide gevallen heeft Trust Wallet nooit toegang tot gebruikersinformatie.

Trust Wallet slaat ook alle privésleutels lokaal op uw eigen apparaat op, zodat u de volledige controle over uw geld behoudt. En u kunt altijd de gegenereerde geheugenzin gebruiken om uw BNB te herstellen als u uw mobiele apparaat zou verliezen. Trust Wallet heeft de mogelijkheid om een ​​back-up van uw portemonnee te maken en versleutelt alle informatie wanneer u het installatieproces doorloopt.

Trust Wallet BNB Binance Coin

De Trust Wallet in het Apple iTunes Store

Het is ook mogelijk om andere authenticatiemethoden toe te voegen om de portemonnee verder te beveiligen, zoals pincodes of het scannen van vingerafdrukken. Deze extra functies maken Trust Wallet een van de veiligste mobiele portemonnees die beschikbaar zijn voor het bewaren van BNB-munten.

De Trust Wallet kan ook worden geïntegreerd met de Binance DEX, zodat u direct vanuit uw portemonnee kunt handelen. Dit is geweldig voor gebruikers die hun BNB liever niet opslaan op een gecentraliseerde beurs zoals Binance wanneer ze Altcoins verhandelen.

Als we de recensies in de app-stores eens nader bekijken, lijkt het alsof de gebruikers verdomd blij zijn. Het heeft meer dan 10.000 recensies in de Play Store met gemiddeld 4,6 sterren. In de iTunes Store heeft het bijna 4.000 recensies met een gemiddelde beoordeling van 4,8.

De meeste schriftelijke beoordelingen waren specifiek voor muntondersteuning voor andere munten dan BNB. Wat echter bemoedigend was, was dat de ontwikkelaars reageerden op deze vragen en het advies van de gebruikers aan boord namen.

Binance Chain Wallet (webportemonnee)

De Binance Chain portemonnee is de officiële portemonnee voor Binance en de BNB-munt. De portemonnee is rechtstreeks geïntegreerd met de Binance DEX en stelt u niet alleen in staat om uw BNB op te slaan, maar ook uw andere munten.

Wanneer u een nieuwe portemonnee aanmaakt, ontvangt u een keystore-bestand en moet u ook een wachtwoord instellen. Beide stappen zijn erg belangrijk om toegang te krijgen tot uw portemonnee, dus zorg ervoor dat u beide veilig bewaart. U moet ook uw geheugensteuntjes opnemen, zodat u uw portemonnee kunt herstellen voor het geval u uw keystore-bestand of wachtwoord verliest.

Binance DEX BNB

Een portemonnee maken op de Binance Dex

Degenen die waarde hechten aan beveiliging zullen blij zijn te weten dat de Binance Chain Wallet ook kan worden geïntegreerd met de Ledger-hardwareportefeuilles, zodat u uw BNB veilig op het Ledger-apparaat kunt opslaan, maar dan de Binance Chain Wallet kunt gebruiken om te communiceren met uw munten..

Het is een goede oplossing die u de veiligheid geeft van een hardware wallet, met het gebruiksgemak van de Binance Chain Wallet. Bovendien betekent dit dat u de BNB die u op uw Ledger-apparaat hebt, kunt inwisselen voor een ander BEP2-activum zonder ze zelfs maar uit de hardware wallet te hoeven verplaatsen..

Waarschuwing ​: Het gebruik van webportefeuilles kan riskant zijn dankzij phishingaanvallen. Zorg er extra voor dat u Binance.org bezoekt in uw browser. Hackers kunnen proberen u te misleiden met een ander domein en zo uw privésleutels stelen

Merk op dat gebruikers met IP-adressen die afkomstig zijn uit een van de volgende landen vanaf 19 oktober 2019 geen toegang hebben tot de Binance Chain Wallet:

Verenigde Staten van Amerika, Albanië, Bosnië en Herzegovina, Wit-Rusland, Congo (DRC), Ivoorkust, de Krim, Cuba, Irak, Iran, Noord-Korea, Liberia, Macedonië, Myanmar, Servië, Soedan, Syrië, Zimbabwe.

Atomic Wallet (Desktop & Mobiel)

De Atomic Wallet belooft beveiliging van wereldklasse voor uw BNB en andere cryptocurrency-fondsen als u de portemonnee-richtlijnen volgt voor het instellen en gebruiken ervan. De Atomic Wallet biedt niet-bewarende opslag van uw BNB, zodat u deze op een gedecentraliseerde manier kunt beheren.

Atomic Wallet heeft ondersteuning voor BNB en voor meer dan 500 andere cryptocurrencies, waardoor u ze naadloos kunt opslaan, kopen en verkopen. De portemonnee is beschikbaar voor desktopbesturingssystemen Windows, Mac en Linux en voor mobiele besturingssystemen Android en iOS.

