Bitcoin doorbreekt all-time highs nu instellingen BTC kopen

>

Jarenlang kregen we hetzelfde te horen – wacht maar tot de kudde arriveert. Miljardair Mike Novogratz vertelde een menigte beroemd dat de kudde inderdaad op weg was naar crypto.

Wie is de kudde precies? Zoals je misschien al geraden hebt, bestaat de kudde uit kopers uit de detailhandel. Iedereen, van universiteitskinderen tot Robinhood-investeerders, zal in crypto stappen, net als eind 2017, naarmate de hitte rond Bitcoin toeneemt.

Nog belangrijker dan de detailhandel is de andere kant van de kudde: institutionele kopers. Dit zijn de grote wapens met voor honderden miljoenen of zelfs miljarden dollars aan activa onder beheer. Van sommigen van hen heb je gehoord, van sommigen nog niet, maar aan het eind van de dag is hun intrede in het investeren in cryptocurrency een enorme mijlpaal die zorgt voor veel raketbrandstof.

In 2020 hebben verschillende van deze instellingen zeer openbare ingangen gemaakt, terwijl anderen stilletjes Coinbase gebruikten om een ​​grote deal te bemiddelen. Deze bewegingen hielpen Bitcoin door zijn hoogste punt ooit op en boven $ 20.000 te duwen, slechts enkele dagen later gevolgd door nog een ATH op de $ 24K.

Bitcoin was niet tevreden om te pauzeren bij $ 24K, maar ging hoog na high, culminerend in een aanraking van $ 28K slechts enkele dagen na Kerstmis en $ 34k na het nieuwe jaar.

Laten we eens kijken naar het pad dat Bitcoin in 2020 heeft afgelegd om op zijn huidige hoogte te komen en de grote kopers te groeten die van kracht zijn geworden.

HOE BITCOIN BLOCKCHAIN ​​GEBRUIKT

Blockchain is een vorm van gedistribueerde grootboektechnologie, misschien wel het eenvoudigste en meest populaire voorbeeld. DLT zelf is een beveiligd recordsysteem.

De zinderende run van Bitcoin begon met een crash

De maanmissie van Bitcoin begon met iets onverwachts op ware crypto-wijze – een crash nabij recente dieptepunten in de $ 4K-regio.

Toen de opkomst van de pandemie wereldwijd bekend werd, struikelden de markten, wiebelden en sloegen ze met hun gezicht naar beneden. Slechte economische gegevens leken de wereldwijde recessie te bevestigen waar iedereen bang voor was, en er volgde een massale uitverkoop.

Bitcoin kreeg een harde klap toen het van $ 10K naar slechts een haar van meer dan $ 3K steeg, maar kopers toonden al snel steun toen een snel herstel BTC weer boven de $ 6K bracht. Traditionele markten herstelden zich in natura doordat regeringen stimuleringspakketten naar de mensen versnelden, maar weinigen verwachtten wat er daarna zou komen.

De DeFi Summer trotseert de verwachtingen, dan doet MicroStrategy’s een macro-aankoop

Toen Bitcoin terugging naar de $ 10K, kwam er weer een soort herstel op gang. Tijdens de bearmarkt van 2019 waren verschillende gedecentraliseerde financiële cryptoprojecten begonnen met het bouwen van financiële producten voor de toekomst.

Compound, Aave, Curve, Synthetix, Yearn Finance, Uniswap en Ren Protocol – om er maar een paar te noemen – hadden stilletjes een crypto-renaissance gecreëerd terwijl weinigen toekeken. Toen mensen het eenmaal opmerkten, veroorzaakte een toename in het kopen van cryptocurrency een ongeziene altcoin-seizoen sinds een korte run in de zomer van 2019.

DeFi bleek veel meer te zijn dan een meme. De DeFi-zomer begon technisch gezien in de lente en gaat nog steeds goed door tot ver in de winter.

