Bread (BRD) Review: beloningen tokens van de broodportemonnee

Brood (BRD) heeft de laatste tijd behoorlijk wat aandacht gekregen, waardoor de broodportefeuille is uitgebreid tot 2 miljoen gebruikers in meer dan 170 landen.

Met deze op beloningen gebaseerde cryptocurrency kunnen gebruikers kortingen en aanvullende services krijgen door met het token uit te geven. Dit stimuleert hen om binnen het ecosysteem van Bread te blijven. Brood staat ook bekend als een van de eerste projecten die een ICO op het Binance Launchpad hebben voltooid.

Maar het is echt het project waar het echt zin in heeft?

In deze recensie van Bread zullen we dieper ingaan op het project, inclusief de technologie, ontwikkeling en aanstaande roadmap. We zullen ook de potentiële gebruiksscenario’s op de lange termijn en de massale marktacceptatie van het BRD-token analyseren.

De broodportemonnee

We kunnen het BRD-token niet bespreken zonder over het Brood portemonnee. Dit is een mobiele cryptocurrency-portemonnee die gratis kan worden gedownload voor zowel Android als iOS. Persoonlijke informatie blijft onder uw controle, aangezien de portemonnee geen persoonlijke informatie nodig heeft om te downloaden of in te stellen.

Gebruikers kunnen bestaande wallets importeren of ze kunnen een nieuwe maken. Als er een nieuwe portemonnee wordt gemaakt, ontvangt u een mnemonic seed-zin van 12 woorden die later kan worden gebruikt om uw portemonnee te herstellen als er iets met uw mobiele apparaat gebeurt. De privésleutels die door de portemonnee worden gegenereerd, blijven alleen op uw apparaat staan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat Bread wordt gehackt en uw munten verliest.

Bread Wallet UI

Screenshots van de Bread Wallet in Itunes winkel

De gebruikersinterface van de Bread-portemonnee is eenvoudig in gebruik, met duidelijke opties voor het verzenden en ontvangen van munten. In sommige landen heeft u ook de mogelijkheid om Bitcoin rechtstreeks vanuit de portemonnee te kopen.

In de portemonnee kunt u kiezen hoe snel u uw transactie wilt laten verlopen door zowel “normale” als “voordelige” netwerkkosten aan te bieden. Bij de reguliere tarieven worden transacties doorgaans binnen 1 uur bevestigd, terwijl bij de economy fees het tot 24 uur kan duren voordat transacties worden bevestigd.

Broodportemonnee is geen ideale keuze voor langdurige opslag van grote hoeveelheden Bitcoin of andere ondersteunde altcoins, omdat het een hot wallet is. Dat betekent dat het altijd verbonden is met internet, waardoor het kwetsbaarder wordt voor aanvallen. Broodportemonnee is goed voor dagelijkse transacties en voor het regelmatig verplaatsen van munten.

Brood – gedecentraliseerde bank

Brood is niet alleen geïnteresseerd in een cryptocurrency-portemonnee met een eigen loyaliteitstoken. Uiteindelijk zijn ze van plan een gedecentraliseerde bank op te richten, wat een zeer ambitieuze doelstelling is. Met Bread als facilitator voor de aangeboden diensten, werkt Bread samen met wereldwijde financiële dienstverleners om een ​​verscheidenheid aan diensten aan te bieden.

Ze stellen gebruikers al in staat om Bitcoin te kopen via de portemonnee met creditcards, bankrekeningen en persoonlijk. Toekomstige diensten omvatten directe storting van lonen in Bitcoin, kopen en verkopen van een grotere verscheidenheid aan tokens, betaling van rekeningen, bijhouden van beleggingsrendementen en meer. Bread wil gebruikers overstappen van traditioneel gecentraliseerd bankieren naar de nieuwe wereld van gedecentraliseerd bankieren waar gebruikers de controle behouden.

Bread Wallet Partners

Partners voor de brood portemonnee platform

Bread heeft dit op een unieke manier aangepakt door samen te werken met bestaande financiële instellingen in elk land. Dit bespaart de tijd en kosten van het feit dat Bread in elk land aan de wet voldoet.

In plaats daarvan werkt Bread samen met lokale partners.

