Bityard Review: compleet uitwisselingsoverzicht

Bityard is een relatief nieuwe beurs in Singapore die een unieke en ongecompliceerde handelservaring met hefboomwerking probeert te bieden. In wezen: complex product, eenvoudige handel.

Ze bieden handel in maximaal 8 verschillende cryptocurrencies met een hefboomwerking tot 100x. Ze proberen een uniek evenwicht te vinden tussen het aanbieden van gecompliceerde financiële instrumenten via een simplistische en intuïtieve gebruikersinterface.

Ze zijn echter te vertrouwen?

In deze Bityard-recensie is dit precies wat we zullen proberen te achterhalen. We zullen u ook enkele essentiële hints en tips geven als het gaat om het handelen daar.

Bityard Overzicht

Bityard is een beurs die is opgericht in 2019 en gevestigd is in Singapore. Ze zijn geregistreerd als Bityard Blockchain Foundation limited en hebben adressen op Paya Lebar Square Singapore.

De belangrijkste producten die door de beurs worden aangeboden, zijn handelsinstrumenten met hefboomwerking op tal van verschillende cryptocurrencies. De belangrijkste onderscheidende factor hiervan is de uitwisseling, zowel het lage instapniveau als het unieke contractaanbod. Ze proberen eenvoudiger te zijn dan BitMEX of Prime XBT.

Ze zijn ook een van de weinige cryptocurrency-uitwisselingen met hefboomwerking die regelgevende licenties hebben. Deze omvatten licenties in de VS, Australië, Estland en Singapore.

Sinds de lancering vorig jaar hebben ze hun aanbod uitgebreid naar meer dan 150 landen over de hele wereld. Ze hebben hun website in 8 verschillende talen vertaald om tegemoet te komen aan dit uitgebreide klantenbestand.

Iets anders dat hen onmiddellijk onderscheidt van sommige van de andere beurzen die we hebben besproken, is dat ze geen beperkte regio’s hebben. Iedereen ter wereld kan daar een account aanmaken en beginnen met handelen.

Is Bityard veilig?

Dit is een van de belangrijkste vragen die elke handelaar kan stellen. De veiligheid van uw geld en de zekerheid die de beurs biedt, is van het grootste belang.

Dus, hoe doet Bityard het??

Welnu, er zijn een aantal dingen waar we graag individueel naar kijken bij het beoordelen hiervan. Deze omvatten de uitwisselingsbeveiliging, licenties, risicobeheer en gebruikersbeveiliging.

Regelgeving

Het eerste dat u moet opmerken, is dat Bityard licenties heeft van 4 verschillende nationale regelgevers. Dit zijn onder meer de Verenigde Staten, Estland, Singapore en Australië.

Bityard financiële licenties

De financiële licenties die Bityard bezit

U kunt de volledige licenties op hun website zien. Deze voorschriften zijn belangrijk omdat ze laten zien dat Bityard de autoriteit heeft om in deze regio’s te opereren als een financiële dienstverlener. U kunt er dus zeker van zijn dat ze niet weglopen met uw geld.

Exchange-beveiliging

Aangezien u cryptocurrency naar de beurs stuurt, wilt u er zeker van zijn dat ze uw munten beschermen. Dit is de reden waarom Bityard meerdere portefeuilles gebruikt die offline zijn opgeslagen in koude omgevingen.

“Koude opslag” is misschien wel de beste manier om het geld te beschermen tegen een hacker, aangezien het niet toegankelijk is via internet. Bityard bewaart het merendeel van het geld in koude opslag met slechts een kleiner deel in ‘hot wallets’ die worden gebruikt om opnames te betalen / stortingen te doen.

Als het gaat om marktrisico, is Bityard niet zoals andere leveraged exchanges omdat ze geen verzekeringsfonds hebben. In plaats daarvan beschikken ze over realtime risico-audits en risicobeheerhulpmiddelen die marktposities en blootstelling volgen.

Communicatiebeveiliging

Zoals u zult zien, heeft Bityard volledige SSL-codering, wat betekent dat wanneer u documenten verzendt of met hen communiceert, het een veilige communicatie is..

Bityard SSL

Veilig hangslot & Bityard SSL-certificaat

Dit is ook een uitstekende manier om phishing-pogingen op te sporen. Als u op een website terechtkomt en ze hebben het veilige hangslot niet in de browser, betekent dit dat u zich waarschijnlijk op een phishing-site bevindt. Dit betekent dat je moet vertrek onmiddellijk om het risico te vermijden dat uw gegevens worden weergegeven.