Atomic Wallet BNB

De voordelen en gebruikersinterface van de Atomic Wallet

De Atomic Wallet wordt geleverd met atomic swap-mogelijkheden, en voor die munten die niet worden ondersteund door atomic swap, heeft het ook ShapeShift-, Changelly- en ChangeNOW-ondersteuning ingebakken in de portemonnee. Dit betekent dat uw BNB en alle andere munten die in de Atomic Wallet zijn opgeslagen, snel en eenvoudig kunnen worden ingewisseld.

De Atomic Wallet wordt ook geleverd met een aantal beveiligingsfuncties om ervoor te zorgen dat uw BNB-munten te allen tijde veilig blijven. Privésleutels worden gegenereerd met een geheugensteuntje en worden versleuteld en lokaal opgeslagen op het apparaat waarop de portemonnee wordt uitgevoerd. Hierdoor blijven uw BNB-munten te allen tijde volledig onder controle. En als u het apparaat verliest of het kapot gaat, kunt u uw BNB-munten gemakkelijk herstellen met behulp van de geheugensteuntje.

Niet open source &# 128683 ;: In tegenstelling tot de andere bovenstaande wallets is de Atomic Wallet niet open source. Dit betekent dat de cryptocurrency-gemeenschap de waarheidsgetrouwheid van de code niet heeft kunnen verifiëren.

Met de Atomic Wallet kunt u ook een bankpas gebruiken om een ​​aantal populaire cryptocurrencies te kopen, die vervolgens rechtstreeks in de portemonnee kunnen worden ingewisseld voor BNB. En voor degenen die graag verschillende cryptocurrencies inzetten, is er ondersteuning voor verschillende, waaronder NEO en Tezos.

Exodus Wallet (Desktop & Mobiel)

Een andere echt populaire portemonnee voor meerdere valuta’s die de Binance Coin ondersteunt (evenals meer dan 100 andere cryptocurrencies) is de Exodus-portemonnee. Dit is beschikbaar op zowel desktop- als mobiele versies. Het is ook een van de originele portefeuilles met meerdere valuta’s die in 2016 is opgericht.

Iets dat ik erg leuk vind aan de Exodus-portemonnee, is de naadloze gebruikersinterface. Het synchroniseert ook met de desktop- en mobiele versies, zodat u uw talrijke crypto-activa op de verschillende apparaten kunt beheren. Je kunt het ook gebruiken met een Trezor-apparaat (hoewel helaas niet voor BNB).

Net als bij de Atomic-portemonnee heb je ook een ShapeShift-integratie. Dit betekent dat je je Binance Coin kunt inwisselen voor alle andere ondersteunde munten op de beurs. Het is echter vermeldenswaard dat de Exodus-ontwikkelaars een kleine spreiding toepassen op deze conversie om de ontwikkeling en ondersteuning van de portemonnee te financieren..

Exodus Portemonnee BNB

Binance Coin Exodus Wallet gebruikersinterface

Op dit punt biedt Exodus menselijke ondersteuning, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Als u vragen heeft over de portemonnee, kunt u een kaartje ophalen en zij zullen proberen binnen een dag contact met u op te nemen.

Exodus is ontwikkeld door JP Richardson en Daniel Castagnoli die vanaf het begin bij de portemonnee zijn geweest. Op dit punt is de portemonnee niet volledig open source, hoewel er tal van componenten zijn die open source zijn gemaakt.

Coinomi Wallet (Desktop & Mobiel)

Coinomi werd jarenlang beschouwd als een van de beste mobiele portefeuilles en onlangs hebben ze een desktopversie van hun populaire portemonnee toegevoegd. Zowel mobiele als desktopversies kunnen worden gebruikt om BNB en meer dan 1.500 andere cryptocurrencies op te slaan.

De mobiele versie is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten en de desktopversie is uitgebracht voor Windows-, Mac- en Linux-besturingssystemen – dus je bent redelijk goed gedekt.

Coinomi is geïntegreerd met Changelly en ShapeShift, evenals een aantal DEX’s waarmee u snel en eenvoudig BNB kunt inwisselen voor een aantal andere cryptocurrencies. Bovendien heeft de Coinomi-portemonnee tal van andere functies, zoals betalingen met één muisklik, verbeterde privacy, cold staking en vele andere.

Coinomi Portemonnee BNB

De gebruikersinterface van Coinomi op het bureaublad & Mobiel

Coinomi is veilig, met uw privésleutels die uw apparaat nooit verlaten, en sterke codering om ervoor te zorgen dat uw munten onder uw controle blijven. Er is ook geen KYC-bureaucratie om toegang te krijgen tot uw geld, geen IP-associatie, geen identiteitskoppeling, geen transactietracking. De Coinomi-servers anonimiseren uw verzoeken door uw IP-adres te verbergen voor nieuwsgierige blikken.

Iets anders dat nieuwkomers in cryptocurrency zouden waarderen aan de Atomic-portemonnee, is hun klantenondersteuning. Ze hebben ondersteuningsmedewerkers die 24/7/365 beschikbaar zijn om uw verzoek te behandelen. Hoewel er geen livechatfunctionaliteit is, kunt u bij hen een ticket aanvragen.

