Bytecoin On The Rise: ons exclusieve interview met Jenny Goldberg

Als je aan cryptocurrencies voor privacy denkt, denk je misschien aan momenteel gehypte projecten zoals Monero (XMR) of Zcash (ZEC). Maar hoe zit het met de originele privacymunt?

Wat was het en is het nog steeds actief? Wat is het vandaag waard? Heeft het een toekomst of doelen? We beantwoorden al die vragen en meer in dit artikel, en we doen een interview met een van de teamleden van Bytecoin.

Wat is Bytecoin?

Gemaakt lang geleden in juli 2012, Bytecoin was de eerste cryptocurrency die gebruik maakte van de CryptoNote algoritme. CryptoNote geeft Bytecoin zijn privacyfuncties die zijn gebaseerd op ringhandtekeningen. Bytecoin was zo uniek en interessant dat veel populaire projecten tegenwoordig Bytecoin-vorken zijn.

Monero (XMR) is bijvoorbeeld een vork van Bytecoin. Een andere zeer populaire blockchain, Dash, is verrassend genoeg ook een vork van Bytecoin. Bytecoin is inderdaad de grootvader van vele miljarden dollars aan cryptocurrency-waarde.

Het CryptoNote-algoritme is ook ontworpen om niet alleen beveiliging te bieden, maar ook om ASIC-weerstand te bieden. Tegenwoordig kan Bytecoin worden gewonnen door iedereen met een standaardcomputer.

Waarde stijgt

Bytecoin-logo

Afbeelding via Fotolia

Dit jaar zag Bytecoin de grootste waardestijging ooit. De prijzen zijn gestegen van vele fracties van een cent tot nu ongeveer een halve cent na een korte afkoelperiode. Dit vertegenwoordigt nog steeds verschillende waardevermeerderingen. Bytecoin bereikte tijdelijk een hoogtepunt van $ 0,015 elk tijdens een plotselinge piek eerder deze maand.

Aangezien Bytecoin veel individuele cryptocurrency-eenheden aanbiedt (183 miljard BCN, volgens coinmarketcap.com), is de totale marktkapitalisatie meer dan $ 1,1 miljard.

We wilden meer weten over Bytecoin, waar het nu is en waar het in de toekomst naartoe gaat. Dus spraken we met Jenny Goldberg, de communitymanager bij Bytecoin. Jenny was erg vriendelijk en gaf ons dit tot nadenken stemmende interview.

Ons interview met Jenny Goldberg van het Bytecoin-team

Robert DeVoe, Coin Bureau:

Is Bytecoin momenteel actief in ontwikkeling, of lopen er momenteel marketing- of outreach-programma’s?

Jenny Goldberg, Bytecoin: Ja inderdaad. We zijn nu bezig met de actieve ontwikkeling van absoluut nieuwe software die heeft bewezen de meest stabiele, snelste en gemakkelijkst te gebruiken te zijn, zelfs voor een beginner.

Op 6 februari komt de nieuwe openbare API-bètaversie uit, die alle processen die verband houden met het opzetten, de integratie van BCN als betaalmethode, enz. Zal versnellen. Vervolgens komt de hardfork, gepland voor 12 juni, die de netwerkstabiliteit zal verbeteren en veel handige functies naar BCN brengen (inclusief dynamische vergoedingen en andere updates enz.).

Aan de marketingzijde zijn we nu sterk gefocust op de Aziatische markt voor het eerste kwartaal. We hebben daar al contact met enkele grote spelers en wachten ook op nieuwe integraties / partnerschappen. We hebben ook een aantal speciale evenementen voorbereid om meer informatie over Bytecoin op de Aziatische markt te brengen.

Bovendien gaan we meer aandacht besteden aan de Midden-Oosterse markt en daar het woord over Bytecoin verspreiden. De beslissing om deze nieuwe markten te betreden, werd genomen vanwege het enorme potentieel voor cryptocurrencies om zich in deze regio’s te ontwikkelen.

Het is bekend dat de Aziatische markt diep betrokken is bij crypto en het Midden-Oosten heeft ook enkele walvissen, dus er is voldoende ruimte voor BCN-groei in beide gebieden..

RD: Zijn er specifieke technische of economische voordelen die Bytecoin biedt, die andere op privacy gerichte valuta’s niet bieden??

