Bittrex Review 2020 – Is het de veiligste crypto-uitwisseling?

>

In deze review zal Bittrex worden ontleed in een poging om de waarde die deze uitwisseling biedt voor de cryptocurrency-markt beter te begrijpen. Deze recensie maakt deel uit van een serie waarin we elke grote cryptocurrency-uitwisseling analyseren. Word lid van onze Telegram om als eerste het laatste nieuws over cryptocurrency-uitwisselingen te krijgen.

Lezers die al een Bittrex-account hebben, melden zich aan voor een Shrimpy-account om te beginnen met het automatiseren van uw Bittrex-account. Het duurt slechts 5 minuten om op te zetten en dat kan verhoog het rendement met meer dan 305% ten opzichte van een eenvoudige buy-and-hold-strategie!

Oké, laten we erop ingaan!

Intro

Sinds de opkomst van cryptocurrencies zijn er een aantal uitwisselingsplatforms opgedoken die gebruikers de mogelijkheid bieden om een ​​cryptocurrency, zoals Bitcoin, om te zetten in andere altcoins. Ze hebben veel grip gekregen sinds digitale valuta’s de wereld stormenderhand hebben veroverd, maar niet elke uitwisseling wordt gelijk behandeld. Elke beurs heeft zijn eigenaardigheden, die moeten worden begrepen voordat u de veiligheid van uw geld aan deze uitwisselingen toevertrouwt. Een van de meest populaire uitwisselingen die er momenteel zijn, is Bittrex. Het volgende artikel zal deze uitwisseling evalueren, een volledig overzicht van hun platform geven en vragen beantwoorden als “is Bittrex veilig?”

Registratie proces

Ten eerste gaan we de gebruikerservaring voor Bittrex onderzoeken, wat een van de vele dingen is waar het platform om wordt geprezen, omdat het je welkom heet en het zo gemakkelijk mogelijk probeert te maken. Hoewel veel beurzen aanzienlijke middelen hebben geïnvesteerd in het perfectioneren van het instapproces, is Bittrex een van de beurzen die het echt goed hebben gedaan.

Het eerste dat u hoeft te doen, is een account aanmaken en voor Bittrex is het eenvoudig.

Zodra u het aanmeldingsproces begint, krijgt u een schone pagina met eenvoudige instructies. Het is net zo eenvoudig als het invoeren van uw e-mailadres en wachtwoord en het selecteren van ‘Account maken’. U wordt dan doorgestuurd naar een andere pagina. De volgende pagina die u ziet, is er een die u informeert om uw inbox te controleren om uw e-mailadres te bevestigen.


Nadat u uw e-mailadres heeft bevestigd, wordt u gevraagd om wat meer informatie over uzelf in te vullen, zoals uw land van verblijf en uw adres. Dit zijn allemaal belangrijke stappen voor het verifiëren van uw identiteit door Bittrex, aangezien dit een wettelijke vereiste is waaraan Bittrex voor elke gebruiker moet voldoen..

De volgende stap is het bevestigen van uw identiteit, waarbij u wordt gevraagd om een ​​foto van uzelf te geven waarin u een vel papier vasthoudt met wat tekst. Niet alleen dat, maar u moet ook fotografisch bewijsmateriaal overleggen van bijvoorbeeld uw rijbewijs of uw paspoort (wat de voorkeur heeft).

Ondersteunde landen

Een van de redenen waarom Bittrex zo populair is, is omdat het over de hele wereld beschikbaar is, en dit opent het platform natuurlijk voor miljarden mensen. Een ding dat hier echter moet worden vermeld, is dat, hoewel het platform toegankelijk is vanuit de hele wereld, elk land zijn eigen vereisten heeft voor het gebruikersverificatieproces.

Bittrex

Bittrex exploiteert momenteel twee afzonderlijke beurzen die liquiditeit delen om te voldoen aan de eisen van zowel Amerikaanse als internationale toezichthouders. De kernbeurs van Bittrex (https://bittrex.com/) richt zich op het Amerikaanse cryptocurrency-ecosysteem. Dit betekent vaak dat de beurs met minder activabonnementen werkt dan zijn tegenhanger van Bittrex Global. Veel van de functies blijven echter hetzelfde om een ​​consistente ervaring te bieden bij beide beurzen. Dit omvat een gedeelde API die automatisch op beide exchanges wordt aangesloten voor een snelle integratie.

Bittrex Global

Onlangs gelanceerd na de sluiting van Bittrex International, is Bittrex Global de internationale beurs die zich richt op het internationale klantenbestand van Bittrex. Op 27 september 2019 werd Bittrex Global gelanceerd in Liechtenstein, het nieuwe onderkomen voor de wereldwijde beurs. Tijdens de overgang kende de Bittrex Global-beurs een aantal schrapping van de noteringen als gevolg van activa die niet werden overgedragen van de Bittrex International-beurs. Dit stuitte op weerstand vanuit de gemeenschap vanwege de korte termijn en het gebrek aan transparantie tijdens de transitie.

