Binance Review 2020 – Veilig voor het verhandelen en opslaan van crypto?

>

Deze recensie maakt deel uit van een serie beoordelingen over crypto-uitwisselingen. Onze laatste beoordelingen zijn geëvalueerd Kraken, Bittrex, Huobi, KuCoin, Poloniex, en Coinbase Pro. We publiceren recensies voor elk van de beste beurzen, dus mis geen enkele van deze updates op toetreden tot onze Telegram-groep.

Die lezers die al handelen met Binance, melden zich aan voor een Shrimpy-account om uw handelsstrategie te automatiseren. Het duurt slechts 5 minuten om op te zetten en dat kan verhoog het rendement met meer dan 305% ten opzichte van een eenvoudige buy-and-hold-strategie!

Handelen in bots

Crypto-handelsbots zijn een hot topic geworden voor miljoenen cryptocurrency-gebruikers over de hele wereld. Op zoek naar manieren om hun strategie te automatiseren en beter te presteren dan de markt.

Het is verleidelijk om dat te zeggen Binance behoeft geen introductie, maar nogmaals, het zou geen kwaad om jezelf op te frissen over hoe en waarom Binance ‘s werelds beste cryptocurrency-uitwisseling is geworden. Voor de meeste bedrijven, producten, activa en diensten is de weg naar de top van een respectievelijke bedrijfstak meestal niet rechtlijnig. Hetzelfde kan niet gezegd worden voor Binance – in de twee jaar sinds de ICO heeft Binance elke mijlpaal veroverd en tegelijkertijd de concurrentie in stukken gescheurd..

Laten we helemaal teruggaan naar het begin. Op 13 juni 2017, rond 23.00 uur, Het oprichtende team van Binance heeft definitief besloten om de uitwisseling te creëren en stel 14 juli van hetzelfde jaar in als de ICO-datum. In de tussenliggende maand begon het team om de whitepaper te maken en de basis te leggen voor wat de meest legendarische uitwisseling van crypto’s zou worden. De ICO was meteen een succes en haalde net op tijd $ 15 miljoen op om de legendarische Bitcoin-bullrun te vangen die in de tweede helft van 2017 van start ging..

In eerste instantie had Binance een ongunstig begin. Tokens die daar werden vermeld, leken onmiddellijk te dalen in wat bekend werd als de ‘Binance kiss of death’. Dat weerhield de beurs er echter niet van om onmiddellijk grote hoeveelheden marktaandeel te veroveren. Hun formule was eenvoudig: zorg voor een ongelooflijk intuïtieve, eenvoudige en snelle gebruikersinterface met weinig tot geen downtime.

Tot Binance leden gebruikers van crypto-uitwisselingen al geruime tijd onder de handen van schetsmatige, illiquide en slecht georganiseerde uitwisselingen. Veel uitwisselingen doken op en verdwenen van de ene op de andere dag – wat goed zou zijn geweest als ze niet verdwenen waren met het geld van gebruikers. Coinbase was destijds een sprankje hoop, maar hun aanbod was schamel, waardoor meer avontuurlijke handelaren met Google Translate accounts aanmaakten op obscure buitenlandse beurzen. Dat waren de dagen.

Langs kwam Binance, en dat veranderde allemaal. Eerder onbereikbare altcoins waren plotseling – en gemakkelijk – beschikbaar op een beurs met echte gebruikersondersteuning en een razendsnelle handelsengine. Dat is echter niet alles wat Binance in het spel heeft gebracht. Binance Coin (BNB), het oorspronkelijke token van de beurs, was mogelijk het stuk de weerstand.

Binance introduceerde een optie voor handelaren waardoor ze hun handelskosten in BNB konden betalen – waardoor de handelskosten aanzienlijk werden verlaagd. Dat is vandaag nog steeds het geval. De briljante krachtbeweging om een ​​token in de mix te brengen, werd ook ondersteund door game-veranderende tokenomics – maar daarover later meer.

Het is best moeilijk om over Binance te praten zonder Changpeng “CZ” Zao te noemen, de uitbundige, charismatische en uitgesproken CEO van de beurs. De uitwisseling was niet zonder problemen, maar het verschil met andere uitwisselingen die problemen ondervinden, is dat andere uitwisselingen niet CZ aan het roer hebben..

