BRD werkt samen met Wyre om lage bankoverboekingskosten voor Crypto aan te bieden

Door een partnerschap kunnen Amerikaanse klanten BTC, ETH en DAI kopen bij meer dan 1.700 banken

SAN FRANCISCO, CA – (11 juni 2019) BRD, de veiligste mobiele portemonnee voor cryptocurrency, vertrouwd door meer dan 2 miljoen gebruikers in 170 landen, stelt Amerikaanse klanten nu in staat om bitcoin, ethereum en Dai te kopen met behulp van bankoverschrijvingen. De nieuwe mogelijkheid voor Amerikaanse klanten wordt ondersteund door meer dan 1.700 Amerikaanse banken, mogelijk gemaakt door een nieuw partnerschap met Wyre, een toonaangevende betalingsprovider voor de blockchain-industrie.

Het nieuwe partnerschap stelt BRD in staat om zijn productroadmap uit te breiden om zijn langetermijnvisie te vervullen om de leidende mobiele financiële dienstenhub voor crypto-activa te zijn..

“Met meer dan $ 6 miljard aan crypto-activa onder bescherming van het merk BRD, hebben we bewezen de meest vertrouwde dienst in de branche te zijn”, aldus Adam Traidman, CEO en mede-oprichter van BRD. “We blijven ons in het bijzonder richten op het integreren van de beste betalingspartners met de laagste tarieven, zoals Wyre.”

“BRD is een van de beste teams in de ruimte. Ze geven prioriteit aan gebruikersbeveiliging en privacy, terwijl ze toch een zinvolle waarde toevoegen ”, aldus Michael Dunworth, CEO en medeoprichter van Wyre. “Zowel BRD als Wyre hebben enorm veel ervaring, en ik zou niet enthousiaster kunnen zijn over wat we in de loop van de tijd aan de gemeenschap zullen leveren.”

Door BRD te gebruiken voor het kopen van BTC, ETH of Dai, hebben Amerikaanse consumenten nu de mogelijkheid om hun bankrekening in minder dan vijf minuten rechtstreeks te koppelen. Naast het feit dat klanten hun fiat veilig kunnen inwisselen voor cryptocurrency, bieden bankoverschrijvingen de laagste kosten bij het kopen van crypto.

Bestaande BRD-gebruikers zullen traditioneel hoge prijzen kunnen vermijden en nieuwkomers die de ruimte willen betreden, hebben eindelijk een betaalbare optie.

“We hebben consequent gehoord van Amerikaanse klanten over de frustraties over het gebrek aan innovatie en vereenvoudiging van huidige marktleiders, namelijk Coinbase”, zegt Aaron Lasher, Chief Strategy Officer en medeoprichter van BRD. “Terwijl meer goed gefinancierde spelers meer custodial en gecentraliseerd zijn geworden, is BRD onwankelbaar gebleven in zijn missie om de kernwaarde van de blockchain naar de massa te brengen: gedecentraliseerd en inclusief.”

De toegenomen groei van BRD volgt op een succesvolle serie B-verhoging van $ 15 in 2018. Begin 2019 bereikte het bedrijf de snelste start in de geschiedenis van het bedrijf:

  • VERDUBBELD: het aantal transacties in de eerste 4 maanden van 2019
  • VERDUBBELD: het aantal klanten dat cryptovaluta uitwisselt in de eerste 4 maanden van 2019
  • TRIPLED: het aantal bestaande, gratis gebruikers dat converteert naar premium exchange-klanten

BRD biedt consumenten en particuliere beleggers de eenvoudigste manier om aan de slag te gaan met bitcoin en cryptocurrencies. Klanten hebben flexibiliteit bij het doen van aankopen met creditcards, het controleren van rekeningen, contant geld of andere cryptocurrencies. BRD maakt ook gebruik van een toonaangevend beveiligings- en privacymodel dat zowel echt gedecentraliseerd is als gebruikmaakt van de nieuwste beveiligingstechnologieën die beschikbaar zijn op mobiele platforms.

Met een geschatte waarde van meer dan $ 6 miljard aan crypto-activa onder bescherming, blijft BRD de meest vertrouwde mobiele portemonnee voor bitcoin en cryptocurrency. Hun toonaangevende wereldwijde ondersteuningsteam heeft een gemiddelde reactietijd van minder dan 90 minuten, waardoor vragen van klanten snel kunnen worden beantwoord.

De BRD-app kan worden gedownload van het App Winkel of Google Play. Voor meer informatie kunt u terecht op BRD op www.BRD.com.

Over BRD

BRD is een wereldwijd bedrijf dat door blockchain ondersteunde financiële diensten naar de mobiele generatie brengt. We bieden consumenten de eenvoudigste en veiligste manier om bitcoin en andere cryptocurrencies te kopen en te beschermen. BRD, opgericht in 2015 en met het hoofdkantoor in Zürich (Zwitserland), is een door durfkapitaal gesteund bedrijf dat $ 55 miljoen USD heeft opgehaald bij topinvesteerders gericht op het bankwezen, FinTech en de blockchain.

De crypto-apps van BRD zijn beschikbaar voor zowel iOS als Android in meer dan 171 landen. Met meer dan 2 miljoen klanten wereldwijd heeft BRD naar schatting $ 6 miljard aan crypto-activa onder bescherming verzameld en is het een van de snelstgroeiende blockchain-enabled financiële apps voor alledaagse consumenten (een Top 10 Finance-app in 71 landen).

Over Wyre

Wyre is de toonaangevende infrastructuurprovider op het gebied van crypto. Na meer dan $ 3,5 miljard aan cryptocurrency-activa te hebben verhandeld en meer dan $ 1 miljard aan commerciële FX-betalingen te hebben voltooid met behulp van crypto als een spoor, hebben we een gevestigd netwerk van relaties met toonaangevende banken, beurzen en gedecentraliseerde partners.

Met behulp van de API van Wyre kunnen klanten onmiddellijk wereldwijd fiat naar cryptovaluta omzetten in meer dan 50 landen, in 8 verschillende fiatvaluta’s en 3 cryptocurrencies. We richten ons op compliance, wettelijke licenties, liquiditeit en betalingsverwerking, zodat onze partners kunnen doen waar ze goed in zijn en geweldige tools op de blockchain creëren.

CONTACTGEGEVENS

BRD

Spencer Chen, VP Global Marketing

E-mail: [email protected]

Telefoon: (650) 200-3231

De publicatie van een betaald persbericht op deze pagina mag niet worden gezien als een goedkeuring door het Coin Bureau. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze geld in een bedrijf of dienst investeren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me