Beveiliging aan gebruikerszijde

Vaak bent u de eerste beveiligingslijn met uw account. Daarom is het geweldig om te zien dat Bityard tools heeft verstrekt om uw account te beschermen tegen hackers..

De eerste hiervan is tweefactorauthenticatie. Als u uw telefoon koppelt, ontvangt u bij het inloggen een sms om de login te verifiëren. Dit betekent dat zelfs als de hacker uw wachtwoord heeft, hij niet kan inloggen.

Bityard Two Factor

Bindende sms & E-mail naar Bityard

Een ander beveiligingsniveau is om een ​​pincode in te stellen om opnames te kunnen accepteren. Dit is een extra beschermingslaag en kan elke vorm van ongeautoriseerde opnames van uw account voorkomen. Houd er echter rekening mee dat uw pincode anders moet zijn dan uw wachtwoord.

Dekking van activa & Instrumenten

Als het gaat om de instrumenten die op Bityard worden verhandeld, zijn dit geen futures. Het zijn hefboomcontracten die heel erg werken als een Contract for Difference (CFD).

Als zodanig zijn er geen orderboeken bij Bityard. Wanneer u handelt, plaatst u een transactie die wordt geëvenaard door de uitwisseling zelf. Het voordeel hiervan is dat u geen orderspanne krijgt bij uw transacties.

Slippen ​: Dit is wanneer de grootte van de bestelling te groot is voor de markt en de prijs die u waarschijnlijk zult krijgen, is ‘verschoven’ van de huidige.

Wanneer u handelt met Bityard, doet u dit op de marge. Dit betekent dat de marge die u aanbrengt een fractie is van het volledige handelsbedrag en impliceert een hefboompositie. Bij Bityard loopt de hefboomwerking helemaal op tot 100x.

Bityard-activa

Een deel van de activa om bij Bityard te verhandelen

Dit brengt ons echter op een belangrijk punt: u hoeft de hefboomwerking van 100x niet te gebruiken. Dit is inderdaad misschien te riskant. U kunt altijd op lagere niveaus beginnen, zoals een hefboomwerking van 10-20x.

Als het gaat om de activadekking, heb je een behoorlijk goede selectie om bij Bityard te handelen. Ze bieden het volgende: Bitcoin Cash, Bitcoin, DASH, EOS, Ethereum Classic, Ethereum, LINK, Litecoin, Tron & XRP. Dit is behoorlijk uitgebreid en is meer dan andere uitwisselingen zoals Bybit et al.

Marge

De exacte marge en bijgevolg hefboomwerking die u kunt aangaan, is afhankelijk van de omvang van de transactie. De marge kan voor sommige van die grotere transacties worden verlaagd om het risico op de beurs te beheersen.

We raden u aan om de individuele margelimieten op de beurs te bekijken, maar om u een idee te geven van wat deze zijn, vindt u hieronder de margelimieten voor Bitcoin.

Bitcoin-margeniveaus

Bitcoin-margeniveaus bij Bityard

Het is ook belangrijk om erop te wijzen dat u bij Bityard niet wordt geliquideerd. Dit komt omdat ze een systeem van geïsoleerde marge hebben. Dit betekent dat de marge die u opzij heeft gezet voor uw transactie gescheiden wordt gehouden van de rest van uw handelsposities.

Dit is in tegenstelling tot die andere beurzen die een “cross margin” hebben. In dit geval kan de marge worden aangepast over de verschillende andere posities.

K-Line gewogen gemiddelde

Aangezien Bityard geen eigen orderboeken heeft, zullen ze externe Bitcoin-prijsgegevens moeten ophalen. Om ervoor te zorgen dat dit op een transparante manier is gebeurd, zullen ze een “K-lijn” gewogen gemiddelde benadering gebruiken.

Dit betekent dat de prijs waarnaar zij verwijzen voor hun contracten op de beurs een gemiddelde is van de prijs op een aantal verschillende beurzen. In dit geval zijn de uitwisselingen waarnaar wordt verwezen Binance, OKEx en Huobi. De gewichten zijn respectievelijk 30%, 40% en 30%.

Vergoedingen

Vergoedingen zijn ongetwijfeld een van die dingen die op de lange termijn kunnen terugkomen. Ze hebben immers een directe invloed op uw winstgevendheid op lange termijn.