Klantenservice

Het niveau van klantenondersteuning in vergelijking met andere uitwisselingsplatforms is bovengemiddeld. Ze werken op Zendesk, waar gebruikers nieuwsartikelen kunnen lezen en door de veelgestelde vragen kunnen zoeken, en hun tickets voor klantenondersteuning kunnen bekijken door in te loggen op Bittrex-ondersteuning. Bittrex integreert in feite Slack, Twitter en Facebook om ondersteuning nog toegankelijker te maken voor gebruikers, maar sommige mensen hebben geklaagd over trage responstijden.

Handel

Vermeldingen

Nadat u uw Bittrex-account heeft aangemaakt, kunt u de markt van de schijnbaar eindeloze cryptocurrencies gaan bekijken. De handelsparen zijn zo vermeld dat het heel gemakkelijk is om het paar te selecteren dat u zoekt. Om het u nog eenvoudiger te maken, is er een zoekfunctie, dus als u zich lui voelt, kunt u in het zoekvak bijvoorbeeld BTC of XVG typen om die handelsparen te vinden..

Vergoedingen

Met de verleiding om een ​​schijnbaar eindeloos aantal cryptocurrencies te verhandelen, vraagt ​​u zich misschien af ​​welke kosten u kunt verwachten bij het handelen op Bittrex. Net als bij veel andere beurzen op de markt, gebruikt Bittrex een gelaagde vergoedingsstructuur die handelaren die een aanzienlijk volume uitvoeren, een korting op hun handelsvergoeding biedt.

Beginnend bij een basistarief van 0,25% voor zowel maker als nemer, wordt de vergoeding snel verlaagd tot 0% voor maker voor $ 40M + in handelsvolume, en 0,08% voor nemer voor $ 60M + in handelsvolume.

Deze schaalaanpak maakt Bittrex ideaal voor zowel individuen als instellingen.

Overdrachtslimieten

Hoewel het leuk zou zijn om zoveel je maar wilt van het Bittrex-platform terug te trekken, is dit helaas niet het geval. Accounts die niet zijn geverifieerd, hebben een opnamelimiet van 1 BTC per dag. Bovendien geven accounts met tweefactorauthenticatie u toegang tot het basisaccount, waar uw opnamelimiet stijgt tot het equivalent van 3 BTC per dag. En dan hebben we het Enhanced-account waarmee u tot 100 BTC per dag kunt opnemen.

Veiligheid

Twee-factorenauthenticatie

Meerlagige beveiliging wordt tegenwoordig een voorwaarde voor uitwisselingen en daarom heeft Bittrex deze in zijn platform geïntegreerd. Beveiliging is een van hun belangrijkste zorgen en ze nemen het serieus, daarom moedigen ze gebruikers sterk aan om 2FA in staat te stellen hun account verder te beveiligen. Naarmate het platform is geëvolueerd, neemt ook hun beveiliging toe. Met constante upgrades en testen blijft Bittrex voorop lopen als het gaat om beveiliging.

Opslag & Veiligheid

Veel mensen zijn voorzichtig met waar ze hun digitale valuta opslaan en terecht. Cybercriminelen hebben hun spel verbeterd in het richten van cryptocurrency-uitwisselingen en helaas is een aantal uitwisselingen het slachtoffer geworden van deze criminelen. Miljoenen zijn de afgelopen jaren gestolen van uitwisselingsplatforms, waardoor gebruikers die geld op deze uitwisselingen aanhouden, voortdurend zorgen baren.

Gelukkig heeft Bittrex een van de strengste beveiligingen die u zult tegenkomen, om nog maar te zwijgen van de tweefactorauthenticatie waar ik eerder over sprak. Om een ​​extra laag aan het Bittrex-platform toe te voegen, introduceerden ze in 2018 de zogeheten IP-verificatieprocedure. Dit betekent dat alle gebruikers elk nieuw IP-adres moeten goedkeuren via een e-mailbevestiging, wat elke keer gebeurt dat je inlogt vanaf een nieuw IP-adres..

Toevoegen een ander beveiligingslaag op het Bittrex-platform, hebben ze IP Whitelisting geïntroduceerd. Door een of meer adressen op de witte lijst in te stellen, informeert u het platform om alleen transacties of opnames van die IP-adressen toe te staan. De volgende is Crypto Address Whitelisting, wat u kunt doen door een opnameadres in te stellen op een digitale valuta, u vertelt Bittrex om alleen opnames naar dat specifieke adres toe te staan.

Al deze functies werken samen om gebruikers de meest robuuste beveiligingservaring te bieden. Wanneer u Bittrex als uw favoriete uitwisseling gebruikt, gebruik dan elk van deze veiligheidsmaatregelen in uw voordeel om uw geld veilig te houden.

