BitBounce Review: CryptoCurrency verdienen met spam-e-mails

Als je veel liefhebbers van cryptocurrency als vrienden of kennissen hebt, heb je misschien wel eens gehoord BitBounce, een echt innovatieve e-mailspamoplossing.

Dit is een oplossing waarmee u cryptocurrency krijgt betaald voor e-mails die u ontvangt van onbekende afzenders. Het blokkeert ook die e-mails die worden verzonden vanaf massamailingservices en andere bekende spambronnen.

Het is een heel eenvoudig concept en zo gemakkelijk te implementeren dat het niet zo verwonderlijk is dat al meer dan 1 miljoen mensen Bitbounce zijn gaan gebruiken. In dit bericht zal ik je alles geven wat je moet weten over BitBounce en hoe je het meeste uit hun service kunt halen om wat lucratieve cryptocurrency te verdienen.

Wat is BitBounce?

Op het basisniveau, BitBounce vereist eenvoudigweg dat mensen die u e-mails sturen en niet in uw contactenlijst staan, u moeten betalen om hun e-mail te ontvangen en te openen. De betaling kan worden gedaan met Bitcoin of afzenders kunnen hun Visa en Mastercard creditcards gebruiken, of betalen via Paypal of Venmo.

U kunt het bedrag instellen dat voor u moet worden betaald om de e-mails te accepteren en u ontvangt uw betaling in CREDO-tokens die kunnen worden gebruikt om e-mails te ontgrendelen die naar anderen zijn verzonden met BitBounce of kunnen worden ingewisseld voor een andere cryptocurrency.

Als er een e-mail binnenkomt van iemand die in uw contactenlijst staat, verloopt deze zoals gewoonlijk. Alle e-mails van degenen die niet in uw contactenlijst staan, worden echter in quarantaine geplaatst. De afzenders van de in quarantaine geplaatste e-mails ontvangen een automatisch antwoord van BitBounce:

BitBounce e-mailantwoord

De e-mail die BitBounce verstuurt

Zoals u kunt zien, kan de afzender ervoor kiezen om uw vergoeding te betalen om de e-mail te laten bezorgen, of als ze u kennen, kunnen ze een verzoek indienen om hun e-mail aan uw lijst met contactpersonen toe te voegen. Als alternatief kunnen ze het automatische antwoord negeren en hun e-mail voor altijd in quarantaine laten.

Het belangrijkste om op te merken is dat de e-mail dat wel zal doen haal nooit uw inbox tenzij ze in staat zijn om de betaling uit te voeren of hun adres op de witte lijst te krijgen. Het is om deze reden dat BitBounce wordt gezien als een van de meest formidabele manieren om spam te stoppen.

Hoe BitBounce van plan is om SPAM op te lossen

Iedereen met een e-mailaccount ontvangt elke dag ontelbare spamberichten. In sommige gevallen bestaat deze spam uit tientallen berichten en in het ergste geval kan deze naar duizenden spam-e-mails leiden. En ze zijn allemaal nutteloos, vervelend en vaak gekoppeld aan een soort zwendel.

De meeste hiervan worden verzonden door bulksammers die dagelijks miljoenen e-mails verzenden. Ze spelen in op het vrije karakter van e-mail. Ze weten dat bijna niemand zal reageren op de e-mails die ze verzenden, maar zelfs een heel klein percentage gebruikers dat op hun aanbod reageert, is een overwinning voor hen, aangezien het niets kost om miljoenen e-mails te verzenden.

Bulkspammers proberen misschien een nutteloos of defect product te verkopen, of ze proberen mensen te verleiden tot een piramidespel of een andere financiële zwendel, maar ze hebben allemaal dat ene ding gemeen. Om succesvol te zijn, moeten ze gratis e-mails kunnen verzenden. Als de e-mails niet gratis zijn, zelfs als ze slechts $ 0,001 per stuk kosten om te verzenden, zou het bedrijf van de massaspammer instorten.

Bulk-e-mail spamstatistieken

De meerderheid van e-mail is spam. Afbeelding via Kies voor Monster

En hier komt BitBounce om de hoek kijken. Voor het eerst kunt u de volledige controle over uw e-mailinbox weer overnemen. U heeft de mogelijkheid om ongevraagde e-mails in rekening te brengen, waarmee u een vergoeding voor uw tijd krijgt.

Natuurlijk zullen bijna alle bulk-e-mailspammers weigeren te betalen om u te bereiken, maar dat is wat u toch wilt. En als iemand u echt wil bereiken, betalen ze graag uw kleine vergoeding om hun e-mailadres aan uw lijst met contacten toe te voegen.