Iets dat u bij Bityard kunt waarderen, is hoe eenvoudig hun handelskosten zijn. Er wordt een commissie van 0,05% in rekening gebracht bij het betreden en verlaten van de positie. Met andere woorden, de vergoeding die u in rekening wordt gebracht, is:

Openingsvergoeding = marge * hefboomwerking * 0,05%

Sluitingskosten = marge * hefboomwerking * 0,05%

In tegenstelling tot die beurzen die orderboeken hebben, zijn er helaas geen voorbeelden van “maker” of “taker” -kosten. Dit komt omdat er geen behoefte aan liquiditeit is, aangezien deze door Bityard zelf wordt gedekt.

In termen van de andere vergoedingen die u waarschijnlijk zult moeten maken, heeft u ook wat de “overnight-vergoeding” wordt genoemd. Dit is in feite de vergoeding die u moet betalen om uw bestelling ‘s nachts aan te houden. Dit wordt berekend als:

Nachtvergoeding = marge * hefboomwerking * 0,045% * dagen

Houd er echter rekening mee dat posities niet automatisch ‘s nachts open blijven. Dit is iets dat u moet selecteren wanneer u uw transacties op het platform uitvoert (we zullen het zo dadelijk behandelen). De overnachtingstoeslag wordt in rekening gebracht om 05:55:00 (GMT + 8, Singaporese tijd).

Ten slotte, als het gaat om stortings- en opnamekosten, worden er geen kosten in rekening gebracht voor een storting. Als u een opname doet, moet u echter 2 USDT betalen.

Bityard-registratie

Als je hebt besloten dat je Bityard eens wilt proberen, moet je een account aanmaken. Dit kan met een e-mailadres of een mobiel nummer. Zodra u dat heeft ingediend, moet u uw e-mailadres verifiëren.

Bityard-registratieformulier

Registratieformulier

Zodra u bent ingelogd, kunt u direct beginnen met handelen. Het is niet nodig om hier enige vorm van KYC te voltooien, tenzij u uw account gaat financieren met Fiat-valuta.

Demo-account

Een van de beste manieren om een ​​idee te krijgen van hoe het Bityard-platform werkt, is door een demo-account te gebruiken. Hiermee kunt u het platform optimaal gebruiken zonder uw initiële geld te riskeren.

Het is ook gratis en inbegrepen op het moment dat u een account registreert. U hoeft geen apart demo-account te registreren om mee te handelen. U kunt linksonder op het platform schakelen tussen de demo en het live-account.

Stortingen en opnames

Stortingen bij Bityard zijn vrij eenvoudig en kunnen met elke cryptocurrency worden gedaan. Terwijl je bent ingelogd, ga je naar “Paneel” en klik je op “Storten”. Hier heb je een overzicht waar je een munt kunt selecteren.

Houd er rekening mee dat als u geld gaat financieren in Tether (USDT), er hier drie verschillende opties zijn. U kunt financieren in TRC20, ERC20 of OMNI. Wanneer u op de munt klikt, wordt de QR-code of het adres weergegeven.

Bityard USDT aanbetaling

Bityard-stortingsformulieren

Hoe lang de storting duurt, is afhankelijk van de munt die u verzendt. Voor elk van de verschillende munten moet een bepaald aantal bevestigingen worden voltooid voordat ze op uw account worden bijgeschreven.

Blokkeer Explorer ​: Als je precies wilde zien hoe lang je storting zou duren, kun je gebruik maken van een blockchain block explorer.

Als het gaat om fiat-financiering, is dit momenteel alleen beschikbaar in Vietnam en het vasteland van China. Toen ik het team echter via livechat sprak, vertelden ze me dat ze deze “OTC-functie” te zijner tijd naar de rest van de wereld zullen uitrollen..

Intrekken

Als het om opnames gaat, kunnen deze alleen worden gedaan in Tether (USDT). Houd er echter rekening mee dat bovenop de vergoeding van $ 2 het minimale opnamebedrag $ 50 is. U heeft dus $ 52 in uw account nodig om op te nemen.

Bityard Opnames

Uitbetalingen verwerken bij Bityard

Opnames zijn net zo eenvoudig als financiering. U hoeft alleen maar verder te gaan om “terug te trekken” en vervolgens het type Tether-adres te kiezen waarnaar u zich wilt terugtrekken.