Eerder dit jaar werd Binance gehackt voor meer dan 7.000 BTC (destijds $ 40 miljoen). De aanval, hoewel belangrijk, diende om te benadrukken waarom de wereld Binance zo vertrouwd is geworden. In een daad van volledige transparantie, CZ bracht de wereld onmiddellijk op de hoogte van de aanval via alle sociale mediakanalen van de beurs, inclusief zijn persoonlijke Twitter-account, en verzekerde Binance-gebruikers dat het SAFU-fonds van de beurs alle verliezen zou dekken. Bovendien nam CZ de uiterst voorzorgsmaatregel om stortingen en opnames gedurende een week na de hack op te schorten, terwijl de beveiliging van de beurs werd geüpgraded..

De wereldheerschappij van Binance werd ondersteund door een snelle uitbreiding naar markten met regionaal-specifieke uitwisselingssites Binance, Oeganda, Jersey en Singapore – allemaal naast de wereldwijde service. In plaats van zijn macht te concentreren op één gecentraliseerde centrale, heeft Binance stappen genomen om zijn diensten te decentraliseren door zijn eigen blockchain genaamd Binance Chain te lanceren..

Nu u wat meer bekend bent met de brede reikwijdte van het Binance-ecosysteem, laten we eens kijken naar de moeren en bouten van de uitwisseling.

Een rekening openen

Toegang krijgen tot een nieuw Binance-account is eenvoudig. Het team van Binance is zich er terdege van bewust dat veel, zo niet de meeste, mensen die hun exchange gebruiken, helemaal nieuw zijn in het handelen en investeren van crypto. Daartoe heeft Binance verschillende herontwerpen ondergaan, waarvan de meest recente eind juni 2019, allemaal om tegemoet te komen aan een eenvoudiger esthetiek.

Om een ​​account aan te maken, moet je naar Binance.com gaan (controleer altijd driemaal of het adres correct is) en klik op de knop ‘registreren’ in de rechterbovenhoek. Als je inwoner bent van de VS, kun je geen account maken. In plaats daarvan moet je wachten tot Binance.US in september debuteert.

Dus – ervan uitgaande dat je geen inwoner van de VS bent – kun je doorgaan en zowel een e-mailadres als een wachtwoord invoeren voordat je op ‘account aanmaken’ klikt. Boom, je bent goed op weg om te handelen op ‘s werelds drukste crypto-uitwisseling . U ontvangt een e-mail die wordt gebruikt om uw nieuwe account te verifiëren. U kunt doorgaan en klikken en voila, tijd om aan de slag te gaan.

Het eerste dat u wilt doen, is 2FA-beveiliging inschakelen op uw uitwisselingsaccount. Binance moedigt iedereen sterk aan om dit te doen – en wij ook. Gebruik Google Authenticator of een andere 2FA-app naar keuze. Bovendien stuurt Binance je elke keer dat je je account wilt opnemen een e-mail. Om de opname te voltooien, moet u op de link in de e-mail klikken. Last but not least kunt u een anti-phishingcode inschakelen vanuit uw Binance-account. Hierdoor kun je een code maken die vanaf dat moment in alle Binance-e-mails verschijnt – op die manier kun je er zeker van zijn dat je op een echte Binance-e-mail klikt – niet op een neppe.

Om uw nieuwe Binance-account te gebruiken, gaat u gewoon naar de stortingspagina en zoekt u het activum dat u wilt overdragen. Nogmaals, controleer driemaal het adres van de portefeuille teken voor teken voordat u daadwerkelijk iets verzendt. Als u dit doet, bespaart u de pijn van het onherstelbaar verzenden van Bitcoin Cash naar een Bitcoin SV-adres.

Zodra uw portemonnee (s) is (zijn) gefinancierd, bent u klaar om te rocken. Binance heeft twee weergaven, afhankelijk van uw behoeften. Linksboven, vlak bij het Binance-logo, is er een knop ‘uitwisselen’.

Plaats de muisaanwijzer erop om twee weergaveopties uit te vouwen: ‘basis’ en ‘geavanceerd’. Nadat u de weergave hebt gekozen die het beste bij uw ervaringsniveau past, is het tijd om te handelen.

Functies en services

Binance is misschien wel de meest veelzijdige uitwisseling die momenteel beschikbaar is.