Een andere functie is volledige portefeuillesynchronisatie, waar u al uw transacties op zowel uw mobiele als desktopversie kunt zien. Helaas is Coinomi, net als de Atomic Wallet, geen open source – dus u zult moeten overwegen of dit voldoende voor u is..

Enjin Wallet (mobiel)

De Enjin portemonnee is een mobiele portemonnee die net zo veilig belooft te zijn als een hardware-portemonnee. Naast ondersteuning voor de opslag en overdracht van BNB, biedt het ook ondersteuning voor Bitcoin, Ethereum, ERC-20-tokens, ERC-721-tokens en ERC-1155-tokens. Dit is geweldig voor gamers die nu al hun items rechtstreeks in de Enjin-portemonnee kunnen opslaan. Het is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-besturingssystemen.

De beveiliging van de mobiele portemonnee is ingebouwd door middel van innovatieve technologieën zoals tweefactorauthenticatie en het Enjin Secure Keyboard, dat hackers ervan weerhoudt keyloggers te gebruiken of gegevens op de Enjin-portemonnee te snuiven. Het zijn deze beveiligingsfuncties die de portemonnee net zo veilig maken als een hardwareportefeuille.

Enjin Portemonnee BNB

Enjin Mobile Wallet in de Google Play Store

Omdat de Enjin Wallet speciaal is ontworpen voor mobiel gebruik, heeft deze een eenvoudige en razendsnelle interface. U kunt cryptocurrencies snel en gemakkelijk overdragen en uitwisselen met Changelly, Bancor en KyberSwap.

Een ander innovatief kenmerk van de portemonnee is de mogelijkheid om een ​​oneindig aantal portemonnees te maken en een oneindig aantal munten en een oneindig aantal blockchain-verzamelobjecten op te slaan..

Enjin Wallet is zo’n goede mobiele portemonnee dat het door Samsung is gekozen als de blockchain-portemonnee die standaard op de Samsung Galaxy is geïnstalleerd.

Trubi Wallet (Desktop)

De Trubi portemonnee is een nieuwe, zelfbeheerde portemonnee van Binance. Het is veilig, beveiligd, stabiel en wordt aanbevolen door Binance. Momenteel is het alleen beschikbaar als bètaversie voor Windows, maar er is een Mac-versie in de maak. Er zijn ook mobiele versies voor Android en iOS in ontwikkeling.

Met Trubi kunt u naadloos schakelen tussen instant swaps en orderboekhandel, of u nu snel wilt uitvoeren of limietorders wilt plaatsen.

Trubi is vanaf de grond af ontworpen om onderweg te gebruiken en stelt je in staat om alles wat Binance Chain te bieden heeft in de palm van je hand te ervaren.

Guarda Wallet (meerdere apparaten)

Guarda is een multifunctionele portemonnee voor cryptocurrency die op internet, desktop, Chrome-extensie en mobiele apparaten wordt uitgevoerd. Bewaar al uw munten in één portemonnee. Ontvang, verzend, koop, ruil, zet in en doe wat je wilt met alle munten in één veilige, niet-bewaarplichtige, multiplatform-portemonnee.

Guarda was een van de allereerste wallets die ondersteuning bood voor de native BNB-munt toen het mainnet werd uitgebracht. Als koploper in de opslag van BEP-2-tokens heeft Guarda een zeer goede en nauwe relatie met Binance.

Gebruikers houden van de Guarda-portemonnee omdat deze eenvoudig is in te stellen en een schone gebruikersinterface heeft. Ze waarderen ook het ontbreken van registratievereisten, wat helpt om de privacy en veiligheid te behouden.

Gevolgtrekking

En daar heb je het, de top 10 beste portemonnees om je Binance Coin in op te slaan.

Als u de meest veilige manier wilde om uw BNB op te slaan, dan kunt u niet fout gaan met een hardware wallet. Ja, er zijn kosten aan verbonden, maar dit kan onbeduidend zijn in vergelijking met het verlies dat een hack op uw portefeuille kan hebben. Ik ben meer een fan van de Ledger, maar het Trezor-apparaat is net zo veilig.

U kunt natuurlijk ook de open source Trust-portemonnee (goedgekeurd door Binance) of een van de multi-valuta-wallets van derden gebruiken. Ik geef de voorkeur aan de trust wallet omdat deze open source is – maar niet de functionaliteit heeft van bijvoorbeeld de Exodus of Coinomi enz..

Ten slotte kunt u altijd een portemonnee aanmaken op Binance’s DEX en beginnen met het verhandelen van uw BNB-munten rechtstreeks vanuit uw portemonnee. Hoewel ik zou aanraden om dit alleen voor kleine bedragen te doen en grotere bedragen te verhandelen via je hardware wallet.

Welke portemonnee u ook kiest, zorg ervoor dat u crypto-beveiliging 101 oefent. Maak altijd een back-up van uw startwoorden, wees voorzichtig met de bestanden die u downloadt en, last but not least, houd uw crypto-opslag goed in de gaten.

Niemand hoeft te weten waar je mee bezig bent &# 128521;

Uitgelichte afbeelding via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me