Waarschuwing ​: Zorg ervoor dat u het juiste adres heeft gekozen om naar te verzenden. Als u naar het verkeerde USDT-adres verzendt, kunt u voor altijd de toegang tot uw geld verliezen.

Voordat u de opname kunt doen, moet u een pincode instellen voor het geval u dat nog niet heeft gedaan. Ten slotte hoeft u alleen maar op “Opnemen” te klikken en zij zullen het verwerken bij hun volgende transactieronde. Je kunt dezelfde blockchain explorer-tool gebruiken die ik hierboven noemde.

Bityard-handelsplatform

Het is tijd om een ​​kijkje te nemen in de buik van het beest – het handelsplatform.

Het eerste dat opvalt wanneer u op het Bityard-platform landt, is hoe simplistisch het is. Ten eerste moet u er rekening mee houden dat de lay-out aanpasbaar is. U kunt ook de grootte van de grafiek vergroten om uw analyse uit te voeren.

Met de standaardlay-out heeft u echter al uw markten aan de linkerkant waar u kunt selecteren welke u wilt handelen. Dan heb je in het midden je grafieken, rechts je bestelformulieren en daaronder heb je al je eerdere en live bestellingen.

Bityard-platform

Bityard webgebaseerde handelsplatform gebruikersinterface

Als het op de grafieken zelf aankomt, zijn ze niet de meest geavanceerde die we hebben gezien. Je kunt niet echt technische indicatoren en tools gebruiken. U kunt echter enkele trendlijnen en patronen in kaart brengen met enkele van de tekengereedschappen die ze hebben geleverd.

Nacht uilen ​: U kunt het kleurenschema van de site wijzigen en naar de donkere gebruikersinterface verplaatsen als u daar de voorkeur aan geeft

Hoewel u geen enkele vorm van geavanceerde technische analyse op deze grafieken kunt uitvoeren, kunt u dat altijd op een aparte grafieksite doen, zoals tradingview. U kunt dan uw bestellingen plaatsen op Bityard. Ze hebben deze eenvoudige kaart gekozen omdat ze het overzichtelijk willen maken voor de beginners.

Zoals vermeld, heb je onder de grafiek al het orderbeheer waar je live en lopende bestellingen kunt aanpassen. Een vrij handige functie die ze hebben, is dat je alle posities die je hebt allemaal tegelijk kunt sluiten.

Als u net onder het bestelformulier een stukje naar beneden scrolt, ziet u de omschrijving van de asset. Dit geeft u meer informatie over wat de cryptocurrency is en hoe de contracten werken.

Bestelformulieren

Net als de rest van het platform, zult u merken hoe eenvoudig het bestelformulier is. Je hebt niet zoveel functionaliteit rond de bestelparameters, zoals de levensduur van de bestelling, enz.

Er zijn twee soorten bestellingen die u bij Bityard kunt plaatsen:

  • Marktorder: Dit is een bestelling die u plaatst tegen de exacte marktkoers. Het zal de laatste verhandelde prijs zijn die is doorgemaakt op het Bityard-platform
  • Limietorder: Dit is een order die buiten de marktrente wordt geplaatst en die zal worden uitgevoerd zodra deze die bereikt. Dit kan boven zijn voor een verkooporder of lager voor een kooporder.

Nadat u de order heeft gekozen die u wilt plaatsen, moet u de hefboomwerking selecteren waarmee u wilt handelen. Vergeet niet dat dit exacte aantal afhangt van hoe groot de totale handelsomvang is.

Bityard-bestelformulieren

Bityard-bestelformulier en SL / TP-instellingen

U ziet ook rechtsboven in het bestelformulier dat u de mogelijkheid heeft om uw Take Profit (TP) -niveau en uw Stop Loss (SL) -ratio te selecteren. Hier kunt u ook selecteren of u het ‘s nachts wilt laten plaatsvinden, evenals orderbevestigingen.

Top Tip ​: U moet altijd Winst nemen instellen en verliezen stoppen wanneer u met uw transactie begint. Dit kan de emotionele component uit de transactie verwijderen en zal de transactie uitvoeren terwijl u slaapt

Houd er ook rekening mee dat de maximale Take Profit die u kunt instellen 500% is. Dit komt door hoe vluchtig cryptocurrencies kunnen zijn.

Mobiele app

Er kan een tijd komen dat u niet achter uw bureau moet zijn en dit is waar de mobiele app van pas kan komen.