  • Lanceerplatform – Binance heeft de opkomende IEO-beweging (Initial Exchange Offering) bevorderd door Launchpad te introduceren, het platform voor het incuberen en hosten van IEO’s. Voorheen moesten investeerders hun eigen ijverige onderzoek doen naar ICO’s voordat ze de moeilijkheden doormaakten om erin te investeren. Met Launchpad moeten investeerders nog steeds hun eigen onderzoek doen, maar ze kunnen er zeker van zijn dat Binance de projecten al van tevoren heeft doorgelicht. Omdat Launchpad een elegant ontworpen platform is om te investeren, is het niveau van het doen van nieuwe investeringen aanzienlijk gestegen sinds de ICO-dagen.

  • Margehandel – Hoewel de functie voor margehandel nog niet live is, gaat dat binnenkort gebeuren. Als onderdeel van Binance 2.0, een algemene update van het grootste deel van het Binance-handelsecosysteem, stelt margehandel u in staat om met hefboomwerking te handelen, zoals u wellicht al doet op BitMex. In eerste instantie ondersteunt margehandel alleen de volgende tokens: BTC, ETH, TRX, XRP en BNB.

  • Schaalbaarheid – Binance-gebruikers zijn tot het inzicht gekomen dat, tenzij de downtime is gepland, de service op geen enkel moment wordt verstoord. Zelfs wanneer BTC een dag van $ 40 + miljard aan handelsvolume doormaakt, verloopt de uitwisseling soepel en soepel. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het vermogen van de beurs om meer dan 1.400.000 transacties per seconde te ondersteunen. Met gemiddeld meer dan $ 1,2 miljard aan dagelijks handelsvolume, is Binance een financiële hub die anders is dan bijna alle andere in de cryptoverse.

  • Binance-keten – Het laatste punt is waar omdat Binance’s gecentraliseerde uitwisseling (CEX) precies dat is – gecentraliseerd. Binance maakt echter stappen weg van centralisatie en doet dit in een snel tempo. Binance Chain is de gedecentraliseerde blockchain-inspanning van het bedrijf die ook de gedecentraliseerde uitwisseling van Binance (DEX) ondersteunt. De Binance DEX ondersteunt veel van dezelfde valuta’s als de CEX, maar biedt ook veel andere activa die op de beurs terechtkomen door een stemming door de gemeenschap. In de toekomst zou Binance Chain zelfs een felle concurrent van Ethereum kunnen zijn. Gezien het aantal projecten dat van concurrerende blockchains naar Binance Chain drijft, kunnen de dagen van Ethereum als crypto’s # 2 beperkt zijn.

  • Binance-besparingen – De flexibele spaarrekening is een eenvoudige manier om deel te nemen aan kredietmarkten en rendement te behalen. Bij Binance-spaarrekeningen kunt u op elk moment storten en aflossen. Geschatte APY voor de activa die door Binance worden ondersteund, varieert van 2% tot 56%.

Binance Coin ($ BNB) en vergoedingen

Binance gebruikt een nieuw systeem voor handelskosten. Kortom, u kunt ofwel de volledige prijs betalen voor uw handelskosten, of u kunt tegen een gereduceerd tarief betalen als u BNB koopt en vasthoudt, en daarmee uw handelskosten betalen. Zonder BNB te gebruiken, bedragen uw handelskosten 0,1% van elke transactie die u uitvoert. Bij gebruik van BNB is de handelsvergoeding per transactie 0,075%.

Dat is echter niet alles waar BNB goed voor is. U kunt BNB kopen en vasthouden om deel te nemen aan Binance Launchpad-loterijen. Als u dit doet, krijgt u de kans om een ​​van de weinigen te zijn die ervoor kiest om te investeren in het nieuwste IEO dat wordt aangeboden. Gezien het feit dat de meeste Binance Launchpad IEO’s ten noorden van 400% + winst zijn gegaan, kan het geen kwaad om een ​​beetje BNB in ​​je portemonnee te houden.

Ten slotte gebruikt Binance aan het einde van elk financieel kwartaal 20% van zijn kwartaalwinst om BNB op de markt te kopen – dan verbrandt het uit de voorraad. Het punt is om het tokenaanbod te reguleren en het schaarser te maken terwijl de vraag naar de munt blijft toenemen. Met een toename van use cases en producten rond het Binance-ecosysteem, is de vraag naar BNB ongekend hoog, wat wordt weerspiegeld door de gestage stijging van BNB in ​​waardering.