BitBounce beschermt al meer dan 4,5 miljoen mensen tegen spam die in hun e-mailinbox terechtkomt en zij kunnen u binnen enkele minuten beschermen.

De andere kant van BitBounce

Ongevraagde e-mail is niet altijd spam. Soms kunt u ongevraagde e-mail ontvangen van een vreemde die denkt dat hij iets heeft dat met u moet worden gedeeld of een voorstel dat u ten goede kan komen. Als ze sterk genoeg geloven in het bericht dat ze u sturen, is de kans groot dat ze bereid zijn te betalen om ervoor te zorgen dat de e-mail u bereikt.

Die betaling is een teken van respect voor je tijd en maakt het mogelijk dat iemand met een echt voorstel je kan bereiken. Het kan mensen ook in staat stellen om mensen te bereiken met wie ze anders misschien nooit in contact zouden kunnen komen. Degenen die machtig of invloedrijk zijn in een bepaalde branche, zullen vrijwel zeker geen e-mail zien die u naar hen hebt gestuurd.

Hoe BitBounce werkt

Hoe BitBounce werkt

Misschien komt het in een spammap terecht. Het is vrijwel zeker dat het op de een of andere manier in quarantaine wordt geplaatst, waarschijnlijk met duizenden andere soortgelijke e-mails, en de kans is groot dat de beoogde ontvanger het nooit zal zien.

Als ze echter BitBounce gebruiken en u bereid bent hun prijs te betalen, of dat nu $ 1 of $ 100 is, stuurt dit een sterke boodschap naar hen over hoe serieus u bent over uw bericht en wilt u met hen in contact komen..

BitBounce-gebruik beginnen

BitBounce is ontworpen om te werken met alle grote e-mailclients en providers, waaronder Gmail, Yahoo, Outlook en vele anderen.

Aanmelden voor BitBounce is eenvoudig. Ga eerst naar de homepage op hier. Daar ziet u een formulier rechtsboven aan de webpagina waar u uw e-mailadres kunt invoeren en vervolgens op de knop ‘Aanmelden’ kunt klikken.

Aanmelden bij BitBounce

Nadat u op de knop ‘Aanmelden’ heeft geklikt, bevestigt u de toegang voor BitBounce en bent u aangemeld. U ontvangt ook een e-mail van BitBounce om uw e-mailadres te bevestigen en uw wachtwoord te wijzigen. Ironisch genoeg is deze e-mail naar mijn spammap gestuurd. Ik denk dat ze zijn vergeten te betalen om contact met me op te nemen.

Zodra u uw e-mail heeft bevestigd, ontvangt u 1 CREDO van BitBounce. Je hebt ook toegang tot je account waar je een e-mailadres op de witte lijst kunt toevoegen, je wachtwoord kunt wijzigen, nieuwe e-mailaccounts kunt toevoegen, de instellingen voor de witte lijst kunt wijzigen, ervoor kunt kiezen om een ​​automatisch antwoord te verzenden of niet, het automatische antwoordbericht kunt wijzigen en de prijs kunt instellen voor het accepteren van ongevraagde e-mails (het standaardbedrag is $ 0,05).

U heeft ook toegang tot uw CredoEx-portemonnee in uw account, evenals betaalde e-mails en verzoeken op de witte lijst. Al deze instellingen zijn beschikbaar om uw BitBounce-ervaring aan te passen, spam te vermijden en toch alle e-mails te ontvangen die u belangrijk vindt.

Aanmelden bij BitBounce

BitBounce-gebruikersdashboard

Houd er rekening mee dat de e-mails die door BitBounce worden geblokkeerd, niet worden verwijderd. Ze zijn nog steeds beschikbaar, maar worden afgeleverd in een andere map dan uw inbox. Dus als u een e-mail verwacht van iemand die niet op uw witte lijst staat en deze niet wordt weergegeven, kunt u altijd deze alternatieve map controleren.

BitBounce is volledig gratis te gebruiken en er worden nooit kosten in rekening gebracht voor de functies ervan. BitBounce verzamelt 30% van eventuele betalingen u ontvangt echter een vergoeding, dus houd daar rekening mee wanneer u een betaling voor een e-mail ontvangt.

BitBounce en het CREDO-token

CREDO is een ERC-20-token dat is gemaakt om het BitBounce-platform van stroom te voorzien. Wanneer anderen ervoor betalen om een ​​e-mail te ontvangen, kunnen ze dat op een aantal manieren doen, maar u wordt altijd in CREDO uitbetaald. Dit is een ideale manier om aan de slag te gaan met cryptocurrencies als u dat nog niet heeft gedaan.