De mobiele app van Bityard neemt veel van dezelfde wachtrijen van het platform zelf. Je hebt ook behoorlijk handige functies, zoals het kunnen weergeven van een grafiek en het volgen van je posities, evenals functies voor bestellingen met één druk op de knop.

De app is beschikbaar op zowel iOS als Android in beide Itunes winkel net zoals Google Play. Om een ​​beter idee te krijgen van wat gebruikers ervan vinden, hebben we besloten om hier naar de beoordelingen te gaan.

Bityard-beoordelingen

Bityard-beoordelingen in iTunes & Play Store

Zoals je kunt zien, zijn er redelijk goede recensies van de app in iTunes, waar ze in totaal meer dan 4,3 sterren hebben. In de Play Store is de beoordeling veel meer gepolariseerd, waar ze slechts 3,2 sterren lijken te hebben.

Het lijkt erop dat de meeste feedback hier te maken heeft met het feit dat het alleen in het Chinees is. Er is geen feedback van de ontwikkelaars bij Bityard, maar men hoopt dat ze binnenkort een Engelse versie uitbrengen.

Dus, moet u mobiel handelen gebruiken?

Nou, ik ben er in het algemeen niet de grootste fan van, maar als het de enige optie voor je is als je niet kunt kiezen, dan moet je de Bityard-app eens proberen.

Klantenservice

Een van de meest frustrerende dingen die we bij handelaren zien, is vaak wanneer ze te maken hebben met slechte klantenondersteuning op beurzen. Dagen wachten op die tickets om te worden beantwoord. Daarom is het daarom zo’n belangrijk criterium dat we op de beurzen testen.

Bij Bityard is de snelste en gemakkelijkste manier om ze te bereiken door gebruik te maken van hun livechatfunctie. Toen we dit een aantal keren probeerden, werden we vrijwel direct geholpen.

Bityard Live Chat

Live Chat-agenten

Ze brachten ons in contact met een agent die elke keer dat we contact opnamen ongelooflijk behulpzaam was. Dit was ondanks het tijdstip van de dag. Dit is geweldig om te zien en zou een standaard moeten zijn die andere beurzen zouden moeten proberen in te stellen.

Als je echter wat ouderwetser bent, kun je altijd contact met ze opnemen op hun e-mailadres ([email protected]) en ze zullen proberen contact met u op te nemen.

Sociale media ​: Als je geprobeerd hebt om ze via e-mail te bereiken en ze hebben niet gereageerd, dan kun je ze altijd bereiken op sociale media. Dit bevat Twitter, Telegram en Facebook.

Ten slotte, als uw vraag routinematiger van aard is, kunt u altijd gewoon hun uitgebreide vragenlijst gebruiken FAQ sectie. Ze hebben alle vragen die andere handelaren hebben gesteld, dus u kunt er zeker van zijn dat uw meer algemene vragen daar worden beantwoord.

Promotie

Iets heel leuks aan Bityard is dat ze een aantal promoties en bonussen hebben waarmee je gratis cryptocurrency kunt verdienen. Dit kan voor u een geweldige manier zijn om uw handel te vergroten.

Deze crypto wordt verdiend door gewoon een aantal elementaire dingen op het platform te doen. Deze omvatten zaken als het instellen van een gebruikersnaam, het koppelen van een e-mail of een telefoonnummer, het uitvoeren van een eenvoudige live- of demo-transactie, het overtreffen van bepaalde handelsvolumes. Je kunt de volledige lijst op hun zien beloningspagina.

Bityard-promoties

Enkele van de promoties bij Bityard

Wanneer u een account aanmaakt, heeft u ook de mogelijkheid om hun eigen BYD-token te verdienen. Dit is een platformtoken die wordt uitgegeven door Bityard met een totale voorraad van 210 miljoen. U krijgt 6 BYD na uw activering.

Iets anders dat we best spannend vonden aan Bityard, is hun dagelijkse mijnbouw. Elke dag geven ze wat gratis crypto weg die je kunt minen op hun mijnpagina. Het enige dat u hoeft te doen om ze te claimen, is erop te klikken.

Bityard Mining

Bityard Mining Returns

Houd er echter rekening mee dat deze mijnbeloningen schenkgeld zijn en alleen kunnen worden gebruikt om handelskosten te verlagen. Ze kunnen niet van uw rekening worden afgeschreven. Het cadeaugeld wordt automatisch in mindering gebracht wanneer u een bestelling plaatst.