Veiligheid

Binance gebruikt het nieuwste op het gebied van AI, blockchain-forensisch onderzoek en beveiligingstechnologie om de uitwisseling te vergrendelen en veilig te houden voor gebruikers. Het is duidelijk dat een groot deel van het beveiligen van een uitwisseling niet alleen de beveiligingstechniek up-to-date houdt, maar ook een on-point ondersteunend personeel heeft. Binance heeft gelukkig beide.

Soms, en afhankelijk van het probleem, kan Binance realtime ondersteuning bieden. Dat is best bijzonder in de cryptowereld, vooral als je gewend bent te handelen op eenmalige, illiquide beurzen waar geen ondersteuning bestaat.

Het beste deel van de beveiligingsmaatregelen van Binance is echter de SAFU-programma. SAFU staat voor Secure Asset Fund for Users en is een uniek verzekeringsfonds voor Binance-gebruikers. Binance wijst 10% van zijn handelsvergoedingswinsten toe aan het fonds om eventuele verliezen te dekken die zijn geleden onder onvoorziene omstandigheden, zoals hacks. Het SAFU-mechanisme is al een groot succes – na de eerder genoemde hack van $ 40 miljoen, dekte Binance het gestolen geld van gebruikers met SAFU.

Het goede en het slechte

Als deze recensie overkomt als een stralende goedkeuring van Binance, is dat waarschijnlijk omdat dat zo is. Binance is niets minder dan een geweldige uitwisseling die ook een crypto-instelling is geworden. Voor veel handelaren is Binance synoniem geworden voor beleggen in cryptocurrency. Hoewel Coinbase nog steeds de kroon kan nemen voor nieuwe handelaren, zullen degenen die al nat zijn geworden en op zoek zijn naar een diepere crypto-handelservaring, merken dat Binance levert.

Het indrukwekkend brede scala aan productaanbiedingen, functies en onvermoeibare toewijding om van de uitwisseling een betere plek te maken om te handelen, zorgen er allemaal voor dat Binance een topbestemming voor cryptovaluta wordt. Zelfs als u dezelfde activa op een andere beurs kunt vinden, moet u zich afvragen: zal de andere beurs mij dekken als mijn portemonnee wordt gehackt? Als het antwoord nee is, overweeg dan om Binance je nieuwe beste vriend te maken.

CZ is transparant, beschikbaar en lijkt een echt goede kerel met het verlangen om crypto voor iedereen beter te maken. Binance Exchange weerspiegelt dat. Hun missie om de komende jaren te decentraliseren is nobel, en aangezien ze worden opgezocht en geïmiteerd door bijna alle concurrenten, zullen ze waarschijnlijk ook in de toekomst de richting van reguliere gedecentraliseerde uitwisselingen leiden..

Binance ondersteunt ook wat wij beschouwen als de beste reeks digitale activa op de markt. Er is een reden waarom een ​​activum op Binance wordt vermeld, wordt beschouwd als een belangrijke prestatie – het is omdat ze niet zomaar iets vermelden. Die houding is een groot voordeel voor handelaren en beleggers die op zoek zijn naar kwaliteit boven kwantiteit.

Beoordeling

Totale beoordeling – 4.8

Binance is gewoon de hemel voor geavanceerde cryptocurrency-gebruikers, instellingen en actieve handelaren. Hoewel het een leercurve is voor beginners, is Binance om voor de hand liggende redenen een wereldleider.

Extra lezen

Coinbase Pro Cryptocurrency Exchange recensie

KuCoin Review – Is het beter dan Binance?

Hoe een Crypto Index-fonds te bouwen

Tips voor het selecteren van portfolio-assets

Garnaal is een applicatie voor het beheren van cryptocurrency-portfoliobeheer en een handelsbot die elke grote crypto-uitwisseling ondersteunt, inclusief Binance. Door uw Binance-account aan Shrimpy te koppelen, ontgrendelt u handige handelsfuncties die u kunnen helpen bij het automatiseren van uw cryptostrategie. Probeer het vandaag nog uit!

Shrimpy’s Universal Crypto Exchange API’s zijn de enige uniforme API’s voor crypto-uitwisselingen die specifiek zijn ontworpen voor applicatieontwikkelaars. Verzamel real-time handels- of orderboekgegevens, beheer gebruikersuitwisselingsaccounts, voer handelsstrategieën uit en vereenvoudig de manier waarop u verbinding maakt met elke beurs.

Volg ons op Twitter en Facebook voor updates en stel eventuele vragen aan onze geweldige, actieve gemeenschappen op Telegram & Onenigheid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me