Dus als u uw Bread-portemonnee in Singapore opent, beschikt u over de lokale Singaporese services en uitwisselingen die al wettelijk voldoen om Singaporese klanten te bedienen. Als u naar Italië reist en uw broodportefeuille opent, ziet u nu diensten en uitwisselingen die wettelijk voldoen in Italië.

De dagelijkse en maandelijkse aankooplimieten van Bitcoin variëren afhankelijk van het rechtsgebied waarin u zich bevindt, maar in sommige landen kunt u tot $ 20.000 aan BTC per dag kopen en tot $ 50.000 per maand. Houd er rekening mee dat u bij het kopen van Bitcoin mogelijk aanvullende persoonlijke informatie moet verstrekken.

Momenteel vermeldt de Bread-website meer dan twee dozijn use-cases die worden overwogen. Dit zijn:

Bread Ecosystem use cases

Enkele van de use-cases die worden overwogen voor brood

Zoals ik al eerder zei, is het een zeer ambitieus idee om een ​​gedecentraliseerd bankecosysteem te creëren. Tot nu toe zijn alleen de eerste drie items op de lijst opgenomen in de Bread wallet-app. Als het team al deze andere functies samen kan brengen, zou er een enorm aantal toepassingen voor het BRD-token zijn, en het zou buitengewoon waardevol moeten worden.

Wat is het BRD-token?

Het BRD-token is uitgebracht in december 2017 en werkt op een vergelijkbare manier als de Binance Coin (BNB), waarmee Binance-gebruikers kortingen krijgen op hun transactiekosten. In het geval van het BRD-token geeft het gebruikers kortingen op de diensten binnen de Bread-portemonnee.

Als er bijvoorbeeld een vergoeding van $ 10 is voor het kopen van Bitcoin via de portemonnee, kan een gebruiker die vergoeding mogelijk verlagen tot $ 5 door BRD-tokens te gebruiken. Toekomstige plannen zijn om een ​​dividend voor het BRD-token op te nemen, zodat gebruikers worden gestimuleerd om gewoon het BRD-token vast te houden.

Doorgaans blijven klantenloyaliteitsprogramma’s u belonen met punten, en naarmate uw punten toenemen, komt u in aanmerking voor grotere beloningen. Dat is niet mogelijk met BRD vanwege de vaste voorraad van het token, waardoor het uiteindelijk bijna onmogelijk wordt om de beloningen op de hoogste niveaus te verdienen. Brood heeft een “Beloningen Waterval”Concept om dit probleem op te lossen waarbij gebruikers toegang krijgen tot hogere niveaus van beloningen door een groter aantal BRD-tokens in hun portemonnee te houden.

Het plan is om meer niveaus te ontgrendelen, aangezien het BRD-token steeds moeilijker te verkrijgen is. Een reeds vrijgegeven beloning was de afschaffing van de aankoopkosten van Bitcoin voor een maand. Een andere voorgestelde functie is toegang tot telefonische klantenservice, iets wat bijna ongehoord is in de cryptocurrency-ruimte.

Zoals vermeld, was de BRD-verhoging een van de eerste die werd voltooid op het nieuw ontwikkelde lanceerplatform van Binance. Er zijn bepaalde criteria die een project moet voltooien voordat ze op dit platform kunnen komen, wat het project zwaarder maakt. Er zijn een aantal andere projecten geweest die op het Binance Launchpad zijn gerezen, waaronder BitTorrent (BTT) en Fetch.ai (FET).

Brood Team

Brood werd oorspronkelijk uitgebracht in 2015 als Breadwallet. Het is gemaakt door Aaron Voisine en Adam Traidman en was de eerste zelfstandige Bitcoin-portemonnee voor het iOS-besturingssysteem. Vanaf het bescheiden begin is Bread uitgegroeid tot 42 werknemers en blijft het personeel aanwerven ondanks de uitgesponnen bearmarkt in cryptocurrencies.

Adam Traidman blijft bij Bread als CEO. Voordat hij Breadwallet lanceerde, was hij medeoprichter van het wearables-bedrijf WearSens. Aaron Voisine blijft bij Bread als de president. Voorafgaand aan Breadwallet was hij mede-oprichter van Lightt, waar hij een belangrijke rol speelde in het vroege ontwerp van de iOS-video-app.