Verwijs een vriend

Als u best tevreden bent geweest met uw handelen bij Bityard, dan kunt u geld verdienen door vrienden, familie en volgers door te verwijzen. Dit is via hun “verwijs een vriend” -raamwerk.

Ze hebben een van de hoogste verdienmogelijkheden op de markt, waar de beste gelieerde ondernemingen tot 60% van de commissie kunnen verdienen van de handelaren die ze doorverwijzen. U kunt hier een volledig overzicht van de provisieniveaus bekijken:

Bityard aangesloten bedrijven

Potentieel verdienen voor verwijzende handelaren

Afgezien van het verdienpotentieel bij Bityard, krijgen affiliates ook toegewijde 1-op-1 ondersteuning en realtime afwikkeling van hun commissies. U krijgt ook een multidimensionaal rapport dat u een overzicht kan geven van hoe uw verwijzingsstatistieken eruit zien.

Leuk weetje ​: De beroemde Muay Thai-kickbokser, Buacaw Banchamek, steunde Bityard openlijk in een Facebook-bericht. Daar leest u meer over hier.

Als u aan het programma wilt deelnemen, hoeft u alleen maar uw verwijzingslink te pakken. U vindt deze rechts op de affiliate-pagina hier.

Gebieden voor verbetering

Hoewel er een aantal dingen zijn die we inderdaad leuk vonden aan Bityard, is het niet meer dan passend dat we enkele verbeterpunten doornemen waarvan we denken dat ze gerechtvaardigd waren.

Ten eerste zou het geweldig zijn om naast cryptocurrency meer financieringsopties te zien. Heel vaak hebben degenen die nieuw zijn in cryptocurrency aanvankelijk hun geld niet in crypto. Het zou geweldig zijn om enkele fiat-financieringsopties te hebben, zoals USD of EUR.

Het zou ook geweldig zijn als gebruikers zich zouden kunnen terugtrekken in andere activa dan USDT. Als u een cryptocurrency zoals Bitcoin op het platform verhandelt, is het alleen maar passend dat u deze kunt intrekken.

Als het op beveiliging aankomt, zou het geweldig zijn voor hun tweefactorauthenticatie dat ze Google-authenticator zouden aanbieden. Op sms gebaseerde authenticatie is riskant omdat het gebruikers openstelt voor sim-swap-fraude.

Het zou ook geweldig zijn als er wat meer kaartfunctionaliteit zou zijn. We weten dat ze het huidige formulier gebruiken om het eenvoudiger te maken, maar er kunnen handelaren zijn die wat meer willen om mee te werken wanneer ze handelen.

Ten slotte is dit nog steeds een gloednieuwe beurs, wat betekent dat het geen gevestigd trackrecord heeft. Als ze echter dezelfde klantenserviceniveaus en normen handhaven, kan dit te zijner tijd komen.

Gevolgtrekking

Samenvattend is dit een geweldige hefboomuitwisseling die ingewikkelde instrumenten eenvoudig te gebruiken maakt voor handelaren van alle vaardigheidsniveaus. Een handelservaring zonder ontsporingen en liquidaties.

Het is ook redelijk veilig, aangezien ze licenties hebben van 4 verschillende toezichthouders. Voeg daar hun geavanceerde protocollen voor muntbeheer en risicobeheerbeleid aan toe en je hebt een behoorlijk veilige uitwisseling om mee te handelen.

We vonden ook dat hun klantenondersteuning tot de beste behoorde met agenten die wisten waar ze het over hadden. Ze antwoordden ons binnen 1 minuut, ongeacht het tijdstip van de dag.

Er zijn natuurlijk enkele verbeterpunten die we hebben benadrukt. Als ze echter ontvankelijk waren voor deze beoordeling, zouden ze veranderingen kunnen doorvoeren die de handelservaring naar een hoger niveau kunnen tillen.

Dus, moet u ze gebruiken?

Welnu, als u op zoek bent naar een beginnersvriendelijke beurs met hefboomwerking met behoorlijke activadekking en eersteklas ondersteuning, dan moet dit zeker worden overwogen. Trouw aan hun naam, bieden ze een complex product dat eenvoudig wordt verhandeld.

Waarschuwing ​: Het handelen in futures-producten met hefboomwerking is ongelooflijk riskant. Zorg voor adequaat risicobeheer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me