JG: Nogmaals, ja. Bytecoin is een van de snelste methoden om uw munten op een anonieme manier te verzenden. Het duurt meestal maximaal 2 minuten voordat de transactie op de blockchain verschijnt. Een ander voorbeeld dat BCN onderscheidt van de andere op privacy gerichte munten, is dat het de laagste beschikbare transactiekosten biedt.

Ten slotte is Bytecoin momenteel niet zo wijdverspreid op de cryptomarkt als andere munten, wat ons een enorme kans op groei geeft zodra we op een aantal potentiële grote uitwisselingsplatforms worden vermeld..

RD: Wat zijn enkele van de belangrijkste use-cases voor Bytecoin die momenteel beschikbaar zijn?

JG: Bytecoin heeft het aantal use-cases vergroot door een aantal nieuwe partnerschappen aan te gaan. Nu kun je een kamer boeken in een luxe resort in Montenegro (https://www.dukleyhotels.com/), koop een fles Franse wijn (http://domainedecromey.com/), was uw auto, koop domeinnamen en tal van andere producten zonder uw identiteit te tonen, wat u absolute vrijheid geeft met betrekking tot uw financiën.

RD: Wat verwacht u voor de toekomst van Bytecoin?

JG: Tegenwoordig is er een grote vraag om anoniem te blijven, en niet-traceerbare betalingen zijn de sleutel tot de volgende generatie cryptocurrency. Zodra Bytecoin nieuwe markten zal bereiken, kan het worden gekozen voor reguliere acceptatie. In onze visie heeft Bytecoin een enorm groeipotentieel. Bytecoin staat al in de Top-30 [met betrekking tot] alle cryptocurrencies, maar het bereiken van nieuwe markten en het aangaan van een nieuw partnerschap zal ons naar absoluut nieuwe hoogten leiden..

RD: Als iemand zou zeggen dat Bytecoin aan het afnemen was, hoe zou u dan reageren of dat idee weerleggen??

JG: Er zijn dus veel verschillende [punten] die dat idee kunnen weerleggen. Ten eerste is Bytecoin in de laatste helft van het jaar bijna 7 keer in waarde gestegen, wat het echte vertrouwen van crypto-investeerders in BCN laat zien. Ten tweede werkt het hele team er hard aan om het imago van BCN te verbeteren, en het aantal updates dat we hebben uitgebracht is een directe weerspiegeling van ons werk..

Ten derde hebben we al veel partnerschappen gesloten en gaan we er nog meer doen met enkele grote spelers op de cryptomarkt. Er zit een sterke strategie in de ontwikkeling van onze munt en 2018 wordt echt het jaar van Bytecoin.

RD: Ik las op Wikipedia dat er in 2015 slimme contracten aan de routekaart zijn toegevoegd. Is hierin enige vooruitgang geboekt??

JG: Begin 2017 was er een idee om technologie te implementeren die veel leek op slimme contracten in de blockchain van Bytecoin. We hebben verschillende tests uitgevoerd en het bewijs van conceptie heeft aangetoond dat het vrij moeilijk is om de juiste procedure voor integratie te maken.

Het belangrijkste doel van deze implementatie was om iedereen in staat te stellen een ICO op de blockchain van Bytecoin te bouwen en aan te bieden, maar we hebben niet het recht om onze gebruikers een product te geven dat veel risico’s met zich meebrengt om niet succesvol te zijn..

Daarom hebben we besloten om er later op terug te komen en zijn we van plan al onze huidige inspanningen te steken in de ontwikkeling van de huidige software om deze de beste, meest betrouwbare en vertrouwde te maken in de hele cryptowereld..

Laatste gedachten

Op het eerste gezicht lijkt Bytecoin misschien op zijn laatste benen, of dat het een vergeten cryptocurrency is. Maar wat we uit ons interview hebben geleerd, toont het tegendeel aan. Bytecoin lijkt te leven en maakt zich op voor wat in de nabije toekomst een grote heropleving zou kunnen zijn.

Zullen ze slagen?

De tijd zal het leren. Aangezien ze echter al een marktwaarde hebben van meer dan $ 1 miljard, zou je kunnen stellen dat ze het toppunt van succes al naderen. Nu is het gewoon een kwestie van het woord verspreiden en meer gelovigen rekruteren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me