U kunt verdiende CREDO gebruiken om te beginnen met het opbouwen van een cryptocurrency-portfolio. U kunt ook uw CREDO gebruiken om e-mails te sturen naar anderen die u niet kent, maar waarmee u verbinding wilt maken. Je kunt het ook verkopen voor andere cryptocurrencies of fiat-valuta, of je kunt het gewoon vasthouden terwijl de waarde en kracht toenemen naast het BitBounce-platform.

De eerste levering van deze tokens werd uitgegeven in een grote ICO die plaatsvond in 2017. Het BitBounce-team kon in totaal $ 11,3 miljoen ophalen in dit CREDO-aanbod. Deze opbrengst wordt onder meer gebruikt voor:

  • BitBounce Tech verbeteren: Productverbeteringen, klantenondersteuning, partnerschappen enz.
  • BitBounce-marktaandeel vergroten: Talrijke advertentie-initiatieven om het bewustzijn te vergroten
  • Onderzoek & Ontwikkeling: Nieuwe ideeën voor BitBounce en mogelijke innovaties voor e-mailspam testen
  • Ontwikkeling van BitBounce-advertenties: Het bouwen van een zelfbedieningsreclame voor ondernemingen

Sommige van de ICO-fondsen werden ook gebruikt bij de ontwikkeling van BitBounce’s eigen gedecentraliseerde crypto-uitwisseling.

De CredoEx gedecentraliseerde beurs

Nadat je CREDO-tokens hebt verdiend voor het accepteren van ongevraagde e-mails, kun je ze bewaren, maar als je wilt, kun je ze ook inwisselen voor andere valuta. De eenvoudigste manier om dit te doen, is op de CredoEx-beurs. Deze uitwisseling is vanaf de basis opgebouwd door het BitBounce-team en is ontwikkeld om uiterst gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken te zijn.

UI van Credo Ex Exchange

Gebruikersinterface van de Credo Ex-centrale. Afbeeldingsbron: Credo Ex

Met CredoEx kunt u een aantal tokens kopen en verkopen, waaronder Bitcoin, Litecoin en Ethereum, evenals Bancor, Civic, Augur, OmiseGo, Aragon, Gnosis, Kyber en TrueUSD.

Als u wilt, zijn er een aantal andere beurzen die ook handelen voor CREDO. Deze omvatten CoinOne en OTCBTC.

BitBounce voor bedrijven

BitBounce heeft ook een platform gecreëerd voor bedrijven, zodat ze tegen een kleine vergoeding e-mails kunnen sturen naar hun potentiële klanten. Het is algemeen bekend dat e-mail een uitstekend medium is om te adverteren, en nu kunnen bedrijven rechtstreeks in contact komen met potentiële klanten en onzekere en dure advertentiecampagnes vermijden.

Het is voor elk bedrijf gemakkelijk genoeg om individuele gebruikers voor hun aandacht te betalen, en met de AutoPilot-functie van BitBounce kunnen ze CREDO storten en vervolgens automatisch e-mails laten bezorgen, zolang het gebruikstarief lager is dan een waarde die het bedrijf specificeert.

Om gebruikers te helpen doorgaan met verdienen, is CREDO BitBounce van plan een bedrijfsinterface te lanceren waarmee deze bedrijven e-mails kunnen bezorgen aan degenen die zich aanmelden, waardoor gebruikers een vergoeding voor hun tijd krijgen en bedrijven gemakkelijk nieuwe klanten kunnen vinden.

Gevolgtrekking

De groei van BitBounce als een service kan alleen de manier veranderen waarop we e-mail gebruiken en met elkaar communiceren via e-mail. Na verloop van tijd zult u merken dat betaald worden voor het ontvangen van e-mail en moeten betalen om e-mail te bezorgen, een standaardpraktijk is. En naarmate BitBounce steeds populairder wordt, zal er zeker concurrentie ontstaan ​​die innovaties zal stimuleren die we ons vandaag niet eens kunnen voorstellen.

De ultieme vermindering van spam en mogelijke eliminatie van vervelende massaspammers is een geweldig doel, maar BitBounce zal het voor gebruikers ook mogelijk maken om in contact te komen met mensen die ze misschien nooit eerder konden bereiken.

Een vergoeding betalen om de waarde van iemands tijd te erkennen, is volkomen logisch en met dit soort instellingen kunnen we de juiste mensen bereiken wanneer dat nodig is.

Uitgelichte afbeelding via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me