Het vergroten van het marktvertrouwen tijdens de zomer was een gigantische investering van het merkwaardig genoemde bedrijf MicroStrategy. Het bedrijf kocht BTC ter waarde van $ 425 miljoen tegen en rond de $ 9K prijs in een weergave van strategie die ongetwijfeld meer macro dan micro is..

Bijna tegelijkertijd voltooide Square Inc., het FinTech-bedrijf dat eigendom is van Twitter’s Jack Dorsey, ook een Bitcoin-aankoop van $ 50 miljoen.

WAT IS DEFI?

Gedecentraliseerde financiering is iets waar crypto-insiders jarenlang hartstochtelijk over hebben gepest uitleggen het concept.

Ruffer Investment koopt voor bijna $ 1 miljard aan Bitcoin

Alsof het opzettelijk de aankopen van zowel Square als MicroStrategy wil verkleinen, bevestigde Ruffer Investment, een Britse vermogensbeheermaatschappij, onlangs een Bitcoin-aankoop van in totaal $ 744 miljoen.

De buitensporige omvang van de aankoop van een verder traditioneel investeringsfonds geeft één feit heel duidelijk aan: de kudde is hier. De door Coinbase bemiddelde aankoop van Ruffer Investment laat zien dat Bitcoin verder is gegaan dan nieuwigheid en algemeen wordt geaccepteerd door de innerlijke kringen van wereldwijde rijkdom.

Na de toetreding van Ruffer, een kader van analisten bij Citibank, Goldman Sachs en JP Morgan "gelekt" documenten waarin een brede overtuiging wordt genoemd dat BTC binnenkort minstens $ 100.000 waard zal zijn, met minstens één rapport met een cijfer ten noorden van $ 300.000.

De beste analisten hebben Bitcoin een harde blik gegeven en houden van wat ze zien

Bedrijven als Ruffer, MicroStrategy en Citibank springen niet met gesloten ogen. Nee – ze lopen heel behoedzaam nadat ze zoveel mogelijk ogen op de situatie hebben gericht.

Stel je nu voor dat ‘s werelds beste en slimste financiële analisten allemaal ruim de tijd hebben gehad om alle beschikbare Bitcoin-gegevens te analyseren. Realiseer je dan dat al hun analyses met behulp van het nieuwste op het gebied van computergebruik, strategie en wiskunde resulteerden in miljarden dollars die aan Bitcoin werden uitgegeven.

Hoewel niets in het leven een zekerheid is, hebben grote financiële instellingen de neiging om pas maatregelen te nemen nadat ze hebben besloten dat hun keuzes het uiterlijk, gevoel en waarschijnlijkheid van zekerheid hebben. Op deze manier kunt u als particuliere belegger meeliften op hun harde werk door hun conclusies te lezen en zelf keuzes te maken.

Met name worden veel van de bullish analyses met opzet aan het publiek overgelaten om een ​​hype in de detailhandel te genereren. Citibank is er tenslotte om geld te verdienen voor zichzelf en hun klanten, wat betekent dat ze media-invloed moeten gebruiken om verwachtingen rond BTC op te pompen.

Als zodanig moet u altijd CoinDesk-rapporten nemen over $ 500K BTC-prijzen met een korrel zout. Maar het zou onverstandig zijn om de opkomst van de kudde te negeren, zoals ooit was voorzegd.

Ons sociale handelsplatform

Garnaal is een sociaal handelsplatform voor cryptocurrency. Het is ontworpen voor zowel professionele als beginnende handelaren om te komen leren over de groeiende crypto-industrie. Op Shrimpy kunnen gebruikers de portefeuilles en handelsstrategieën van andere handelaren kopiëren.

Volg ons op Twitter en Facebook voor updates en stel eventuele vragen aan onze geweldige, actieve gemeenschappen op Telegram & Onenigheid.

Bedankt voor het langskomen!

Het Shrimpy-team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me