CCXT Alternative – De Pro Cryptocurrency Trading API

>

CCXT is een van de meest gebruikte open source-projecten in de cryptocurrency-markt met meer dan 400.000 downloads per maand. In feite is de CCXT Github is meer dan de Litecoin Github, de EOS Github, en de Stellaire Github.

Als troost voor deze cryptocurrencies hebben de meeste cryptoprojecten minder activiteit dan CCXT. Het is een van de grootste bibliotheken geworden voor ontwikkelaars die proberen om cryptocurrency-beurshandel in hun projecten te integreren.

Met deze hoeveelheid activiteit zou u gelijk hebben als u aanneemt dat deze bibliotheek een groot probleem oplost.

Een wereldwijd probleem

Cryptocurrency-uitwisselingen hebben een echt probleem. Het zijn volledig onafhankelijke organisaties die individueel de standaarden, functionaliteit en features voor hun API’s hebben bepaald. Ze houden zich niet aan traditionele conventies en volgen de verwachtingen van de branche niet. Elke centrale heeft zijn eigen volledig unieke API geïmplementeerd met aangepaste eindpunten die een interface hebben met hun services.

Het ontwikkelen van services die communiceren met crypto-uitwisselingen is op zijn zachtst gezegd onaangenaam. Een gespecialiseerde infrastructuur is vereist voor elke uitwisseling die u ondersteunt. Maatwerksoftware met een eigenaardige logica is vaak een vereiste om een ​​nieuwe integratie te voltooien.

Zodra een integratie is voltooid, houden de problemen hier niet op. Om de paar dagen zal er een ingrijpende verandering zijn in ten minste één van de uitwisselingen die u ondersteunt. Soms worden deze wijzigingen van tevoren aangekondigd en soms kom je erachter omdat een van je verzoeken om gegevens op vrijdagavond om 19.00 uur gewoon stopt met werken..

Dat is niet eens het halve probleem.

Er zijn overwegingen met betrekking tot snelheidslimieten, problemen met gegevensverwerking en zorgen over API-sleutelbeheer. Het schalen van een handelsservice naar 100.000 actieve handelaren is veel complexer dan het beheren van de portefeuille van een enkele handelaar. De vereiste infrastructuurstack is ingewikkeld.

CCXT probeert dit probleem op te lossen door een open source-bibliotheek aan te bieden. Deze bibliotheek kan in uw aangepaste infrastructuur worden gebruikt om met elke centrale te communiceren.

Maar CCXT is niet perfect

Terwijl CCXT probeert te bereiken veel, er is heel weinig dat het beheerst. De complexe bibliotheek die ze hebben ontwikkeld, is voor veel ontwikkelaars een struikelblok geworden. De integratie van CCXT betekent nog steeds dat een aanzienlijk deel van het werk bij de applicatieontwikkelaars wordt gelegd om erachter te komen. CCXT is zo ontworpen dat ontwikkelaars verplicht worden om nog steeds aangepaste code te schrijven voor elke uitwisseling.

Maar dat is niet eens het ergste.

CCXT is een software-only oplossing. Elke ontwikkelaar moet zijn eigen infrastructuur bouwen en schalen die voldoet aan de specificaties van elke centrale bij gebruik van CCXT. Dit is een reusachtig lasten voor ontwikkelaars die de komende jaren enorme ontwikkelingskosten blijven maken. Er zijn honderden servers nodig om verzoeken van gebruikers te beheren, gegevens op te slaan, snelheidslimieten te bewaken, bestellingen te routeren, uitwisselingsfouten af ​​te handelen, API-sleutels veilig op te slaan, gebruikers te authenticeren, live gegevens te verwerken, aangepaste orderuitvoeringsstromen te ontwikkelen en de markt te analyseren. tijd.

Ontwikkelen met CCXT is veel van werk.

Een professioneel alternatief

In plaats van een bibliotheek met alleen software te bieden, Garnaal is een volledige infrastructuuroplossing voor die ontwikkelaars die één toegangspunt tot elke grote centrale willen. Een enkele set API’s die de manier waarop u bestellingen uitvoert, gegevens verzamelt en gebruikers veilig beheert, verenigt. Dat betekent dat er is Nee exchange specifieke code. Elke centrale is op exact dezelfde manier geïntegreerd.

Shrimpy vereist Nee speciale tarieflimieten voor individuele uitwisselingen, en u kunt onbeperkt opschalen zonder ooit code opnieuw te implementeren of uw infrastructuur opnieuw te ontwerpen. In plaats van een farm van honderden servers te onderhouden die allemaal intelligent met elke centrale moeten communiceren, kan Shrimpy de communicatie voor u afhandelen.

In tegenstelling tot een open source-bibliotheek, heeft Shrimpy automatisch beheert uitval, downtime, foutgevallen en updates die de handel kunnen verstoren. Ons team is experts als het gaat om het beheren van uitwisselingen. Dat betekent dat uitwisselingsproblemen op de juiste manier worden verholpen zonder dat dit gevolgen heeft voor uw gebruikers. Deze professionele operatie is anders dan alles wat kan worden geboden door open source bibliotheken zoals CCXT.

