BRD werkt samen met Coinberry om versnelde crypto-aankopen mogelijk te maken

Door een partnerschap kunnen Canadese klanten BTC, ETH en BCH sneller dan ooit tevoren kopen

SAN FRANCISCO, CA – (18 juli 2019) – BRD, de veiligste mobiele portemonnee voor cryptocurrency, vertrouwd door meer dan 2 miljoen gebruikers in 170 landen, stelt Canadese klanten nu in staat om bitcoin, ethereum en bitcoin cash te kopen tegen enkele van de laagste kosten in de branche. Door zijn samenwerking met het snelgroeiende Canadese cryptohandelplatform Coinberry – De Canadese klanten van BRD kunnen aankopen doen via creditcard, bankoverschrijving of met name e-Transfer, voor vrijwel onmiddellijke financiering en snelle KYC die in slechts enkele minuten kan worden voltooid.

Het nieuwe partnerschap stelt BRD in staat om de best mogelijke prijzen voor klanten te vinden en een verbeterde aankoopervaring te bieden.

“De goedkope en snelle oplossing van Coinberry stelt ons in staat de snelgroeiende Canadese markt zo goed mogelijk te bedienen”, zegt Kirill Gertman, VP Product bij BRD. “We zijn ervan overtuigd dat Coinberry ons zal helpen om onze gebruikers de beste prijzen en beste ervaring te bieden.”

Het partnerschap zorgt voor meer snelheid bij het doen van crypto-aankopen, vanwege de mogelijkheid om e-Transfer te gebruiken. Met behulp van e-Transfer kunnen gebruikers binnen enkele minuten geld op een account storten en kunnen ze kort daarna beginnen met handelen.

“Bij Coinberry richten we ons op het bieden van de gemakkelijkste en veiligste manier waarop mensen cryptocurrencies kunnen kopen en verkopen. We zijn blij dat we onze best-in-class tarieven en onze veilige en zeer effectieve oplossing kunnen bieden aan de 80.000 Canadese gebruikers van BRD ”, aldus Andrei Poliakov, CEO van Coinberry..

Dankzij de Coinberry-integratie kan BRD:

  1. Bied een snelle KYC-ervaring
  2. Financier gebruikersaccounts binnen enkele minuten dankzij e-Transfer
  3. Zoek de best mogelijke prijzen voor gebruikers
  4. Bied lage tarieven voor de branche
  5. Bied een verbeterde gebruikerservaring met snelle ondersteuning

Coinberry loopt voorop in de acceptatie van cryptovaluta in Canada en is momenteel de enige officiële verwerker van belastingbetalingen in bitcoin voor een aantal Canadese gemeenten. Hun robuuste platform en toewijding aan klantenservice maakten hen de perfecte partner voor de uitgebreide diensten van BRD.

BRD biedt consumenten en particuliere beleggers de eenvoudigste manier om te beginnen met bitcoin en cryptocurrencies. Klanten hebben flexibiliteit bij het doen van aankopen met creditcards, het controleren van rekeningen, contant geld of andere cryptocurrencies.

BRD maakt ook gebruik van een toonaangevend beveiligings- en privacymodel dat zowel echt gedecentraliseerd is als gebruikmaakt van de nieuwste beveiligingstechnologieën die beschikbaar zijn op mobiele platforms. Met een geschatte waarde van meer dan $ 6 miljard aan crypto-activa onder bescherming, blijft BRD de meest vertrouwde mobiele portemonnee voor Bitcoin en cryptocurrency..

Hun toonaangevende wereldwijde ondersteuningsteam heeft een gemiddelde reactietijd van minder dan 90 minuten, waardoor vragen van klanten snel kunnen worden beantwoord.

De BRD-app kan worden gedownload van het App Winkel of Google Play. Voor meer informatie kunt u terecht op BRD op www.BRD.com.

Over BRD

BRD is een wereldwijd bedrijf dat door blockchain ondersteunde financiële diensten naar de mobiele generatie brengt. We bieden consumenten de eenvoudigste en veiligste manier om bitcoin en andere cryptocurrencies te kopen en te beschermen.

BRD, opgericht in 2015 en met het hoofdkantoor in Zürich (Zwitserland), is een door durfkapitaal gesteund bedrijf dat $ 55 miljoen USD heeft opgehaald bij topinvesteerders die zich richten op het bankwezen, FinTech en de blockchain. De crypto-apps van BRD zijn beschikbaar voor zowel iOS als Android in meer dan 171 landen.

Met meer dan 2 miljoen klanten wereldwijd heeft BRD naar schatting $ 6 miljard aan crypto-activa onder bescherming verzameld en is het een van de snelstgroeiende blockchain-enabled financiële apps voor alledaagse consumenten (een Top 10 Finance-app in 71 landen).

Over Coinberry Limited

Coinberry is een in Toronto gevestigde, FINTRAC-geregistreerde leverancier van financiële technologieoplossingen die zich richt op blockchain- en digitale valutaoplossingen. Coinberry exploiteert de Coinberry.com handelsplatform, dat leden de eenvoudigste en meest vertrouwde manier biedt om betalingen met Bitcoin, Ethereum en andere cryptocurrencies te kopen, verkopen en verwerken.

Coinberry, toonaangevend voor de acceptatie van Bitcoin en cryptocurrency in Canada, als het meest innovatieve en betrouwbare digitale valutaplatform van het land, is de enige aanbieder van cryptocurrency-betalingsverwerking van de gemeentelijke overheid in Canada..

CONTACTGEGEVENS

BRD

Spencer Chen, VP Global Marketing

E-mail: [email protected]

Telefoon: (650) 200-3231

De publicatie van een betaald persbericht op deze pagina mag niet worden gezien als een goedkeuring door het Coin Bureau. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze geld in een bedrijf of dienst investeren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me