API’s

De Bittrex-platforms bieden een eenvoudige maar krachtige API die bestaat uit REST-eindpunten voor transactionele bewerkingen en een aanvullende websocket-service die streaming markt-, order- en saldo-updates biedt.

Voordelen

Een groot aantal munten

Op het Bittrex-platform is er een ongekend aantal munten beschikbaar om te kopen, verkopen, verhandelen en vast te houden. In feite zijn er meer dan 450 handelsparen op Bittrex.

Beschikbaarheid

Bittrex is over de hele wereld beschikbaar, wat betekent dat ze openstaan ​​voor bijna iedereen die cryptocurrencies wil kopen of verkopen.

Ondersteuning

Bittrex heeft een aantal van de beste klantenondersteuning die er is, omdat ze kanalen hebben geopend op sociale mediaplatforms zoals Facebook en Twitter. Zelfs hun normale ondersteuningsplatform staat erom bekend redelijke responstijden te hebben, evenals snelle oplossingen.

Veiligheid

Het beveiligingsniveau op dit platform is voldoende om zelfs de meest zelfverzekerde cybercriminelen af ​​te schrikken. Met hun vele lagen van diefstalbeveiliging en beveiliging, is het gemakkelijk in te zien waarom de cryptocommunity massaal naar Bittrex gaat. Ze hebben er vertrouwen in dat Bittrex in staat is om het geld van gebruikers veilig te houden.

Lage minimale handelslimieten

Bittrex heeft enkele van de laagste minimale handelslimieten op de markt. Met een minimale handelsomvang van .0005BTC over de hele linie, kunnen gebruikers met kleinere portefeuilles toch profiteren van nieuwe handelsstrategieën zoals rebalancing.

Nadelen

Langdurig verificatieproces

Oké, er zijn dus enkele dingen waar Bittrex ook aan kan werken, zoals hoe lang het duurt voor het verificatieproces. Omdat er zoveel nieuwe leden zijn, zijn er maar een beperkt aantal mensen die ze tegelijkertijd kunnen verwerken, dus je zult geduld moeten hebben met het proces.

Kleine selectie van Fiat-handelsparen

Helaas is het enige fiat-handelspaar op Bittrex USD. Hoewel veel handelaren in cryptocurrency geloven dat het in strijd is met de geest van crypto om uw geld gebonden te houden aan een fiat-handelspaar, begrijpen realistisch gezien veel instellingen en grotere spelers in de ruimte het belang van het bieden van een gevarieerde selectie van fiat-handelsopties. Om een ​​cryptocurrency on-ramp te worden, moet Bittrex de fiat-opties voor hun uitwisseling vergroten.

Gevolgtrekking

Er zijn op dit moment honderden, misschien zelfs duizenden cryptocurrency-uitwisselingsplatforms in de wereld, die allemaal hun eigen unieke kenmerken en voordelen hebben. Bittrex lijkt een van de platforms te zijn waar mensen steeds naar terugkomen, simpelweg omdat het een gemakkelijk te gebruiken platform is. Hun beveiliging, gebruikersinterface, activaselectie en klantenservice maken Bittrex tot het complete pakket. Er zijn maar weinig negatieve dingen te zeggen over deze uitwisseling.

Totale beoordeling – 4.8

Bittrex is een fantastische uitwisseling van begin tot eind. In feite geven we Bittrex onze hoogste cijfers van elke uitwisseling die we hebben beoordeeld. Met slechts een paar kleine aanpassingen zou Bittrex ronduit perfect zijn. Echt, de te kloppen uitwisseling in de toekomst.

Extra lezen

Coinbase Pro Cryptocurrency Exchange recensie

Kraken Review – Exchange-functies, handelskosten en beveiliging

Geautomatiseerde cryptocurrency-indexfondsen – persoonlijk vermogensbeheer

Portfolio opnieuw in evenwicht brengen voor cryptocurrency

Cryptocurrency Trading Bots – De complete gids

Garnaal is een applicatie voor het beheren van cryptocurrency-portfoliobeheer die elke grote crypto-uitwisseling ondersteunt, inclusief Bittrex. Door uw Bittrex-account aan Shrimpy te koppelen, worden handige handelsfuncties ontgrendeld die u kunnen helpen bij het automatiseren van uw handelsstrategie. Probeer het vandaag nog!

Shrimpy’s Universal Crypto Exchange API’s zijn de enige uniforme API’s voor crypto-uitwisselingen die specifiek zijn ontworpen voor applicatieontwikkelaars. Verzamel real-time handels- of orderboekgegevens, beheer gebruikersuitwisselingsaccounts, voer handelsstrategieën uit en vereenvoudig de manier waarop u verbinding maakt met elke beurs.

Volg ons op Twitter en Facebook voor updates en stel eventuele vragen aan onze geweldige, actieve gemeenschappen op Telegram & Onenigheid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map