Broodteamleden

Enkele leden van het Bread Wallet-team

Een van de topadviseurs voor de Bread-portemonnee is Charlie Lee, de maker van Litecoin. Het is interessant om op te merken dat het Litecoin-team de open-source Bread-code heeft gebruikt en deze in een Litecoin-portemonnee heeft gestopt met de naam LoafWallet. Hoewel er nog geen Loaf-token is, zou het geen verrassing zijn, gezien de focus van Litecoin om een ​​betaalmunt te worden en het hoge transactievolume dat het netwerk kan leveren.

Toekomstplannen die het team op hun radar heeft, staan ​​de verkoop van Bitcoin en altcoins toe via de Bread-portemonnee.

Ontwikkeling

Een van de beste manieren om te bepalen hoeveel werk er aan een project wordt gedaan, is via hun GitHub. Dit geeft u een idee van hoeveel code er naar hun opslagplaatsen wordt gepusht en dus hoe het project verloopt.

Iets dat we erg leuk vonden aan de Bread Wallet, is dat deze volledig open source is. Dit betekent dat hun code constant wordt doorgelicht door de gemeenschap en dus verder wordt versterkt. Bovendien stelt het ons in staat om in hun commits te graven en te zien hoeveel werk er wordt gedaan.

Brood Portemonnee GitHub

Commits over de afgelopen 12 maanden voor de meest actieve opslagplaatsen

Zoals je kunt zien aan hun drie meest actieve GitHub-opslagplaatsen, ontwikkeling vindt plaats in een razend tempo. Er zijn regelmatig commits en het project heeft in totaal nog eens 16 repositories. Dit voegt verder gewicht toe aan de reputatie van het Bread-ecosysteem en het team dat eraan werkt.

BRD-tokengeschiedenis

De BRD-token ICO werd gehouden in december 2017 en het team haalde in slechts 90 minuten $ 32 miljoen op. Tokens werden verkocht voor 900 BRD = 1 ETH, of $ 0,8055 per BRD. Er is een totaal aanbod van 88.862.718 BRD. Dat aanbod staat vast en zal nooit toenemen.

Het BRD-token bereikte op 6 januari 2018 een hoogste punt ooit van $ 3,44 en daalt sindsdien naar beneden, aangezien de bearmarkt in cryptocurrency sinds begin 2018 bijna alle cryptocurrencies onder druk heeft gehouden. Vanaf begin maart 2019 is het BRD-token gestegen. zijn dieptepunten, maar het blijft extreem laag rond het bereik van $ 0,20, of slechts 25% van de ICO-prijs.

Binance BRD

Registreer bij Binance en koop BRD-tokens

Als je BRD-tokens wilt kopen, is Binance de enige exchange waar ze beschikbaar zijn.

BRD is een ERC-20-token, dus je kunt ze niet alleen in de Bread-portemonnee bewaren, maar ook in elke ERC-20-compatibele portemonnee, zoals MyEtherWallet of Metamask..

Gevolgtrekking

Het doel van het bouwen van een gedecentraliseerde bank is op zijn zachtst gezegd ambitieus. En als we kijken naar de vooruitgang die tot nu toe is geboekt, kan het tientallen jaren duren voordat Bread zijn doel heeft bereikt, vooral omdat de gedecentraliseerde bank die ze willen bouwen een mondiaal systeem zal zijn. Hiervoor is een enorm aantal partnerschappen en coördinatie nodig.

Degenen die de Bread wallet-app al gebruiken om hun Bitcoin of andere munten op te slaan, kunnen baat hebben bij het ophalen van enkele BRD-tokens, gewoon om er zeker van te zijn dat ze kunnen profiteren van eventuele kortingen of besparingen op services.

Als investering is het token tot nu toe somber geweest, maar als het nut heeft vanwege het gebruik van de portemonnee, kan het de moeite waard zijn om vast te houden, vooral als het Bread-team een ​​dividendachtige functie aan het token toevoegt.

Uitgelichte afbeelding via Fotolia

Disclaimer: dit zijn de meningen van de schrijver en mogen niet als beleggingsadvies worden beschouwd. Lezers zouden hun eigen onderzoek moeten doen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me