Bitcoin Cash-acceptatie neemt toe op DarkNet naarmate Pirate Bay Swipe neemt

Als het gaat om de acceptatie van cryptocurrencies wereldwijd, zijn de ondernemingen die op DarkNet actief zijn enkele van de eerste gebruikers.

Sinds de dagen dat de zijderoute bekendheid verwierf, gebruiken deze sites en operators cryptocurrencies als een manier om op anonieme wijze zaken te doen.

Omdat wetshandhavingsinstanties enkele van de meest prominente darknet-markten konden sluiten, was de Dream DNM meer dan bereid om in de inbreuk te stappen en hun plaats in te nemen.

Nu heeft Dream aangekondigd dat ze ook financiering in Bitcoin Cash zullen aanbieden. Volgens een uitspraak door een van de operators:

BCH nu ‘bruikbaar’ op Dream Marketplace … Merk op dat ik zeg dat het ‘bruikbaar’ is en niet dat de integratie volledig voltooid is, maar gezien de relatieve urgentie hier..

BTC-kosten Mogelijke oorzaak

Dit zal ongetwijfeld geweldig nieuws zijn voor een aantal gebruikers die hebben geklaagd over alle niet-bevestigde transacties die vastlopen op het Bitcoin-netwerk..

Evenzo zijn de Bitcoin-kosten nu erg hoog met rapporten van voorgestelde transactiekosten per transactie die $ 60 per transactie benaderen.

Dit verslaat vaak het doel van de kleinere aankopen op de markt, aangezien de transactiekosten waarschijnlijk de kosten van de artikelen die worden gekocht, zullen overschaduwen..

Deze transactiekosten hebben er ook voor gezorgd dat gebruikers traditionele mixdiensten te duur zullen vinden. Dit betekent dat ze niet proberen hun transacties te verbergen, waardoor ze aan de autoriteiten zouden kunnen worden blootgesteld.

Er worden andere oplossingen ontwikkeld om Bitcoin-transacties te combineren om deze problemen op te lossen. Een daarvan is de ZeroLink-mixer die momenteel wordt getest.

Voor de BCH dark net-gebruikers zijn er enkele mixservices die zijn opgedoken die proberen Bitcoin-contante transacties te verdoezelen. Cashshuffle is net gelanceerd voor BCH-gebruikers.

‘BCash. LOL”

Een andere bekende illegale website die in het kerndebat tussen Bitcoin Cash en Bitcoin waadde, is de Pirate Bay.

Dit is een grote Torrent Peer-2-Peer-site voor het delen van bestanden die al jaren inbreuk maakt op intellectueel eigendom. Onlangs hebben ze onlangs geprobeerd geld te verdienen met hun verkeer door de Coinhive broswer-mijnwerker te gebruiken.

Dit leidde er echter toe dat veel gebruikers klagen en daarom besloot de site directer te zijn in hun verzoek om donaties. In dit geval wilden ze cryptodonaties accepteren.

De site gaf de adressen van de verschillende cryptocurrency wallets. Ze noemden Bitcoin, Monero (XMR) en Litecoin. Ze besloten echter om de Bitcoin Cash-community uit te halen.

Het is algemeen bekend in de cryptocurrency-gemeenschap dat Roger Ver een van de meest fervente supporters van Bitcoin Cash is. Ver had onlangs een livestream die werd verhit toen de andere deelnemer Bitcoin cash “Bcash” noemde.

Op ware trolling-manier besloot Pirate Bay hetzelfde te doen en bestempelde hun BCH-portemonnee als “BCash. LOL”.

Hoewel dit een groot aantal Bitcoin-supporters amuseerde en veel “Lols” veroorzaakte, kan het ook een aantal anderen hebben vervreemd die oorspronkelijk geen probleem hadden gehad om Bitcoin Cash te doneren..

Het lijkt niet erg rationeel voor iemand die om donaties vraagt ​​om een ​​groep gebruikers volledig uit te sluiten, louter vanwege hun voorkeur voor munten.

Bovendien liet de site, afgezien van de prik bij Bitcoin Cash, de op een na meest waardevolle cryptocurrency naar marktkapitalisatie, Ethereum, weg. Dit kan te maken hebben met politiek of andere, meer technische redenen.

Acceptatie van BCH-handelaars

Hoewel Pirate Bay het idee van Bitcoin Cash misschien niet leuk vindt, zijn er veel online verkopers die BCH nu actief integreren in hun betalingsoplossingen..

Bijvoorbeeld, op 15 december, Bitpay, de grootste Bitcoin-betalingsverwerker ter wereld zei dat ze Bitcoin Cash-betalingen zullen integreren in hun technologie voor handelaarsdiensten.

Dit zou een broodnodige boost kunnen zijn voor de acceptatie van Bitcoin Cash, omdat het betekent dat die handelaren een plug-and-play-oplossing hebben om BCH-betalingen van hun klanten te accepteren..

Of het nu gaat om Dark Net-markten of eenvoudige online winkels, niemand kan de toenemende acceptatie van Bitcoin Cash ontkennen.

De hoop is dat de Bitcoin-gemeenschap de talrijke off-chain schaaloplossingen, zoals het bliksemnetwerk, effectief kan implementeren. Lagere transactiekosten voor Bitcoin zullen ongetwijfeld door velen worden verwelkomd.

Uitgelichte afbeelding via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me