Data opslag

Shrimpy slaat miljarden precieze marktgegevenspunten op die op aanvraag kunnen worden geraadpleegd. In plaats van duizenden dollars te betalen voor het opslaan van terabytes aan uitwisselingsgegevens, kunt u deze in realtime openen via de Shrimpy-ontwikkelaars-API’s. Shrimpy biedt tick-by-tick historische handelsgegevens, candlestick (OHLCV) -gegevens en momentopnamen van het historische orderboek. Om nog maar te zwijgen over de vele live endpoints die door Shrimpy worden ondersteund om toegang te krijgen tot de meest actuele orderboek-, markt- en uitwisselingsgegevens.

Alles in één API. Het is de snelste en meest betrouwbare manier om een ​​professionele gegevens- of handelsservice te ontwikkelen en te schalen.

Slimme orderroutering

Handelen kan ingewikkeld zijn. Ons team weet dit maar al te goed. Om ontwikkelaars die de ontwikkelaars-API’s van Shrimpy gebruiken, te ontlasten, bieden we trading-endpoints die automatisch kunnen worden uitgevoerd met behulp van intelligente algoritmen voor orderuitvoering. Op die manier kunnen ontwikkelaars die zich geen zorgen willen maken over de gedetailleerde logica voor orderuitvoering voor hun applicatie, hun energie richten op andere belangrijke aspecten van hun service.

Historisch gezien waren slimme orderrouteringsalgoritmen voorbehouden aan instellingen en vermogende particulieren. Niet meer. Shrimpy biedt slimme eindpunten voor orderroutering die zonder beperkingen toegankelijk zijn voor elke applicatie of service.

Portfoliomanagement

Traditioneel moesten ontwikkelaars portefeuilles per handel beheren. Elke afzonderlijke transactie vereiste een zorgvuldige evaluatie van de markt en precisie bij het plaatsen ervan in het orderboek.

Individuele orderuitvoering voor portfoliomanagement behoort met Shrimpy tot het verleden. Ontwikkelaars kunnen portfolio’s nu holistisch beheren. In plaats van de orderuitvoeringslogica vanaf het begin nauwgezet te berekenen, bieden de Shrimpy API’s een set eindpunten voor portfoliobeheer direct uit de doos. Wijs snel een portefeuille toe, herbalanceer regelmatig en beheer diverse portefeuilles op de beurs.

Foutafhandeling

Het afhandelen van fouten bij uitwisselingen is een nachtmerrie. Het aantal ongedocumenteerde fouten, randgevallen en beperkingen is verbluffend. Je weet nooit wat je krijgt als je een nieuwe uitwisseling integreert.

Shrimpy automatiseert en standaardiseert de afhandeling van deze fouten, zodat u meer tijd kunt besteden aan het bouwen en minder aan het opsporen van fouten.

Vind je het leuk om dergelijke foutmeldingen van exchanges te krijgen??

// Reactie mislukt

"fout"​

"code"​"2027",

"msg"​"账户 余额 ー" ​

Hoogstwaarschijnlijk niet. Omgaan met fouten in andere talen en verschillende conventies is als proberen een puzzel van 1000 stukjes met 250 stukjes te proberen. Daarom is foutafhandeling ingebouwd in de ontwikkelaars-API’s van Shrimpy.

Een globale oplossing voor elke uitwisseling, zodat u voorspelbare resultaten krijgt voor uw orderuitvoering.

Robuuste infrastructuur

Alles wat we tot nu toe hebben besproken, is alleen mogelijk omdat Shrimpy een complete infrastructuuroplossing is. Het hosten van de infrastructuur opende de deuren naar een beter leven voor ontwikkelaars in de cryptomarkt.

CCXT biedt niet ieder infrastructuur. Nul. Zilch. Het is een 100% software-only oplossing.

Ontwikkelaars hoeven niet langer de last te accepteren om deze infrastructuur helemaal opnieuw te ontwikkelen. Het kost maanden of zelfs jaren om een ​​robuuste oplossing te implementeren die mee kan groeien naarmate u groeit. En dan hebben we het nog niet over de constante updates en het onderhoud dat nodig is als uitwisselingen veranderen.

Blijf bij de enige oplossing die naadloos werkt op elke grote beurs.

De Shrimpy Universal Trading API

Conclusies

Bij het bouwen van een applicatie voor cryptocurrency-handel, is het belangrijk om professionele API’s te gebruiken die zijn ontworpen voor het schalen van wereldwijde handelsdiensten.

Hoewel bibliotheken met alleen software handig kunnen zijn voor persoonlijke projecten, zijn ze, wanneer de enige klant uw pc is, niet ideaal voor gebruikerstoepassingen die verzoeken van honderden, duizenden of zelfs miljoenen gebruikers verwerken. Dit is alleen mogelijk via infrastructuuroplossingen die toegang bieden tot servers die transacties automatisch routeren, gegevens samenvoegen en opslaan, controleren op uitwisselingsupdates en intelligent omgaan met uitwisselingsfoutenstromen.

Garnaal leidt de markt als de belangrijkste applicatie voor het beheer van cryptoportfolio. Gebruikers kunnen een aangepaste cryptoportfolio configureren en een passieve portfoliostrategie implementeren, waardoor het gedoe van actief handelen in cryptovaluta wordt weggenomen.

Shrimpy’s Universal Crypto Trading API is een uniforme manier om handelsfunctionaliteit te integreren in elke grote beurs. Verzamel historische marktgegevens, krijg toegang tot realtime websockets, voer geavanceerde handelsstrategieën uit en beheer een onbeperkt aantal gebruikers.

Vergeet ons niet te volgen Twitter en Facebook voor updates en stel eventuele vragen aan onze geweldige, actieve community op Telegram.

Het Shrimpy-team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me